اين پشتيبانا اگه بهانه نويز رو نداشتن واقعا چى مى گفتن!!! من شاتل بودم باوجود همين خط نامرغوب سرعتم نرمال و قطعى نداشتم
Printable View
اين پشتيبانا اگه بهانه نويز رو نداشتن واقعا چى مى گفتن!!! من شاتل بودم باوجود همين خط نامرغوب سرعتم نرمال و قطعى نداشتم
انگار هنوز برطرف نشدهنقل قول:
تو پیج اینسالگرام هم یکی یه ساعت پیش ازشون سوال کرده ادمین پیج گفته همچنان در حال پیگیری هستیم !
بله خودم بودم که سوال کردم!!!نقل قول:
فرمایش شما صحیح اما منظور کلی من اینه نمی خوان اشتباه و مشکلات خودشونو بپذیرن دیشب زنگ زدم می گن حتی رو 2مگ هم نویز دارید!!!
به نظرم نویز نیست خط رو مخابرات یجوره خط رو شاتل ی جورهنقل قول:
اینا دسته خودشونه احتمالا snr و بقیه چیزارو دستکاری میکنن
احتمال زیاد مرکز شما هم مشکلات کمبود داره با این نویزو اینا یجوری میخوان بپیچوننن خودشونو
وقاحت مافوق تصور واعظی ( عوضی) وزیر اختلالات و سرکوب فناوری!
واعظی : تعرفه های جدید اینترنت به خاطر اعتراض مردم متوقف شد!!!
محمود واعظی در نشست با خبرنگاران، درباره توقف اجرای تعرفههای جدید اینترنت ثابت که در روزهای اخیر به دستور وی انجام شد، گفت: این مصوبه از هر لحاظ به نفع کاربران بود، اما پس از اعلام آن بگونهای شد که مردم تصور کردند تعرفههای جدید به ضررشان است.
وی گفت: در حال حاضر مردم به صورت خرد برای اینترنت هزینه پرداخت میکنند که برای مثال در ابتدای ماه 8 هزار تومان و بابت گیگهای اضافه هزینه جدا پرداخت میکنند که در نهایت متوسط هزینه ماهانه اینترنت 25 هزار تومان برایشان تمام میشود اما در تعرفههای جدید قرار بود مردم ماهی 10 هزار تومان شامل سه گیگ ترافیک خارجی و 6 گیگ ترافیک بینالملل بپردازند که از این نظر به نفع مردم بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: از این رو دستور توقف اجرای تعرفههای جدید را دادم که مقرر شد مجددا کمیته تشکیل شود تا مصوبه اخیر و تعرفههای اینترنت ثابت را دوباره بررسی کند.
وی در واکنش به اینکه بررسی تعرفههای جدید افزاییش 60 درصدی قیمت اینترنت کاربران معمولی را نشان میداد، گفت:قیمتهای این مصوبه از هر لحاظ تعرفه اینترنت را برای مردم کاهش میداد، اما به دلیل فضای ایجاد شده و اعتراض کاربران دستور توقف و بررسی دوباره تعرفهها را دادند.
الان یه 50 گیگ فشفشه خریدم بهم 12 گیگ 3 روزه فشفشه هدیه داد!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنید بابت خرید فشفشه بهتون داد؟ اخه یه هدیه ای هم هست هر 3ماه یکبار به کاربرها میده شاید اون باشه و اینکه نوشته مخصوص مشترکین 3ستارهنقل قول:
الان یه 50 گیگ فشفشه خریدم بهم 12 گیگ 3 روزه فشفشه هدیه داد
این بی سواد به گیگابیت میگفت گیگاهرتز تلاش زیادی کرد تا بشه وزیر امور خارجه الان هم که در حال اعمال نفوذ داخل کابینه است خودش هم که شد رئیس دفتر آقای روحانی دیگه چه انتظاری باید ازشون داشت مملکت ما هیچ قدمی برداشته نمیشه مگر واسه سرکیسه کردن و چپاول و چاپیدن مردم این ها به اسم مردم و با عناوین پرطمطراق و دهان پرکن و فریبنده و دروغ مردم رو غارت میکنند باز دم کاربرها گرم که اجازه این ظلم و جفایی که قرار بود در حقشون انجام بشه رو ندادن هرجا مردم با هم متحد بشن کسی جرات ظلم کردن بهشون رو پیدا نمیکنه اما تاسف اینجاست که این اتحاد خیلی بندرت اتفاق میفته مطمئن باشید هیچ وقت منافع و خواست و رضایت مردم در نظر گرفته نخواهد شد این ثابت شدستنقل قول:
وقاحت مافوق تصور واعظی ( عوضی) وزیر اختلالات و سرکوب فناوری
ستاره جدید اضافه شه جایزه هم جدید میشه تایمشنقل قول:
یعنی اگه من دو ماه پیش ۳ بودم الان ۴ بهشم جایزه چهارستارمو همین الان میده و میره تا اینکه خریدام بره بالاتر همینطور موندگاریو و .. ستاره بهم اضافه شه یا اینکه جایزه ای که داده بهم از وقتش ۳ ماه بگذره تا باز همون جایزه رو بده
گفتن از پنج شنبه کیفیت نت می ره بالا بدتر شده:n01: