آره دوست مننقل قول:
همینطوره اما اصلا مشکل نیست ...
یه کم تو جاش بازی میکنه اما از نظر اینکه فکر کنیم با تکون خوردنش دستوری به جویتیک میده و یا اذیتمون میکنه اصلا اینجوری نیت و مناسب هست ...
Printable View
آره دوست مننقل قول:
همینطوره اما اصلا مشکل نیست ...
یه کم تو جاش بازی میکنه اما از نظر اینکه فکر کنیم با تکون خوردنش دستوری به جویتیک میده و یا اذیتمون میکنه اصلا اینجوری نیت و مناسب هست ...
بچه ها یه مشکل
وقتی از مموری گوشی روی رم بک آپ میگیری...بعد که میخوای ریستور کنی(برگردوندن بک آپ) هنگ میکنه...
شما ها هم یه تست کنید ببینید اینطوریه؟
اگه نه ریست کنم
فقط قبلش اينو بگم كه من با هيچكدوم از اينا تا حالا كار نكردم و بر اساس چيزايي كه شنيدم دارم توضيح مي دم.نقل قول:
1- Transfer :
با استفاده از اين قابليت شما مي تونيد اطلاعات روي گوشي خود را مثلا كانتكت ها رو از طريق بلوتوث يا اينفرارد به يه گوشيه نوكياي سازگار با گوشيه خودتون انتقال بديد....
2- PTT :
اين قابليت به push to talk يا همون talkie walkie معروف مي باشد. از طريق اين قابليت (اگر سرويس دهنده ي شما از قابليت پشتباني به عمل بياره) شما مي تونيد با استفاده از سيستم GPRS يا GSM با ديگر افراد به صورت همزمان صحبت و ارتباط برقرار كنيد. اينم بگم كه اين قابليت تقيريبا شكل بيسيم مي مونه يعني در حال حاضر فقط يه نفر ميتونه حرف بزنه و بقيه فقط ميتونن گوش كنن. در حال حاضر تو ايران هيچكدوم از سرويس دهنده ها از اين قابليت پشتباني به عمل نميارن.
3- Sync :
همونطور كه از اسمش پيداست با اين قابليت شما مي تونيد محتواي گوشي خود رو از جمله كانتكت ها و بوكمارك ها و نوت ها و ... رو با كامپيوتر يا وسايل ديگر كه تعريف مي كنيد هماهنگ سازيد.
4- IM :
اينم فكر كنم واسه چت كردنه ديگه . قضيه ي اون هم اينه كه واسه ي اين كه از اين جا بتونيد چت كنيد بايد سرويس دهندتون اين قابليت رو پشتيباني كنه. پس از اون از طرف سرويس دهنده يه يوزر و پسورد براتون ارسال ميشه و ميتونيد با اين يوزر و پسورد به شبكه وصل بشيد و از اين طريق با ديگران چت كنيد...
5- Active keys :
بعضي از فايل هاي چند رسانه اي مثل مثلا آهنگ يا ويدئو يه سري حق كپي رايت دارن كه به صورت ديجيتال هست. يعني مثلا ايطوري هست كه يه آهنگ رو فقط بر اساس كپي رايت 10 بار مي توني گوش كني و بعد اون فايلت غير فعال مي شه و براي استفاده ي مجدد بايد كليد هاي اونو فعال كني.... واسه يه همچين استفاده هايي است.
6- Device mgr :
با استفاده از اين قابليت شما مي تونيد به يه سرور از سرويس دهندتون وصل بشيد و از اين طريق تنظيمات مربوط به گوشيتون رو دريافت كنيد...
مثل مشابهش تو کامپیوتر عمل میکنهنقل قول:
- Device mgr :
با استفاده از اين قابليت شما مي تونيد به يه سرور از سرويس دهندتون وصل بشيد و از اين طريق تنظيمات مربوط به گوشيتون رو دريافت كنيد...
واسه من اينطوري نيست ممل خان!نقل قول:
واسه من وقتي ري استور مي كنم به طور كامل انجام ميده و بعد هم گوشي رو ريست مي كنه...
همه چي اوكي هست....
چقدر طول میکشه ریستور کنه؟نقل قول:
آقایون سلام گوشی من 5700 قرمزه بعضی وقتها چراغ زیر شماره های 3 و 6 خاموش می شه (تاریک می شه ) و باید دکمه های 3 و 6 رو محکم فشار بدم تا درست شه ولی باز دوباره همین جوری می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا لطفا ؟؟؟؟؟
یکی اومده اما پولیه باید صبر کنیم تا کرک بشهنقل قول:
ري استورش تقريبا 45 ثانيه...نقل قول:
من اینقدر صبر نکردم:31:نقل قول: