مشاهده یوفو در جاده سمنان - تهران در فاصله بین گرمسار و ورامین - سال 1362
منبع : روزنامه کیهان شماره 11916 در تاریخ 26 تیر 1362 صفحه 3 .
متن این خبر چنین بود :
" شیی نورانی شبیه اجسامی که به بشقاب پرنده معروفند پریشب در دو کیلومتری خارج از جاده سمنان تهران و در فاصله بین گرمسار و ورامین به زمین نشست و باعث تعجب و حیرت کلیه سرنشینان اتوموبیل های عبوری که با این شیئ عجیب روبرو شده بودند گردید .
بشقاب پرنده مزبور در روی سطح زمین نشسته و درحالی که صدها چشم حیرت زده آنرا در تاریکی شب می نگریستند همچنانکه نور خیره کننده نارنجی رنگی از آن بر می خواست در ارتفاع تقریبا 5 متری سطح زمین به حرکت درآمد و پس از مدتی از نظرها ناپدید شد .
یکی از شاهدین توقف بشقاب پرنده در روی زمین که خود را استاد عملیات زمینی پرواز در فرودگاه مهرآباد معرفی کرده و مشخصات و تلفن خود را نیز در اختیار کیهان قرار داده است در این باره به خبرنگار حوادث کیهان گفت :
ساعت حدود 9/5 بعد از ظهر که من با اتومبیل از سمنان به تهران می آمدم که حوالی ورامین در فاصله دو کیلومتری خارج از جاده شیئ که نوری نارنجی رنگ و خیره کننده داشت توجهم را جلب کرد . کمی بعد که جلوتر رفتم متوجه شدم عده زیادی از سرنشینان اتومبیل ها و اتوبوسهای مسافری نیز کنار جاده توقف کرده و مشغول تماشای این شیی هستند ...وی سپس افزود : از بشقاب پرنده مزبور نور نارنجی رنگی به شعاع چند متر بر می خاست که حتی این نور نه برای من بلکه برای کلیه کسانی که شاهد بودند ناشناخته بود و من چنین نوری تاکنون ندیده بودم ...وی در مورد اینکه سرانجام مساله به چه صورت پایان یافت گفت : همانطور که من و دیگران آنرا نگاه می کردیم ، متوجه شدیم بشقاب پرنده مزبور حدود 5 متر از زمین ارتفاع گرفت و با سرعت عجیبی به حرکت پرداخت به طوری که د رچند لحظه از نظر ما ناپدید شد . من به محض رسیدن به تهران از منزلم با برج مراقبت تماس گرفتم و مراتب را اعلام کردم . مسئولین برج اعلام کردند تاکنون 2 نفر دیگر نیز در این باره با برج مراقبت تماس گرفته اند ...
مشاهده یوفو در مسیر جاده طرزجان - یزد سال 1362
منبع : روزنامه کیهان شماره 11918 تاریخ 28 تیرماه 1362
متن این خبر چنین بود :
یزد خبرنگار کیهان : ساعت 9 و 10 دقیقه شب 27 تیر ماه مسافرانی که از مسیر جاده طرزجان به یزد یا بالعکس حوالی معدن متروکه تفت د رحال عبور بودند با نهایت تعجب شیئ مرموز و پرنده ای را در بالای معادن ازفاصله نسبتا کمی در فضا مشاهده کردند .
یکی از اعضای صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران مرکز یزد مشاهدات عینی خود را در این زمینه چنین بیان کرد :
حدود ساعت 9 و 10 دقیقه شب 27 تیرماه از مسیر طرزجان به طرف یزد نزدیک معادن متروکه که قبلا عنوان می شد در رژیم قبل به دلیل مواد رادیواکتیو مورد استفاده خارجی ها بوده ولی فعلا متروکه شده در ارتفاع کمی از سطح زمین نوری شدید و مهتابی را مشاهده نمودم و به دلیل ترس ناشی از دیدن این شیئ ناشناخته اتومبیلم را متوقف کردم و از فاصله نسبتا نزدیک به تماشای آن جسم نورانی پرداختم . بعد از لحظاتی جسم پرنده که نوری مهتابی از قسمت پایین آن پراکنده می شد و قبلا کروی شکل بود تغییر حالت داد و بعد از اینکه از سطح زمین ارتفاع گرفت به هاله ای از نور تبدیل شد و ظرف مدت 5 دقیقه با سرعتی کاملا قابل توجه از مسیر غرب به سمت شرق ( به سمت یزد ) حرکت کرد و از مقابل دیدگان بهت زده من و مسافران دیگر ناپدید شد .
این مطلب از سوی شاهدان عینی دیگر ( یکی ازکارمندان دفترحفاظت آثار باستانی یزد و نیز یک عضو دیگراز صدا و سیمای یزد ) تایید شد.
در همین رابطه با فرد دیگری که اهل تفت می باشد گفتگویی داشتیم . وی در این باره عنوان کرد :
مردم تفت در سالهای قبل به عینه این نور را در بالای همین معادن که درحال حاضر نصب رله تلویزیونی صدا و سیما می باشد دیده اند و موضوع سابقه قبلی نیز دارد .