کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
Printable View
کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
من امروز بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خریدم به پیش نصب شده بود وقتی نصب کردم و فایل اجرایی رو زدم داخل بازی نمیرود اصلا هیچ اخطاری نمیده ویندوز ۷ دارم و حجم بازی هم ۲۰ گیگابایت هست آیا احتیاج به نصب نسخه قبلی داره یا باید برنامه جانبی بریزم و یا باید کرکشو عوض کنم؟
سلام بچه ها ممنون میشم پست اخری که تو تاپیک undercover زدم رو بخونید ارورشم همون
has stoped working
با سلام خدمت دوستان گل اقا من یه مشکلی دارم بعضی از بازیها روی کامپیوترم احتیاج به دسته ی ایکس باکس داره حالا من چکار کنم ایا دسته ایکس باکس واقعی باید بخرم با مبدل بزنم به کامپیوتر یا کار دیگه ایی باید انجام بدم یا دسته مخصوص ایکس باکس برای کامپیوترم هست لطفا راهنماییم کنید و اسمو مشخصات دسته ای که باید بخرمو بگید چون هیچ اطلاعی ندارم وبازیهام بادسته ی کامپیوتر عادی اجرا نمیشه لطفا توضیح کاملی بفرمایید.
این تاپیک محل مناسبی برای این سوال نیست ، باید اینجا می پرسیدیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جواب سوالتون :
دسته ایکس باکس مخصوص کامپیوتر هستش ، من دارمش :46: اینم لینک خود مایکروسافت
توی ایران هم هستش قیمتشم تقریبا بین 80 تا 90 تومانه
سلام.
بازیsaints row the third روی لودینگ نیو گیم بازی میمونه.
هنگ نمیکنه فقط تصاویر اسلایدی میره.
دارکت ایکس هم آپدیته
گرافیک آپدیته
کرک هم تعویض شده
مشکل کجاس!!!؟
سلام
من گفتم برم یادی از قدیما بکنم تا تجدید خاطره بشه .. رفتم سراغ مکس پین 1 ..... یادتون هست که اون موقع شاه بازی ها بود با اون داستان قوی و موزیکش و البته حالت کموبو
عرض به خدمتتون که الان که می خوام روی ویندوز سون نصب کنم .. نصب میشه و اجرا هم میشه ولی تو صفحه اصلی بازی موزیک غمناکه پخش نمیشه .... اون دیالوگ هایی هم هست که بصورت عکس و نوشته هست ، اونجا هم نه صدای گفتگو ها میاد و نه صدای موزیک ..... ولی تو بازی صدای تفنگ و اینا میاد .. ولی صدای مکالمه ها تو بازی هم یکم مشکل داره .. کلا من مشکل صدا دارم ......
ممنون میشم اگه کسی میدونه کمک کنه ...
با سلامی دوباره به برو بچ
مشکل حل شد !
کافیه پچ زیر رو در محل نصب کپی کرده و اجرا کنید
با سلام به همه دوستان و مديراني كه براي وقت بيكاري و تفريح ما تلاش ميكنند
من يك لب تاب dell inspiron 1525 دارم البته تاكنون من با هيچ لب تابي بازي نكردم و فقط با pc بازي ميكردم گرافيك اين لب تابMobile Intel(R) GM965 Express Chipset Family است تازه آمدم اين بازي و چند بازي ديگر با تقريبا گرافيك بالا نصب كنم البته همه بازي ها تا 256 مموري ويديو بالاتر نيست
تمام بازي ها نصب ميشد و فقط اجرا نميشد و هيچ اروري هم نمي داد بعد از مدتي كار كردن متوجه شدم كه مشكل من بازي ها و پاين نبودن مشخصات سيستمي نيست خلاصه با آپديت كارت گرافيكم با نرم افزار درايور جنيوس بازي كلا اجرا شد اما يك مشكلي برام پيش آمد البته اين مشكل روي يك لب تاب ديگه با كارت گرافيك كاملا يكي هم پيش آمد مدل اون لب تاب dell vestro 1510 هست گرافيك شم اينتل 965 است مثل 1525 و هر دو تا هم مموري ويديو يا حافظه گرافيك 256 مگ است
بعد از آپديت درايور كارت گرافيك تمامي رنگ ها قاطي شد تقريبا بدتر از زماني كه بيت را از 32 به 16 يا 8 كاهش بديم كه بعد از كلي كار تونستم از منوي تنظيمات كارت گرافيك با كم و زياد كردن رنگ ها حلش كنم اما تا زماني درست مي موند كه بازي يا بازي ها رو اجرا كنم بازي كاملا درست اجرا ميشد ولي باز رنگ هاي lcdلب تاب قاطي ميشد و حتي در محيط بازي هم همين طوري بود من آمدم مانيتوري به لب تاب متصل كردم ديدم درسته و مشكلي نداره
البته بعد رفتم از خود سايت اينتل درايور مخصوص لب تاب 965 رو دانلود كردم ولي متاسفانه مشكل هنوز هم بود در سايت دل هم آخرين ورژن گرافيك كه مال 2010 است رو آپلود نكرده و فقط مال سال 2008 وجود داره از هر 2 لب تاب و اونم كه بازي ها رو باز نميكنه
حال اگر شما دوستان كه خيلي بازي ميكنند و با اين چنين مشكلاتي برخورد كردند و در اين زمينه واردند اگر براي مشكل من راه حلي بلده لطفا از من دريغ نكنه
راستي اگر راهي هم وجود داره كه بدون نرم افزار و رفتن به سايت سازنده لب ناب و سازنده كارت گرافيك بتونه درايور كارت گرافيك رو آپديت كنه منظورم اينه بريم داخل قسمتي و روي گزينه كارت گرافيك و بعد آپديت رو بزنيم و اتوماتيك بره داخل سايت مربوطش و خودش دانلود كنه يا بهترين راه آپديت كارت هاي گرافيك چيه ممنون ميشم كمكم كنيد
با تشكر از p30world
به علت تحریم ایران نمیشه وارد سایت هایی که تحریم هستند شد ولی با نرم افزار real hide ip می تونی به راحتی وارد سایتهایی بشی که ایران تحریم کردن :21:نقل قول:
روش دیگه هم نرم افزار آپدیت درایور هست که با یک سرچ توی گوگل کلی پیدا میشه