خب اینا حجم مصرفی خودشون رو گفتن ! تو خونه ها که فقط نفر نیست !نقل قول:
همون اینستاگرام رو هم در نظر بگیریم ماهی 10 گیگ خودش به ازای هر نفر میخوره - 4 نفر هم باشن میشه 40 گیگ فقط اینستاگرام ! حالا بقیه چیزا و دانلود ها بماند
Printable View
خب اینا حجم مصرفی خودشون رو گفتن ! تو خونه ها که فقط نفر نیست !نقل قول:
همون اینستاگرام رو هم در نظر بگیریم ماهی 10 گیگ خودش به ازای هر نفر میخوره - 4 نفر هم باشن میشه 40 گیگ فقط اینستاگرام ! حالا بقیه چیزا و دانلود ها بماند
همین طوره !نقل قول:
اما به دلیل سیاست های ضد مردمی که این سیستم در سالیان دراز اعمال کرده مردم کلا از اینترنت اونجوری که دوست دارن و ازش لذت میبرن استفاده نمی کنن به عبارت دیگه سیاست های اعمال شده مردم رو بسیار محدود کرده و باعث شده نتونن با آرامش خاطر و اونجوری که ازش لذت میبرن از نت استفاده کنن!!!
وگرنه بهت اطمینان میدم یه آدم کم مصرف امروزی اگر نت محدود نبود و قیمت پایینی داشت مصرف عادیش بین 50 تا 100 بود !!تازه کاربر عادی !! نه یه کسی مثل !! که دانلود و گیمینگ برام خیلی مهمه و حجم زیادی ترافیک نیاز داره .
رفقا ب 2-3تا فشفشه 1گیگ ی روزه احتیاج دارم اگه کسی داره بهم بده
ظاهرا نتیجه حذف واسطه ها چیزی جر فاجعه نبوده ...مسیر افتاده رو امارات و بعد امریکا تا سرورهای گوگول ....
اینم مثل قضیه ی نامحدوده.به جای حذف واسطه ها بیشتر شدننقل قول:
دیشب تو 195 یه شکایت در مورد شاتل لند ثبت کردم امروز زنگ زدن گفتن با توجه به مستندات که جمع آوری شده به زودی باید درست شه ! نصف کم نمی کنه در حال حاضر!
من دارم میخوای؟نقل قول:
نقل قول:
اره عزیز ممنونم می شم 3تا می خوام و قیمتو پ.خ کن
ار سال کردم عزیزنقل قول:
قیمتی نداره فقط برام دعا کن حلالت باشه
دوستی برای همین روزهاست
شرمنده کردی عزیز واقعا ازت ممنونم و لطفا اجازه بده ی مبلغ کوچیکی رو برات ارسال کنم و اینطوری وجدانم ناراحتهنقل قول:
آرزو می کنم مشکلت هرچی هست حل بشه و برات آرزوی بهترینا رو دارم:n16: