نه به خاطر 14 بهمن(دربی) هست و همون 22....نقل قول:
Printable View
نه به خاطر 14 بهمن(دربی) هست و همون 22....نقل قول:
نقل قول:
حداقل اگه بد باشه ماهی 10 تومن میدم نه 37 تومن
نقل قول:
فقط به خاطر ارزون تر بودنش
با سلام خدمت همگی :11:
2 ماه من من مشکل افت سرعت دارم طی این مدت هر چی پیگیری میکنم میگن مرکز مخابراتی شما مشکل داره :20:
خلاصه امروز دیگه زیادی پیگیر شدم گفتن همینه که هست . برو Dedicated بگیر 128 kb ماهی 120 $.
الان ارت 6 دارم که بعد از ظهر پینگ میاد رو 3000 . مرکز مخابراتی توحید . پیش شماره 6694
گول قیمت رو نخورین. هدف خاصی دارننقل قول:
اینطوری که باید همه شرکت های خصوصی جمع کنن برن (البته بعیدم نیست چنین هدفی داشته باشند)
آقا من رفتم حال پشتیبانی رو گرفتم گفتم باید به مشترکان مرکز رجایی خسارتشون رو بدید هیچی جواب نداد حتما پیگیری کنید.نقل قول:
اتفاقا به نظر من ، باید همین کار رو بکنن تا شرکتهای خصوصی حساب کار خودشون رو بکنن . من مطمئنم که الان شاتل اگر بخواد می تونه سرویساشو نصف قیمت الان هم بده . ولی در اینجا مسئله سود و... میاد وسط :31::27: .نقل قول:
برای من که تا الان مشکلی نداشته . خدا کنه هین جوری هم بمونه . تا بالاخره ما امشب چند گیگی دانلود کنیم :27: . (البته می دونم در بهترین حالت بیشتر از 1.4 گیگ نمی تونم دانلود کنم :20:. ولی خوبه . کاچی بهتر از هیچی :31: )
چه روزگاری شده سایت asus رو باید با شیلتر شکن بریم!!!!!!!!
تو قسمت قیمتهای سرویس اکو فکر کنم این گزینه آپدیت شده
بنابر سیاستهای تشویقی شركت شاتل، ترافیك مصرف شده كاربران سرویسهای اقتصادی ECO بین ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته (به شرط تمام نشدن سقف ترافیك مجاز مصرفی و تا هنگامی كه امكانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شركت قرار میگیرد)، رایگان خواهد بود.]
کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecopricelist/
برای من همین الان وصل شد.نقل قول:
ولی چشمم آب نمیخوره که درست شده باشه.
منم فردا زنگ میزنم مدیریت حالشون رو میگیرم. دو هفته است که سرکاریم .
گرزم رو ور میدارم میرم سراغشون:4:
دوستان من الان یه لیست قیمتی از پارس آنلاین دیدم خیلی تعجب کردم
البته این تو شهر ماست
فکر میکنم کاسه ای زیر نیم کاسه هست
ولی با این حال مشتریانش نا راضین به خاطر سرعت افتضاحش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]