من lg g2 دارم. وقتی روی شبکه 4g هست گوشی. تماس و اس نمیاد. مشکل از گوشیه یا ایرانسل ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
من lg g2 دارم. وقتی روی شبکه 4g هست گوشی. تماس و اس نمیاد. مشکل از گوشیه یا ایرانسل ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نه ایرانسل فعلا روی نسل 4 تماس و اس ام اس رو غیر فعال کردهنقل قول:
اس ام اس اکی هست هم دریافت میشه هم ارسال میشه من خودم در حالت 4G Only روی مودم تست کردم.نقل قول:
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
بچه ها الان بهترین مودم موجود ۴ جی که آنتین دهیش از همه بهتر باشه چیه؟ میگن یه سری مدلها هست که سیگنال بوستر داره اونا بهترین آنتن دهی رو دارن
کلا بهترین مودم چیه واسه ۴جی؟
هرکسی مودم خودشو میگه حتما بهترینه چون افراد که همه مودم های نسل چهارو امتحان نکردن بعد انتخاب کنندنقل قول:
من از مودم خودم که مال ایرانسل هست و آنلاکش هم کردم خیلی راضی ام E5373 هوایی
این مدل آنتن اکسترنال هم میخوره ولی من هنوز آنتی که به این نوع جک کوچیک بخوره پیدا نکردم
سلام
من یه مودم lh92 دارم
برای 4g ایرانسل خیلی عالیه
فقط مشکل اینه با سیمکارتهای دیگه کار نمیکنه و روی ایرانسل لاک شده
کسی پیدونه چطوری میشه آنلاکش کرد
ممنون
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
آخه ماشین نیست که تعصب داشه باشمنقل قول:
کلا من شنیدم مدلهای هواوی از دیلینک اینا بهتره کلا بعدم سه مدلهاییش همون انتن بوستر دارن
اینی که شما داری وافایش چطور هست؟ و اینکه واسه استفاده مسقیم هم موردی نداره؟!
من دو هفته مسافرت بودم در در همون جایی که اقامت داشتیم ۲۴ ساعته این توی برق بود و هفت نفر از اعضای خانواده و همراهان همزمان داشتند از وای فای این استفاده می کردند و سرعت همه هم بالای پونصد کیلوبایت در ثانیه بود. یه بسته دوازده گیگ سالانه خریده بودم.نقل قول:
بطور مستقیم هم با کابل بخوبی قابل استفاده هست
سرعت راه اندازیش هم خیلی سریعه به محض روشن شدن قابل استفاده میشه
در جاهایی که گوشی معمولی اصلا آنتن 4G نداره این مودم راحت سه خط آنتن بهت میده
آنتن داخلیش فکر کنم 3.5dBi باشه
برد وای فایش هم در حد همون مودم دی اس ال خونگی هست
دستورات یواس اس دی هم قابل اجراست روش
قیمتش هم نسبت به امکاناتش از همه مودمهای 4G ارزون تره
من خودم یه مودم دی لینک DWR730 هم دارم در مقایسه هووایی e5373 آنتن دهیش باز ۲۰ درصد بهتره و قوی تر از دی لینکه و خیلی سریعتر آماده به کار میشه
تمام این چیزارو هم من خودم تست کردم که میگم
دیگه چی عرض کنم خدمتتون؟
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
دیگه هیچی والا توضیح کامل بود البته دیگه این مدل موجود نیست انگارنقل قول:
الان مدل موجود ۵۵۷۷ هست که مدل جدیدتره
احتملا با این چیزایی که شما گغتی هواوی باید یهتر باشه ا بقیه برندها تو این زمینه
- - - Updated - - -
دیگه هیچی والا توضیح کامل بود البته دیگه این مدل موجود نیست انگارنقل قول:
الان مدل موجود ۵۵۷۷ هست که مدل جدیدتره
احتملا با این چیزایی که شما گغتی هواوی باید یهتر باشه ا بقیه برندها تو این زمینه
سلام.
من الان وایمکس مبین نت دارم که پینگش افتضاحه، میخواستم بدونم الان پینگ 4g ایرانسل خوبه؟(اگه میشه از Ping -n 10 159.153.77.195 یک تست بگیرید)
من بیشتر این رو برای بازی آنلاین میخوام، به نظرتون الان سرویس 4g ایرانسل از نظر پینگ از بقیه بهتره؟(من نمیتونم از سرویس ADSL استفاده کنم)