اتفاقا انتن دهی بدتر شده:n09::n10::n04:نقل قول:
هر روز بدتر دیروز
دیگه خسته شدم از مبین نتـــــــــــــــ:n03::n28:
Printable View
اتفاقا انتن دهی بدتر شده:n09::n10::n04:نقل قول:
هر روز بدتر دیروز
دیگه خسته شدم از مبین نتـــــــــــــــ:n03::n28:
من تمدید کردم (طرح 6 ماهه رو 80 روزه تموم کردم)، دیگه گزینه ی مناسب تری نداشتم. طرحی رو که داری نمیشه دید، اما لینکشو داشته باشی میشه. من با استفاده از لینک اقدام به تمدید کردم، هزینه رو ریختم، ولی فعال نمیشد. آخرشم باز مجبور شدم باهاشون تماس بگیرم تا طرح فعلی رو باطل و مجدداً فعال کنن. نگران پندینگ و این حرفام نباش. به نظر من این طرح ور دارن دیگه اصلاً طرح قابل قبولی نخواهند داشت. اما باز اگر میخوای اینکارو بکنی، فکر نکنم بیشتر از 24 ساعت برات نگهش دارن.نقل قول:
بعد از قطعی ها برای من که خوب شده بود 6-8 صبح سرعت دانلود رو 300 بود.نقل قول:
یه چند روز صبر کنیم ببینیم چطور میشه امیدوارم بهتر بشه.
ما که بجز مبین نت دستمون به جای دیگه وصل نیست اهواز خراب شده هم که همه جاش یا فیبر نوریه یا pcm.
چطور میگید خراب تر شده؟؟ کجای اهوازید؟ (من کورش)نقل قول:
من مقدار rssi ام قبلا 75- بود ولی الان شده 50-
همچنین cinr هم از 28 شده 33
امیر جون من که یک ساله نوروزی با مودم طرحمه ی 2-3 ماهی بیشتر نیست دارم تا چند وقت دیگه حجمم تموم میشه اگه بخوام همین طرحمو فقط تمدید کنم یعنی با مشکل روبرو می شم؟ مثلا بخوام4 گیگ اضافه کنم !؟ طرح من یک ساله هست نه 6 ماه ... برام صرفش اینه که تمدید کنم واسه شبانشنقل قول:
دوست عزیز ما سلطانمنش هستیم ماله من قبله قطع شدن خوب بود :n03:نقل قول:
قبلا rssi=60
cinr=21
ولی حالا ریده:n28:
rssi=81
cinr=30
اینطور که شما گفتن خوب شده فکر کنم دکل جفته خونه ما بود ولی حالا کندن بردنش پیشه خونه شما
(کورش):n04::n09::n10:
داداش اینو میگی داخله تنظیمات مودم هست شماره دکل هست
BSID؟
دوستان من ديروز براي مودمم كه داده بودم تبديل كنن رفته بودم نمايندگي با طرف رفيق شدم و كلي حرف زديم و خيلي هم آدم واردي هست و جاهايي آنتن ميگيرن كه هر كسي نتونسته. بعد خودش ميگفت كه مدتي هست مرتب اينترنت قطع ميشه كه خود ما هم اينجا ميخواهيم كار كاربرارو انجام بديم به مشكل خورديم. گفت از مبين نت پيگير شديم تو جلسه گفتن به خاطر بهبود سازي بستر جديد هست و يه مدت به اين شكل هست بعد درست ميشه.
گفت تكنولوژي LTE رو هم راه اندازي كردن ولي فعلا مديران مبين نت و همراه اول دارن استفاده ميكنن يه مودم هست كه خودش سيمكارت داخلش هست و استفاده ميكني.
انحصار رايتل هم كه برداشته شده و سرويس 3G كه همراه اوئل ارائه بده ميگفت بهتر از بقيه هست. ايرانسل هم كلا اعضاي هيات مديره اش همه براي همراه اول هستن.
ولي ميگفت اگر تحريم ها اينطوري ادامه پيدا كنه همشون بايد جمع كنن. يه دكل BTS ميگفت 200 ميليون براش آب ميخوره سال اول ضرر هست تا سال دوم كه ميافته به سود دهي و دكل هواوي 1000 تا پورت داره و دكل نوكيا 4000 تا ولي الان كه تحريم هست بايد 1 ميليارد پول بده و هواوي هم كه تحريم كرده نميفروشه.
در كل اميدواريم اين شرايط بهتر بشه.
[QUOTE=gorjy;7726637]چطور میگید خراب تر شده؟؟ کجای اهوازید؟ (من کورش)
من مقدار rssi ام قبلا 75- بود ولی الان شده 50-
همچنین cinr هم از 28 شده 33[/QUOTE
تمام اهواز تحت پوشش هست دکل ها به تدریج روشن میشن و 16 یا 17 هم قراره همشون روشن باشن افزایش انتن دهی به همین دلیل هست ولی فکر نمیکنم تاثیری توی سرعت داشته باشه چون به قضیه شیر بودنشون برمیگرده...
یک ساله ی نوروزی کدومه؟:n02:نقل قول:
طرح های سالانه که با خرید مودم ارائه میشه فکر نکنم قابل تمدید باشه، اما حجم اضافه حتماً میتونی بخری و تا اونجا که میدونم حجم اضافه ی این طرح ها از طرح های عادی مبین نت ارزون تره.