بهترین سرور برای این بازی کدوم هست که ایرانی زیاد داشته باشه؟eu west؟
Printable View
بهترین سرور برای این بازی کدوم هست که ایرانی زیاد داشته باشه؟eu west؟
من خودم تو eune بازی می کنم هر کیم که می شناسم تو این منطقه بازی میکنه ایرانیا بیشترون تو eune & euw بازی می کنن
بنده دوتا2 باز هستم . قبلش هم دوتا ی وارکرفت رو میزدم و در کل حدود 8 ساله که دوتاپلیر هستم .نقل قول:
لول رو هم به صورت 1 سال مداوم(همزمان با دوتا) بازی میکردم . بارها هم هی ریختمش و دوباره ولش کردم .
درباره مسائلی که گفتید :
1 . مسئله سلیقست . من خودم از نظر ظاهری دوتا2 رو خیلی بیشتر میپسندم . ولی دلیلش این نیست که بگم گرافیک لول بده ، فقط شخصا با سلیقم مدلش جور نبود و نیست .
2 . این یه حرف خنده داره و من خودم هم قبولش ندارم .
3 . جوایز برای مقایسه روش درستی نیستن . و به هر حال هم ، هر دو بازی جوایز بسیار بالایی میدن .(دوتا2 قدیم ها فقط International بود که خیلی به چشم میومد ، ولی از امسال مسابقات Major رو هم شروع کرده)
4 . این هم دلیلی برای برتری نیست .
5 . Valve از معدود شرکتایی هست که من بیش از حد قبول دارم و به نظرم یه نکته ی مثبت برای دوتا2 ـه ، ولی نه یه نکته منفی برای لول .
6 . این هم بیشتر به یه کل کل میخوره تا بحث واقعی .
7 . اینم یه نکته مثبت دوتا2 هست که البته مدت کمیه که وارد بازی شده و توی آپدیت Dota 2 Reborn اضافش کردن .
8 . این هم باز یه حرف بی معنا برای کل کل ـه .
واقعا مثل انیمه میمونه:n04:؟نقل قول:
پس این یه نکته مثبت شد که من همین امشب بزارمش برا دانلود لول رو :n02:
حالا نسخه ne بگیرم یا w ؟
بیا euWنقل قول:
واقعا مثل انیمه میمونه:n04:؟
پس این یه نکته مثبت شد که من همین امشب بزارمش برا دانلود لول رو :n02:
حالا نسخه ne بگیرم یا w ؟
من همه سرورهای بازی کن ها رو اسپک می کنم
کره و امریکا که بازیشون زمین تا آسمون با این اروپا و بقیه فرق داره
ولی بعد از اینا اروپای غرب بهترند.
ببین بازیش رو وقتی بازی کنی اولش خوشت نمیاد ولی 1 2 هفته بازی کنی چنان معتاد میشی که دیگه شام ناهار هم نمیخوری
این سایت رو هم شما و بقیه دوستان ببینید بد نیست
statista.com/statistics/251222/most-played-pc-games/
راستی یک خبر خوب
آپدیت اومده :n08:
شانس که ندارم
دیشب دانلودش تموم شد تا ساعت 3 گرفتم خوابیدم
الان دیدم آپدیت براش اومده :n23:
اونقدرها هم انیمه ای نیست . ولی به هر حال اگرم باشه نقطه قوته نه ضعف . چی از انیمه بهتر .نقل قول:
Step 1 : 195 mb
Step 2 : 54 mb
اقا یک چیز جالب
دیدید ملت که میرن جنگل از جمله خودم یک مثلا مانستر رو که میخوان بکشن هی قر میدن کایت می کنند اتک میدن. که بیشتر یک چیز دکوری هستش ( خیلی از رنک بالاها مثل دیاموندش هم نمی کنند )
حالا من چند روز پیش پینگم 100 اینا بود با شاکو داشتم بازی میکردم و قر میدادم دیدم میس دارم میدم
حالا نمیدونم یعنی این قردادن باعث میس دادن میشه؟ اگر میشه که با پینگ های ما که نمیشه چون دیلی هستش. فقط این بازی با شاکو اینطوری شد البته پینگ 100 بود
از اون طرف شاکو هم اسپل پسیو میس دادن نداره
اگر هم واقعا همچین چیزی وجود داره که با کایت کردن میس بده چرا بعضی از رنک بالایی ها نمی کنند
من اولین بار بود میدیدم میس مینویسه. نمیدونم باگ بود
البته من بازی هم اسپک می کنم و ملت کایت میدن دمیج رو میخورن. به احتمال قوی اون روز باگ شده بوده پس
حالا هی بیا اینجا غر بزن من چرا سیلور موندم!!!
من main rollام جانگلره اینه که همیشه اطلاعات کافی در این زمینه دارم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه پتچ نوت ها رو بخون!
-------------------------------------------------------------------------NEWPATIENCE Jungle monsters now have a ‘Patience’ characteristic. Monsters no longer reset their aggression based on distance or positioning - Instead, once the monster’s Patience is reduced to zero, the monster will reset and return to their original position. During this reset, they rapidly regenerate health and do not respond to further aggression
LOSING MY PATIENCE Monsters lose Patience under the following conditions
When a monster is in an aggressive state but can’t find any targets to attack (ex. its target died or became untargetable)
When a monster’s target is too far away from the monster’s initial spawn location or the monster is VERY far away from its initial spawn location
When the monster is forced to switch targets
IT COMES WITH AGE Large monsters display their Patience in a meter above their heads
IN MY HAPPY PLACE Once a monster has recovered to 90% health, they regain all of their Patience
YANKING MY CHAIN Abilities that pull or displace monsters no longer completely reset the monster’s aggro if they already had a previous target
راستی بچه هایی که تازه لول 30 شدن یا حتی اونایی که لول20 به بالان بهتره تخفیف خرید Runs رو که از دو روز پیش به مدت دو هفته شروع شده از دست ندن.
-----------------------------------------------------------
در ضمن اسم اکانت اصلیم تغییر کرده. خودتون حدس بزنین چیه؟:n10: