من ۸ مگابیت هم داشتم اون موقع snr من ۲۳ بود ولی بازم پرش لینک یا دراپ میشدنقل قول:
فقط یه چیزی که برای من عجیبه اینکه چرا باید snr 10 یوهو بشه ۱.۷ و این مشکل به وجود بیاد
Printable View
من ۸ مگابیت هم داشتم اون موقع snr من ۲۳ بود ولی بازم پرش لینک یا دراپ میشدنقل قول:
فقط یه چیزی که برای من عجیبه اینکه چرا باید snr 10 یوهو بشه ۱.۷ و این مشکل به وجود بیاد
من ۳ تا اسپلیتر تست کردم هر سه تاشون پرش میگیرننقل قول:
خونه ما به صورت مجتمع مسکونبه و جعبه مخابرات تا بلوک ساختمون نهایت ۳۰ متره و کل تجهیزات زیر زمینه. فکر نکنم بارون تاثیر بزاره ( البته امروز بارون نیومده )
ینطور شما میگی احتمالش هست mdf برای جلوگیری ز تداخل voice یک تغیراتی اعمال کرده که موجب کاهش snr شده بایستی اتاق تلفن توسط رییس مخابرات بررسی شود نه توسط کارمنداننقل قول:
حالا شما سر خط رو پیا کن یه مقدار کوچیک از سیم رو ببر دوباره ببند خوب چسبکاری کن مسیرش رو دنبال کن سالم باشه توی تنضیمات مودم اپراتور رو روی هیچ شرکتی تنضیم نکنید ..نتیجه و بگید و اگر تونستید اپگرید مودم انجام بدید نهایتا
تجهیزات زیر زمین یک مجوعه سیم 150 زوج نهایتا 60 زوج هستش که درون یک مفصل حرارتی قرارش دادن شبیه یه تکه توپ ایزوگامی هستش متاسفانه با مرور زمان خراب میشه و کسی بهش رسیدیگی نمیکنه و مقاومت عایقی با شدت بالا موجب کاهش snr میشهنقل قول:
بی فایده است دوست عزیز وقت خود را هدر ندهید snr 10 دارین خدارو شکر کنید بهبود پیدا نمیکنهنقل قول:
سلام به دوستان
چند وقتیه مشکل کاهش سرعت پیدا کردم و همش با پشتیبانی 2020 و مخابرات سر این مساله درگیرم
نویز خط الان عالیه ولی ببینید چرا اینقدر سرعت رو پایین زده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بطور قطعی از طرف isp سرعت شما محدود شده .نقل قول:
چون وضعیت اتصال شما Adsl2+ هست و SNR margin نیز نشون میده که خط شما کشش بسیار بیشتری برای سرعت بالاتر داره .
شابد آستانه مصرف ترافیک سرویس شما تمام شده و سرعت خط شما تا انتهای زمان باقی مانده سرویس کاهش داده شده و یا اینکه سرویس کم سرعتی خریداری کرده اید.
با درود
دوستان من از مخابرات سرویس دارم قبلا یعنی حدود یک ماه پیش کشش خط تا 8 مگ می رسید اما الان پایین اومده و به حدود 6 مگ رسیده با همان snr و بدون قطعی که در تصویر زیر قابل مشاهده هست.هنوز با مخابرات تماسی نداشتم سر این موضوع و یک مشکلی دیگه هم اینکه جدیدا رو گوشی تلفن شماره تماس گیرنده گاهی اوقات نمی افته و این مسئله همزمان شد با کاهش کشش خط برای اینترنت ضمنا اسپیلتر و سیم کشی هم چک شده حالا به نظرتون پی گیری کنم به نتیجه میرسم یا وقت خودم رو تلف نکنم.
سرویس که جدید خریداری شده و 16 مگ هست با ترافیک 175 گیگ. نمیدونم چه فیلمیه که اینا دارن در میارن. هرچی زنگ میزنم و پیگیری میکنم جواب درستی نمیدن. والا موندم دیگه چکار کنم. پیشنهادی دارید ممنون میشم بگیدنقل قول:
خط شما نویز زیادی داره ، کشش خطتون بیشتر از این نیستنقل قول:
عجیبه که قطعی ندارید
پیشنهاد میکنم در بخش تنظیمات مودم ،بخش ADSL Setup حالت Mode کانکشن ADSL رو روی ADSL2+ انتخاب کنید و از انتخاب گزینه Multi mode و یا گزینه های دیگر پرهیز کنید.
اطمینان دارید که ترافیک 175 گیگتون رو مصرف نکردین ؟ در پنل کاربری خودتون بررسی کنید ببینید چه مقدار از ترافیک سرویس شما باقی مونده .نقل قول:
دیگه ازشون سرویس نگیرید و پول بیخودی به اونها ندید
کاملا مثل روز مشخصه که سرعت شما از سمت isp کاهش داده شده
به فکر یک سرویس اینترنت جایگزین باشید.
به لطف این مودم قطعی ندارم با مودم قبلیم که مدام قطعی و کاهش سرعت داشتم!نقل قول:
قبلا تو تنظیمات تمام گزینه های مربوط ADSL رو تغییر دادم ولی تاثیر خاصی مشاهده نشد باز هم ممنون.
150 گیگ مونده هنوز!.نقل قول:
سرویس یکساله خریدم. اینا دیگه چقدر پستن :n29:
از 195 شکایت ثبت کنم به جایی میرسم؟
۱۴۰ کیلوبیت :| مگه دایل آپهنقل قول:
شما این عکس رو که snr و rate داره به همراه اسکن قرارداد که ذکر شده باشه سرویس شما ۱۶ مگابیت هست رو در سایت زیر ثبت کنید پیگیری میکنند . ذکر کنید که با توجه به snr 42 مشکل زیرساخت و فنی نیست که امکانش نباشه ،
وقتی که خطوط دارای کیفیت بالا هستن سرعت ها همگی زیر سر اپراتور هستش یا شرکت مخابرات
شاید سرویس 170 گیگ 12 ماهه به اینصورت باشه که هر ماه ترافیک 14 گیگ به شما داده بشه و وقتی این مقدار مصرف بشه تا ماه بعد با کم کردن سرعت ، عملا ایتترنت شما رو قطع کنند و ماه بعد مجدد 14 گیگ برای استفاده با پهنای باند واقعی سرویستون در اختیار شما بگذارن .نقل قول:
بعضی از isp ها رو دیدم که روی بعضی سرویس ها چنین کاری رو انجام میدن .
اما به هرحال میتونید شکایت کنید و خواستار تعویض سرویس یا باز کردن کل ترافیک سال برای یک ماه باشید.
همین اسکرین شات با تست سرعت از سایت خود مخابرات رو امروز توی 195 ثبت شکایت کردم. قبلش هم تلفنی با 195 صحبت کردم که نمیشه پرونده رو یکراست بفرستید به کارشناس ورازت خونه، اینها اصلا از نسبت سیگنال به نویز و این چیزا هرچی میگم سر در نمیارن که گفت نه باید روال خودشو پی بگیره اگر جواب نگرفتید میاد سمت ما دوباره.نقل قول:
دقیقا. فکر کنم مک مودم رو توی سیستمشون میزنن روی فیلتر سرعت .نقل قول:
نه داداش . ماهی 175 گیگ دارم.نقل قول:
حالا من که بیخیال نمیشم. هم از 195 شکایت ثبت کردم و هم الان درخواست SLA هم میدم،اگر هم لازم شد پامیشم میرم مخابرات رو سر رئیسش آبروی خودشو کارمندای بیسوادش رو میبرم
نه سریع داد بیداد نکنید اول از اول هم مشکلات ار SNR تا سرعت اسگریت شات بگرید با مدرک برید حرف بزنید فقط موقعی که خلوته برید یک خورده محکم و جدی مدارکو نشون بدید طوری بفهمن با کی طرفننقل قول:
- - - Updated - - -
نه سریع داد بیداد نکنید اول از اول هم مشکلات ار SNR تا سرعت اسگریت شات بگرید با مدرک برید حرف بزنید فقط موقعی که خلوته برید یک خورده محکم و جدی مدارکو نشون بدید طوری بفهمن با کی طرفننقل قول:
البته داد و بیداد خوب نیست ولی کارمندان مخابرات هم اهمیتی بهنقل قول:
این مشکلات نمیدن.
یه سری مهملات میگن و خود آدم رو مقصر میدونن.
شما این خط رو ملاحظه بفرمایین :
سیم مخابرات مستقیم به مودم اومده
همینطوری SNR کم میشه تا مودم ریستارت بشه.
هزار بار هم به مخابرات توضیح دادم ولی چیکار می کنن؟
سرعت رو کم می کنن تا مثلا خط پایدار بشه!
خب اگه من سرعت کم بخوام که نمیام 16 مگ بگیرم میرم 8 مگ یا 4 مگ میگیرم!
تنها راه فقط رفتنه و تمدید نکردن!
به اندازه کافی اعصابم خرد شده
من پست شما را نقل قول کردم چون منم مشکل مشابه دارم
دوست عزیز همین موقع گه مودم روشنه به خط زنگ بزن ببین میزان snr چطوری میشهنقل قول:
متاسفانه از هر جا سرویس بگیرید همین طوره ..درمان=تعویض مفصل زیر پست و سیم کشی جدید =غیر قابل امکان =متاسفانه فقط شما اینطور نیست کل او ناحیه شما این مشکل رو دارند میگید نه برید بپرسید یا تست کنید :n01: فقط مگر معجزه رخ بده کابل توسط یک شرکت حفاری قطع بشه
وقتی به خط زنگ میزنم یا با این خط تماس میگیرم مشکلی ندارم.نقل قول:
یعنی افت snr ندارم.
مثلا موقع استریم ویدئو کم کم میبینم مشکل پیدا میشه. مثلا قطع میشه
یا بافر میشه بعد نگاه می کنم میبینم snr شده 2.5 یا 1.7 و بعدش دیگه
مودم ریستارت میشه.
کلا سرویس قابل اعتماد نیست.
مخابرات هم که میگم میگه از دانلودها دانلود کن من چک کنم.
نهایتش هم اینه که سرعت رو کم می کنه.
راه نهایی اینه که وقتی سرویس تموم شد تمدید نمی کنم.
دیگه فایده نداره.
سلام دوستان ، این وضعیت خط من هستش :
لطف کنید بگید وضعیت خطم چجوریاس ؟
من به شدت مشکل لود سایت ها و سرعت آپلود دارم ، آپلودم بیشتر از 10 کیلوبایت نمیره :/
آپ استریم خیلی پایین نیست ؟ سرویس 4 مگ مخابرات دارم
سلام آپلودتون خیلی پایین هست. منم سرویس 4 مگ مخابرات داشتم ولی آپلودم روی یک مگابیت بسته شده بود. شما خطتتون مشکلی نداره. زنگ بزنید اعتراض کنید.
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
سلام!
منم الان 2 ماهه درگیر سرعت افتضاح خطمم..
مخابرات پاس میده آسیا تک و آسیاتک هم برعکس. آخرین بارم آسیاتک زنگ زد که ما چک کردیم مشکل از خطتونه.
این مشخصات همین الانم از مودم:
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 4.9 5.8 Attenuation (dB): 48.5 28.8 Output Power (dBm): 14.0 12.6 Attainable Rate (Kbps): 566 207 Rate (Kbps): 422 214
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 4.9 6.0 Attenuation (dB): 48.5 28.8 Output Power (dBm): 14.0 12.6 Attainable Rate (Kbps): 588 211 Rate (Kbps): 422 214
نظر شما چیه؟
اشکال از کجاست؟
اگه مخابراته من چطور پیگیری کنم وقتی نمیفهمن و نمیخوان کاری کنن؟
ممنونم
درود . اونجا که نوشته snr ۴.۹ بسیار وضعیت بدی هست و معمولا مشکلات سیم مخابرات تا منزل باعث میشه . مودم رو ببرید کنار کنتور برق، در ورودی سیم مخابرات ، سیم ساختمون رو جدا کنید و مودم رو مستقیما به سیم مخابرات وصل کنید . این اعداد که کپی کردید در وضعیت جدید هم کپی کرده و اینجا قرار بدیدنقل قول:
متاسفانه مودمم وایرلس نیست و کامپیوترمم رومیزیه. نمیشه این کارو کرد. میشه؟؟
ولی با خود آسیا تک تماس گرفتم وقتی مودم رو وصل کردم به ورودی ساختمون گفتند باز هم شرایط فرقی نداره. طول سیم از ورودی تا دم مودمم حدود 15-20 متر یا کمتره و من مستقیم سیم رو آوردم دم مودمم!
کیفیت سیم ، مسیر عبور و ... تاثیر گذار هست ، بنابراین اصرار داریم حتما دم کنتور چک بشه . مراحل این شکل باید طی بشه ، ابتدا کنار کنتور ،اگر snr بالا نیومد که معمولا میاد ، مرحله بعد، نزدیکترین پست مخابرات نزدیک منزل . باکس آلمینیومی که معمولا دربش بازه و بارون میخوره و میپوسه و اینترنت به فنا میره ، اونجا باید تست بشه ، اگر همچنان snr کم بود تنها کاری که میتونید بکنید با پشتیبانی آسیاتک تماس بگیرید ، درخواست جابجایی پورت کنید ، لطفاً این کار رو مرحله آخر قرار بدید ، یکی دو روز طول میکشه و نشونش قطع شدن اینترنت برای چند دقیقه است ، مجدد snr چک کنید ، که اگر نشد یا برید سراغ فیبر نوری اگر محل شما داره، یا اینترنت وایرلس :|نقل قول:
ممنونم ..
فکر کنم باید برم سراغ گزینه آخر!
این مشخصات خطم الان وقتی اسپلیتر رو در آوردم :
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 6.4 6.0 Attenuation (dB): 48.0 28.6 Output Power (dBm): 13.0 12.6 Attainable Rate (Kbps): 402 248 Rate (Kbps): 203 251
SNR Margin (dB): 6.4 6.1 Attenuation (dB): 48.0 28.6 Output Power (dBm): 13.0 12.6 Attainable Rate (Kbps): 402 248 Rate (Kbps): 203 251
چون هم تو باکس چک کردم و مسئولین آسیا تک هم میگن از سمت خودشون چک کردن.. درست یا غلطش رو نمیدونم واقعا! تا الان 3 بار شکایت نوشتم زنگ زدن حرف زدن.. تا چه حد عمل کردن.. ؟!
مخابرات هم نمیدونم امکانش هست اقدامی بکنن واسه تعویض سیم؟!
ممنونم ..
فکر کنم باید برم سراغ گزینه آخر!
این مشخصات خطم الان وقتی اسپلیتر رو در آوردم :
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 6.4 6.0 Attenuation (dB): 48.0 28.6 Output Power (dBm): 13.0 12.6 Attainable Rate (Kbps): 402 248 Rate (Kbps): 203 251
SNR Margin (dB): 6.4 6.1 Attenuation (dB): 48.0 28.6 Output Power (dBm): 13.0 12.6 Attainable Rate (Kbps): 402 248 Rate (Kbps): 203 251
چون هم تو باکس چک کردم و مسئولین آسیا تک هم میگن از سمت خودشون چک کردن.. درست یا غلطش رو نمیدونم واقعا! تا الان 3 بار شکایت نوشتم زنگ زدن حرف زدن.. تا چه حد عمل کردن.. ؟!
مخابرات هم نمیدونم امکانش هست اقدامی بکنن واسه تعویض سیم؟!
سلام
من یه مشکلی برای خطم پیش اومده اونم اینکه از دیشب اینترنتم پایدار نیست و بلافاصه بعد از ثابت شدن چراغ adsl قطع میشه
پشتیبانی سرعت رو تا یک مگابیت پایین اورد و مشکل حل شد اما به محض برگشتن به حالت قبلی که سالها بی مشکل بود قطعی برمیگرده
snr روی یک مگابیت 40 هست و روی 9 مگابیت قبلی 12 ولی بلافاصله قطع میشه
کسی تجربه مشابه داشته؟
با سلام.
سرویس 16 مگ دارم و وضعیت خطم اینه :
حالا مشکلی که دارم اینه که تلفن که زنگ میخوره ، پینگ و که چک میکنم می بینم تایم اوت میفته تا ما گوشی رو برداریم و بعدش دیگه چه گوشی رو برداریم چه تلفن رو قطع کنیم، درست میشه . البته روزهای پیش تست میکردم بعضی اوقات حتی بعد از 2 تا بوق چراغ لینک هم خاموش میشد!
وقتی هم که تلفن رو بر میداریم یه تایم اوت میفته ، ولی بعدش مشکلی نیست . البته اینم روزهای پیش به این شکل بود که تایم اوت میداد ولی الان تست کردم اینجوری نبود ...
امروز زمانی که با خط تلفن تماس گرفته میشه ، چک کردم SNR نهایتا تا 8.9 پایین میاد ولی بعدش دوباره رو همین حدودایی که عکس گذاشتم برمیگرده.
من اوایل که اینجوری میشد گفتم شاید اسپلیتر خرابه ، سیم مودم و خود اسپلیتر رو هم عوض کردم فرقی نکرد .
تلفن رو هم کلا کشیدم ولی باز دیدم با موبایل که خط تلفن و میگیرم با اینکه تلفنی رو خط نیست ولی تایم اوت رخ میده ...
امروز وضعیت بهتر از روزهای پیشه . تنها فرقی که تو وضعیت خط دیدم ریتم الان رو 16 مگه . روزهای پیش می دیدم این ریت رو 18 مگ هم میرفت و سرعت دانلود بالاتری هم داشتم .
ضمن اینکه ریت اپلود هم 200 کیلو بیشتر از این مقدار فعلی بود .
تموم شد دیگه نمیگم مهربون هم نیستی :n15:نقل قول:
خونه شما تا مخابرات چقدر فاصله داره ؟نقل قول:
خط من فقط روی حال g.lite میتونه کانکت بمونه و روی حالت های دیگه بلافاصه بعد از ثابت شدن چراغ adsl قطع میشه
این مشکل از نویز خطه یا از شرکت isp ؟
مشکل از نویز هستنقل قول:
فاصله اش تقریبا کمه اونچنان نیست ...نقل قول:
سلام
لطفا وضعیت خط من رو بررسی کنین
ای دی اس ال شاتل فاصله تا مخابرات زیر یک کیلومتر
وقتی فایل شروع به دانلود میزنم بعد چند ثانیه سرعت صفر میشه و پینگ تایم تا 3000 بالا میره
دوستان اگه خطّم ۱۶ مگ رو پشتیبانی می کنه، سرویسم رو عوض کنم ... مرکز مخابراتی به زور این کمپین غزال رو کرد تو پاچم
غزال خوبه مشکلی ندارهنقل قول:
attainable rate هم بذار تو عکست ...نقل قول: