شما بعد از وارد کردن یوزر و پسورد مطمئنی که تنظیمات جدید رو ذخیره میکنی؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط paulprognosticator [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شما بعد از وارد کردن یوزر و پسورد مطمئنی که تنظیمات جدید رو ذخیره میکنی؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط paulprognosticator [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
من یوزر پسورد رو برای تنظیمات ادمین میزنم نمیاد چه کار کنم
من تنظیمات جدید به مودم نمی دهم اصلا بلد نیستم
می خواهم وارد تنظیمات بشم نمیشه یا یوزر پسورد ادمین نمیدونم چرا
نقل قول:
حتما باید روی بریدج باشه ؟
توی خود مودم ست کرده باشم نمیشه سیستم رو خاموش کرد؟
سیستم که خاموش بشه مودم روشن میمونه. از حجم که کم نمیشه؟
نمیشه کاری کرد که مودم رو هم خاموش کنه ؟ :31:
دیگه قیق نمیدن؟ دو برابر قیق رو کی میدن به منی که تازه پار س انلاینی شدم.؟
نقل قول:
مودم رو ریست کن .بکن تو سوراخ کوچیک پشتش با سوزنی یا ... :31:
بعد بزن.اگر نشد سیستم رو ریست کن میاد.
یا فکر کن بببین یادت میاد یا نه
اگه یادت نیومد بای مودمو د ریستش کنی
چون این بحث میتونه شامل همه ی شرکتهای دیگه هم بشه و مختص پارس آنلاین نیست من توی یک تاپیک جداگانه جواب شما و سایر دوستانی که این مشکلو دارن رو دادم امیدوارم مشکلتون با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حل بشه.نقل قول:
یوزرنیم و پسورد پیشفرض مودمهای ADSL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
البته من دو تا مودم دارم پشت هر دو مشخصاتش رو داده.
اگر نباشه هم توی دفترچه ـش نوشته.
کسی میدونه؟نقل قول:
حتما باید روی بریدج باشه ؟
توی خود مودم ست کرده باشم نمیشه سیستم رو خاموش کرد؟
سیستم که خاموش بشه مودم روشن میمونه. از حجم که کم نمیشه؟
نمیشه کاری کرد که مودم رو هم خاموش کنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه قیق نمیدن؟ دو برابر قیق رو کی میدن به منی که تازه پار س انلاینی شدم.؟
شما منبع حرفتون دقیقا کجاست ؟ میدونستید اکثر ISP پهنای باندشون برای روزانه کاملا مناسبه و شبانه داغون ؟ جوری صحبت میکنید که انگار از این اوضاع خبر نداریدنقل قول:
شما و یا چندین نفره دیگه سرعتتون مناسبه دلیل نمیشه سرعت بقیه هم مناسب باشه . اگه حرفم رو باور نداری میتونی یک نظرسنجی بزنی ببینی چند درصد از افراد از سرعت شبانه پارس آنلاین راضی هستن .
یک چیز رو هم مطمعن باش اگه وضعیت اینترنت ایران به این داغونی نبود و یا برای برای قطع رانژه نزدیک 2-3 هفته طول نمیدادن , امثال من یک لحظه هم روی این شرکت وقتشونو تلف نمیکردن میرفتن با ISP هایی که به قول شما صبحانه سرو میکنه
دوستان من 1 ساعت پیش 3 ماهه تمدید کردم . چقدر طول میکشه تا 15 روز رو اضافه کنند ؟
عزیز از اکثر شرکتا سروییس گرفتم/هیچکدوم به خوبیه پارس نبودن/مخابرات که به کل تعطیله/برا بنده هم شب هم روز رو یه سرعت هستش/ چرا اینو به خودتون نمیگین که اگه برا شما بده دلیل بر بد بودن سرعت بقیه نمیشهنقل قول:
اگرم برا کسی بد باشه بر میگرده به منطقه مخابراتی نه شرکت/در نتیجه بازم مشکل بر میگرده به مخابرات
نوشته اعیاد . ولی اون 90 که نوشته مربوط به تاریخ شارژ شدنه که اسفند ماه 90 هستش . ولی عیدی برای سال 91 هستش :31:نقل قول: