ممنون . از استرس نجاتم داديد . يعني يه شهرو كامل گشتم ولي دريغ از يه hje 300 . اگه تقلبي باشه دلم به حال خودم ميسوزه كه 5 ساعت راه رفتمنقل قول:
Printable View
ممنون . از استرس نجاتم داديد . يعني يه شهرو كامل گشتم ولي دريغ از يه hje 300 . اگه تقلبي باشه دلم به حال خودم ميسوزه كه 5 ساعت راه رفتمنقل قول:
تازه نیت کرده بودم یه هدفون بخرم:18:یعنی panasonic HJE-300 الان تو بازار نیست؟
راستی بین اون و این ( nokia HS-28 +extension )کدوم بهتره؟
من اصفهان رو تقريبا كامل گشتم نبود . جاهاي ديگه رو نميدونم . من تعريف اين hje رو خيلي شنيده بودم . واقعا حيف شد :41:نقل قول:
خوب اگه میخوای بگو بهت پیغام خصوصی بدم یه سایت معتبر اینترنتی موجود داره این مدلو واسه فروش.نقل قول:
سلام به دوستان عزیز
میشه یه هدفون بی سیم که برای TV بیشتر استفاده میشن معرفی کنید...کیفیت صدا و این جور چیزا مهم نیست و فقط تا حد امکان خوب کار بده و قیمت هم زیر 50هزار تومان ...
ممنون
البته میدونم که اینجا جای حرفه ای هاست ولی گفتم شاید کسی مدلی بشناسه
برند فیلیپس هیچوقت ارزش خرید نداشته و نداره. اولین تجربه من She 9700 بود که کاملا" نا امید کننده بود. بیس ضعیف، مید و های خیلی تیز از ویژگی های بارز صداش بودن. صدای She 9800 رو گوش ندادم ولی در محدوده قیمت 50 هزار تومان Creative EP-830 بی رقیبه.نقل قول:
سلام. به جز بعضی مدلها که به تقویت کننده (Amplifier) نیاز دارند، مثل EX 1000 بقیه مدلها برای گوش دادن موزیک با موبایل خوبند. قیمتش از 30 هزار تومان تا 600 هزار تومان متفاوته!نقل قول:
با سلام دوست عزیز برند Hi-Fi S.XBS مدل MH2001 wireless Earphone هست من خودم حدود 3 سال پیش 11 تومن خریدم الانم نیمدونم ولی باید زیر 50 تومن باشه اين هدفون رادیو و چت هم داره اگه غرب تهران هستی بگو آدرسشو برات بفرستم.
من هم ماله اصفهانم.تهران رو هم یه برسی میکنم.نقل قول:
فکر کنم باید برم جمهوری درسته؟
بنام خدا.دوستان به داد منم برسید اخه.البته با انتظاراتی که گفتم.ممنون از همهنقل قول:
عزیز شما خودتون جواب سوالتون رو دادید توی همون پست. S4A متاسفانه تو ایران موجود نیست، یا حداقل از بچه های این تاپیک کسی مشاهده نکرده.نقل قول:
ایرفون دیگه ای که کنترلر مخصوص اندروید داشته باشه هم همینطور!
بنام خدا.ممنون دوست عزیز.پس حالا که اینطوره من این قسمت کنترلر رو بیخیال میشم.پس حالا اگه میشه یه ایر فون معرفی کنید که این مشخصات رو داشته باشه.بیس زیاد-کیفیت صدای عالی-قیمتش تا 100 تومن-سیمدار باشه(بلوتوثی نباشه)-in ear باشه.ممنون از همتوننقل قول:
سلام به همه ی دوستان ...
من تازگی تصمیم گرفتم که یک عدد MP3 player Cowon i10 بگیرم ... به گفته ی بعضی دوستان ...اینطور که معلومه earphone خوبی نداره و از eraphone ضعیفی بهره می بره ... گفتن که بیام از بچه های این تاپیک راهنمایی بخوام که چه earphone ای انتخواب کنم...
یه چیزی هم که هست می خوام earphone از این کپسولی ها باشه که توی گوش کیپ میشه ... بعد اینکه من سبک موزیکی که گوش میدم سبک Trance هستش و بیس قوی و صدای شفاف لازم داره ...
مدلی که مد نظرم هستش فعلا این مدله :
Creative Earphones EP-830
راستی بودجم هم واسه خرید earphone نهایتا ... دیگه خیلی زور بزنم 40000 هستش ... ممنون میشم اگه مدلای بهتر از این مد نظرتون هست رو تو این رینج قیمت بهم معرفی کنید ...
خدا حفظتون کنه ...!
خواهش میکنم عزیز. شما میتونید به Klipsch S4 فکر کنید. تو این رنج قیمت تقریبا بهترین انتخابه. من حدودا یک ماه پیش خریدمش 105 تومن (یادم نیست دقیقش! 1-2 هزار تومن بالا پایین!)نقل قول:
Audio Technica CKS55 هم هست تو این رنج قیمت که بیسش قوی تره. صداشم گرم تره. ولی من همچنان خودم S4 رو بهتر میدونم.
موفق باشید.
سلام عزیزنقل قول:
شما ببینید میتونید Panasonic HJE300 رو پیدا کنید یا نه. تقریبا 30 تومنه و دوستانی که امتحان کردن خیلی ازش تعریف کردن.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز ... گزینه ی دیگه ای مد نظر اساتید نیست؟نقل قول:
این موارد بهترینها هستند.نقل قول:
اگه سبک الکترونیک(ترنس) مورد نظر شماست یا صدای بیس قوی دوست دارید Creative EP-830 مناسب شماست.
اگه هدفون برای تمام سبک ها میخواهید و صدای بیس کنترل شده مد نظرتونه Panasonic hje300 برای شما مناسبه.
البته از Creative در همه سبکها می تونید استفاده کنید ولی صدای بیس قوی داره...
موفق باشید.
بنام خدا.دوستان از همتون ممنونم كه اينقدر خوب راهنمايي ميكنيد.من به اين نتيجه رسيدم كه از بين 3 مدل creative ep830-Audio Technica CKS55-sony mw600 يكيش رو انتخاب كنم.حالا من يكبار ديگه انتظاراتم رو ميگم تا با كمك شما يكي از اين 3 تا رو بخرم.داشتن بيس بالا و كيفيت صداي عالي و قيمت حدود 100 تومن تنها خواسته هاي من هستند.باز هم از همتون ممنونم
عزیز CKS55 حدود قیمتش همون 100 هست ( یاد دست کم تا چند وقت پیش بود!) خود Audio Technica بهش میگه solid bass و باسش خیلی قویه. اینطور بگم که برای سلیقه من زیادیه! هرچند بعضی وقتا تو بعضی آهنگا خیلی خوب میشه. یه نکته در مورد CKS55 اینکه من فقط CKS55i که کنترلر آیفون/آیپاد روش داره رو دیدم توی ایران! البته کنترلرش خیلی کوچیکه و اذیت نمیکنه. ولی بهرحال...نقل قول:
اون sony mw600 که خب زیاد ارتباطی به این 2تای دیگه نمیتونه داشته باشه. چون بلوتوثه بهرحال.
کریتیوه هم تا چند وقت پیش 45 بود قیمتش، الآن رو نمیدونم. درسته که باسش خوبه ولی قابل مقایسه با CKS55 نیست. نه فقط باسش، کلن تفکیک صداش و کیفیتش.
و در آخر، یک بار دیگه به Klipsch S4 اشاره میکنم :31: باور کنید من پورسانتی از فروشش نمیگیرم :31: ولی هر طوری حساب میکنم پیش خودم بهترین ایرفون نسبت به قیمتش تو ایران همینه.
موفق باشید. :11:
نقل قول:
ممنون دوست عزیزم... پس دیگه همین Creative EP-830 رو خریداری می کنم ... امیدوارم از خریدم پشیمون نشم ...
نمیدونم بیس زیادی که می گید اگه بخواد کیفیت بقیه ی فرکانسهای موزیک رو پایین بیاره پس بدرد نمی خوره ...
ولی دیگه خسته شدم ... همین رو می خرم قالشو می کنم ...
بازم ممنون از همه ی عزیزان گل سایت ...!
سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید
من یه هدفون میخوام برای لپتاپ و تلویزیون و آهنگ گوش دادن.کیفیت صداش میخوام خوب باشه.چون موقع ورزشم میخوام استفاده کنم میخوام جمع و جور باشه.قیمتشم بین 50 تا 100 تومن در نظرمه.لطف میکنید چند مدل بهم معرفی کنید با توضیحات؟من خیلی وارد نیستم.:41:مرسی:11:
دوست عزیز هدفون اسپرت اگه میخوای Mdr-As50g sony گزینه خوبیه البته هدفون phillips she9800 هم هست ولی باید صداشو گوش کنی چون مردم ازش زیاد رازی نيستند قیمتشم 50 تومن.اگه برند خاصی مورد نظر داشتی بهتر بود.
Ever after عزیز اگه مشخص کنی هدفون (رو گوشی و با سیم بلند) یا ایرفون (تو گوشی با سیم حدودا 1.5 متر) کدوم رو میخوای بهتر میتونم راهنماییت کنم.
پیشاپیش عیدتون مبارک.
اجازه بدید اول یه توضیح کوچک در رابطه با هدفون ورزشی بدهم. این هدفونها معمولا" ضدآب، دارای سیم مقاوم و جان سخت هستند تا بتواند در شرایط سخت ورزشی پا به پای شما حرکت کنند. اما مشکل این هدفونها:نقل قول:
1.کیفیت پایین تر نسبت به قیمت 2.گرانتر بودن از مدلهایی با کیفیت مشابه
3.در بعضی مدلها عدم توانایی پخش جزئیات دقیق. البته در این مورد شما مستحضرید که با یک هدفون ورزشی شما قصد ورزش دارید و خیلی شنیدن جزئیات برای شما اهمیتی نخواهد داشت ( آن هم در حال دویدن ). پس هیچوقت از این هدفون انتظار جزئیات دقیق مانند زمانی که در Dead Room نشسته اید و با یک هدفون مونیتور به جزئیات گوش میکنید، نداشته باشید.
اما معرفی چند مدل:
MX680 SPORTS - Adidas
OMX680 SPORTS - Adidas
این ها مدلهای ورزشی هستند که شرایط فوق را دارند.
اگر زیاد از هدفونتان برای ورزش استفاده نمی کنید و بیشتر کاربردهای ( لپتاپ و تلویزیون و آهنگ گوش دادن) مد نظر شما هستند مدلهای زیر مناسب خواهند بود:
Klipsch S4
AKG K99
Sennheiser HD 202 II
AKG K77
البته پیشنهاد می کنم خودتون از نزدیک مدلهای بالا رو ببینید و مطمئن بشید که کاملا" از نظر سایز و قرار گیری روی سر مورد نظر شما هستند.
در مورد Phillips she9800 حتما" باید صداشو گوش بدید و مطمئن بشید که صداش کاملا" مطابق میل شماست چون این برند همیشه در نسبت کیفیت به قیمت مشکل داشته. مثلا" همین مدل فیلیپس رو می تونید با Panasonic HJE300 که قیمتش 20 هزار تومان پایین تره مقایسه کنید!
موفق باشید.
سال نو مبارک
با سلام خدمت دوستان
امپلیفایر های fiio با قیمت های نجومی 5 برابر قیمت دلاریش تو مجتمع پایتخت طبقه سوم موجود هست.امیدوارم بزودی فروشگاه های دیگه ای هم موجود کنن تا شاید قیمت معقولانه تری پیدا کنه.
عید همگی مبارک
سلام دوستان
عید همه مبارک
من هم بالاخره تونستم با قیمت خیلی خوب البته با کمک salar_221 علی عزیز که خیلی لطف داشتند یک ath-m50 بگیرم
تا الان که دست منه کیفیت صداش عالیه بیس عمیق ویکم زیاد
های و مید خوب واقعا عالیه
فقط ایراد هایی میشه ازش گرفت وزن زیادش و کابلش که جدا شونده نیست
پد های خیلی نرم ولی یکم عرق میکنه
در کل بنده راضی هستم از خریدم و جا داره از( salar_221) علی عزیز کمال تشکر کنم :11:
دوستان تا چند وقت دیگه میخوام یه ایرفون توپ بگیرم اول گفتم همین s4 رو بگیرم ولی الان دودل شدم آخه بابائه چندوقت دیگه میخواد بره مالزی میتونه از اونور واسم بیاره البته نمیدونم اونجا چه برندهایی راحتتر گیر میاد ولی خوب تو ایرفونای زیر 100 دلار hifiman re-0 هست به قیمت 100 دلار و reo هم 80 دلار که مثل اینکه تفاوت چندانی با هم ندارن .
سبک هم بیشتر راک با تمام زیرشاخه هاش و پست متال و نیوایج و کمتر هیپ هاپ و ترنس و کلاسیک .
حالا چیکار کنم کلیپش رو بگیرم یا منتظر بمونم + هزینه ی بیشتر hifiman re-0 رو بگیرم??? راستی کسی میدونه تو مالزی این هدفون گیر میاد یا نه؟
سلامنقل قول:
این هدفونو میتونید اینترنتی هم بخرید. تو نت عبارت " ایرفون چاره " رو جستجو کنید. ببخشید که نمیتونم دقیق تر بنویسم. چون آدرس دادن خلاف قوانین فروم هستش.
re0 تا اونجا که یادمه، بیس کمی داره و کلاً صداش سردهنقل قول:
از اونور کلیپش بیس بیش از تعادل داره و گرمه
توضیحات بیشتر رو با یکم سرچ بیشتر پیدا می کنی
دوست عزیز تردید نکن تقریبا هیچ هدفونی تو اين رنج قیمت با اين کیفیت بهتر از klipsch s4 تو ایران نیست من خودم در به در دنبالش گشتم ولی هنوز گیرم نیومده اما اگه میخوای از مالزی خرید کنی برند Sennheiser و Shure هم عالی هستند ولی یکم گرونه که نسبت به کیفیت ساختشون و صدای عالیشون ارزشش رو داره موفق باشی.
عزیز اگر پدرتون تشریف بردند خارج از ایران و جایی تونستند Shure se215 رو گیر بیارن، لحظه ای درنگ نکنید :دینقل قول:
سلامنقل قول:
عیدتون مبارک
مرسی از راهنمایی کاملتون:11:.من تصمیم گرفتم به دلیل اینکه هدفون های ورزشی برای گوش دادن با کیفیت مناسب نیست یک پلیر ضدآب برای شنا و ورزش بگیرم و یک هدفون برای کارهای دیگه.با توجه به این بهترین و با کیفیت ترین هدفون با قیمت بین 50 تا 100 تومن چی پیشنهاد میکنید برای استفاده ی لپتاپ و تلویزیون و آهنگ؟بی سیم بهتره یا سیم دار و این که من تو کرج از کجا بهتره خرید کنم؟ببخشید انقدر سوال شد
دوست عزیز Rey_619 مرسی از راهنماییتون اگر مدلی به نظرتون میاد ممنون میشم بگید.
هدفون با سیم اکثرا بهتر و با کیفیت تر هستند و بی سیم ها گرون البته من از هردوتا مدلهايي براتون معرفی میکنم Creative HQ-1600 قیمت 65 Creative Wireless Headphone CB8100 قیمت 100
A4Tech HD-800 که قیمتش حدودا 25 تا 35 باید باشه البته باید نظر اساتید هم مد نظر بگیرید. هر روزتان نوروز نوروزتان پیروز.
سال نو بر همه اعضا و مهمانان P30world مبارک :8:
آقا يه ايرفون خوب با بيش عالي و شفافيت خوب صدا معرفي كنيد . فقط براي ترنس ميخوام . قيمت بين 70 تا نهايتا 80 تومن . ممنون ميشم .
دوستان نظرتون راجع به هدفون zen aurvanaکریتیو چیه ؟با توجه به قیمتش ارزش خریدش خوبه؟کسی الان قیمتش رو داره؟
و به نظر شما از image s4بهتره؟
دوست عزیز شک نکن که ایرفون klipsch s4 یه چیز دیگست حتی از هدفون های بیتس که اين همه تبلیغ میکنند هم بهتره چون صداشو شنیدم میگم، ولی سیم ظریفی داره که باید مراقب باشی پاره نشه.هدفون zen aurvana Crative مناسب جهت استفاده دراستودیوهای ساخت موزیک هست که کیفیت خوبی داره و قیمتش 90 هست و اين هدفون ولی klipsch ایرفون.
موفق باشی.
ممنون عزیز ولی بنده هم منظورم ایرفون بود و این مدل کریتیو هم اگه نگاه کنید in ear هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اين سایتی که شما فرمودید klipsch رو از crative بالاتر زده و همونطور که ملاحظه میکنید بالای klipsch زده The Best Alternatives بهترین پیشنهاد سایت و 4.5 امتیاز گرفته تو رنج ایرفون های 100$ دلاری و من به شخصه اين مدل crative تو ایران ندیدم.
موفق باشی.
عزیز من aurvana 2 in ear رو داشتم که مدل ارتقا یافته همینیه که شما فرمودید. قابل قیاس با S4 نیست. حتی از نظر کیفیت ساخت که اینقدر S4 رو میگن پایین هست، دست کم از این کریتیوه بهتره. برای من با یک کشیدگی نه چندان شدید به فنا رفت :دینقل قول:
بین این 2تا 100% S4 پیشنهاد میشه.
سلام
من 4 ماه پیش یه وایرلس گرفتم به این نام MAQ PC-31 3-2.4 G Wireless headset با قیمت 45 تومن. کیفیت صداش خیلی توپه. :8: راستی اینی که من خریدم به تلویزیون و سینما خانگی وصل نمیشه، اما عین همین مدل رو هم داشت که به تلویزیون و سینما خانگی وصل میشد منتها اون یه ریسیور کوچولو داشت (یه کم از یه رم ریدر بزرگتر) که بوسیله اون میشد به تلویزیون و سینما خانگی وصلش کرد به این صورت که ریسیوره با سیم به تلویزیون وصل میشد و هدست بطور وایرلس به ریسیوره وصل میشد اما اون قیمتش 80 تومن بود که من گفتم بیخیال بابا وصلش نمیکنم به تلویزیون خب :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
این ها رو هم اضافه کنم:
توی جعبه اش یه هدست بود، یه یو اس بی واسه اتصال وایرلس به کامپیوتر و یه سیم واسه اینکه اگه باتری داخلی هدست دشارژ شد، با یو اس بی شارژش کنیم.