من معمولا وقتی توی مسیر telia میافتم که سرعتش خوبه بعد چند دقیقه قطع میشه و یه مسیر جدید میاد با سرعت کم !!! و دیگه ثابت میمونه تا آخر از نظر نویز هم چک کردم مشکلی نیست نمیدونم شاید از قصد باشه !!:n13:نقل قول:
Printable View
من معمولا وقتی توی مسیر telia میافتم که سرعتش خوبه بعد چند دقیقه قطع میشه و یه مسیر جدید میاد با سرعت کم !!! و دیگه ثابت میمونه تا آخر از نظر نویز هم چک کردم مشکلی نیست نمیدونم شاید از قصد باشه !!:n13:نقل قول:
این تعرفه حجم از 4240 تومن به 3880 ( تنها ۱۰ درصد رسید !) اما !!! > قیمت های طرح ها همونه !!! تازه از 79 تومن شده ۸۱ !!!!!!
برای من همه گیتها 5و6و7و8و9و10
همه از آمریکا میگذره ... یعنی یک مسیر . برای همین شاید سرویس داغونه
تو روزم سرعت بالای 400 دیگه نمیره ... قبلا تا 1 مگ هم میگرفتم
شما همیشه همین مشکلات رو دارید ؟نقل قول:
من از همان اولی از های وب سرویس گرفتم همین تست هایی میزارم تغییری نداره و همیشه همین رنج هست تک کانکشن به 550 تا 600 هم رسیده و مولیتی هم که همیشه 699 تا 710 میزنه ولی هنگام دانلود تا 750 کیلو هم میره و اصلا اذیت هم نمیکنه شاید مشکل شما از جای دیگری باشه
سلامنقل قول:
من دو ماهه که تک مسیر شدم
قبلا سرعت تک کانکشن 1 مگ بیشتر نمیداد
دقیقا از خرداد پارسال اینطوری شد
پارس آنلاین هم دارم اونم بیشتر از 1 مگ تک کانکشن نمیده
فکر کنم پهنای باند مرکز ما پره و کسی گوشش بده کار نیست
آسیاتک هم داشتم همینطور بود
ولی تک مسیره شدن های وب از همه بدتر شده
شما کدام شهر هستین ؟
من مشهدم اینجا که ما هستیم مشکلی ندارهنقل قول:
درود به همه دوستان.
کسی از های وب اصفهان، مرکز قندی سرویس گرفته (مثلا 8 Mb) بگه وضعیت سرویسشون چطوره (پینگ، قطعی، سرعت تک کانکشن، وضعیت دانلود شبانه، حجم دزدی)؟
والا ما از این صبانت داریم، سرویس 1 مگ، دیگه جونمون به لب رسیده....هی میگن مرکز قندی شلوغه و ازین مزخرفات
از گوشه کنار شنیدم های وب خوبه ولی انقدر این جا پست ضد و نقیض دیدم از سرویسش که بازم دودلم صبا رو تخلیه کنم بیام های وب، یا با همون سرویس داغون صبا بسازم.
رفتم دفتر نماینده اصلی های وب توی اصفهانم دیدم. واقعا رقت انگیز بود. اصلا باور نمیشه کرد مثلا یه همچین دفتر داغونی بتونه اصلا ساپورت کنه! یه میز با یه مانیتور زورکی توی یه کافی نت اجاره کردن :n08:
باز حداقل صبا واسه حفظ ظاهرم که شده یه نیمچه تشکیلاتی داره :n02:
حالا اگه دوستان راهنمایی کنند مدیون لطفشونم :n06:
سلام رفتم سایت های وب خوشبختانه ایلام رو ساپورت کرده.بخوام شبانه رایگان حدودا دو گیگی دانلود کنم و سرعتش پایین نیاد چه سرویسی پیشنهاد میدید؟تو سایت انلاین ثبتنام کنم میتونم خودم ثبتنام کنم؟چون خط تلفن به نام پدرمه.تشکر
درود.نقل قول:
میتونید ثبت نام کنید به نام خودتون. بعدا کد ملی صاحب تلفن رو وارد می کنید مشکلی پیش نمیاد.
اگه دانلود شبان می خواید می تونید 512 بگیرید که حدودا 400 کیلوبایت سرعت داره.
درود.نقل قول:
میتونید ثبت نام کنید به نام خودتون. بعدا کد ملی صاحب تلفن رو وارد می کنید مشکلی پیش نمیاد.
اگه دانلود شبان می خواید می تونید 512 بگیرید که حدودا 400 کیلوبایت سرعت داره.
سلام
دوستان یه سرویس تازگی ها توی پنل من اضافه ضده با عنوان " 4 مگ تیرگان " !
کسی میدونه جریان این چیه !؟
ممنون
دوست عزیز من مرکز قندی هستم
از صبح تا ظهر خوبه
از ظهر تا فردا صبح باید یه صفحه رو چند مرتبه رفرش کنی تا شاید باز کنه
شبانشم 2.4 گیگ روی سرویس 1 مگ میتونی دانلود کنی برای من اینطوریه
یک شب در هفته شانسی 5 گیگ میتونم بگیرم
پینگ افتضاحه قبلا خوب بود
نقل قول:
خیلی ممنون از پاسخ کاملتون.موقع ثبتنام قسمت کارت بانکی نوشته شماره کارت/شبا حالا من شبا ندارم میشه همون شماره رو کارت عابربانکو که حک شده بنویسم؟ممنوننقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز اون اصلا لازم نیست و میازی نیست تمام اطلاعات خودتون رو قرار بدید هر کدوم ضرورت میدونید نیازه
سلام.نقل قول:
با 256 میتونی شبانه 2 گیگ بگیری.سرعتش شبانه روز رو 256 ـه.
آره میشه تو سایت خودت ثبت نام کنی.منم همینکار رو کردم.
با مالک خط کاری ندارن.
ممنون از همه عزیزانی که کمکم کردند.چند دقیقه پیش ثبتنام کردم و هزینشو حدود 27 تومن شد پرداختم.یک مگابیت با حجم 3 گیگ.حتما وضعیت رو تست میکنم و همینجا اعلام میکنم.به نظرتون چند روز طول میکشه فعال شه؟
اگر قبلا خط رو خالی کرده باشید زیاد طول بکشه 3 روزنقل قول:
خیر این طور نیست سرویس 512 تایم رایگان سرعت میشه 64 kb حتی دوستان هم تائید کردن نهایتش بتونی بزور 1.5 گیگ داشتی باشینقل قول:
یا 256 بگیر یا 1مگ سرعت دانلود بهتری دارن
اگه بازم شانس بیاری مخابرات منطقه خوبی داشته باشی
تایم رایگان
1مگ سرعت دان=256 الی 400
512 =64 الی 90
256=150 الی 270
128 = 50 الی 130
ممنون دوست عزیز از پاسختون.نقل قول:
پس با این حساب بیام های وب زیاد فرقی نداره. صبا هم توی همین مایه هاست. فقط این شبانه رایگان زورکی با سرعت حلزون و این حجم دزدیشون دیگه شورشو درآورده. ای کاش کلا قطع کنند این اینترنتو راحت شیم. مثلا پهنای باند چند برابر شده.یکی نیس بگه اخه شما که زیر ساخت ندارین پهنای باند میخاین چیکار. با زوج سیم مسی داغون. به جای این که پهنای باند زیاد کنین برین مراکزتون. کابلاتون، زیر ساختتونو درست کنین. :n21:
آسیاتک سرویس 512 رو روی 4 مگ میبنده. آپ استریم هم روی 512 که توی تست هایی که گذاشتی زیاد هم با چیزی که باید باشه متفاوت نیست. پینگی که با اسپیدتست میگیری خیلی دقیق نیست. اگه میخوای پینگ دقیق داخلی و خارجی رو بگیری از دستور ping استفاده کن. با سرورهای مهمی مثل tabnak.ir و bing.com و 8.8.8.8 و امثال اینها...نقل قول:
اما وضعیت خطت رو باید بر اساس سرعتی که بستن گفت که اگر همین چیزی باشه که من گفتم، زیاد خوب نیست. با این شرایط خطت حداکثر 6 مگ رو ساپورت میکنه. فن آوا رو خبر ندارم ولی تجربه شخصیم با آسیاتک خوب نبود. بیشتر از هر چیز هم پینگشون اذیت میکرد و اینکه بصورت دوره ای افت شدیدی روی سرعت داشتم که ظاهرا تو هم همینطوری هستی.
به مرکز مخابراتی خیلی مربوطه و اینکه های وب توی منطقه شما چطوره رو باید از یکی که از همون مرکز مخابراتی گرفته بپرسی و اینکه مصرفت در چه حده و برای چه کارایی میخوای. دقت کن دینامیت شبانه نداره ولی اگه اهل دانلودهای مداوم نیستی، میتونی از فشفشه استفاده کنی. برای وبگردی و کارهای روزانه هم خوبه.
ممنون عزیزم، محبت کردی..:n16:نقل قول:
تازه فهمیدم چقدر خطم بی خوده. خواستم سرویس را عوض کنم همین امروز، های وب و پارس آنلاین که قبلا منو ناامید کردن با جمله پورت خالی نداریم. الان هم با فن آوا تماس گرفتم: "پورت خالی نداریم تو منطقه پیام نور". بچه ها خدا را شکر کنید خدایی،اراده کنید سرویس عوض کردید. من مجبورم با این آسیا چت گویا یه سال دیگه بسازم و بسوزم. هیچ انتخاب دیگه ای هم ندارم.مدتهاست که تو صف انتظار پورت خالی ام.. همشون میگن پورتمون پر شده. ولی من فکر می کنم الکی هست، یعنی این منطقه ما را انحصار آسیاشت در آوردن. انگار این جور که اشکان عزیز هم گفت خطم تعطیله...هی خدا چقدر باید زجر بکشیم سر یه اینترنت.هیچی دیگه حالمون گرفتن اول صبح.سوختیم تو این اسیاچت:n28:
زنگ زدم پشتیبانی های وب چون پورت خالی نداشتن یارو میگه یا باید از ین تعرفه های گرون قیمت یک ساله بگیری یا بهت پورت نمی دیم ! اینو کجای دلم بزارم من :n08:
دوستان سرعت شبانه 8 مگ چنده لطفا راهنمایی کنید :n12:
سرویس دینامیت 8 مگ شبانه نداره داداشنقل قول:
سرویس 8 مگ سزعت دانلود چطوره؟کسایی که دارن راضی ان؟
سرعت باز کردن صفحه ها رو مخه!
واقعا اعصاب خورد کن شده این گند وبنقل قول:
دوستان سلام من میخواهم وب بگیرم خدایی کسایی که بازی انلاین میکنن بگن پینگش چطوره ؟ در طول شبانه روز
خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــلی افتضاح:n04::n28:نقل قول:
من طی این 7-8 سالی که از انواع شرکت ها اینترنت داشتم ومال دوستان رو هم تست کردم به این نتیجه رسیدم که همه چیز به مرکزمخابراتی مربوط میشه.
مثلا همین های وب الان تو مرکز مخابراتی ما عالیه. البته نماینده فروشش دوستمه و می گفت پهنای باندی خوبی داریم تو این مرکز و راست هم میگفت.
دیروز من پیش دوستم بودم واقعا سرعت وبگردیش عالی بود. سرعت دانلود هم که فیکس 950 بود از سرور خارجی و البته پینگ هم زیر 200 :n27:
تست با سرور تهران! سرعت 8 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز با 8 مگابیت اینقد سرعت دارید؟خیلی کمه که
من امروز طرح یک مگابیت فعال کردم ولی سرعت دانلودم بین 17 تا 27 متغیره..افتضاحه..
منتظر بودم با سرعت حداقل 100 دانلود کنم ولی گویا از 27 بالاتر نمیره..
به نظرتون تو تنظیمات مودم کاری نمیخواد انجام بدم؟شاید سرعت محدود شده باشه؟
ایا امیدی هست سرعت بره بالا؟چه خیالاتی داشتم گفتم میره تا 400 یا 500 سرعت دانلود
شما یه چک کن ببین مودمت روی چند بسته شده (Rate) ؟نقل قول: