و علاوه بر تمام موارد جهت مثبت و منفی هم باید یکی باشه.
نقل قول:
Printable View
و علاوه بر تمام موارد جهت مثبت و منفی هم باید یکی باشه.
نقل قول:
سلام دوستان من قبلا تازه دس ال همون ای دس اس ال گرفتم سرعتش خوب بود و ولی به تغییرات ناشی نمیدونم از مال چی بوده سرعتم اومد پایین افتش زیاد کرده و ولی چراغ ای دی اس ال ثابته خوبه نمیدونم----- راستش مودمم تی پی لینک 8817 همون معمولی است فکر کنم سیم ها از نزدیک سیم برق افت میکنه الانم روی میزه . .اینا گفتم تا توی مغزتون بچرخه برام کمک کنید .به دادم برسین بچه ها و دوستانم خواهشا .توجه کنید من از جوابتون تشکر و قدردانی فراموش نمیکنم .برادر کوچکتون
سلام - من نفهمیدم - یعنی من الان چیکار کنم؟؟
خاک توسرم :n28:
سلاااام- اون میخواد با وایلرس به لپ تاپش وصل بشه نیاز دریور داره - مال داییم حتی با اترنت هم نیاز دریور داشت . دانلود کنید .... دیگه همینو میدونم. بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال زیادی هست که افط سرعت مربوط به شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی باشه ، نگران نباشنقل قول:
سلام
از کجا بفهمم ولتاژ هر دو آداپتور یکی هست و از کجا بفهم آمپر چقدر برای جهت ها یکم راهنمایی بفرمایید تشکر
سلامنقل قول:
از کجا بفهمم ولتاژ هر دو آداپتور یکی هست و از کجا بفهم آمپر چقدر برای جهت ها یکم راهنمایی بفرمایید تشکر
ممنونتم اون به دادم رسید خدا خیرت بدهد - میبینم همسایه ها مشکلی ندارن اونم هم مخابراته -دیگه کی چی بهم میگه ....؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مودم من dlink 2730u که برای فس بوک ازپروکس hotspotاستفاده میکنم واینترنت مخابرات دارم بامودم قبلیم کهtacfamبود مشکلی نداشتم اما باdlinkاز پیلتزینگ رد نمیشه و سایت باز نمیشه چکارکنم دوستان؟تنظیم خاصی داره؟
من همچنام با وای فای مودمم تی پی لینک مشکل دارم در حین استفاده از وای فای قاط میزنه اپگردم کردم نشد