با سلام یک مودم وای فای دارم که گهگاهی در حین اینکه هم وای فای هم لن کار میکنه قاطی میکنه و وای فای خود گوشیم قط میشه چند جا پرسیدم گفتند بر میگرده به مودم یک لطفی بکنید اپدیت و نحوه اپگرده مودم tplink8151n به بدید با سپاسسسسسس
Printable View
با سلام یک مودم وای فای دارم که گهگاهی در حین اینکه هم وای فای هم لن کار میکنه قاطی میکنه و وای فای خود گوشیم قط میشه چند جا پرسیدم گفتند بر میگرده به مودم یک لطفی بکنید اپدیت و نحوه اپگرده مودم tplink8151n به بدید با سپاسسسسسس
برو سایت تیپی لینک.فقط باید ورژن مودم هم بدونی و الا مودم داگون میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خسته نباشید
من یه مودم TD-W8901N که وقتی از طریق وایرلس لپ تاپ وموبایل یا حالا هر چیز دیگه ای رو بهش وصل می کنم اون ها نمی تونن به هم دیگه کانکت بشن یعنی به اینترنت وصل می شن ولی به همدیگه پینگ ندارن - تنظیمات فایروال سیستم ها رو خاموش کردم رو مودم هم یه تنظیم فایروال بود اون رو هم خاموش کردم منتها باز جواب نگرفتم
شما دوستان پیشنهادی ندارین؟
دوستان یه راهنمایی بکنید خواهشا
من یه مودم tplink td8811 دارم که باهاش به اینترنت adsl وصل هستم حالا برادرم هم میخواد به اینترنت پرسرعت وصل بشه، هردومون pc داریم و میخوایم به صورت وایرلس دو کامپیوترها را به اینترنت من وصل کنیم دقیقا باید چه کارایی انجام بدم (بغیر از خرید مودم وایرلس؟)
2- ما اگه مودم وایرلس خریدیم و دو pc را به آن وصل کردیم بعدا اگه لپ تاپ خریدیم یا با موبایل خواستیم به وایرلس وصل شویم امکانش هست؟ مودم تا چند دستگاه را ساپورت می کند؟(یعنی به غیر pc بعدا امکان وصل شدن گوشی و لپ تاپ هست؟) دقیقا به چیزهایی احتیاج داریم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:n26:
نقل قول:
دوست عزیز اگر قصد دارید دو کامپیوتر های به صورت وایرلس وصل بشوند احتیاج دارید به یک آداپتور وایرلس برای PC و یک مودم وایرلس دارید که اگر دو سیستم در یک محل قرار دارند می توانید با استفاده از کابل و بدون خرید آداپتور این کار را انجام دهید.
شما اگر با لپ تاپ گوشی و هر وسیله دیگر به مودم وصل بشوید مشکلی پیش نمیاد فقط سرعت ایننرنت بخاطره استفاده چند دستگاه کاهش پیدا میکند.
هم مشخصات 8970 رو زده هم 8980 رو. مطمئنی که در این صورت آنتنش 5db هست؟نقل قول:
پس اینطور که شما فرمودید من فقط به یک مودم وایرلس و آداپتور احتیاج دارم (درسته؟) (دو pc نزدیک یکدیگر نیستند و هرکدام در یک اتاق هستند)نقل قول:
مورد بعدی اینکه برای وصل شدن این دوکامپیوتر به وایرلس دقیقا چه باید کرد ؟ تاپیکی هست که آموزش داده باشه چگونه هر دو وصل میشوند؟ بعد مودم وایرلسی که باید بخرم چه مشخصاتی باید داشته باشه تا هر دو pc و بعدا لپ تاپ و گوشی هم در عین حال بهش وصل شوند؟
قاعدتا یکی از pc ها باید با مودم کانفیگ بشه درسته؟ تکلیف دیگری چیست؟:n27:
بله به یک مودم وایرلس و آداپتور احتیاج دارید ...نقل قول:
شما مودم وایرلس خودتان را با یک کابل شبکه به سیستم شماره 1 وصل میکنید و بعد سیستم شماره 2 از طریق وایرلس به مودم متصل میشود ... مودم جدیدی که میخرید باید کانفیگ بشه ...انجام این عملیات کاره دشواری نیست و به راحتی میتوانید انجام دهید... فاصله اتاق ها زیاد است ؟ چقدر برای مودم و آداپتور میخواهید هزینه کنید تا به شما معرفی کنم .
سلام من مودم tp link 8151 دارم مشکلش اینه که وایرلس وصل نمیشه و گاهی خود به خود ریست میشه
تو سایت سرچ کردم فهمیدم مشکل از آداپتور هست یکی از دوستان که همین مشکلو داشته آداپتورش را با آداپتوری دیگه عوض کرده مودمش حالا خوب کار میکنه ( میگن آداپتور 8151 برا مودم ضعیفه)
منم میخوام آداپتور رو عوض کنم یک آداپتور اضافه اما D LINK دارم آیا اگه از آداپتور D LINK استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد مثلا مودم نمی سوزه (قدرت برق و ....)
لطفا راهنمایی فرمایید
مشکلی پیش نمیاد اما باید پارامتر های زیر رو در نظر بگیری و چک کنی.نقل قول:
روی همه ی آدابتور های برق می نویسه که چقدر خروجی داره.با این عنوانoutput:9V 0.85A
به نظر من باید آمپر آداپتور D LINK بالا تر از آدابتور الانت باشه تا مشکل حل شه.
فقط ولتاژ یکی باشه و آمپر هم کمی بالاتر.
موفق باشید.