با سلام
الان بهترین ورژن کدومه ؟
برای آنلاین فقط 1.6 بهتره ؟
در کدوم ورژن وقتی تیر خوردی میتونی براحتی فرار کنی؟
چون وقتی اول تیر میخوری تکون نمیخوره و تقریبا باید بمیری
Printable View
با سلام
الان بهترین ورژن کدومه ؟
برای آنلاین فقط 1.6 بهتره ؟
در کدوم ورژن وقتی تیر خوردی میتونی براحتی فرار کنی؟
چون وقتی اول تیر میخوری تکون نمیخوره و تقریبا باید بمیری
هنوز نیومده رفتی سراغ AIM و WALL !!:31::41:نقل قول:
اینجوری بازیت ضعیف میشه
اصلا تو میدونی چقدر حال میده من قبلا استفاده میکردمنقل قول:
مخصوصا وقتی دوستات امده باشند خونت اصل خنده س این وال ه.ک
حالا کسی سراغ نداره ؟
:5:
حاجی 1 ساعت نشستم با سرعت ذغالی اون پچ 33 رو دانلود کردم اما اجرا نمی شه ، ارور می دهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجاست ؟
نگو که پچ خرابه باید دوباره دانلود کنم ؟! :41:
1 فایلشو فک کنم پیدا نمی کنه
اره فایل gfx.wad خرابه باید یکی بگیری . جایگزین کنی اگه اینجوری نشد باید یه پچ دانلود کنی که من بشخصه ورژن 23 رو بهت پیشنهاد میکنم خیلی خوبه اول فایل gfx.wad رو در این سایت بگیر و در پشوه valve در کانترت کپی کننقل قول:
x:/conter strike 1.6/ valve
من مال خودم روبرات اپلود کردم جهت راحتی شما در 2شیرد اپ کردم مثل راپید نباشه وقتی فایل رو گرفتی همون جا که گفتم اپ کن اگه بازیم اخطار داد باید پچ 23 رو از اینجا دان کنی
اینم پچ 23کد:http://www.2shared.com/file/VJ4BHPzy/gfx.html
کد:http://baltgames.lv/v2/downloads/258/
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
از دوستان تقاضا میکنم هرکی وال یا فری داره به هیچکی نده من خودم تجربه 3 سال کانتر دارم کمو بیش
ولی این والرها در اینترنت خیلی ضایع هستند حداقل هرکی داره پخشش نکنه
با سپاس
همون پس نوبی !نقل قول:
فقط که شما استفاده نمیکردی :31:
من یه نیک دارم مخصوص aim , wall که تو بیشتر اوقات تو top15 :20:
و میدونم بازی بدون این چیزا خیلی بهتره ( البته به شرطی که چیتر تو سرور کم باشه ! )
مواقعی هم که چیتر تو سرور زیاد میشد منم قاطی میکردم نیکم رو عوض می کردم و حال این چیتره رو میکرفتم
حالا خود دانی !:8:
اگه وال ... میخوای تو گوگل سرچ کن میلیچ قهوه چی:19:
من ورژن 29 دارم اگه 23 شما رو دانلود کنم رو مال خودم بریزم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟:13:نقل قول:
من نمی دونم وقتی خود آدم می دونه با بازیه خودش نیست که داره می بره بلکه با چیت و رمز و تقلبه چه ارزشی داره؟:2:
حالا گیریم که فرک اولم بشیم تق و تق هم افراد و بکشیم آخرش که چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ممنون از راهنماییت دارم پچ دانلود می کنم . :11:
لینک مشکل داره دانلود نمیشه:41:نقل قول:
اگه اجرا میشه مشکلی نداره.نقل قول:
لینک دانلود:نقل قول:
یاکد:http://download.adrenaline.brturbo.com/mods/half-life/steam/SteamInstall_CS.exe
کد:ftp://ftp.tpnet.pl/d2/ftp.counter-strike.pl/steam/steaminstall_cs.exe
سلام میشه لینک دانلود cs16full_v6 رو بذارید و بگید که چه فرقی با v7 داره.
دوستان من مشکلم حل شد .نقل قول:
فقط این پست رو زدم که اگه کسی خواست به این روش با رفیقاش voice chat داشته باشه هنگام بازی .
برنامه Roger Wilco این امکان رو به شما میده که با یه آیپی دیگه به طور مستقیم صحبت کنید . البته هر دو طرف باید این برنامه رو داشته باشن . طرز کار هم اینطوره : یه نفر دکمه create رو می زنه اگه خواست پسوورد میده و بعد به هر کی خواست آیپی + پسسورد رو میده ( میشه پسسورد نذاشت ) بقیه باید به اون آیپی join بشن .
حجمش هم فقط 300 کیلوبایته .
اینم لینک دانلود :
کد:http://www.etn.nl/talkpctopc/rw_win32_mk1c_mod1.exe
سلام من با SXE Injected مشکل دارم . اجراش میکنم بعد کانتر رو باز میکنم ، به محض اینکه وارد یک سرور با sxe می شم از بازی خارج میشه و این ارور ها در قالب یک فایل متنی ظاهر میشه . (ورژن کانتر رو عوض کردم ، ویندوز عوض کردم ، نسخه آخر sxe هم استفاده کردم ، از چند پچ مختلف هم استفاده کردم آخریش پچ 37 بود)
ویندوزم XP هست...
مشکل از کجاست ؟؟کد:2010/06/07 10:51:41 -
2010/06/07 10:51:41 - ------------------
2010/06/07 10:51:41 - sXe-I dll starting
2010/06/07 10:51:41 - version: 9.0 (Fix 1)
2010/06/07 10:51:41 - **** Driver Initialization
2010/06/07 10:51:41 - **** Open success
2010/06/07 10:51:41 - **** OGL started
2010/06/07 10:51:41 - **** Link ready
2010/06/07 10:51:41 - **** Image ready
2010/06/07 10:51:41 - **** Gather ready
2010/06/07 10:51:41 - **** Trying protocol 47
2010/06/07 10:51:42 - **** Validations ready
2010/06/07 10:51:43 - **** OGL success
2010/06/07 10:51:44 - **** Half-Life protocol 47
2010/06/07 10:51:44 - hooking...
2010/06/07 10:51:44 - result...[0]
2010/06/07 10:51:44 - **** Hooked
2010/06/07 10:51:44 - **** Message [0]
2010/06/07 10:51:44 - **** Message H [0]
2010/06/07 10:51:44 - **** Message S [0]
2010/06/07 10:51:44 - **** Message SD [0]
2010/06/07 10:51:44 - **** Message SS [0]
2010/06/07 10:51:44 - **** Message SSD [0]
2010/06/07 10:51:44 - **** Message SSI [0]
2010/06/07 10:51:44 - **** Alias Offline[1]
2010/06/07 10:51:44 - **** Screening command[1]
2010/06/07 10:51:44 - **** Listen server Offline
2010/06/07 10:51:44 - **** Backup ready
2010/06/07 10:51:44 - **** ControlTime [10493485]
2010/06/07 10:51:44 - **** GL Command Offline
2010/06/07 10:51:44 - **** Finish [3408]
2010/06/07 10:52:37 - **** Game bpp [16]
2010/06/07 10:52:37 - * Game Altered, remove modifications * (gamed) [cstrike\maps\de_dust2.bsp][7b2456b3fdb6dd7f4942f9670925ce24]
2010/06/07 10:52:43 - * Game Altered, remove modifications * (gamed) [cstrike\maps\de_nuke.bsp][d1c4e8ef613f46f8c786da197217dac3]
2010/06/07 10:52:43 - * Game Altered, remove modifications * (gamed) [cstrike\maps\de_nuke.bsp][d1c4e8ef613f46f8c786da197217dac3]
بازم گفتم بستگی داره. اگه با نوب ها بازی کنی 1.7 ولی اگه نه با یکی هم سطح خودت سورس.نقل قول:
درکل میگم سورس چون مشکل ویندوز نداره. (متاسفانه) گرافیکش بهتره. بدون پچ میشه آنلاین بازی کرد. باگاش رو تا حد زیادی گرفتن. اون مشکلی هم که گفتی نداره.
ُلام دوست عزیز مشکل شما در مپ های بازی هست باید این دو مپ رو اصلیش رو بگیری و کپی کنی در قسمت مپ های بازینقل قول:
de_dust2
de_nuke
همین درست میشه
نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
من ورژن 29 دارم اگه 23 شما رو دانلود کنم رو مال خودم بریزم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من اینو دانلود کردم ولی وسط نصب کردن این error رو میده:نقل قول:
an 1/0 error occurred while installing a file.this is normally caused by bad installation media or a corrupt installation file.
مشکل از چیه؟
[QUOTE=khelane;5032223]ُلام دوست عزیز مشکل شما در مپ های بازی هست باید این دو مپ رو اصلیش رو بگیری و کپی کنی در قسمت مپ های بازی
de_dust2
de_nuke
همین درست میشه
منم همین مشکلو دارم مپ های اصلی رو باید از کجا بگیرم؟
این قضیه ی ویندوزهای 64 چیه؟
از کجا بفهمم ویندوزم چنده؟
ببخشید پستام زیاد شد این دیگه اخرین مشکلمه:31:
من سی دی کانتر 1.6 رو جور کردم نصبش کردم تو خود سی دی پچ 21 بود که اونم نصب کردم
بعد رفتم تو option قسمت video سایزو 800 در 600 کردم و colour quality هم 32bit گذاشتم یهو از بازی انداختم بیرون ولی بعدش که رفتم تو بازی سایز و colour quality تغییر کرد و درست شد(اینو گفتم چون مشکل اصلیم همین بیرون انداختن که در یه جای دیگم پیش میاد)
بعد خواستم تو یه سرور برم که وقتی وارد سرور شد و تیممو انتخاب کردم بعد 5-6 سانیه اومد بیرون و ارور sXe Injected رو داد که منم رفتم اخرین ورژنشو(9) رو از سایتش دانلود کردم
بعد sXe Injected رو فعال کردم و وارد بازی شدم سرورو که انتخاب کردم تا وارد مپ شدم سریع از بازی افتادم بیرون(ایندفعه قبل از این که تیممو انتخاب کنم) درست مثله همون موقع که سایز colur quality رو تغییر دادم حالا به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟
از خود بازیه یا پچشه یا...؟
[QUOTE=reza10_devil;5033280]برای دوست عزیزمون مپ de nuk و de_dust 2 رو اپلود کردم شما هم هر مپی رو میخواید بگید تا براتون اپلود کنمنقل قول:
مشکل اولت و دومت طبیعیه ولی مشکل سومت احتمال این هست وقتی وارد سرور شدی ادمین بیرونت کرده بدلیل پینگ بالا یا برای یکی جا روزرو کرده همیننقل قول:
ببخشید پستام زیاد شد این دیگه اخرین مشکلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سی دی کانتر 1.6 رو جور کردم نصبش کردم تو خود سی دی پچ 21 بود که اونم نصب کردم
بعد رفتم تو option قسمت video سایزو 800 در 600 کردم و colour quality هم 32bit گذاشتم یهو از بازی انداختم بیرون ولی بعدش که رفتم تو بازی سایز و colour quality تغییر کرد و درست شد(اینو گفتم چون مشکل اصلیم همین بیرون انداختن که در یه جای دیگم پیش میاد)
بعد خواستم تو یه سرور برم که وقتی وارد سرور شد و تیممو انتخاب کردم بعد 5-6 سانیه اومد بیرون و ارور sXe Injected رو داد که منم رفتم اخرین ورژنشو(9) رو از سایتش دانلود کردم
بعد sXe Injected رو فعال کردم و وارد بازی شدم سرورو که انتخاب کردم تا وارد مپ شدم سریع از بازی افتادم بیرون(ایندفعه قبل از این که تیممو انتخاب کنم) درست مثله همون موقع که سایز colur quality رو تغییر دادم حالا به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟
مشکل از کانترت هست اگه میخوای دانلود کنی از اینجا بگیر صردرصد کار میکنه خیالت راحتنقل قول:
اقا من اینو دانلود کردم ولی وسط نصب کردن این error رو میده:
an 1/0 error occurred while installing a file.this is normally caused by bad installation media or a corrupt installation file.
مشکل از چیه؟
برای دانستن ورژن ویندوزت که 32 بیت و یا 64 بیت باشه بترتیب زیر حرکت کت از چپ به راست
[QUOTE=reza10_devil;5033280]برای دوست عزیزمون مپ de nuk و de_dust 2 رو اپلود کردم شما هم هر مپی رو میخواید بگید تا براتون اپلود کنمنقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/gO5HRk7Q/maps.html
مشکل اولت و دومت طبیعیه ولی مشکل سومت احتمال این هست وقتی وارد سرور شدی ادمین بیرونت کرده بدلیل پینگ بالا یا برای یکی جا روزرو کرده همیننقل قول:
ببخشید پستام زیاد شد این دیگه اخرین مشکلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کانترت هست اگه میخوای دانلود کنی از اینجا بگیر صردرصد کار میکنه خیالت راحتنقل قول:
اقا من اینو دانلود کردم ولی وسط نصب کردن این error رو میده:
مشکل از چیه؟
کد:http://w17.easy-share.com/1701859589.html
کد:http://w17.easy-share.com/1701859605.html
اینم پچ ها یکیشو دانلود کنکد:http://w17.easy-share.com/1701859603.html
Download Patch V22
Download Patch v23Bکد:http://w14.easy-share.com/1701859695.html
برای دانستن ورژن ویندوزت که 32 بیت و یا 64 بیت باشه بترتیب زیر حرکت کت از چپ به راستکد:http://w17.easy-share.com/1701859704.html
start_all programm-accessories-system tools-system information
بعد یه صفحه باز میشه در اونجا system type رو در سمت راست پیدا کن
اگر درسمت راست اون نوشته بود x86 اون ویندوز 32 بیت هست و اگر نوشته بود x 64 64 بیت هست همین
من دقیقا" فرقشون رو نمیدونم ولی فرق بارزش اینه که ویندوز 32 بیت رم 2 گیگ یا 3 گیگ بالاتر نمیتونه ساپورت کرد ولی 64 بیت تا 4 گیگ رم سایپورت میکنه دیگه باید از اساتید دیگه در بخش خودش بپرسی
موفق باشدی
[QUOTE=khelane;5036817][QUOTE=reza10_devil;5033280]
برای دوست عزیزمون مپ de nuk و de_dust 2 رو اپلود کردم شما هم هر مپی رو میخواید بگید تا براتون اپلود کنم
مشکل اولت و دومت طبیعیه ولی مشکل سومت احتمال این هست وقتی وارد سرور شدی ادمین بیرونت کرده بدلیل پینگ بالا یا برای یکی جا روزرو کرده همینکد:http://www.2shared.com/file/gO5HRk7Q/maps.html
مرسی از کمکت
پینگم از 120 بالاتر نمیره بین 60 تا 120 هست سرعت adsl ام 128 هست به نظرت میتونه دلیلش این باشه؟
جا رزرو کردنم فکر نکنم باشه چون من از سرور بیرون نمیفتم کلا از بازی بیرون میفتم و مجبورم دوباره روی ایکون کانتر کلیک کنم تا وارد بازی بشه
امیدوارم مشکلمو درست توضیح داده باشم
سلام
من کانتر رو سیستمم ندارم، اینترنتم هم از فردا 512 خواهد بود(با دانلود 60 کیلوبیتی! نه مثل برخی 1 مگ و اینا!)
میشه بگین کدوم کانتر رو از کجا و چجوری دانلود کنم؟
یعنی کدومشون برای انلاین بازی کردن بهتره؟
درضمن میخوام بگم که کامپیوتر من 10 سال پیشه و سی پی یوش 1.3، رمش 758 دی دی ار وان، گرافیکش 128 هستش و کانتری که سبک تر باشه برام بهتره!!!!
دو اینکه چجوری میتونم باهاش انلاین بازی کنم؟ فقفط جای نتورک،اینترنت رو بزنم و بقیش مثل شبکه بازی کردنه؟ یا اینکه راه و چاه داره؟ چجوری میشه دوسنت با کی و از کجا دارم بازی میکنم؟ چجوری میتونم چند تا از رفقا رو برای بازی کردن دعوت کنم؟
نقل قول:
سلام
این دو تا فایل رو :
de_dust2.bsp
de_nuke.bsp
از این دو مسیر نصب :
cstrike\maps\de_dust2.bsp
cstrike\maps\de_nuke.bsp
پاک کن
بعد برو به یک سروری( فرقی نمیکنه ) کانکت شو ; بعد اتوماتیک خودش ورژن اصلی دو تا مپ پاک شده رو دانلود میکنه بعد کانکت میشه به سرور
من تو سرور ها که میرم کیکم میکنن چی کار کنم؟
من خودم ميتونم سرور اينترنتي ايجاد كنم بعد با رفيقم بازي كنم؟
[QUOTE=reza10_devil;5037466][QUOTE=khelane;5036817]دوست عزیزشرمنده من الان از امتحان میام نیمرسم به انجمن پینگت برای بازی خوبه و طبق گفته شما مشکل کل کانتره شاید از پچ باشه شاید درست شه در این مواقع که هیچ نشونه ای نمیده باید به امر طبیعت وفادار باشی یعنی از طریق ازمون و حتی بفرض اول برو پچ رو نصب کن یه پچ دیگه نشد انتی چیت بازم نشد ویندوز و بازم نشد کانترت رو عوض کن چون مشکل رو من نمیدونم اینو میگم شاید یکی دیگر ازدوستان بدونه بتونه کمک کنهنقل قول:
موفق باشید
خب با این سرعت عالیه سیستمت هم عالیه من با سیستم رم 512 گرافیک 16 و سی پیو 1 گیگاهرتز یعنی قدیمتر از شما بازی کردم انلاینشو برای دانلود کانتر از لینک زیر دریافتش کن و یکی از پچ ها رو هم دانلود کن بعد هم اموزش کانتر رو در امضا که گذاشتم دانلود کن همیننقل قول:
سلام
من کانتر رو سیستمم ندارم، اینترنتم هم از فردا 512 خواهد بود(با دانلود 60 کیلوبیتی! نه مثل برخی 1 مگ و اینا!)
میشه بگین کدوم کانتر رو از کجا و چجوری دانلود کنم؟
یعنی کدومشون برای انلاین بازی کردن بهتره؟
درضمن میخوام بگم که کامپیوتر من 10 سال پیشه و سی پی یوش 1.3، رمش 758 دی دی ار وان، گرافیکش 128 هستش و کانتری که سبک تر باشه برام بهتره!!!!
دو اینکه چجوری میتونم باهاش انلاین بازی کنم؟ فقفط جای نتورک،اینترنت رو بزنم و بقیش مثل شبکه بازی کردنه؟ یا اینکه راه و چاه داره؟ چجوری میشه دوسنت با کی و از کجا دارم بازی میکنم؟ چجوری میتونم چند تا از رفقا رو برای بازی کردن دعوت کنم؟
کد:http://w17.easy-share.com/1701859589.html
کد:http://w17.easy-share.com/1701859605.html
Download Patch V22کد:http://w17.easy-share.com/1701859603.html
Download Patch v23Bکد:http://w14.easy-share.com/1701859695.html
کد:http://w17.easy-share.com/1701859704.html
تو هر سروری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من تو سرور ها که میرم کیکم میکنن چی کار کنم؟
اگر تو چندتا سرور باشه یا پینگ بالا هستش چون سرورهای خودمون هرکی پینگش بالا باشه کیک میکنن خب شما کدوم سرور میری که اینجوریه ؟؟
همونایی که khelane بهم معرفی کرد
[QUOTE=khelane;5042192][QUOTE=reza10_devil;5037466]مرسی خیلی لطف کردی:11:نقل قول:
این کارایی که گفتیو من همشو انجام دادم به جز ویندوز عوض کردن که اونم به دلایلی فعلا نمیتونم عوض کنم
البته مشکل کلی از انتی چیته چون وقتی انتی چیت رو اجرا نمیکنم داخل سرور میشه و بعد از حدود 10 ثانیه کیک میشم و فقط از سرور میفتم بیرون ولی با انتی چیت هیچ فرصتی نمیده و تا وارد سرور میشم از کل بازی میندازتم بیرون
بازم ازت ممنونم مثل اینکه مجبورم بی خیال کانتر انلاین بشم یادش بخیر قدیما بدون انتی چیت با dial up بازی میکردیم
با سلام خدمت همه دوستان گل. یه مشکلی تو بازی کانتر سورس تو قسمت مپ دارم که الان مطرح وکنم: من چند تا اسکین مپ از سایت FPSBANANA دانلود کردم و ریختم تو پوشه مپ ولی وقتی وارد بازی میشم و میخوام اجرا کنم نمیشه! کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاس؟؟؟
حالا نگفتين من ميتونم سرور اينترنتي ايجاد كنم بعد با رفيقم دو تايي بازي كنيم؟
اه دوستان تو تنظيمات fps گزينه antialiasing setting نيست يعني نميشه تغيير داد
تورو خدا سريعا كمك كنيد
fps 22
نقل قول:
دوست عزیز اون اسکین ها که مپ نیستن. اسکین یه چیزیه که باهاش میتونی مپ مانتر بسازی. درضمن کانتر سورس مپ Other (یعنی مپی که خودت بسازی) رو نمیخونه!
دوست عزیز ارور میده ؟؟؟؟نقل قول:
اگه ارور میده ارورش رو text کن.
خب وقتی فایلهارو دانلود میکنی خودش پوشه ها رو دسته بندی کرده هیچی نمیخواد جز ریپلس کردن رو پوشه ها همیننقل قول:
ببین متونی با hlds درستش کنی تو دایرکتوری کانتر هست وقتی اجراش میکنی منویسه که اینترنتی باشه یا لن باید اینترنتی باشه اگه میخوای از طریق اینترنت باشه بعد ok روبزن و یه سرور روبرات راه اندازی میکنه که در بالاش ای پی سرور روداه بهت میری تو بازی و ای پی رو اد می کنی و به دوستت هم اون ای پی رو میدی ببین اینجوری درست میشهنقل قول:
حالا نگفتين من ميتونم سرور اينترنتي ايجاد كنم بعد با رفيقم دو تايي بازي كنيم؟
دوستی کسی نداری که خودش انلاین بازی میکنه یه فلش میموری ببر و تموم دایرکتوری رو از هاردش کپی کن و وارد سیستم خودت بکن بعد برای اجرا کردن کانتر میری و یه شورتکات از hl.exe در دسکتاپ درست میکنی و روش راست کلیک میکنی بعدا" properties رو میزنی در بخش traget نوشته بفرض مثالنقل قول:
این کارایی که گفتیو من همشو انجام دادم به جز ویندوز عوض کردن که اونم به دلایلی فعلا نمیتونم عوض کنم
البته مشکل کلی از انتی چیته چون وقتی انتی چیت رو اجرا نمیکنم داخل سرور میشه و بعد از حدود 10 ثانیه کیک میشم و فقط از سرور میفتم بیرون ولی با انتی چیت هیچ فرصتی نمیده و تا وارد سرور میشم از کل بازی میندازتم بیرون
بازم ازت ممنونم مثل اینکه مجبورم بی خیال کانتر انلاین بشم یادش بخیر قدیما بدون انتی چیت با dial up بازی میکردیم
c:\program fie\cs 1.6\counter
در اخر counter این رو اضافه کن همین
-nomaster -game cstrike
یعنی میشه
c:\program fie\cs 1.6\counter-nomaster -game cstrike
اوکی رو بزن و انتی چیت رو فعال و بازی رو اجرا کن ببین درست میشه
موفق باشید
پس چرا اون جا نوشته MAP ممنون:10:نقل قول:
نه دوست گلم تا میام رو مپ جدید کلیک میکنم و استارت رو میزنم سریع میاد بیرون. هیچی هم نوشته نمیشه!نقل قول:
دوستان نکنه برای اجرای مپ های جدید احتیاج به پچ باشه؟؟؟
تو سایت fpsbanana خیلی عالی طبقه بندی شده راست میگی مشکل به احتمال زیاد از شماست اشتباهی واردش میکنید برای همین نمیره تو مپ خودش یه تکست یا redme توش داره وقتی دانلود میکنی یا از همون سیات اموزش وارد کردنشو بگیر همیننقل قول: