یه خبر خوب!
نامحدود از طریق سایت به محدود انتقال داده میشه!
Printable View
یه خبر خوب!
نامحدود از طریق سایت به محدود انتقال داده میشه!
:n04:یعنی سرویسای نامحدود ومیخواد جمع کنه کلا و همه رو بفرسته رو محدود؟؟نقل قول:
این کجاش خبر خوبیه؟:n04:
چرا پستا ویرایش نمیشن؟؟؟
دوستان! تغییر سرویس ندید! فوق العاده مسخرس!
مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالی که:
اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود برنزي 256 با امکان تبادل حداقل 8 گيگ 256 159000
اينترنت پر سرعت چلچله 3 گيگ در ماه (8 تا 10 صبح رايگان نيم چاشت)512 169000
نه! تغییر سرویس!نقل قول:
یعنی هرکی تو جهان بیاد این پستهای ما بیچاره ها رو ببینه دست میذار رو دلش های های میخنده به ما بیچاره ها
اقایون سلام مشکل شما از پهنای باند شهرتون هست منم بث زمانی این طور بود ولی الان درست شد پهنای باند شهرمون من الان 1mg 10gig دارم سرعت دانلود 550 هست اگه میخواید عکس میگیرم نشون میدم مشکل شما اینه که به نمایندگی هیچی نمیگید همون روز اول که نت رو براتون وصل کرد دیدیتش و دیگه هیچ هر روز زنگ بزنید گیر بدید baw بهترین اینترنتی که دیدم من asiatech هست باورتون نمیشه با ------ 400 دان میکنم هرکی خواست عکسم میذارم براش که نگید دروغ میگه
دوست عزیز برای هر گیگ 5 هزار تومنی که مشکلی نیست اینا روی نامحدود و روی رایگان ها محدودیت میذارن وگرنه شما پول بده حتی های وب هم هر گیگ 5 تومن با سرعت 700 بهت تحویل میده یا شاتل 850نقل قول:
بعد هم که نرم ازفزار محاسبه گیگ میذاری برای 850 مگابایت دانلود و آپلود 1024 محاسبه میشه روی هم
سلام بلاخزه خط اینترنت مخابرات شهرمان خالی شد الان اگر من تخلیه اساتک بزنم چقدر طول میکشه خالی بشه بعد الان که من اینترنت دارم اگر درخواست بدم اینترنم هم فورا قطع میشه......
شاید عکس های اون پیج حجم بالا بوده 60 تا عکس 1 مگ دیده باشید میشه 60 مگ
3 روز طول میکشه تا پنلت غیر فعال بشهنقل قول:
بعد 10 روز بعد جمع میکنن البته بستگی به نمایندت داره که چطور باشه