تورنت واسه شما کار میکنه؟ :n13:
Printable View
تورنت واسه شما کار میکنه؟ :n13:
ای خدا دارم دیوونه میشم:n14:
نمی دونم همین آسیاتر لعنتی بمونم یا اینکه جام زهر یک هفته بی اینترنتی رو به جان بخرم:n28::n28:
آقا شما اول از یک فونت کوچکتر استفاده کن بعدش هم برو با خیال راحت عوض کن!!! البته احتمالا باز بعد یک مدتی میری توی یک تاپیک ISP دیگه با فونت 7 میزنی ای خدا دارم دیوونه میشم... :16:
امروز واسه جمع آوری آسیاتک زنگ زدند ... یارو گفت جسارتا علت جمع آوری چی هست
منم گفتم قیمت های بالا و طرح های مسخره و اطلاع رسانی ضعیف تو مسئله تغییر ساعات شبانه ( جالبه اگر دو روز تمدید نکنی چپ و راست اس ام اس میزنه! اما یه sms نزده که ساعت عوض میشه )
حدودا 1 دقیقه هنوز حرف نزده بودم که یارو پرید وسط حرفمو گفت 72 ساعته تخلیه میشه خداحافظ ! و تلفن رو قطع کرد ...
آقا یا نپرسید یا اگر میپرسید وایستید یکی دو دقیقه یارو حرف بزنه ! 2 سال دهن مارو پرچ کردند اون وقت 2 دقیقه ... :n24:
خب دیروز سرویس 256 مثلا نامحدود گرفتم نقره ای!
برای تمام کردن حجت!سرعت افتضاح!
پینگ: 4 تا صفحه هم زمان باز میکنم کلا قاطی میکنه!همش میگه هاااااااااااا چی شده؟کی بوده :n02:
الانم داره با 12 دانلود میکنه :n02:از گلوشون نره پایین!کلوخ بشه گیر کنه!
10 روز مونده به پایان سرویس درخواست جمع آوری میدم کوچ میکنم مخابرات:n02:
مرگ بر آسیاتک!!!همههههههههههههههه ههههههههه!:n02:
سرعت سرویس محدود من توی روز اومده پایین مثل سرعت شبانه شده . براش شما همینطوره؟
بازم میگم میخواین راحت دانلود کنید برید نامحدود مخابرات بگیرید سرعت هاش نسبت به قیمت ها خیلی خوبه من 512 نامحدود گرفتم 22 هزار سرعتم همیشه 75 تاست.
تو شهر ما 512 نامحدود به قیمت 1,290,000 ریال هستش. تازه اگر بخوام با ضریب 1 به 10 هم بگیرم که 260,000 ریال ازمون میگیرن که فکر کنم از نظر سرعت هم با آسیاشت هیچ فرقی نکنهنقل قول:
[QUOTE=Le0nard0;7873072]سرعت سرویس محدود من توی روز اومده پایین مثل سرعت شبانه شده . براش شما همینطوره؟ درود فراوان مودمو یکبار خاموش وروشن کن درست میشه
نقل قول:
درود فراوان مودمو یکبار خاموش وروشن کن درست میشه نتیجه شو بگو