وضعیت کلا خرابه الان پینگ اکانتای اینترانت به اینترنتم که مستقیما از زیرساخت میاد خیلی خرابه بالای 200 هست ربطی به isp نداره!!!
Printable View
وضعیت کلا خرابه الان پینگ اکانتای اینترانت به اینترنتم که مستقیما از زیرساخت میاد خیلی خرابه بالای 200 هست ربطی به isp نداره!!!
الان با پشتیبانی صحبت کردم گفت اختلالات شبکه های اجتماعی تا دوازده شب برطرف می شه!
من فعلا واسه یوتیوب دارم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می کنم !!! ( روش کلیک کنید) !!!
من یه 200 گیگ دارم می خوای هنوز گفته بودی می خوای؟نقل قول:
الان داشتم نیم ساعت با پشتیبانی های وب حرف میزدم در مورد نصف حساب نکردن حجم دانلودی از شاتل لند !!!! بهشون ثابت شد که داره از ترافیک بین الملل کم می کنه و داخلی حساب نمی کنه !!!
any desk رو نصب کردم لینک شاتل لندم آماده کردم اومد رو سیستمم خودش زد رو دانلود دید که عین 50 مگ رو که دانلود کرد از بین الملل کم کرد !!!! بعد گفت مودمتو بزار رو Bridge و networx رو هم نصب کن !! این کارم کردم و نتیجه همون بود !!! حالا ارجاع داد گفت تا 72 ساعت آینده رسیدگی میشه !!!
شما هم زنگ بزنید فک کنم اینا کلا هیچ سایتی از اونایی که تو لیست هست رو نصف حساب نمی کنن کلا الکی اون لیستشون !!!
فقط any desk و لینک شاتل لند رو آماده داشته باشید + networx!!!
چند روزه ست ؟ یه 100 گیگ فعلا خریدم نگه دار ازت می گیرم بعدا !! البته اگر می تونی اگرم نه که هیچی !!نقل قول:
وای چه کشف بزرگی کردم:n19::n02: : مشکل هات اسپات شیلد که به شدت کند شده بود با گذاشتم مودم روی Bridge برطرف شد!!! الان یه ماه بود به شدت کند شده بود !!!! سرعت صفحه هم خیلی بهتر شد!!!! راحت شدیم از دست سایفون !!!
سرعت اینترنت بین الملل کم کم بهبود پیدا میکنه منتظر باشید.
خبریه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من نمیدونم چرا دقیقا این موقع شب سرور داخلی پینگش میره بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]