اگر فرکانس ها رو دونه دونه زدی کانکت نشد به خاطر خاموش شدن دکل هست .نقل قول:
Printable View
اگر فرکانس ها رو دونه دونه زدی کانکت نشد به خاطر خاموش شدن دکل هست .نقل قول:
واسه چی خاموش کنن؟! (البته از این دیوونه ها بعید نیست! احساس کنن کم عذاب میدن، رو به شیوه های نوین برای زجرکش کردن کاربرا میارن :n15:)نقل قول:
شاد باشی :n06:
آره اتفاقا مودمو ريست كردمنقل قول:
ساعت 2 مودم رو خاموش روشن کردی؟
ممکنه حجم قبلی باشه که تازه بهتون اضافه شده
بله ممكنه حجم قثبي باشه ولي اخرين حجمو زده بود تا ساعت 1:45 دقيقه بامداد
دکل های جدید رو به خاطر پوشش جدید روشن میکنن و احتمالا اونایی که اضافه باشن خاموش میکنن..نقل قول:
دیشب سرعت خیلی افتضاح بود به زور 1 گیگ دانلود شد
اینقدر مودم رو ریست نکن فقط کافی خاموش روشن اش کنی. چون با هربار ریست کردن به مودم شوک واردمیشه و ممکنه خود مودم یا فرمورک اون اسیب ببینهنقل قول:
ریست تو هر دستگاهی فقط برای موارد خاص و اورژانس گذاشته میشه.
سرعت که واقعا افتضاح بود. معمولا همیشه از ساعت 5 به بعد سرعت واقعی و خوب میشد ولی دیشب به زور رسید به 80 و بالاتر هم نمیرفت.نقل قول:
شوک وارد شدن به مودم؟؟ نه همچین چیزی نیست. هر چند بار هم که آدم ریست کنه هیچ اتفاق خاصی نمیوفته. مشکلی نیست.
سلام
دوستان لطفا هر کدوم ازین 3 طرحی که پائین گذاشتم رو نگاه کنید و اگر قبلا گرفتید بگید سرعت دانلود چقدر بوده (متوسط سرعت )
البته مشخص هست که سومی سرعت بهتری نسبت به دوتای دیگه داره ولی ممکن هست همون سرعت پائین برای کاری که من میخوام جوابگو باشه! لطفا متوسط سرعت رو بگین ....از همتون ممنونم
CR41 128Kbps یک به ده ندارد 368.000
CB41 256Kbps یک به ده ندارد 414.000
CB1101 512Kbps یک به چهار 8 الی 20 400.000
کمک فوری دوستان
بخاطر جابجایی های که داشتم از تهران به شهرستان کمی قطعی هام زیاد شده بود که گفتم مودم رو ریست کنم ببینم چی میشه
از این قسمت ریست کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چراغای مودم که روی 4 و 5 تا در نوسان بود بین 1 تا 5 در نوسانه در حالت connecting مونده
چیکار کنم؟:n27:
نقل قول:
من فکر میکنم حساب شما به حالت تعلیق در اومده بخاطر جابجایی بین شهری!
باید زنگ بزنی تا برات فعال کنن.
پارسال یکی از دوستانم بخاطر مسافرت به شهر دیگه حسابش غیر فعال شد و به شبکه وصل نمیشد! تا این زنگ زد براش فعال کردن
من وصل بودم به شبکه فقط قطعی هام زیاد بودن، گفتم ریست کنم شاید کمتر بشه، کلا دیگه کانکت نمیشه!