مودم رسیت میشه بله کلی چراغ ها اف میشن از پست روشن خاموش میکنم وصل میشه نیمدونم چشه گوشیمم 4 اس هستنقل قول:
نمیشه همزمان از لن و وایفای استفاده کرد؟
Printable View
مودم رسیت میشه بله کلی چراغ ها اف میشن از پست روشن خاموش میکنم وصل میشه نیمدونم چشه گوشیمم 4 اس هستنقل قول:
نمیشه همزمان از لن و وایفای استفاده کرد؟
راستش اگر مودم شما از همین مدل های رایج بازار هستنقل قول:
نباید اینجوری بشه
قابلیت این مودم ها همین هست
می تونید مودم رو کانفینگ کنید؟
همه 8968 های بازار 5db هستن؟ چرا 8960 از 8968 گرونتره ؟
سلام دوستان
من یه چند روزیه که مشکلی برا پیش اومده ولی نمیدونم چکار باید بکنم:n27::n27:
هر کاری میکنم که وارد این سایت بشم نمیشه...:n03::n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بعضی از تنظیمات دستگاه که رفتم یه جاهایی ریست داشت ریست کردم
حتی خود دستگاه رو هم ریست سخت افزاری کردم و مجدداً نصب کردم
سرویسی که گرفتم از شرکت شاتله تمام راهکارهایی هم که تو یه pdf بود از او شرکت انجام دادم
حتی با نرم افزار خودشون تست کردم میزد سالم
ولی بعدش باز وارد سایت نشد
قبل نصب مجدد دستگاه تو قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارور FAIL تو دو سه قسمت بود بعد نصب باز هم بود چجوری میشه اینو PASS کرد شاید مشکل از اینه که وارد اون سایت نمیشه
این جدول همون قسمته
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بعد راستی من کابل تلفن مودمو که قطع میکنم و میام از طریق دیال آپ خونه میرم هیچ مشکلی برای ورود به این سایت نداره
پس به نظر خودم مشکل نمیتونه ازسیستم من یا از مرورگرهای من باشه حتی با سیستم های دیگه با اینترنت شاتل امتحان کردم وارد سایت نمیشد.
مدل مودم من D-Link --->2640 U هستش....
ممنون میشم کسی از دوستان راهنمایی کنه که چکار باید بکنم... خیلی واجبه ورود به این سایت و نیاز به سرعت بالا داره
ممنون از توجه ی همه ی دوستان
دوستان راهی هست از داخل مودم که دسترسی به برخی سایت های بخصوص رو بست؟ من این خان وارز رو ببندم که داداشم دیگه نتونه بره بازی بکنه؟؟ صبح تا شب پای این بازی مسخره نشسته، امروز میگم مگه کلاس نداری؟ ساعتو نیگا میکنه میگه عه! نیم ساعت پیش داشتم حواسم نبوده نرفتم..... میگم چرا پس نشستی هنوز؟ میگه دیر شده دیگه بیخیالش :(
سلام.نقل قول:
دوست عزیز مشکل از مودم نیست،بلکه از طرف آی اس پی هست.
خود من هم بشخصه نمیتونم این سایتی رو که دادین باز کنم.
نقل قول:
سلام.
بستگی به قابلیت مودمتون داره،مثلا اگه تی پی لینک داسته باشین میتونین وارد تنظیمات مودم بشین،بعد از قسمت Access Management ،گزینه Filter رو انتخاب و بعد از Filter Type Selection ،فیلتر آدرس(URL Filter) رو انتخاب و در نهایت سایتهایی رو که میخواین مسدود بشن رو اضافه کنین به لیست مد نظر ،Active رو بزنین و بعد Save و تمام.
البته زیاد جواب نمیده چون میشه با یه ریست و کانفیگ دوباره همه چیز رو برگردوند به حالت اول!
اما یه راه بهتر، مسدود کردن از طریق فایروال هست که راحت نشه دورش زد.
با سلام داییم یه مودم تی پی لینک 8811 خریده سیدیش نیس چه کارش کنیم؟؟ باید چه طوری به کامپیوتر شناساییش کنیم؟؟!!
لازمه لطفا راهنماییم کنین:n12:
نیازی به سی دی نصب نیست.نقل قول:
تو ادرس بار یکی از مرورگرهاتون این رو تایپ کنین:
192.168.1.1
حالا یوز نیم و پسورد رو که ازتون برای ورود به تنظیمات مودم میخواد رو هر دوش رو admin تایپ کنین.
بعد از ورود به صفحه تنظیمات طبق توضیح مختصری که در اینجا آورده شده عمل کنین:
محتوای مخفی: !
تشکــــــر فراوان دوست عزیز:n12:نقل قول: