بالاخره سرعت استان شما هم اومد پایین این هم تست الان 256 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بالاخره سرعت استان شما هم اومد پایین این هم تست الان 256 نامحدود
نقل قول:
پشتیبان خانومش (شماره 14) می گه پهنای باند مخابرات کلاً اومده پایین. نمی دونم این استاندارد سازی فقط باید برای گیلان انجام می شد. خداییش عجب شانسی داره این گیلان!
نقل قول:
تو استان ما هم سرعت رو اوردن پاین ولی نه اینقدر من قبلا با 256 نامحدود نزدیک 6 ماه سرعت دانلودم 400 بوذ بعد 6 ماه شده 85 .یعنی تک کانکشن شده 85 صفحه ها اینه جت باز میشنتایم اوت ندارم ویدیو و بازی انلاین هم که خوراکشه :n16:
نقل قول:
خوش به حالتون. کلاً ما فقط 1 ماه مزه اینترنت پرسرعت نامحدود رو چشیدیم. هی یادش به خیر:n03:
نقل قول:
غصه نخورید بالاخره یه روز خوش میرسه از راه که.............خودتون بقیشو میدونید:n16:
نامحدود مخابرات هم اینجوری که میگید مزیتی نداره وقتی بخواد 512 سرعتش باشه 40، اونم با نوساننقل قول:
من خودم همیشه 256 نامحدود میگرفتم، بعد مدتها این ماه 1 مگ محدود گرفتم واسه تست
قبلنا با همین سرویس یه شبه نزدیک 4 گیگ دان میکردم، اما الان میبینم 2 یا 3 ساعت از ساعات رایگان سرعتش رو میارن رو 80
کلا حدود 2.5 گیگ میشه دان کرد
دقیقاً همینطوری هست که گفتید. سرعت 1 مگ رو یا میارن و یا میاد پایین تو ساعات رایگان. خوبی نامحدود اینه که همیشه و هر ساعتی می تونی دانلود کنی. اگر یه فایل براتون مهم بود که تست کنید می تونید دانلود کنید. کلاً من که هیچ وقت با محدود رابطه ی خوبی نداشتم. اول ماه با 19 تومن شروع میشه و آخر ماه هزینه می رسه به 30،35 تومن.نقل قول:
شک نکن مخابرات درست میشهنقل قول:
اگه با این وضع پیش بره همه تخلیه میکنن که این بعنی ورشکسته شدنه یک شبه (( همونطور که یک شبه رفت رو آسمون یک شبه هم میاد کف زمین ))
درست شدنش که حتمیه ولی احتمال داره تا اوایل تابستون طول بکشه
(( البته بقیه شرکت ها هم اوضاع عالی ندارن ))
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ویرایش 5 صبح
خب مثل اینکه بازم سرعت رو پایین آوردن
سرعت از 120 اول اومد 32 و الان اومد 18
احتمالا همون مشکل پهنای باند پیدا کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 512 نامحدود در ساعت 9:17 دقیقه .
خر خود مخابرات هست سرعت دانلود 512 نامحدود از 40 بالاتر نمیره.
ویرایش شد.
چقدر سرعت فوق العاده است!!!! چند روز پیش یک تاپیک رو می دیدم نوشته بود: اینترنت ناسرعت پرمحدود. حالا کار ما شده.
تست امروز از سرور لندن:
:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
:n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29:
:23::23::23::23: