مال من کل خاورمیانه رو دور میزنه بعد میره شاخ افریقا بعد میره اروپا .......
Printable View
مال من کل خاورمیانه رو دور میزنه بعد میره شاخ افریقا بعد میره اروپا .......
الان کسی تست کرده ببینه این واسطه ها رفته یا نه؟ینی از چنتا می گذره به مقصد می رسه.بعد این مسیر رو که تغییر دادن کی تغییر داده نمی شه زنگ زد گفت تغییر بدن از مسیر اذربایجان.خیلی بد شده پینگ
داداش :n08:نقل قول:
اینترنت همینه واسطه چیه؟ اگه منظورت کشوراس خب طبیعیه باید از کلی روتر و hop مسیر رد شن تا به سرور برسه
فرض کن شما بخوای ازینجا بری خونه فامیلتون تو مثلا فلان جا باید چن تا ماشین سوار شین تا به مقصد برسین
نمیشه ازینجا مثلا یه راست بره مقصد
حالا یه سری مسیر ها کوتاه ان ی سریا طولانی
دست های وبم نیست
دست مخابرات و زیرساخته و سیستم هم بطور اتوماتیک هی تغیر میکنه و درخواست هارو میچرخونه
منظور واسطه هایی هست که جهرمی گفت ور می داره 5 شنبه هفته پیش و کیفیت نت می ره بالا!نقل قول:
دقیق والا من نفهمیدم کدوم واسطه هارو میگیننقل قول:
الان های وب از زیرساخت رد میکنه زیرساختم با مثلا seabone قرارداد میبنده و نت رو از ترکیه وارد میکنه اون شرکتم با شرکتای دیگه تبادل میکنه
من نمیدونم کدوم واسطه هارو میخواد ور داره همین فیلترینگ و زیرساخت رو از سر نت برداره خودش کلا واسطه و عامل گرونی اینترنت و هزار تا بدبختی ماها داریم
پنل دیگه به صورت اتوماتیک لاگ ان نمیشه باید روی " ورود کلیک کرد به نظرم خوب شده اینجوری یادم میاد سایت بتل لاگ هم که ماله بازی بتلفیلد هست از 2 سال پیش اینجوری شده بود هر دفعه باید لاگ ان میکردیم البته این آشغالا چند ماهه فیلترش کردن!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الانم اورجین آپدیت داده با هیچ وی پی انی آپدیت نمیشه الا هات اسپات !!! باید اول مودمو بزارم رو Bridge تا کار کنه !!!! که بعد از این کار داره با 100 کیلوبایت آپدیت می کنه !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لیست سایت ها با ترافیک داخلی مگه برای همه شرکت ها یکسان نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این لیست چند تا سایت دانلود نرم افزار و ... خوب هست در صورتی که هایوب یه دونم نداره!
هر ارایه دهنده منافع خودشو مد نظر دادهنقل قول:
الان های وب هم شاتلند رو تحت پوشش برده ولی دانلود کنی از حجمت میزنه
دوم اینا فقط چن تا سایت رو ای پی هاشو بردن تحت پوشش
خیلی براشون سخت بود asn شرکتارو به جاش زیر ترافیک نیم بها ببرن؟
مثلا asn اسیاتک رو بزنی کل ایپی هاش میاد بالا وارد میکنن کل سایتایی که سرورشون تو دیتاسنتراسیاتک تحت پوشش میبرن نیم بها میشن اینا فقط سایتایی رو اوردن که احتمالا واسه تبلیغاتی چیزی بوده بردن که ترافیک سایتایی که تو لیستن هم بالاتر بره
تو اینستگرم یه پیج از فالوئراش پرسیده بود " شما در ماه چند گیگ مصرف ترافیک دارید ؟ باورکردنی نبود 85 درصد گفته بودن بین 10 تا 20 گیگ! خیلیا هم گفته بودن 10 گیگ !!!! بیخود نیست اون واعظی ابله از اون طرح دفاع کرده بود !!! یه مشت یوزر معمولی که فقط میرن تلگرم و اینستگرم رو ملاک قرار داده بودن!!!! یعنی امثال منو نادیده گرفته بودن با کلی بازیو و کسنولو و آپدیتای سنگینشون !!!!!!
دوستان امروز یه اتفاقی واسم افتاد توی این چند سال حتی یک مورد هم به این شکل اتفاق نیفتاده بود ترافیکم تموم شده بود اومدم 1گیگ 3000تومنی خریداری کردم به هیچ وجه نه مرورگر باز بود نه اصلا و ابدا دانلودی در حال اجرا و تمام آپدیت های ویندوز و آنتی ویروس هم غیرفعال و بصورت دستی هیچ نرم افزاری هم به اینرتنت وصل نیست بعد از حدود ده دقیقه یک ربع اومدم یک سایت باز کنم دیدم نوشته اتمام ترافیک فکر کردم واسه دفعه قبل هستش ctrl+F5 رو زدم دوباره بارگذاریش کنه دیدم همون پیغام اتمام ترافیک رو نشون میده رفتم داخل صفحه کاربریم قسمت گزارش ها دیدم زده دانلود ترافیک خارجی 1350مگابایت یعنی 1024مگ حجمم رو که خورده بود هیچ 300 مگ هم دستی بهشون بدهکار شده بودم :n04::n13: دوستان بنده حداقل از سال 86 اینترنت ADSL استفاده کردم و قبل از اون هم Dial Up حداقل الف بای اینترنت رو دیگه بلدم به هیچ وجه ابدا نه دانلودی انجام شده (چون همه رو چک کردم) و نه آپدیتی یا هر چیز دیگه ای به 1565 هم زنگ زدم یک مشت طوطی سخنگو دقیقا چندتا سوال و پاسخ و حرف و بهونه رو طوطی وار چه اینستا چه تلفنی تکرار میکنند اصلا هم زیربار نمیرن میگم چرا باید 2 گیگ دانلود کنم 2.4گیگ ازم کم بشه؟ میگه داشتی فیلم و کلیپ نگاه میکردی آخه بیشعور یعنی تا این حد کاربرهارو هالو فرض کردید؟ میگه اینستا تلگرام اینها خیلی حجم میخورن میگم من اصلا از این ها ایتفاده نمیکنم و واقعا هم همینطوره اینستا که فقط صفحه های وب رو گاهی اوقات چک میکنم تلگرام هم که الان نزدیک سه ماهه اصلا بازش نکردم میگه دیوایس چی داری میگم من اصلا گوشی لمسی ندارم یه گوشت کوب سیمبیانی نوکیاست منتهی از رو که نمیرن از اون طرف هم خدارو شاهد میگیرم بارها امتحان کردم ریز به ریز مثلا 2گیگ دانلود میکنم نزدیک 300 400 مگ اضافه تر ازم کم میشه طوری شده های وب رو گذاشتم واسه فقط وبگردی و دانلودهام رو با شبانه های اپراتورها انجام میدم باور کنید با 3ساعته نامحدود ایرانسل گاهی شب ها تا 30 گیگ هم دانلود کردم و سرعت دانلودم حتی به 3.5مگابایت در ثانیه هم رسیده یعنی تقریبا سه برابر های وب این هم وضع پینگ و قطعی و هزینه های داغونش یعنی من میترسم حجم بالا 50 70 گیگ بخرم چون میدونم باید چند گیگش رو سوخت شده محسوب کنم اکثر کاربرها ناراضی هستند یتا همین چندماهه پیش بخصوص قبل از مصوبه 253 خودم و خیلی های دیگه رضایت نسبی داشتیم اما الان معلوم نیست چه بلایی سرشون اومده با این مدیریتشون