منظورتون اینه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منظورتون اینه؟نقل قول:
بله دقیقا همین. پس هنوز قیمت FTTO تغییر نکرده. فقط شما بسته شبانه مثل 4 تا 12 صبح و اینا توی پنلتون قسمت خرید ترافیک هست؟نقل قول:
سلام وقت بخیر، برای فیبرنوری مخابرات خواستم مودم تهیه کنم ولی نمیدونم چه مدلی خوبه، گفتند که هوآوی جواب میده، حالا خواستم شما راهنمایی کنید کدوم مدل خوبه، تهران هستم
چرا حضوری میری؟ از داخل پنل مگه نمیتونی؟نقل قول:
اسم سرویس ها رو که میبینم اثری از شبانه ندارن.
همشون اینجورین:
FTTO تانومای تجاری- پیش پرداخت (تمدید/تغییر) تمدید سرویس اینترنت 300Mbps Up To1000Mbps ششماهه پیش پرداخت - 24000GB ترافیک بینالملل
من تو این پست لیست مودم ها و حدود قیمت هاش رو نوشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اینجا هم میتونید مودم هاتون رو تهیه کنید که قیمتش به نظرم به صرفه تره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز از 2020 سوال کردم میشه سرویس FTTO بخریم قیمتش مناسب تره، گفت اگه جواز کسب داری و تجاری هستی و ... از این مسخره بازیا، باید مدارک و ببری مرکز مخابرات اونجا درخواست بدی که بهت مجوزشو و بدن.
باز پرسیدم آیا نحوه نصب و یا جنس و مدل فیبر نوری FTTO با سرویس استاندارد فرق داره، گفت نه اصلا.
- - - Updated - - -
امروز از 2020 سوال کردم میشه سرویس FTTO بخریم قیمتش مناسب تره، گفت اگه جواز کسب داری و تجاری هستی و ... از این مسخره بازیا، باید مدارک و ببری مرکز مخابرات اونجا درخواست بدی که بهت مجوزشو و بدن.
باز پرسیدم آیا نحوه نصب و یا جنس و مدل فیبر نوری FTTO با سرویس استاندارد فرق داره، گفت نه اصلا.
زر زده همه میتونن بگیرننقل قول:
ما که بدمون نمیاد پول کمتر بدیم ...نقل قول:
اگر این اینترنت ما رو وصل میکردن درجا تست میکردم!
سلام دوستان افت فیبرم بالا رفته ، قطعی و وصلی دارم مخابرات پیگیری نمیکنه راهکاری دارین؟
شکایت 195نقل قول:
فقط سرویس های یک ماه دارد؟نقل قول:
سلام ، کسایی که فیبر دارید و تهران هستید سرعت اپلود شما چقدر هست ؟ من سرعت دانلود تا 950 تا میده ولی آپلود روی 97 قفل هست و بیشتر نمیده کسی میدونه علتش چیه؟
درود. اپلود برای بعضیها رو 1/8 دانلود و برای بعضی هم 1/10 دانلود بسته میشه. اپلود و دانلود بر خلاف سایر شرکتها که متقارن هست توی مخابرات قانون خودشو داره.نقل قول:
واقعا خیلی مسخره هست adsl نیست که asymmetric باشه ، من بیشتر به خاطر سرعت آپلود خوب فیبر نیاز داشتم . سرویس های تجاری FTTO شنیدم که این محدودیت ندارند شما اطلاعاتی در این مورد دارید؟
بله باید متقارن باشه . روی شاتل و اسیاتک و بقیه که هست . خیر در مورد فیبر تجاری اطلاعاتی ندارم.نقل قول:
سلام. اینترنت فیبرنوری مخابرات دارم . الان رفتم بسته شبانه برای دانلود فیلم بخرم میبینم حذذذف کرده . برای شما هم همینطوره ؟ قیمت بسته های روزانه اش هم خیلی گرونه و ارزش خرید نداره . برای چی حذف کردن ؟ من که میخوام فیلم دانلود کنم برام نمیصرفه دیگه فیبرنوری استفاده کنم . الان کدوم شرکت طرحی برای دانلود داره ؟
تازه هر یکی گیگابایت استفاده کنی 2.7 گیگابایت ازت کم میکنن!!!نقل قول:
معادله رو برعکس میخونی ۲/۷ گیگ از داخلی مصرف کنی ۱ گیگ ازت کم میشهنقل قول:
یعنی الان گیگی ۲۰ تومن حساب میکنن ؟ من دیگه این کثافت رو تمدید نمیکنم . برمیگردم به adslنقل قول:
کاری به داخلی ندارم.مگر کل اینترنت تو همین داخلی خلاصه شده؟نقل قول:
اینها حتی تعریف اینترنت رو خراب کردن.
طبق گفته خودشون: اگر از یک سایت که سرورش خارج ایران هست یک گیگابایت دانلود کنی چون اینترنت خارجی هست (!) حجم مصرفی 2.7 گیگابایت خواهد بود!!!
من حتی سر این مساله باهاشون دعوام شد. حتی سایت و کانال تلگرامی بود درباره ش نوشتن. اگر آدرسشون رو پیدا کردم قرار میدم.
تعرفه اینترنتی که به قول اینها داخلی و خارجی باشه یکی نیست بگی یک گیگابایت از سایت خارجی دانلود کردی همون یک گیگابایت لحاظ میشه.
خب رو همه اینترنت ها همین تعرفه اعمال میشه.نقل قول:
دیگه ADSL هم به صرفه نیست. آسیاتک الان هشت گیگابایت برای سرعت هشت مگابیت رو میده 85500. چهل گیگابایت برای یک ماه با سرعت هشت مگابیت رو میده 280 هزار تومان!
عکس زیر رو نگاه کنید. دور اونها که قرمز کشیدم. آسیاتک هست. هشت گیگابایت به قول خودش بین الملل رو میده که این ور نوشته میشه 21.6 گیگابایت داخلی.نقل قول:
8*2.7=21.6
محتوای مخفی: 1
اگه از سایت های داخلی دانلود کنید به ازای 2.7 گیگ فقط 1 گیگ از حجم کم میشه. راه تستش هم خیلی ساده است . برنامه Steamdl.ir دانلود از استیم ، اپیک گیمز و ... رو داخلی میکنه . وقتی 100 گیگ با استیم دی ال از استیم دانلود کنید و حجمتون رو چک کنید میبینید به جای 100 گیگ فقط 37 گیگ حجم کم کزده . من یکباز خودم این تست رو انجام دادمنقل قول:
حرف شما درسته ولی خب من شاید یک درصد حجم مصرفی که دارم از داخل باشه. 99 درصد خارجی هست. بیشتر مردم اینطور هستن. جدا کردن ترافیک داخل و خارج کاری هست که فقط در اینجا انجام میشه و ستمی هست در حق ما.نقل قول:
اتفاقا وقتی شما 1 گیگ از سایت خارجی دانلود میکنی همون 1 گیگ کم میشه. اما اگه از سایت داخلی 2.7 گیگ دانلود کنی 1 گیگ کم میشه. دیگه اینقدر دزد نیستن که شما 1 گیگ دانلود کنی 2.7 گیگ کم کنن. فقط داخلی استفاده کنی 2.7 برابر کمتر مصرف میشه.نقل قول:
این چیزی که شما میگی اصلا نیست.
----------------------------------------------
جدیدا رنج ip که با 5 شروع میشد برای من دیگه نمیاد و فقط رنج ip با 2 میگیرم که خیلی وضعیتش خراب هست.
درود. بله این صحیح هست و اون عزیز کاملا برعکس متوجه شدن .نقل قول:
1 گیگ ترافیک بین الملل برابر 2.7 گیگ ترافیک داخلی هست .
وقتی خود اپراتور آسیاتک میگه با ضریب حساب میکنیم شما چطور میگید اینطور نیست؟نقل قول:
خودش گفت اگر مثلاً 10 گیگابایت دانلود کنید از سایت خارجی باشه واستون بیست گیگابایت حساب میشه. تازه اون موقع من حرفم شد باهاشون ضریب دو بود الان شده 2.7.
زنگ بزنید آسیاتک و با اپراتور درمیون بگذارید تا متوجه بشید.نقل قول:
هنوز همون ضریب دو هست. زنگ زدم پرسیدم.نقل قول:
مخابرات هم قبلا حجم رو داخلی اعلام می کرد مثلا 500 خارجی داخل پنل 1350 گیگ بود ( اگه از اول ضریب 2.7 بود یادم نمیاد شاید 2 بود قبلا) که مصرف داخلی یک کیگ همون کم می شد و بین الملل یک کیگ 2.7 گیگ کم می شد.
شاید آسیاتک هم از اول حجم داخلی رو اعلام میکنه و با ضریبی که برای داخلی داره کم می کنه خارجی رو.
البته مخابرات خیلی بیشتر حجم کم میکنه درسته ولی نه دیگه 2.7 برابر. جدیدا بیشتر هم شده اختلافش با چیزی که دانلود کردی.
الان سایت آسیاتک رو چک ردم تعرفه ADSL یه ترافیک معادل بین الملل داره زده 25 گیگ و ستون بعدی مجموع آستانه مصرف منصفانه ماهانه همون سرویس رو زده 67.6 که تقسیم کنید همون ضریب 2.7 بدست میاد. یعنی حجم دوم که داخلی هست با ضریب 2.7 و اولی خارجی.
فیبر نوری آسیاتک هم زیر تعرفه ها نوشته
- هر گیگابایت ترافیک بینالملل معادل ۲.۷ گیگابایت، ترافیک داخلی است. به عنوان مثال سرویس دارای ۱۰۰ گیگابایت ترافیک بینالملل، معادل ۲۷۰ گیگابایت ترافیک داخلی است.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه قسمت ریز مصرف مخابرات کلا کار نمیکنه و اینجوری کسی نمیتونه مصرفش رو چک کنه
FTTO رو هنوز گرون نکردند.
آقا ترافيک زمان دار ديگه نميشه خريد؟ چيکار کنيم؟
همراه اول شبانه داره که سرعتش داغونه مخصوصا سرور خارجینقل قول:
همراه اول من فايو جی دارم چه روز چه شب به زور سرعت 4 مگ بده...ربطی به نوع بسته فيروزه اي و اينا نداره که؟نقل قول:
- - - Updated - - -
همراه اول من فايو جی دارم چه روز چه شب به زور سرعت 4 مگ بده...ربطی به نوع بسته فيروزه اي و اينا نداره که؟نقل قول:
تو ایران 5G جوکه! اینا همون سرعت و کیفیت 4G رو هم نمیتونن درست حسابی مثل آدم ارائه بدن، فایو جی کجا بوده؟ مشکل پهنای باند که وجود داشته باشه به همراه اختلالات عمدی، وضع بهتر که نمیشه روز به روز بدتر هم میشه.نقل قول:
- - - Updated - - -
تو ایران 5G جوکه! اینا همون سرعت و کیفیت 4G رو هم نمیتونن درست حسابی مثل آدم ارائه بدن، فایو جی کجا بوده؟ مشکل پهنای باند که وجود داشته باشه به همراه اختلالات عمدی، وضع بهتر که نمیشه روز به روز بدتر هم میشه.نقل قول:
فیبرنوری آسیاتک دارم.بزودی فیبرنوری مخابرات هم راه میفته محله ما.
فیبرنوری مخابرات ارزش خرید داره در برابر فیبرنوری آسیاتک؟
قبلا بسته ترافیک مستونستی بخری برای دانلود که حذفش کرده . عملا بدرد نخور هست وقتی چیزی نمیتونی دانلود کنینقل قول:
- - - Updated - - -
قبلا بسته ترافیک مستونستی بخری برای دانلود که حذفش کرده . عملا بدرد نخور هست وقتی چیزی نمیتونی دانلود کنینقل قول:
شما تونستی ftto بگیری؟نقل قول:
برای شما سرویس ftto داخل پنل زده؟نقل قول: