ممنون. یه سوال دیگه این که تو پنل من میخواستم میزان مصرف رو ببینم ولی هر چی میزنم فقط مال 30 تیر رو نشون میده و دیروز و امروز اصلا نیست تو آمارش اون 30 تیر هم من مطمئنم بیشتر مصرف کردم ولی اون خیلی کم ثبت کرده . اون پنل درست کار نمیکنه ؟؟نقل قول:
Printable View
ممنون. یه سوال دیگه این که تو پنل من میخواستم میزان مصرف رو ببینم ولی هر چی میزنم فقط مال 30 تیر رو نشون میده و دیروز و امروز اصلا نیست تو آمارش اون 30 تیر هم من مطمئنم بیشتر مصرف کردم ولی اون خیلی کم ثبت کرده . اون پنل درست کار نمیکنه ؟؟نقل قول:
تا جایی که من میدونم ملاک هزینه اینترنت همون قسمت ریز مصرفه اگه درست کار نکنه به نفع یا به ضرر شماس. هر ۲۴ ساعت آپدیت میشه هر روز چک کنید تا مطمئن بشید.نقل قول:
من چند وقته تهران نبودم، اینترنت مخابرات چرا اینقدر افتضاح شده ؟!
این چیه واقعه !!!
کد:Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=317ms TTL=46
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=329ms TTL=46
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=310ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=313ms TTL=46
دوستان من یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
از 5 سال پیش که دانشگاه قبول شدم ورفتم تلفن خونمون قطع شده . حالا من به اینترنت نیاز دارم . اون تلفن رو میشه دوباره وصل کرد؟ یا اینکه صلب امتیاز شده؟ یه مشکل دیگه هم دارم اینکه اصلا نمیدونم شماره اون خط چند بود!:n13:
نتیجه زیر ساخت ضعیف بیشتر از اینم نمیشه...نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
برا من که خیلی وقته اینجوریه :n02:نقل قول:
سلام
دوستان من یه سوال خیلی مهم دارم. خواهشا کمک کنید و یک خانواده رو از نگرانی درارید
دیروزخط ما دایر شد و زنگ زدن برید مخابرات رمز بگیرید
خط به نام پدر منه. فرستادمش مخابرات و اونجا دو سه تا برگه دادن امضا کنه. ایشونم نخونده امضا کرده داده
حالا میخواستم ببینم کسی اخیرا این قراردد رو امضا کرده؟
توش چیا نوشته؟
نیان سر برج بگیرن ببرنش؟ :D
من دانلود زیاد دارم و کار 30یا30 ام نمیکنم. فیلم و سریال و توتوریال و این چیزا
ما که شانس ندداریم. اونجا ننوشته ترافیکتون مانیتور میشه و کار بد کنین میایم میبریم دعواتون میکنیم؟
تو از دیروز شروع کردی کار بد کردنرو من حداقل 5 ساله دارن با اینترنتم کار بد می کنم :n02:از این حرف ای بچه گونه نزن تو مخابرات سگ صحابشو نمیشناسه.فکر کن بیکار باشن بیان در خونت بگن چرا پ*و*ر*ن دانلود کردی !!!نقل قول:
منم از سال 83-84 مشغول کار بدم عزیز ولی خب حالا که کوچ کردم مخابرات گفتم یه سوال کنم ضرر نداره :D
الان محدودیت هنوز اعمال نشده که؟ تو قرار دادای جدید میترسم حرفی از محدودیت زده شده باشه و بدبخت شم با قبض سر ماه
سلام
دوستان برای منطقه 4 تهران(اکباتان) چه اینترنتی پیشنهاد میدید
سرعت بالا...دانلود شبانه و هزینه مناسب
مخابرات خوبه؟سرعت 10 مگ هم تو لیست دیدم
سرعت 10 به کاربرای خانگی میدن؟
ممنونم