سلام 2 تا سوال در مورد Xbox Live.
1.من 2 تا پروفايل ساختم يكي آفلاين و يكي آنلاين.چجوري يكيشون كنم؟
2.وقتي ميرم لايو اون پايين زده اكانت سيلور در حالي كه اكانت گلد من هنوز تموم نشده.قضيه اش چيه؟
ممنون
2.وقتي ميرم لايو اون پايين زده اكانت سيلور در حالي كه اكانت گلد من هنوز تموم نشده.قضيه اش چيه؟
ممنون
سلام. واسه کجاش؟نقل قول:
دوستان روي كنسول مدل آركيد ميشه پسوورد گذاشت؟
ولی کلی میگم الیت و ارکید از نظر سخت افزار و نرم افزار با هم فرقی ندارن
۱.نمیشه که...نقل قول:
ممنون
۲.باید با همون پروفایلی که اکانت ساختید وصل بشید(اگه بازم میزنه سیلور حتمی تموم شده دیگه)
[QUOTE=aha2012;5123954]دکمه ی Y و که میزنی مینویسه install بازیو install کن بعد حله حله.وقتی بازی installش تموم شد
بازی روی هاردت نصب شده علاوه بر این باید باید دی وی دی بازیو هم توش بذاری تا بازیتو بشناسه[/QUOT
دکمه y می زنم هیچ چیزی نمی یاد
همونجایی دکمه y رو بزن که عکس بازی میاد .نقل قول:
دکمه y می زنم هیچ چیزی نمی یاد
تعدادی از فروشگاه ها بعضی از بازی ها را غیر مجاز می خوانند و ادعا می کنند که ندارند .لطفا چند فروشگاه خوب معرفی کنید که بازی هایی مثل dantes inferno - tekken 6 - red dead redemption - gta episode from liberty city را برای فروش اینترنتی داشته باشند و کارشان خوب باشد و همچنین بازی ها را به ویو 3 پچ کنند لطفا شمارشان را لطف کنید
سلام . من اگه هارد -- شده بگیرم مشکلی نیست . چون قیمتش ارزونتره ؟؟؟؟؟؟؟
یا پولامو جمع کنم ارجینالش بگیرم . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه جایی معرفی کنید که معتبر باشه و قیمتش هم خوب .ممنون
[QUOTE=Alimohammadi71;5125289]عزیز وقتی DVD رو گزاشتی صبر کن تا DVD رو بخونه بعد هونجایی که X رو مزنی میره تو بازی Y رو بزن بعدشم 3 تا گزینه مساد یکیش نوشته install:8:نقل قول:
سلام دوستان
قصد خرید xbox 360 دارم و چند تا سوال:
1.قیمت الیت تو بازار چنده؟
2.تفاوت فالکون و جاسپر چیه و کدوم بهتر هستش؟
3.تعداد دسته موجود در پک الیت؟
4.به نظرتون صبر کنم و xbox 360 slime بگیرم یا نه؟ و به نظرتون اگر xbox 360 slime بیاد آیا بالافاصله -- می شه یا نه؟
و اگر وارد ایران بشه حدس می زنید قیمتش حدودا چه قدر می شه؟ (قیمت اعلام شده 300$ هستش)
حداکثر هزینه ای که می خوام بکنم 450 تومان هستش
1- 420نقل قول:
2- جاسپر بهتره فالکون ها مشکل سه چراخه دارن یعنی بیش از 3 ساعت متوالی بازی کنی ایکس باکست به دیار باقی رحلت میکنه .
3 - 1 دسته
4- بلا فاصله -- که نمی شه بنظر من بگیر ارزش نداره حتی یه روز بدون ایکس باکس باشی البته اگه منتظر بمونی که تابستون تموم شه قیمتها یه 100 تومنی میاد پایین و تو ایران هم نمیشه گفت ایران از جهان جدا هستش:27:
چه جوری میشه فهمید ریجن یه بازی چیه ...؟
من یه بازی گرفتم که تو 360 خودم اجرا نمیشه ولی تو 360 فروشنده راحت اجرا میشد ... واسه من pal هست ولی واسه اون رو نمیدونم ...