داداش مثل اینکه یادت رفته داریم به حماسه نزدیک میشیم. نزدیک که نه 2 روز دیگه.نقل قول:
Printable View
داداش مثل اینکه یادت رفته داریم به حماسه نزدیک میشیم. نزدیک که نه 2 روز دیگه.نقل قول:
تمام نمیشه حالا این حماسه.نقل قول:
امیدوارم شب جمعه یا شنبه همه چیز به اوضاع اولش برگرده
امیدوارم.
سلام
دوستان شما برای دانلود مشکلی ندارید؟ از دیروز میخام 2تا فایلو دانلود کنم تا یه مقداریش دانلود میشه ارور میده 50 بار از نو دانلودش دارم میکنم از هر سروری هم میزارم همینطوره
کسی همچین مشکلی نداره؟
فکر کنم پایان روزای خوش نزدیکه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره برای منم رو 5مگ بود اوردن رو 3 مگ سرعت هم 0
امروز دیگه اخرش بود نت نداشتیم ما
کلا قطع میشد وصل هم که بود ماشاءا... پینکش سرسام اور بود اصلا سایتو باز کردن واسم امروز یه ارزو شده بود.
سرعت دانلود خوبه
اما آپلودو نابود کردن
حداکثر 40 میشه
سرعت از دیروز خیلی بهتره دیروز هیچ صفحه ای باز نمیشد الان سرعت عالی شده آپلود هم 100تامیره
چقدر بود حالا سرعتت ناقلا؟:n02:نقل قول:
سرعت چه خوبه امروز ...300 تا 380 ..يه هفته اي بود همچين سرعتي نداشتم
فك كنم به مناسبت حماسه دارن سور ميدن بهمون :n02:
صبح سرعتم افتضاح بوده. اما الان....
اون کسایی که رای دادن نتشون رو خوب میکنن:n02:
دوستان سرعت خوب اینترنت بخاطر انتخاباته چون تمام شعب اخذ رای نیاز به اینترنت دارن برا همین شیر فلکه رو باز گذاشتن که مشکل کمبود پهنای باند پیش نیاد
هی....یه 60 گیگی تو هفته پیش دانلودیدیمنقل قول:
زیاد نبود...همش هی کم میشد از 380 میومد روی 340
من تو یه هفته قبل حماسه سرعتم زیر 300 نیومده بود...احتمالا انقلاب هنوز به اینجا نرسیده:n09:
اینم تست الان از سور آلمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت با سرورای داخل ایران همیشه خوب کم پیش میاد بره زیر 300.اصل به نظرم سرورای خارج از ایران.باید تست بگیرید ببینید با اونا چه سرعتی میده.
وضعیت منم که مثل همیشه فقط صبح خوبه سرعت 300 با سرورای خارج از ایران. بعد همین طوری کم میشه.
قراره همیشه همین طوری باشه؟؟
به نظرتون تا چند روز بعد انتخابات سرعت رو به حالت اولش بر میگردونن؟
اگر مثل 88 نشه آره برمیگردونن ولی فکر نکنم به خوبی و خوشی تموم بشه این مردم هستن باز دوباره اخ-تش--ش-اش میکین
الان سرعتا دوباره قاطی کرده
از صبح که بهتره. من صبح همش قطعی داشتم.
راستی من که موضوعی رو تو گوگل سرچ میکنم نتایج رو که میاره پایینش رتبه الکسا رو هم زیرش نشون میده.
این قابلیت بوده یا اینکه الان اضافه شده؟؟؟
نه قابلیت جدید نیست، احتمالش هست که رو مرورگر شما یک نرم افزار مرتبط با الکسا نصب شده باشه.نقل قول:
درسته ماله تولبار سافت گذره تازه نصب کرده بودم. غیر فعالش میکنم میره. در کل چیز خوبیه:
برای من که سرعت ها خوبه.از 10 ام که اومدم خونه.سرعتشم خیلی خوبه.نسبت به قبل پینگ و وبگردیم خیلی بهتر شده.البته اینم بگم کابل های دور و اطراف خونه ما و همسایه ها رو عوض کردند
سلام دوستان من یه چند روزه اندخم باز شدن این صفحه هستم
شما راه حلی ندارید که بشه اینو سه سوت باز کرد خسته شدم:n28:
برای منم باز نمیشه:n03:
سلام. این تست رو الان گرفتم . 128 - نامحدود : :n01:
............................
512 نامحدود مخابرات مازندران از سرور آلمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تصميم گرفتم سرويس 128 نامحدود رو سفارش بدم. روش ثبت نام چجوريه؟
بايد اينجا ثبت نام كنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا اينجا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي رانژه كردن خط بايد برم مخابرات منطقه خودمون؟
اگه توی باز کردن gmail مشکل داری چندتا راه حل داره یکیش اینه که برو در بخش تنظیمات جی میلت در بخش forward آدرس یک میل سرویس دیگه رو مثلا یاهوتو بنویس تا بتونی تمامی جی میلاتو توی یاهو داشته باشینقل قول:
منم برام سوال بود!!!نقل قول:
رفیقم میگفت ابتدا به ساکن نامحدود نمیدن
ارائه اینترنت حجمی در مخابرات با شیوه ی کاهش هزینههای کاربر
این روزها بحث تغییر تعرفه در حوزههای مختلف در حوزه ارتباطات و فنآوری اطلاعات موضوعی است که به نوعی بحث روز محسوب می شود اما در این زمینه تاکنون درباره تغییرات تعرفه اینترنت صحبت چندانی نشده است.مظفر پوررنجبر – مدیر عامل شرکت مخابرات در این باره اظهار کرد: از این پس برای تعرفههای اینترنت براساس مصوبهای که سازمان تنظیم مقررات ابلاغ کرده برای سرعتهای مختلف براساس حجم آنها قیمتهای مختلفی اعمال خواهد شد.به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه در حال حاضر تمام تعرفهها برای اجرا به استانهای مختلف فرستاده شده، درباره زمان اجرایی شدن این طرح اظهار کرد: این طرح در حال اجراست و باعث میشود هزینهها به مراتب کمتر از گذشته شود چراکه در شیوه جدید کارکرد و حجمی که افراد مورد استفاده قرار میدهند محاسبه خواهد شد و مشتری مجبور نخواهد بود مبلغ خاصی را به طور ثابت پرداخت کند و حتی مدتی از اینترنت هم استفاده نکند.پوررنجبر ادامه داد: با استفاده از این شیوه کاربران حتی می توانند در صورتی که برای مدتی از اینترنت استفاده نکردهاند هزینه پرداخت نکرده و تنها تعرفههای اندک آبونمان را بپردازند.اما مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به این سوال که اگر فردی که اینترنت خود را از شرکت مخابرات میگیرد و از این پس برای مدتی از اینترنت استفاده نکند، هزینه استفاده از اینترنت به صفر خواهد رسید گفت: اگر قرارداد کاربر به صورت حجمی باشد و ثابت نباشد در صورت استفاده نکردن از اینترنت تنها مبلغ مربوط به آبونمان را پرداخت خواهد کرد.وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که تاکنون تمام قراردادها به شکل ثابت بوده و مشترکی به صورت حجمی قرارداد نبسته است توضیح داد: کاربران می توانند با مراجعه به دفاتری که ثبت نام اینترنت خود را در آنها انجام دادهاند نسبت به دریافت اینترنت حجمی اقدام کنند و سرویس خود را تغییر دهند.
مخابرات هم حجمی شد رفت، این هم حتما شبیه همون الگوی مصرف! شاتل هست. دیگه فکر نکنم سرویس های نامحدود ارائه بدن.نقل قول:
سلام دوستان کسی راه حلی برای من داره وقتی فصل گرما میشه ما کولر روشن میکنیم مودم من خاموش روشن میشه نمیتونم از اینترنت استفاده کنم نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنید
یعنی چی؟نقل قول:
خاموش روشن؟!!!!!!
منظورت قطع و وصله؟
به نظر من 3 تا احتمال هست با ترتیب نزولی ساده انگاری :n02::نقل قول:
1- باد کولر می خوره به یه جایی که باعث قطع و وصل شدن میشه. مثلا اتصال بین 2 تا سیم.:n02:
2-لرزش کولر باعث ایجاد قطع و وصل شدن یک اتصال میشه.
3-ایجاد نویز توسط کولر در سیم های تلفن.
برای تست اینکه از سیم کشی داخلیه می تونی از جلو در خونه سیم داخلی رو قطع کنی مستقیم همونجا وصل کنی ببینی درست میشه یا نه؟ اگه قطعی نداشتی یه سیم مستقیم از همونجا بکش به مودم ، داخلی رو هم قطع کن.
در ضمن با توجه به اینکه میگفتن سرعت افت میکنه موقع انتخابات ، دقیقا الان برعکس شده از 20 ام این حدود سرعت خیلی بهتر شده.! جالبه.!:n01: کلا به نظر میاد همه چی آرومه ، همه هم خوشبختن ! :n08:
دوستان چرا مخابرات این طوری شده همش تایم اوت بالا خسته کنننده شده
من که قبلا اینقدر مشکل نداشتم هر ثانیه کارم شده ریستارت کردن مود و کامپیوتر
یه وب گردی ساده رو نمیتونه انجام بده
:n15:
واسه ما که It's OK هم سرعت خوبه هم وبگردی.:n06:شاید مشکل منطقه ایه.نقل قول:
كسي هست ك بدونه نت جويبار(مازندران) وضعيتش چطوره الان؟؟؟:n27:
شاید خط مشکل داشته باشهنقل قول:
اطلاعات مودم رو بزار
اینم تاپیک خوبیه و اطلاعاتتت رو بالا می بره