ممتون از جواب سریع یه سوال دبگه مثلا این m526 که زده 2 تا 60 وات، ادم دو تا 80 ببنده چه اتفاقی میوقته؟نقل قول:
ممتون از جواب سریع یه سوال دبگه مثلا این m526 که زده 2 تا 60 وات، ادم دو تا 80 ببنده چه اتفاقی میوقته؟نقل قول:
اگه منظورتون خود اسپیکرها هست مشکلی پیش نمیاد، همین 60 وات به خوبی تولید صدا می کنهنقل قول:
یه خرده بیشتر توضیح بدید تو سایتش زده m526 دو تا اسپیکر 60 وات ساپورت میکنه ولی این اسپیکر 718 80 واته، یعنی توان اسپیکر باید کمتر از توان امپلی باشه؟نقل قول:
یعد میشه اسپیکرای رو دری جلو به امپلی وصل نباشن عقبیا وصل باشن؟
منتظر پاسخ هستم .آمپلی ندارم. پخشم ۳۶۵۰نقل قول:
عزیز 718 سه اهم هستش و 80 وات .شما آمپلی فایر و اسپیکر رو تا یه حدی میتونی با گین مچشون کنی با هم ولی وقتی اختلاف وات بین آمپ و اسپیکر زیاد بشه دیگه نمیشه مهارشون کرد.پس مشکلی از اون نظر زیاد نداره.همون m526 خوبه براش ارزش هزینه بیشتر کردن نداره.چون کیفیت زیاد توش مشخص نمیشهنقل قول:
کسی نیست مرا یاری دهد؟حمیییییییییییییییییید کجایییییییییییییی؟نقل قول:
سلام سلام
من چند روز پیش یه امپ پایونر 9604 خریدم
اما
یدونه آمپلی فایر سانداستریم Refrence 4.920 آکبند پیدا کردم!
قضیه اینه که پسر داییم قبلا یه ست کامل جمع کرده بود که متاسفانه یا خوشبختانه همه آکبند موندن!
میگم این قیمتش چنده الان؟ بخوام خیلی خوب و چلونده شده بگیرمش چند بهش بدم؟
این آمپ چطوره؟ شاید بتونم 600 اینا بردارمش! با وجود اینکه 9604 خودم فک کنم 450 بیارزه به نظر شما تعویض کنم خوبه؟
نظر اساتید چیه؟
با سلام و عرض احترام
دوستان گرامی ایا سایتی معتبری برای خرید قطعات سراغ دارید؟
------ رو دیدم تو بعضی قسمت ها خوبه مثل کواک ها ولی تو کامپوننت در واقع چیز خاصی مشاهده نکردم.
دیجی کالا هم محصولات صوتی ماشین رو اورده ولی خیلی محدوده
تو سایت های خارجی و بعضا سایت شرکت های سازنده هم بعضا قیمت ها رو دیدم و با احتساب قیمت دلار قیمتش با قیمتی که تو بازار ایران هست زمین تا اسمون تفاوت داره.
تو بازار نیستم و قیمت ها رو ندارم.
یه جایی اگه باشه قیمت ها ی بازار رو ارائه بده حالا همون حدودی خیلی خوب میشه.
با تشکر از شما
سلامنقل قول:
اگر قصد خرید امپلی ندارید لازم نیست 300ت هزینه کنید ...
7158 jvc یا jbl gto 938 کارتونو راه میندازه ...
نظر شما برای من عزیزهنقل قول:
به خاطر این رفتم سراغ باند چون تجربه صدای کامپو ندارم
حالاکه میگن کامپوننت صدای شفافی داره احتمالا برم سمت کامپوننت . . .
من میخواستم آمپ 8604 پایونیر بگیرم.با دو جفت کامپ . یک ساب این آمپ جواب میده یا باید برای ساب امپ جدا گانه ای تهیه بشه؟
راستی این 8019 یا 8016 با 7056 از نظر کیفیت و حرفه ای بودن تو یه سطح هستن؟
تو بعضی فروم ها میخوندم که این سه سری قطعی صدا زیاد دارن.یا باید ریست کنن تا درست بشه یا برق قطع کنن . .
سلام خدمت دوستان.
امیدوارم برای سوالی که دارم جای مناسبی رو انتخاب کرده باشم.
من یه رادیو پخش فابریک 206 دارم که میخوام روی سمند نصبش کنم. آیا امکانش هست. (چون شنیدم اینها علاوه بر کد یه فرمانی هم از ای سی یو میگیرن که به همین خاطر سخت و حتی غیرممکنه که بشه روی ماشین دیگه ای نصبش کرد) اگر مشکل فقط کد دستگاه باشه بایدچطوری کدشو بدست بیارم یا ریست کنم؟