البته این رو هم اضافه کنم که در پنجره اصلی عبارت " Protected till 10 Jan 2018" وجود داره که این معنی رو می ده که فقط 7 روز می تونم از این استفاده کنم.
Printable View
البته این رو هم اضافه کنم که در پنجره اصلی عبارت " Protected till 10 Jan 2018" وجود داره که این معنی رو می ده که فقط 7 روز می تونم از این استفاده کنم.
دوستان من ماهی 40 گیگ تقریبا مصرف دارم الان کدوم سرویس رو بگیرم که به صرفه باشه سرعت هم بیشتر از 3 مگ رو خطم جواب نمیده
نقل قول:
شما باید یا 2مگابیت رو بگیرید که دارای 40 گیگ حجم هست، یا 3مگابیت که دارای 60 گیگ حجم هست...
دوست عزیز اینجور که شما آدرس میدی همون 2 مگ 40 گیگ:n26:نقل قول:
یه سوال:!
پارس آنلاین شبانه رایگان داره یا نه ؟
ما اندیشه سبز خزر داریم شبانه 200 گیگ 7500 میدیم
اگه شرایط خوب باشه کوچ کنم !
تا شبانه رایگان چی تعریف کنیم!نقل قول:
بله پارس آنلاینم شبانه داره که 5000تومن باید پرداخت کنید!
البته اونطوری که خودشون گفتن با وجودی که واسش سقف تعیین کردن اما نامحدوده و سقفی در عمل وجود نداره
متاسفانه اندیشه حجم های بدی ارائه داده که منم اگه اندیشه بودم ازش فرار میکردم
twitch نیز داره به جمع فیلتر شده ها می پیونده. فقط هنوز این فیلتر کامل نشده. صفحات بارگذاری می شوند اما ویدیو ها به ندرت پخش می شوند و اگر ویدیویی پخش بشه با تأخیر همراه است و عملاً نمی شه ویدیو را تماشا کرد و نیاز است که از چیز_ش.کن استفاده کنی.
این خوک های نادان معمولاً برای کاری که می کنند دلیل منطقی ندارند پس من نمی خوام بگم؛ این سایت رو دیگه چرا فیلتر کردید! :n02:
مثل یوتیوب دارند عمل میکنن .نقل قول:
موقع باز شدن ویدیو درخواست ip یکی از سرورها با نام سرور به DNS داده میشه . حالا این دوستان لطف میکنن وسط راه توی داده های ارسالی شما به سرور DNS دستبرد میزنن و به سرور های خودشون هدایتش میکنن ، بعد هم یک ادرس تقلبی که وجود خارجی نداره یا مال خودشون هست رو برمیگردونن و قالب میکنن به شما بجای آدرس اصلی واقعی سرور ویدیو .
در زمان استفاده از قند شکن باید حتما داده های ارسالی شما برای پورت 53 که مربوط به DNS هست از داخل تونل امن ایجاد شده بگذره ، در غیر اینصورت با وجود شکستن فیلتر بازهم قادر به تماشای ویدیو نخواهید بود .
اگه رو کامپیوتر یا موبایل خودتون مثلا DNS شرکت گوگل 8.8.8.8 رو هم تنظیم کنید بازم فایده نداره بجای اینکه درخواست شما به گوگل فرستاده بشه در میان راه دزدیده میشه و به سرور های فیلتر منتقل میشه ، برای همین باید حتما اطلاعات با مقصد پورت 53 نیز از داخل تانل امن رمزگذاری شده بگذرد که قابل دستبرد نباشه .
دریغ از یک سر سوزن شرف که این ها ندارند ، اگر به حال خودشان رهایشان کنید و به دلخواه آن ها باشه، تمایل دارند تمام آثار تمدن و پیشرفت بشریت را نابود کنند ، زندگی را به هزاران سال پیش برگردانند که در ان کمترین آثاری از تمدن و انسانیت وجود نداشته است و با شتر این طرف و آن طرف بروند.
دیگه با اطمینان می تونم بگم اون سقف دانلود شبانه که گذاشتن الکی هست... و سقفی وجود نداره
از چهار دی که مشترک پارس آنلاین شدم تا به الان بیش از دویست و هفتاد گیگ دانلود شبانه داشتم ... سقفی که برای 16 مگ گذاشتن دویست گیگ دانلود شبانه هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تلفنی پرسیدم به صراحت گفتن که وقتی دانلود شبانه سقفش تموم شه از ترافیک روزانتون کم میشه. دو سه بار پرسیدم و دو سه بار صراحتن گفتن محدودیت داره شبانه.نقل قول:
خوب من محض اطمینان خاطر همین یک ساعت پیش دوباره تماس گرفتم با پارس آنلاین تا ببینم این دانلود شبانه همون طوری که دوستان گفتن محدودیت داره یا نه. باز هم جواب قبلی رو دادن و گفتن که صحت نداره و محدودیت دانلود دارید در شب. زمانی که تموم میشه محدودیت شبانه از ترافیک روزانتون کم میشه.
من روی یکی از خط هام پارس آنلاین داشتم که از دانلود شبانه اش استفاده می کردم. ماهی حدود 900 گیگ دانلود میکردم. که متاسفانه در طرح های جدید این امکان نیست.سرعت و ثبات و کیفیت ارتباطی بسیار عالی بود. قطعی خیلی کم داشت و خیلی راضی بودم. سرعت رو روی 1 مگ و 800 برام بسته بودن. سرویسی که داشتم 2 مگ 1 ماهه 20 گیگ ترافیک با دانلود شبانه رایگان بود ماهی 60 تومن. 2 تومن هم طرح 8 تا 10 خریده بودم. یعنی با حدود 62 تومن ماهی 900 گیگ دانلود میکردم !
درسته که ترافیک روزانش افتضاح بود اما برای دانلود شبانه عالی بود. بدون افت و نوسان سرعت با 1800 دان میکرد.
خلاصه بعد از این که دیدم شبانه ها محدود شده و قصد تغیر تعرفه هاشونم ندارن امروز با کمال تاسف درخواست جمع آوری دادم.
یک ماهی هست که پارس آنلاین رو توی آب نمک خوابونده بودم و روی یک خط دیگم فن آوای آشغال رو سفارش دادم. میترسیدم تعرفه های پارس عوض شه. اما دیگه دیدم فایده نداره .
شرکت بعدی ای که قراره تست کنم داتک هست. البته در صورتی که فن آوا خودش رو درست نکنه روی خطم تا آخر امشب!
سلامنقل قول:
اگر امکانش هست حتما از سرویس های داتک هم یه فیدبک یا بهتره بگم Review مثل همین ک کامل و جامع توضیح دادید بعدا قرار بدید
چرا فن اوا از نظر شما بدرد نخوره؟؟ حجمای خوبی داره میده ک
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
سلام. حتما این کارو میکنم. برای فن آوا هم میخواستم اسکرین شات و .. .بدم که اصن فن آوا اینترنت رو روم 2 3 روزه قطع کرده ! نمیتونم اسکرین بدم.نقل قول:
توضیحات بیشتر در مورد فن آوا رو این جا عرض کردم :
اما به خاطر تجربه ی بد من و یا کسان دیگه بی خیال فن آوا یا هیچ شرکتی نباید شد. چون تجربه ثابت کرده که کاملا بستگی به موقعیت مرکز مخابراتی و خط هر فرد داره . همین پارس آنلاین که من انقدر راضی بودم بعضی از دوستان فحش میدن بش ! یا مثلا همین فن آوا که من رو بی چاره کرده برای بعضی از دوستان بسیار عالی داره سرویس میده.
ولی در هر صورت review ها به قول شما موثره مثلا یکی هست از داتک گذاشته با سرعت 1.9 داره دان میکنه :| آدم خیالش راحت میشه که اقلا یه نفر رو داره ساپورت میکنه و امید است که من رو هم ساپورت کنه!
دوستان ایا کسی سرویسش امروز کلن قطع بود منظورم لینک نت مودم هست نه بر رانژه زنگم زدم پشتیبانی گفت ساعت 5بعدازظهر درست میشه البته 4درست شد درضمن چرا یه بارون میاد snr نتم به شدت میاد پائین جوری که لینک مودم میپره اینم برموقع قطع بودنه نتم snr هست 3http://uupload.ir/files/s9cf_capture.jpg درضمن با اینکه سرویسم 3مگ بازم لینک هرازچند گاهی میپره
برای من که کم نشده از ترافیک روزانهنقل قول:
تو نمودار هم مشخصه زده ترافیک رایگان
شاید اتصالات سیم تلفنتون در بیرون از خونه آب می خوره بهشنقل قول:
برای من snr 6 دارم و روی 16 مگ بسته شده اصلا قطعی ندارم...
سلام دوستان یک سوال داشتم با این قیمتهای پارس انلاین و فروش به اجبار حجم زیاد در سرویسها وتنوع نداشتنه سرویسها بخصوص1و3ماه ایا همچنان امکان تغییرسرویس ها وقیمتها وجود داریانه و ایا همه isp ها قیمت سرویسهاشون مثله پارس انلاین هست یا نه من خودم به شخصه مصرفم زیاد بابته زیاد بودنه حجم برای مصرفه روزانه راضی ام ولی قیمتها برای سرویسهای 3و6ماه تخفیف نخورده درواقع مثله این هست که همون هزینه که برتمدید 1ماه سرویس میدی دراینجا یکجا تمدید3ماه میکنی و همان هزینه رو پرداخت میکنی ایا به نظرتون بهترین کارفیلن همان تمدید1ماه هست
سلام
دوستان اینا یعنی چه ؟
نام سرویس
POS-4096-3M-240G-N01 آستانه مصرف منصفانه
(در صورت مصرف داخلی)
480 گیگابایت
آستانه مصرف منصفانه
(در صورت مصرف بین الملل)
240 گیگا بایت
سرعت
4 مگابیت بر ثانیه
مدت
3 ماهه
قیمت
۱۲۰,۰۰۰ تومان
یعنی 3 ماه میتونم 240 مگ بین الملل دانلود کنم با سرعت 3 مگ که میشه 300 کیلو بایت در ثانیه ؟؟:n04:
اگه اینجوریه مگه ادم دیونست بره 30 گیگ ترافیک بخره 50 تومن !!!!میره 3 ما 3 ماه میخره ؟!!!!
واسه کل 3 ماه 240 گیگ بین المللنقل قول:
یعنی همون ماهی 80 گیگ
عملا با تمدید ماهیانه فرقی نداره
پارسآنلاین شبانه رایگان برای سرویس جدیداش نداره؟
یه فرقی داره اونم این که اگه مثلا 3 ماهه بگیری اگه ماه اول 80 گیگت مصرف نشد میره تو ماه دوم و می تونی علاوه بر 80 گیگ دوم از باقی مانده ماه اول هم استفاده کنی.نقل قول:
سلام
دوستان برای ارسال عکس مدارک درخواستی میخوام از ایمیل استفاده کنم فقط میخواستم بپرسم ایمیلی که به من دادن اینه:
ادرسش درسته یا اشتباه نوشتم؟کد:adsl@parsonline.com
سلام دوستان
من از پارس آنلاین سرویس 24 ماه گرفته بودم که داره تموم میشه، در این چند ماه بخواطر نکشیدن خطم روی 9 مگ بسته بودن! یک ماه پیش زنگ زدم گفتم میخوام از این سرویسهای جدید بگیرم ولی قبلش میخوام خطم روی 16 مگ بسته بشه تا ببینم میکشه یا نه؟! در جواب گفت آره چرا نمیکشه! الان برات روی 16 مگ بستم! درحالیکه قبلا بشدت مقاومت میکردن و میگفتن که خطت به زور 9 مگ میکشه! خلاصه روی 16 مگ بستن و نویز خطم بدتر نشد هیچ بهتر هم شد!!
حالا دوباره بدون اطلاع من روی 8 مگ بستن! زنگ زدم میگن که پورتها رو عوض کردیم و اجباراً خطت روی 9 مگ بسته شده:|||
#شارلاتانیسم_پارسانلاین
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
چرا البته یک حجم مشخصی گذاشته ولی طبق سرعتی که بستند به احتمال زیاد بیشتر از اون نمیتونی مصرف کنی به هرحال خودشون میگن بیشتر از اون مصرف شد دوباره شارژ میشه.نقل قول:
من خطتم 12 مگ با پروفایل گیم بود
چند روز پیش زنگ زدم گفتم سرعت رو اضافه کنن ، یک روز 16 بود بدون هیچ مشکلی کار کرد
فرداش دوباره خط رو 12 کردن ، احتمالا روشون نشده کمتر کنن .
زنگ زدم گفتم خط من نکشیده عیبی نداره ، پروفایل گیم رو که قبلا رو خط بوده دوباره فعال کنید
گفت بخاطر تلگرام مشکل هست و اصلا درست نمیشه و از این حرفا ، قشنگ به راحتی پیچوند بدون نظر سنجی هم قطع کرد .
گفتم اگه سرویس گیم مشکل داره عیبی نداره بگید کی دوباره زنگ بزنم برای درخواست پروفایل گیم ، جواب نداد .
به هرحال دیگه حوصله ندارم منم سرویس یک ساله داشتم در حال فکر برای انتخاب سرویس جدید بودم
اینا وقتی میخوان سرویس جدید بفروشن کلی جلوت خم و راست میشن اما کافیه یه مدت از سرویست بگذره ... دیگه ادمم حسابت نمیکنن با این که سرویست کلی اعتبار داره میخوان زوری یک سرویس جدید بفروشن بهت و با حروم شدن پول سرویس قبلی یک جوری دزدی خودشون رو کامل کنن.
SNR من قبل درخواست 16 مگ روی 17 بود الان دوباره سرعتم رو 12 کردن SNR هم شده 8.5
بدون پروفایل گیم الان isp خوب دیگه سراغ دارم که پینگش از پارس کمتره ، مدت قراردادم تموم شه ، تخلیه کردم رفتم
۳ ماه ۱۲۰ تومن (به علاوه ۹درصد مالیات و اگر مشترک نیستید هزینه رانژه) ۲۴۰ گیگ با سرعت ۵۰۰ کیلوبایت (۴مگابیت هستش)نقل قول:
خلاصه ی صحبت هات میشه این
آسیاتر هم همینطوری بود کی بشه از دست این عوضی ها خلاص بشیم خدا می دونهنقل قول:
مگه اینکه این امت از این شرکتهای دزد خرید نکنند
سلام فرق پروفایل گیم با معمولی چقدره ؟نقل قول:
کجا رفتین پینگش بهتره ؟
شاتل ؟
داداش کدوم شرکت بی پروفایل میگی پینگش بهتر از پارسه؟ مخابرات؟ فک کنم مخابرات از همشون بهتر باشه پینگشنقل قول:
مخابرات شانسیه ، ممکنه خوب در نیادنقل قول:
بستگی به بازی یا سروری که میخوای داره ، برادر من LOL بازی میکنه یک سایت هست بطور آماری نشون میده کدوم isp ها به سرور های بازی پینگ کمتری دارند .
آمار بر اساس تفکیک شهر به شهر هست . برای تهران پارس آنلاین کمترین پینگ رو داره اما برای مشهد که من زندگی میکنم صبانت کمتره و رنک یک پایین ترین پینگ مال اونه.
قبلا هم مشترکشون بودم مشکلی ندارن از نظر قطعی و پینگ (البته پشتیبانیش یه مقدار ضعیفه که الان دیگه با پارس فرقی نمیکنه پشتیبانیشم)
سلامنقل قول:
تفاوت بین پروفایل گیم تا معمولی پارس آنلاین بین 30 تا 50 میلی ثانیه است.
برای تست میشه از آدرس ip سرور فروت کرفت که یک بازی موبایل هست و روی سرور های پارس آنلاین سرویس میده استفاده کرد.
بدون پروفایل گیم پینگ این سرور از مشهد بین 45 تا 60 میلی ثانیه هست اما اگه پروفایل گیم براتون فعال باشه پینگ من از مشهد 18 میلی ثانیه هست.کد:Ping iran.fruitcraft.ir
دوستم شاتل داره پینگش به گوگل 80 هست همیشه منم فک کنم برم شاتل بهتره نسبت به پارس حجم بیشتریم میده
دوسته عزیزحرفه شما درسته حتی شاتلم ازپارس بیشترحجم میده ولی تنها ایرادی که داره شبانه هست که با وجود پرداخت هزینه شبانه باز هم زیاد مصرف کنی محدودت میکنه ولی خوبی پارس اینکه حداقل نامحدود البته اینم بگم به نوع مصرف هرکاربرازنتم مونده درضمن پینگشم ازخیلی isp دیگه قابل قبول تر حداقل من که غیر پارس از 2جا دیگه نت داشتمنقل قول:
پارس شبانش نامحدوده؟ حجمشو میگی یا سرعتشو؟؟نقل قول:
حجمش ک محدوده
حجم نه شبانه نامحدود زمانی که 3مگ داشتم تو 5ساعت تایم رایگان7گیک میگرفت الان باسرویس 8مگ سرعت دانلود 1مگ هست 14تا15گیکم میگیرهنقل قول:
میدونم منظورم اینهنقل قول:
حجمت که یه مقدار مشخصی داره
سرعت رو شما میگی محدود نمیکنه و کم نمیکنه و همون سرعتی که خریدی رو میده بت
منظورتون اینه
من که 7ماه اومدم پارس انلاین شبانه محدود نشده تا الاننقل قول:
ینی شما هرچقدر دانلود کردینقل قول:
هیچوقت نشده که بعد از یه حجم مشخصی دانلود
اضافه ی دانلودت از حجم روزانت کم بشه؟ ایا سنگین دانلود کردی یا کم کم ؟
دوست عزیز من تو این بیست روز که آمدم پارس آنلاین نزدیک پانصد گیگ دانلود شبانه داشتم... نه سرعت محدود می شه و نه از حجم روزانه کم می کنه... تعیین سقف دانلود شبانه فکر کنم صرفا برای این بوده که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات گیر ،نده وگرنه هیچ محدودیتی وجود ندارد....نقل قول: