شاید bts منطقتون دچار مشکل شده. ولی اگر میگی با ریست فکتوری مودم دیگه وصل نمیشه به نظرم موضوع رو با پشتیبانی در میون بزاری بهتر کمکت کنن!نقل قول:
Printable View
شاید bts منطقتون دچار مشکل شده. ولی اگر میگی با ریست فکتوری مودم دیگه وصل نمیشه به نظرم موضوع رو با پشتیبانی در میون بزاری بهتر کمکت کنن!نقل قول:
دوست عزیز مشکل شما با یه بار ریست سخت افزاری حل میشه پشت مودم یه سوراخ ریزی هست که کنارش نوشته ریست یه سوزن به مدت 40 ثانیه اونجا فشار بدهید مودم ریست میشه و مشکلش برطرف میشهنقل قول:
حل شد دوستان، چه راه هایی سختی ارائه دادید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یوزر ایدی و پسوورد رو ویرایش کردم درست شد. خدا شکر، نیم ساعتی مجبور شدم با دایال اپ باشم، یاد گذشته بخیر، عجب صبری داشتیم...
ممنون از راهنمایی ها.
اتفاقا خواستم همین راه رو بهت بگم که دیگه خودت فهمیدی!نقل قول:
خیلی عجیبه! من همیشه در حال جابجایی هستم و هیچ وقت مشکلی هم نداشتم!نقل قول:
ولی من از مبین نت استفاده می کنم خدماتشون خوب بوده تا حالا هر موقع مشکلی داشتم ایمیل زدم سریع جواب دادن و پگیری کردن حتی یه بار زنگ زدن تلفنی مشکلم رو پیگیری کردن مطمئنم ایرانسل از این کارا نمی کنه چون از خدمات سیم کارتش پیداست.آره وضع اینترنت که خرابه ولی من از مبین نت راضی بودم بین بقیه سرویس دهنده ها
پارسال که اینطور بود امیر جاننقل قول:
منم برام عجیب بود!
این مبین نت برای پوشش سراسری و قابلیت جابه جاییشه که این همه ادعا داره. اگه قرار باشه برای هر جابه جاشدنی به اون پشتیبانی مزخرف زنگ زد که دیگه واویلا!نقل قول:
تو این دو سال که مبین نت دارم همیشه هر جا رفتم مودمو با خودم بردم، آخرین بارشم عید امسال بود. هیچ وقت مشکلی نبوده:n05:نقل قول:
نقل قول:باور کنید اردیبهشت یا خرداد پارسال رفیقم رفته بود مشهد این وضع براش پیش اومده بود!:n02:نقل قول:
بعد که اومد قم من پیشش بودم
برای اینکه بتونه از اینترنت استفاده کنه استفاده کنه باید زنگ میزد!
اخرش 40 دقیقه منتظر موندیم تا با یکی از برادران پشتیبانی صحبت کنیم تا اینترنتو فعال کنن که انقدر شلوغ بود موفق نشدیم!!
دلیلش طبق گفته مبین نت که به رفیقم گفته بودن این بود که اگر کسی مودمو کسی سرقت کرد تا در شهر دیگه استفاده کنه نتونه تا وقتی که زنگ بزنه!
حالا اینکه میگید الان نیست شاید بردوشته باشن....