من گوشیم قابلیت 3G رو داره میتونم بسته ی اینترنتی بگیرم و با کامپیوتر به اینترنت وصل شم؟
آیا این بسته ها دانلود شبانه دارند؟
Printable View
من گوشیم قابلیت 3G رو داره میتونم بسته ی اینترنتی بگیرم و با کامپیوتر به اینترنت وصل شم؟
آیا این بسته ها دانلود شبانه دارند؟
سلام حسیننقل قول:
میخوای از تری جی رو کامپیوتر استفاده کنی؟
اول ازهمه مطمئن شو ایرانسل سرعتش خوب باشه توی محلتون
بعد باید مودم تری جی داشته باشی تابتونی رو پی سی استفاده کنی
بسته شبانه داره ایرانسل
نقل قول:
بله میتونید با استفاده از گوشیتون Hotspot درست کنید و لپتاپتون از اینترنتش به صورت وایرلس استفاده کنه . در این حالت نیازی هم به خرید مودم 3g نیست .
اگر منظورتون از دانلود شبانه ، مصرف رایگان شبانه با بسته های اینترنتی هست خیر ولی بسته هایی برای استفاده فقط شبانه وجود داره ( که اونم حجمیه )
مطمئناً قیمت 3G و 4G از ADSL خانگی بالاتر خواهد ماند . چون هدف این دو سرویس کلاً جدا و متفاوت از همدیگه هست و الی اخر ...نقل قول:
و دیگه اینکه عمده توجه من سمت کیفیت هست که فکر نمیکنم پهنای باندی که در اختیار دارن کافی باشه و در نهایت احتمالا منجر میشه به 3G با سرعت 1 مگ و 4G با سرعت 8 مگ در بهترین حالت !
به نظرم نباید اختلاف قیمت نسل 3 و 4 با اینترنت خانگی خیلی باشهنقل قول:
یک نکته جالب اینکه گوشی نوت۴ مدل،N910G از TD-LTE هم پشتیبانی میکنه.
تا اونجایی که من میدونم iPhone 6 Plus - LG G3 هم ساپورت میکنندنقل قول:
TD-LTE رو باند 2300 هست گوشی هایی که این باند ساپورت میکنند
اینده بهتری دارند دوستانی که قصد خرید دارند این نکته رو لحاظ کنند
سلام اینا سیم کارت نسل ۴ رو برای فروش گذاشتن اما چرا نمیشه فرم ثبت نام رو تکمیل کرد روی قسمت تایید شماره گیر میکنه
بسته ها دارای دوره ی شبانه ی رایگان مثل ADSL نیستند!نقل قول:
بعضی بسته ها مختص شب هستند که بهای پایینتری هم دارند. سایر بسته ها مربوط به کل 24 ساعتند.به تعرفه های ایرانسل در ص اول همین تاپیک و یا وبسایت ایرانسل رجوع شود
ضمنا خرید مودم 3G-4G اصلا بصرفه نیست. یک گوشی/تبلت مناسب تهیه کن. راههای گوناگونی هم برای دانلود توسط گوشی وجود داره:
1.ساده تر از همه توسط خود گوشی
2.از راه اتصال گوشی به PC توسط کابل USB
3.از راه ایجاد ارتباط وایرلس Hot Spot در گوشی
4.از راه بلوتوث
نه عزیزدل اینطور نیستنقل قول:
بهای تمام شده ی اینترنت همراه اپراتورها بسیار پایینتر از ISPهاست. همونطور که مدیر عاملها در مناظره ی هفته ی قبل اعتراف کردند و چند ص قبل هم گفتم دستور شورای رقابت هست که نرخ ها در این حد بمونه و پایینتر نیاد تا باعث متضرر شدن ISPها نشه
ضمنا یادتون نره هدف اولیه توی ایران معنایی نداره. اینجا بلحاظ وضع محدودیتهای جاهلانه و بی دلیل، از هر وسیله ای مردم سعی میکنن به منظور خودشون برسن
مثلا کاربرد ابزار VPN در دنیا برای اتصال شرکتها با افراد و ایجاد یک شبکه ی امن خصوصی مستقل از اینترنت هست اما در ایران تبدیل شده به ابزاری برای دور زدن پیلترینگ!!!
اینترنت همراه هم برای خیلیها جایگزین ADSL شرکتهای بی انصاف هست و کسی کاری به تفاوت داشتن اهداف و این حرفها نداره ...
استفاده ی گسترده از utorrent اندروید و سایر دانلود منیجرهای مربوطه هم گواهی بر این مطلبه
در نسل 2 همزمان نمیشه هم از داده همراه و هم مکالمه استفاده کرد، شباهت زیادی داره به اتصال دایل آپنقل قول:
در 3G و 4G یکی امتحان کنه ببینه به همون سیاق هست یا مثل ADSL همزمان میشه از هر دو سرویس استفاده کرد
به نظرم مودم به صرفه است پدر گوشی در میاد خالی شدن باتری زیاد میشه و در نتیجه عمر کم. فقط مشکل اینه که از اون سیم کارت نمی تونی برای تماس توی گوشیت استفاده کنی. قیمت مودمها کمی بالاتر از قیمت جهنایشون هست
فک کنم نسل چهار برای دیتا هست (تا اوجا که من توی تستام فهمیدم) چون وقتی رو ۴جی هستم و مکالمه شرو میکنم میره رو ۳جینقل قول:
اما وقتی روی ۳جی هستم و مکالمه میکنم نتم قط نمیشه
Sent from my HTC One using Tapatalk
ایرانسل ظاهرا میخواد رو همین باند وایمکس که 3.4گیگاهرتز هست راه اندازیش کنه در غیر اینصورت هزینه بالایی رو باید بده به رگولاتوری برای اجاره باند، اگه رو 3.4لانچ بشه که گوشی ها قادر به گرفتنش نخواهند بود.نقل قول:
TD-LET با LTE فرقش چیه؟؟؟؟
اینکه بعضی از دوستان درمورد باند یا فرکانس 4جی ایرانسل صحبت میکنن من متوجه منظورشون نمیشم.
میشه لطفا یکی توضیح بده برام؟
مثلا روی 1800 باشه یا 2600
فرقش چیه؟
فرکانس هرچقدر پایینتر باشه نفوذش بیشتره و در نتیچه مثل 3G که روی 2100 هستش و خیلی ها داخل منازل یا زیرزمین ها مشکل آنتن دهی دارن نمیشه..و همچنین خیلی خلوت تر هم هست..2600 بخاطر نزدیکیش به فرکانس 2400 ( وای فای 2.4 و بلوتوث و بیسیم های خانگی ) احتمال اختلال براش وجود داره ولی 1800 نه اینطور نیست..فوق العاده فرکانس خلوتی هست بخاطر همینه که با 2 تا آنتن هم شما باهاش 43 مگ یبار تونستی بکشی :n02:نقل قول:
نقل قول:
کاملا درسته باتری گوشی نابود میشه و حتما باید مودم خرید، دیتای روی گوشی فقط بدرد استفاده لحظه ای و کوتاه مدت میخوره
برای وب گردی سرعت 3g , 4g , adsl هیچ تفاوتی نداره فقط از نظر دانلود فرق دارن
فرق عملیش فقط این هست که در TD-LTE که مجوزش برای مبین نت صادر شده امکان جابجایی مشترک وجود ندارده مثل همین وایمکس...نقل قول:
یعنی مشترک یک جا ثابت میشه و از دیتا استفاده می کنه ولی در حال حرکت امکان استفاده از دیتا را ندارد ولی در این نسل چهارم تلفن همراه مشترک در حال حرکت هم امکان استفاده داره.
دوستانی که به فکر خرید مودمهای 3G و 4G ساپورت هستندبنده پیشنهاد می کنم خودتون از بیرون تهیه کنید چون مودمی که از اپراتور بطور مثال ایرانسل تهیه می کنید فقط سیم ایرانسل روش جواب میده چون LOCK شده اپراتورهای دیگه مثل رایتل هم همینه شما حدود 300تومن پول رای فای رایتل میدی ولی فقط قابلیت استفاده از سیم رایتل روی اون مودم داری...
به این نکته هم توجه کنید که برای مثال مودم USB رایتل که حدود 95 تومن قیمت داره توسط رایتل شما میتونید در بازار با قیمت 30تا 40 تومن پایین تر تهیه کنید
در مورد بقیه اپراتورها هم همین داستان گران فروشی مودم صدق می کنه....
اگر کسی مودم 4 جی از بازار تهیه کرده درباره قیمت و محلش یه ندا بده
ایرانسل بستهی جدید اینترنت یک ماهه با یک گیگ حجم به قیمت هشت هزار تومن رو به بسته های قبلیش اضافه کرده.
دوستان کسی اطلاع داره تو تهران کجا سیم تعویض میکنه غیر از امام حسین ؟ و اینکه تلفنش رو کسی داره ؟
سلام کسی میدونه چه زمانی شهرهای دماوند و دامغان تحت پوشش 3g قرار میگیرن ؟
الان وایمکس هم امکان جابجایی داره وبا مودمهای جیبی میشه این کار وکرد و امکان موبیلیته وجابجای در نظر گرفته شده اوایل میخواستن اون رو محدود بکنن به همون bts اولیه ولی بعدا امکان جابجایی رو در نظر گرفتننقل قول:
سلام دوستان
چند تا نکته، نسل سوم الان حدود ۱۳ سال هست که به وجود اومده و به تناسب هر چه علم و تکنولوژی پیشرفت کرده بهش وصله زدن مثلن ۳.۵ یا ۳.۷۵ تا جایی که عملا نمی شد کارای بیشتری با این نسل انجام داد، نسل سه واسه زمان گوشیای سیمبین و ویندوز موبایلا خوب بود، چون استفاده در حد فعلی نداشت و هنوز این همه کاربرد نداشت اینترنت، حتی مکالمه ی تصویری اچ دی نبود، اصلا فیلم برداری اچ دی تو گوشی نبود، ولی با ورود سیستم عامل های اندروید و آی او اس قضیه فرق کرد، و روز به روز به کاربرد اینترنت تو موبایل اضافه شد، تا جایی که نسل سه کشش جوابگویی رو به کاربرا نداشت ونسل چهارم وارد صحنه شد، حدود سه یا چهار سال هست، و با پیشرفت موبایل ها بازم استاندارد های جدیدتری وارد شد که می بینید، نظیر cat4 و cat6 که هر سال هم نیاز به ارتقا ی این استاندارد ها هست، چون الان بحث اچ دی رد شده و رسیده به فول اچ دی و اولترا اچ دی، واسه همین افتادن دنبال نسل پنجم که چند وقت پیش سامسونگ ویدیو های تستش رو گذاشت
با این حساب اون دوستایی که میگن همین نسل سه رو بدن چهار پیشکش، به اینم فکر کنن که نسل سه جوابگوی نیاز جامعه نیست و باید حتما نسل های جدیدتری وارد بشه، همون طور هم که می بینید توی نسل سه هر سه اپراتور هر کاری می کنند باز هم نمی تونن اون کیفیت واقعی رو ارایه بدن، چون نیاز کاربر بیش از اینهاست
مورد بعدی مربوط به سرعت هست، اون سرعتی که هر نسل داره سرعت اسمی هست و اینجور نیس که حتما باید اون سرعت باشه یا کمی پایینتر، اون سرعتی هست که تو تستهای اولیه و تحت یه شرایط خاصی به دست اومده ودلیل بر ارایه ی همه ی سرویس ها در اون سرعت مشخص نیست، مثلا تو تست سامسونگ سرعتی حدود هفت و نیم گیگابیت به دست میاد که فقط تو شرایط آزمایشگاه و همه ی دستگاه ها هم واسه اون آزمایش بهینه شده، کما اینکه تو بسیاری از کشور ها متوسط سرعت نسل چهارم و سوم یک چهارم سرعت های اسمی اون نسل ها هست، بطور مثال حتی تو آمریکا هیچ شخصی تو نسل چهارم به سرعت ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه نرسیده و متوسط سرعت کاربران تو نسل چهارم تو آمریکا بین ۵ تا ۲۰ مگابیت هست، پس نمیشه اینجور عنوان کرد که چرا تو همین نسل سه که تا ۴۱ مگابیت کشش داره نمیان ۳۰ یا ۴۰ مگ سرعت بدن، ضمن اینکه برای ارایه ی سرعت ۱۵۰ مگابیت نیاز هست به هر بی تی اس چندتا خط اینترنت ۱۵۵ مگابیتی داده بشه که واسه هیچ اپراتوری صرفه ی اقتصادی نداره
یه چیزه دیگه هم، بعضیامون که میایم میگیم مثلا نسل چهار با سرعت ۳۰ یا ۴۰ مگ سرعت خیلی پایینی هست، قبل از این آرزومون این بوده که یه روز یه سرعت ۱۰ مگابیت ببینیم، پس نباید کم لطفی کرد و امیدوار بود که در آینده شرایط بهتر از این میشه
یه مزیتی که نسل 4 داره اینه که سرویس دهی نسل 3 بهتر میشه .مثلا قبلا سرعت Edge کم بود ولی با اومدن 3g سرعت Edgeبه نهایتش رسیده.اگه با اومدن نسل 4 ، نسل 3 هم سرعت ثابتی داشته باشه خوبه.البته اگه محدودش نکنن رو 128:n21:
نرخ گذاریهاش ما رو کشتهنقل قول:
2 گیگ یکماهه 10 ت
1 گیگ یکماهه 8 ت
:n08:
از دوستان کسی اطلاع داره این چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور بنده استفاده در حال حرکت است.نقل قول:
این شرط اصلی رگولاتوری برای دادن مجوز است.
نقل قول:
براساس این ضوابط، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی موظف شد با رعایت مقررات، نسبت به ارتقای پروانه اپراتورهای وایمکس متقاضی به فناوریهای بالاتر از قبیل TD- LTE بدون داشتن قابلیت تحرک پذیری، اقدام کند.
اميدوارم با آمدن نسل 3 و 4 يك تلنگري به اين شركت هاي مفت خور adsl بخوره و يكم سرعتشون رو بالا ببرند.
متاسفانه هنوز شاهد سرعت هاي افتضاح در adsl هستيم.
وقتي عده زيادي از كاربران به اينترنت سيم كارتي كوچ كنند آن وقت مديران اين شركت ها كاسه گدايي به دست مي گيرند...
3g , 5g , adsl از نظر باز کردن صفحات هیچ فرقی ندارن و فقط از نظر سرعت دانلود با هم فراق دارن.نقل قول:
به نظر من سرعت بالا فقط تو نامحدود معنا داره والا تو محدود خیلی تاثیری ندارهنقل قول:
مهم قیمت هست قیمت adsl حداقل باید 1/3 موبایل باشه
اما جالب الان شبانه ایرانسل ارزونتر در میاد
1گیگ شبانه ایرانسل 400 تومن میفته ولی شبانه برخی شرکت ها مثل صبانت و پارس آفلاین 1200 تومن این هم از عجایب ایران هست:n08:
البته من پیش بینی میکنم شرکت ها فشار بیارند تا بسته های اینترنت موبایل گرون بشه این هم یکی دیگه از عجایب اینترنت ایران هست به جای اینکه
بشینند سرویس خودشون ارزون بکنند فشار میارند که بقیه گرون بکنند مثل کاری که با نامحدود های فن آوا کردند:n02:
نقل قول:
با این حرفتون موافق نیستم ایرانسل در کل خیلی جلوتره....زمانی که همراه اول نمیدونست اینترنت چیه ایرانسل ادج ارایه میداد:n05:
دوست عزیز ادج غلطه اج درسته. چون دیدم برای برخی نیز مشتبه است تصحیح کردمنقل قول:
اینم ریاض ملخستان
میدان ولی عصر
اینم دو تا بی
SONY XPERIA Z3
با شما موافقم اينترنت محدود مثل شكنجه است.نقل قول:
با يك سري دوستان و اقوام كه در خارج از كشور هستند كه صحبت مي كنم اصلا" نمي دانند كه اينترنت محدود حجمي يعني چه.:n28:
وقتي به آنها ميگويم كه حجمم داره تمام ميشه بايد برم فكر مي كنن دارم مي پيچونمشون...:n08:
مثلا کجاهانقل قول:
?
ما که ندیدیم
Sent from my HTC One
آخه اینم شد سرعت؟نقل قول:
تست 4g در دانشگاه آزاد مشهد: (سرعت اصلا قانع کننده نیست :n04:)
سرور باکو:
سرور کویت:
سرور تهران:
البته کلا از دیروز وضع نت خوب نیست