موقعی که بیان میبینی قیمت هاشون خیلی بالاتر از مبین هست. همیشه تکنولوژی جدید گرون تر خواهد بود حتی تو خود کشورهای پیشرفتهنقل قول:
ساعت 2 مودم رو خاموش روشن کردی؟نقل قول:
ممکنه حجم قبلی باشه که تازه بهتون اضافه شده
Printable View
موقعی که بیان میبینی قیمت هاشون خیلی بالاتر از مبین هست. همیشه تکنولوژی جدید گرون تر خواهد بود حتی تو خود کشورهای پیشرفتهنقل قول:
ساعت 2 مودم رو خاموش روشن کردی؟نقل قول:
ممکنه حجم قبلی باشه که تازه بهتون اضافه شده
حداقل 3g ارزونتر میشه!نقل قول:
بدلیل رقابت میان 3 اپراتور رایتل و همراه اول و ایرانسل و شاید بعدا تالیا....
آقا چی کار میشه کرد واسه آنتن دهی بهتر ِ مودم؟
از یه اتاق به اتاق دیگه کلا wi-fi نصف میشه :|
خدا کنه اینطور باشهنقل قول:
تا جایی که میدونم تو ایران هر سه تا اپراتور میشینن با هم توافق می کنن چطور قیمت رو بالا بدن. کافیه یکی گرون کنه اون یکی هم گرون می کنه (نمونش همین وایمکس یا ISPهای وایرلس اهواز) و حتی سازمان حمایت از مصرف کننده هم حق رو میده بهشون (نمونش بحث خودرو)
بنظرم تقریبا همون قیمت رایتل رو میدن ولی چون دو اپراتور دیگه شهرت، گستره زیرساخت بالا و توانایی مالی بالاتری دارند خود بخود مشترکان رو جذب می کنند
اگه انتن دهی وای فای رو می خوای بهتر کنی باید روتر وایرلس بگیرینقل قول:
درست میشه بعدش؟ یا بازم داستان داریم با آنتن دهیش؟نقل قول:
از کجا روتر بگیرم؟
از بازار:n27:نقل قول:
بهترین مارک هم مثل همیشه DLink هست. بسته به بزرگی محیط خونه تون و قدرت انتن دهی روتر باید یه مدل رو انتخاب کنی
یکی از بهترین مدل هاش که خودم استفاده می کنم ِDIR-615 هست (البته اگه هنوز تو بازار باشه). که جزء مول های قوی حساب میشه. می تونی راحت به یه مجتمع اینترنت بدی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تعجب می کنم میگی وایفای مودم شما ضعیف هست. حتی همون نصف هم باید کافی باشه
من نزدیک دو ساله طرح 1 مگ نامحدود 8 صبح تا 8 شب استفاده می کنم ولی حدود 1 ماهی میشه سرعتش افت کرده به نظر شما علتش چیه؟:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تو مناطق دیگه مشکلی نداره .
از منطقه شماست .
مودم رو آپدیت کنید شاید درست شد .:n13:
حالا باید چیکار کرد مودم من 4 روزی هست قطع شده :n03:نقل قول:
تا حالا 5 تماس گرفتم با پشتیبانی هر کدومشون یه دورغی میگه :n10:
نظر دوستان اساتید چیه :n13:
دونه دونه سیگنال ها رو چک کن. اول 3449000 کیلوهرتز، بعد 3459000 کیلوهرتز، بعد 3549000 و آخر سر هم 3559000 کیلوهرتز. برای هر کدوم هم یه دقیقه وایستا ببین آنتن و سیگنال چطورین. بهترین رو امتحان کن و بذار روی همون.نقل قول:
شاد باشی :n06: