تقریبا کمهنقل قول:
من الان مخابرات دارم شبی 5 گیگ حدودا میگیرم
Printable View
تقریبا کمهنقل قول:
من الان مخابرات دارم شبی 5 گیگ حدودا میگیرم
سلام دوستان
چندتا سوال دارم از خدمتتون:
1- توی این سرویس های جشنواره بعد از اینکه مثلا از 12 مگ به 1 مگ محدود شدیم میشه با این سرعت از 4 تا 10 صبح یکسره دانلود کرد؟
2- سرعت آپلود سرویس 12 مگ و سرویس 1 مگ چقدره؟ آپلود رایگانه؟
3- چرا این سرویس 102 گیگ دیگه داخل سایت نیست؟
1- بلهنقل قول:
2- سرعت آپلود تقریبا همه سرویسهای ای دی اس ال 512 کیلوبیت است که بعضا روی 1 مگابیت هم میبندند و در همه شرکتها رایگان است.
3- سرویس 102 گیگ صبحانت از اول در لیست سرویسها نبود (احتمالا چون فقط برای مشترکین جدید است) ولی در صفحه اول هست و از طریق لینک زیر هم قابل ثبت نام است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در موقع ثبت نام هم نمایندگانی را انتخاب کنید که فقط 5000 تومان هزینه رانژه میگیرند و 15000 تومان هزینه نصب اجباری نمیگیرند.
در توضیح پست قبلی بگم که این سرویس جدید جشنواره رو که گرفتم در تایم رایگان شبانه فقط روز اول محدودیت شبانه اعمال نشده بود از روز دوم دیدم سرعت شب به حدود 120 رسیده در پنل کاربریم رفتم دیدم زده اعمال محدودیت بخاطر عدم رعایت مصرف منصفانه! حالا کل مصرف شبانه من تو این سه روز حدود پانصد مگ بود روزانه هم حدود چهارصد مگ. زنگ زدم پشتیبانی اولش میگه چون روز کمتر مصرف کردی اعمال شده بعد که بهش میگم من 60 گیگ سالانه دارم هفتاد درصدش یعنی 42 گیگ حتی ماهانه هم حساب بشه پنج گیگ دارم که هفتاد درصدش میشه 3/5 گیگ من تنها پانصد مگ شبانه مصرف داشتم نهایت میگه سیاست جدید تهران همینه قبلا اینطور نبود الان کلا شبانه حدود صد کیلو بایت هست!! هر روز یه حقه بازی و بامبولی سر مردم میارند علنا در قرارداد یه چیز مینویسند و کار دیگری میکنندنقل قول:
در محدود کردن حجم سالانه یا ماهانه را در نظر نمیگیرند، حجم مصرفی در روز قبل را در نظر میگیرند و تا 2.33 برابر آن در ساعات رایگان سرعتتان محدود نمیشود، مثلا اگر روز قبل 100 مگابایت مصرف کرده اید در ساعات رایگان تا 233 مگابایت محدودیت سرعت ندارید و بعد از آن سرعتتان محدود میشود.نقل قول:
من سه روزه گرفتم - تقریبا شبی هم 1.5 گیگ دانلود کردم - هنوز محدود نشده !نقل قول:
---------------------------------------
دوستان صبانت هر 24 ساعت یه بار ای پی رو عوض میکنه ؟ تو پنل که نگاه میکنم همیشه سر 24 ساعت ها قطع شده و بلافاصله وصل شده !
جالبه برا من ایپی که با 89 شروع میشه سرعت و پینگش خیلی خیلی بهتره !
خب اینجوری اصلا معنی نمیده یعنی از همون روز اول هم ممکنه محدود بشی من نمیدونم پانصد مگ در سه روز کجاش مصرف غیر منصفانه است! وقتی من پنج گیگ در ماه دارم طبق گفته خودشان باید 3/5 گیگ رو شبانه بتونم دانلود بکنم بعد محدود بشم شرکتهای دیگه اینجوری حساب میکنند نه روزانه . ضمنا شما آگه صد مگ همون روز روزانه مصرف بکنی در شب هفتاد مگ میتونی بدون محدود شدن دانلود بکنی نه 233 مگ. این ضریب 2/33 رو شما از کجا آوردید! خودشان میگن هفتاد درصد.نقل قول:
70 درصد از کل حجم مصرفی یعنی اگر شما 100 مگابایت در ساعات غیر رایگان استفاده کنید و 233 مگابایت در ساعات رایگان، کل مصرفتان 333 مگابایت میشود که 233 تقسیم بر 333 مگابایت میشود 70 درصد.نقل قول:
احتمال هم دارد که براساس حجم کل استفاده شده در دوره یکماهه فعلی حساب کنند، هر وقت نسبت حجم استفاده شده در تایم رایگان به حجم کل استفاده شده بیشتر از 70 درصد شد سرعت را کاهش دهند و هر وقت این نسبت کمتر از 70 درصد شد سرعت را افزایش دهند.
24 ساعت خیلی خوبه عالیه کلا قطعی تو کارش نیست برای من تایم مشخصی نداره هر موقع عشقش بکشه قطع و وصل میشهنقل قول:
اگه ip static بخری فک کنم دیه قطعی عوض کردن ای پی نداری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن ایپی 89 یا 5 اصلا بدرد نمیخوره پینگ روشون هم هیچ فرقی نداره gatewayیکیه 188 خوبه ک هم سرعت توش زیاده هم قندشکن روش کار میکنه:n02:
نه برای من دقیقا سر هر 24 ساعت یه بار عوض میشه !نقل قول:
--------------------------------
جالبه برای من برعکسه ! ایپی 188 دیروز شده بود پینگ 8.8.8.8 رفته بود رو 260 سایت ها هم بعضی وقتا باید رفرش میکردم تا باز میشدن ! امروز با 89 شروع میشه پینگ رفته رو 100 سایت ها هم عالی باز میشن !