داداش واقعا قراره این اتفاق بیفته؟یعنی مارو یه راست میبرن اونجا؟وااااااااااای منو استرس گرفت:-(نقل قول:
Printable View
داداش واقعا قراره این اتفاق بیفته؟یعنی مارو یه راست میبرن اونجا؟وااااااااااای منو استرس گرفت:-(نقل قول:
دوست گرامی ممنونم - فقط من یه بار تمدید کردماااا ...نقل قول:
دفعه قبل هم از پزشک معتمدشون استراحت پزشکی گرفتم
شما میفرمایید اگه باز هم بتونم 45 روز استراحت بگیرم شدنیه؟ و موافقت میشه؟
منم اول فک نمیکردم !نقل قول:
با 1000 بدبختی تو خرم اباد انتقالی گرفتم 02 که شهره خودمون باشم ! 4 ماه طول کشید که انتقالیم جور شده الان 3 روزه که اونجام دارن اساس کشی میکنن البته ما پشته رکن یم هنوز تقسیم نکردنمون ! فقط اومدی اونجا به امیر نگو کامپیوتر بلدم چون اگه سرباز باشی می فرستت پاسدار خونه ( آینده من ) اگه ستوان باشی می فرستت افسر آموزش ! در کل نگو کامپیوتر بلدم چون امیر به خودش میگه بچه 4 ساله هم بلده ! خلاصه من آمارو بهت دادم خدا بزرگه
دوستان خواهشا کمک کنید
من یه مشکلی واسم پیش اومده و اول تیر اعزاممه
متاسفانه یه بار هم با گواهی پزشک معتمد ، تاریخ اعزام رو تمدید کردم (اول اردیبهشت بودم افتادم اول تیر)
حالا میخوام یه راهی بگید که بازم بتونم تمدید کنم خواهشا
خیلی حیاتیه واسم
جداً؟؟نقل قول:
خبر از این تغییر مکان نداشتم.پس بهتره بگم جای خوبی بود.:n01:
برو دیگه 45 روزه زود تموم میشه تمدید بکنی که چی برو مثل برق و باد میگذرهنقل قول:
دوست عزیز این تمدید واسم مهمهنقل قول:
ضمنا 45 روز گواهی میخوام بگیرم که تاریخ اعزامم بیافته اول شهریور
یعنی میشه دو ماه نه 45 روز
ممنون میشم اگه راه حلی داشته باشید و بفرمایید
سلام..
من ایشالا تا چند ماه بعد اعزام هستم..
میخواستم بپرسم چون نمیخوام در انتخابات شرکت کنم:n02:.. آیا به عنوان یه سرباز این بعدا مشکلی برای من به وجود میاره یا نه ؟
آیا بهتر هست رای بدم یا کلا فرقی نمیکنه...! اگه زیاد فرقی نداره و مشکلی نیست میخوام خیلی شیک شرکت نکنم..:n06:
نقل قول:
خیلی شیک و مجلسی راحت باش !!! :n06:
سلام" ب سلامتی :n01:نقل قول:
ی نکته بهتون بگم ک تجربه خودمو بقیه دوستان هم هست : گذشته از مسائل سیاسی و حق انتخاب و آب و گل داشتن و خیلی چیزای دیگه ،ب خاطر رای ندادن شما ، هر کجای مملکت ک بخواید خیلی شیک استخدام بشید (بالاخره تا آخر عمرتون ک نمیتونید آزاد کار کنید) صفحه انتخابات تعیین کنندست. رای دادید ک هیچ. ندادید دنبال ی جای دیگه باشید.