درست فرمودن، از دکل های همراه اول استفاده میشه، ولی دکل های مستقل هم وجود داره. دو دکلی که نزدیک ما هست، یکی مهمون همراه اوله، یکی دیگه مستقله.نقل قول:
Printable View
درست فرمودن، از دکل های همراه اول استفاده میشه، ولی دکل های مستقل هم وجود داره. دو دکلی که نزدیک ما هست، یکی مهمون همراه اوله، یکی دیگه مستقله.نقل قول:
من بیشتر دکل های فعال مبین زرت رو از نزدیک دیدم حداقل 6 تا رو دیدم اونوقت چطور 3 تا داره ؟ حرف مفت زده همونطور که گفتم 80 درصد اهواز تحت پوشش هست ولی بعضی از دکل ها چند ساله که خاموش هستند و نیازی به نصب دکل نیست تمام این ها رو از نزدیک دیدم فکر نکنی از خودم گفتم الان هم مبین نت داره یکی از دکل ها رو روشن میکنه که فکر میکنه قسمت پر مصرف تری رو تحت پوشش قرار میده در عوض یه دکل بیخودی که نزدیکش هست رو خاموش میکنه برا همینه این هفته انتن دهی بعضی ها بهتر شده و برای بعضی ها بدترنقل قول:
لطفا مدیران این پست من رو پاک کنند تکراری هست
دوستان من مبین نتم فقط یا قطع است از 3 چراغ سیگنال مودم فقط یکیشون روشن میشه 2روزی است این طور شده بعد از همون روزی ک 24ساعتی قطع شده بود
پشتیبانی فقط بلده چرت وپد تحویل مردم بده:n19:
حالا من باید چیکار کنم
طرحم 7روز دیگه تموم میشه 5گیگ حجم دارم :n28:
مبین نت هم ریده کسی جوابگو نیست:n27:
اصلا مدیریت خوبی نداره:n03:
[QUOTE=arash59b;7727627]من 2-3 ماه پیش که تعرفه هارو مقایسه کردم ایرانسل خیلی خیلی ارزون تر بود الان نمی دونم گرون شده شما این حرف رو می زنی!؟ مبین نت گیگی 6 تا 12 تومنه ولی ایرانسل همه طرح هاش 5 تومن بود اگه هم مثلا چند گیگ با هم سفارش بدی تخفیف می ده ولی مبین نت این خبرا نیستنقل قول:
مودم رو ریست کن شاید بهتر بشهنقل قول:
میدون شوش
محل کار یکی از دوستان
نوع سرویس:1 مگ 8تا8.
با این قیمت های مبین و با توجه به نا محدود بودنش سرعتش راضی کنندست .فقط به جای 8تا8, 9صبح تا 10 شب بود بهتر بود(برای خانگی):n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استان خوزستان با ضریب نفوذ 70% تا پایان سال 91 تعداد 80531 یوزر داشته استنقل قول:
واقعا بی انصافیه در حق این استان! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
استانی که انقدر مشترک داره مبین نت نباید انقدر بی فکر باشه....
قیمت هاش که بالا هست. ترافیک کم هست. کیفیتم افتضاح... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بدرد وبگردی میخوره و هیچ
من خودم مشترک مبین نت قم هستم. با این وضع که بخواد پیش بره میندازمش یه گوشه خاک بخوره!! تا یکی دوسال دیگه که 4g و 3g همراه اول و ایرانسل ارایه بدن فکر نکنم مشترکی برای مبین نت باقی بمونه!!
همینطوریش هم طبق امار ها کاربر کمی مبین نت نسبت به برنامه ریزی ها گرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از اوایل با مبین نت بودم! یادم نمیره چه سیاست گذاری ها کرد تا مشترک جذب کنه! 1مگ نامحدود رو میداد 80 تومن!!! ولی الان؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من حس ميكنم مبينت داره زيادي از ترافيكم كم ميكنه
ديشب ساعت 2 ديديم 2/19 ترافيكم بود امروز صبح كه هيچ استفاده اي نداشتم 2/17
شك كرده بودم الان مطمئن شدم