کسی زنگیده؟!نقل قول:
Printable View
کسی زنگیده؟!نقل قول:
نقل قول:
دانلود منیجر 7:59 سیستم را خاموش میکنه/ ساعت رایگانشون هم تا حدود 8:05 دقیقه هست
نه اگه قبل 8 ریست کنی حجم کم نمیکنه ولی ریست نکنی حجم کم میکنه
سوال دوستان؟؟
سرعت دانلود را میخام میانگین
طرح ها
512kb??
1mb??
2mb?
هم محدود هم نامحدود
ممنون میشم جواب بدین عزیزان:n13::n11:
512 تا 2 مگ روزانه +300 شبا یک مگ محدود برای من 60-80 بوده! شبی 1.2 تا 1.8 گیگ دان میکنه!
نامحدود 512 سرعتش 20 و 1 مگ هم کسایی که داشتن گفتن 30-40 بوده! 2 مگ هم جدیدا کسی نمیگیره!
این اینترنت مخابرات که سرعتش امده پایین مشخص هست وقتی اسیاتک چنین سیاست نامردی به کار میبرد همه به سمت مخابرات میرندجالب اینجاست مشخصات اینترنت اسیاتک من الان چند روز بد نشده البته من نامحدود میخوام بگیرم باید از اسیاتک برم........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامحدود که اصلا طرفش نرم!نقل قول:
محدودها:
سرعت روزانه همه سرویس ها بالای 200
512شبانه:60 در بهترین شرایط مرکز مخابراتی
1024شبانه:90در بهترین شرایط مرکز مخابراتی
2048شبانه:فکر کنم120در بهترین شرایط مرکز مخابراتی
مال من هر روز بین ساعت 2 تا 7 بعد از ظهر قطع میشه امروز هم کار واجب داشتم اعصابم خورد زنگ زدم تا طرف گوشی رو برداشت چهارتا از خودش تا رئیسشون بهش بستم باصدای لرزان گفت آقا چرا توهین میکنی باز هم چند تا دیگه بهش بستم گفت شکایت داری زنگ بزن واحد شکایت فردا هم زنگ میزنم یه چند تا به اونا میگم و جمع آوری میکنم تا از این شرکت لعنتی برم که اندازه 4سال میون این 4 ماه پیرم کرده
من حساب کردم برای 1 مگ نامحدود برنزی طبق اون چیزی که تو سایت گفتن باید در هر روز حجم حدودا 600 مگابایتو بشه با سرعت 128kb/s دانلود کرد در حالیکه فقط 150 مگابایتو در هر روز میتونید با سرعت 128kb/s دانلود کنید و با تموم شدن این 150 مگابایت در هر روز سرعت دانلود شما 40kb/s میشه.این یعنی اینکه مردمو خر و بیسواد فرض میکنن.
من نمیدونم چرا شبا ساعت 2-3 نت قطع میشه تا مودم ری استارت نشه وصل نمیشه!!!
که اگر پای سیستم نباشی دانلود کنسله