سلام...من لیسانس مدیریت بازرگانی از رشتم...02 تهران افتادم.1/4...کسی از رشت نیست یا از جاهای دیگه؟چه جور جاییه؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Printable View
سلام...من لیسانس مدیریت بازرگانی از رشتم...02 تهران افتادم.1/4...کسی از رشت نیست یا از جاهای دیگه؟چه جور جاییه؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
۰۲ هم جای بدی نیست.دومین بهترین مرکز آموزشیه.:n01:نقل قول:
البته من شوخی کردم که پارتی داشتم من اول توی سپاه افتاده بودم بعد نامه اومد که باید برم خاتمی یزد اما بعدش امریه آموزش و پرورش قبول شدم و اونا گفتا باید تا اول تیر صبر کنم بعد یه نامه دوباره از ناجا اومد که افتاده بودم اراک با 90 روز اضافه خدمت و الان هم اخرین نامه از طرف ناجا اومده که نوشته من امریه هستم بدون هیچ غیبتی و باید برم شهید هاشمی نژآد نیشابور فقط با هماهنگی بین سازمان ها می تونی نری وگرنه کلی اضافه خدمت برات می برننقل قول:
دوستان کسی این ابلاغیه کسر خدمت روخونده؟
یه خبر سیار بدی شنیدم که باورش هم برام سخت بود ... ( اگر حقیقت داشته باشه که این خبر روحیه کاذب بوده فقط ... )
فقط و فقط امیدوارم کذب محض باشه ...
لطفا در صورتی که کسی این بخشنامه رو دیده کمی از بند هاش رو اینجا قرار بده :n01::n16:
دوست گرامی یعنی هیچ راهی نیست؟نقل قول:
دوستان اگه کسی اطلاع داره چطور دوباره تمدید کنم بگه
سلام.نقل قول:
دوست گرامی خودت رو به بیماری بزن ... برو دکتر معتمد که توسط نظام وظیفه مورد تایید باشه .. . ببین میتونی ازش 45 روز استراحت بگیری ببری تحویل نظام وظیفه بدی ؟
این تنها راه حل هست . . .
امیدوارم در جهت مفید از این نوع تمدید استفاده کنی ... من خودم فقط برای 3 ماه ... الان جای دانشگاه 12 ماه خدمتم ...( پشیمون نیستم ولی ... )
دوست گرامی ممنونم - فقط من یه بار تمدید کردماااانقل قول:
دفعه قبل هم از پزشک معتمدشون استراحت پزشکی گرفتم
شما میفرمایید اگه باز هم بتونم 45 روز استراحت بگیرم شدنیه؟ و موافقت میشه؟
اره بهترین جائه فقط چند روز دیگه قراره بیرم پرندک با رتیل ها عقرب ها خدمت کنیم داشنقل قول:
چطور دادا مگه چي شنيدي!؟نقل قول:
والله من امروز رفتم هنگ تبريز گفتن هنوز ابلاغيه نيومده به نگهباناي دم در هم ميگفت اگه كسي واسه كسري اومد نذارين بيان تو با اين وضع من ميترسم بخشنامه هم بياد اينا كسري بده نيستن!
داداش واقعا قراره این اتفاق بیفته؟یعنی مارو یه راست میبرن اونجا؟وااااااااااای منو استرس گرفت:-(