سلام از کجا قلب دختره رو ببینیم که چند تاست
2- چطوری قلبشون را اضافه کنیم
3- و اینکه روش هر کدوم فرق داره؟؟؟؟
4- تو یکی از پست ها در مورد گوسفند نوشته بود که با پشمش پتو درست می کنه درسته
Printable View
2- چطوری قلبشون را اضافه کنیم
3- و اینکه روش هر کدوم فرق داره؟؟؟؟
4- تو یکی از پست ها در مورد گوسفند نوشته بود که با پشمش پتو درست می کنه درسته
سلام.
خب برو باهاشون صحبت کن ببین چه رنگیه!نقل قول:
اگر قلبشون قرمز خیلی بزرگ بود فقط بانشون دادن نیلوفر آبی میرین ازدواج....
قلبش نارنجیه بعدش میشه قرمز.
به ترتیب فکر کنم:
سیاه-بنفش-آبی-نارنجی قرمز!
بادادن هدیه های مختلف ودیدن دمو های بازی.نقل قول:
- چطوری قلبشون را اضافه کنیم
غذا های خشمزه تو تایپیک راهنمای جامع هم هست که همه چی رو داره باید بین صفحات بگردین!
فکر کنم چون تا اونجایی که یادمه بعضی ها ازبعضی چیزا بدشون میاد که نباید بهشون بدین وگرنه.....نقل قول:
و اینکه روش هر کدوم فرق داره؟؟؟؟
پتو که نه یه نوع نخ قرمز رنگ اونم بادستگاه البته شایعه هایی درباره مادربزرگ هم هست...نقل قول:
تو یکی از پست ها در مورد گوسفند نوشته بود که با پشمش پتو درست می کنه درسته
کلاًبدونید این بازی همه چی داره جز شهر.
اينجوري كه ما پست ها رو ديديم انگار بازي باحاليه
حال ميده بازي كنيم ؟
بازيش چه جورياست ؟ :21:
چیزای که توی معدن زمستانی در میاری باید کجا بفروشی وهمینطور پر ابی کجا خریداری میشه ممنون میشم جواب بدید:11:
حالا کسی تونسه بیشتر از 86 درصد بره؟
سلام چند تا سوال مبتدیانه
1- چطور کدها را وارد کنیم برای پلی و برای کامپیوتر
2- چطور از سیوها هم در پلی و هم در کامپیوتر استفاده بکنیم
3- انگار نسخه های متفاوتی وجود داره از این بازی، فرقشون چیه و کدومشون بهتره
4- بذر گلی را ساخت عسل احتیاج داریم از کجا باید تهیه کرد و کجا باید کاشت
5- چطور میشه این کار را انجام داد
6- یک بار اولای بازی یکی از پسرها افتاد زمین و رفتم باهاش حرف زدم بهم یک عکس خانوادگی اش رو داد بعد چند روز رفتم بهش برگردوندم به چه درد می خورد؟؟نقل قول:
یا از سیو دیگران استفاده کنی) بعدش حیواناتت رو exchange کنی روی سیو خودت.
7- یک بار هم اون دختره که تو کتابخونه است اسمش یادم نیست بهم یه کتاب داد، یه جا خوندم اگه با این دختره ازدواج کنه بهش کتاب می ده و اون یک بار همینطوری کتاب را داد
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
دموهای بازی رو باید کجا ببینی
دمو یعنی فیلم :31:
8- این مرده هست که محصولاتو می خره چطور باید خوشحالش کرد
9-
كسي ورژن انگليسي پسر رو داره واسه دانلود
محصولاتی رو که از معدن کشف:31: میکنید بریزید همونجا که محصولاتتون رو میریزید تا فروش بره و پر آبی رو زمانی که قلب یکی از دخترارو قرمز کنید از آهنگری میتونید بخرید..............نقل قول:
سلام.
راستش دوستان این بازی رو من شنیدم بعضی ها20سال هم بازی کردن همش هم یکنواخت بوده ولی ورژن های خیلی خیلی قدیمی که ممکنه هرکدوم ازبچه ها که سال80تا84پلی 1داشتن داشته باشن چون یه مدت اصلی رو دادن بیرون.....
ولی بازم شهری درکار نیست شاید با اونی که من میگم بشه مزرعه جدید گرفت!!!!!!!!!!!
یادش بخیر چه دوارنی داشتیم بااین بازی
اولین بازی بودکه بیشترین وقتم راصرف بازی کامپیوتری کردم
کل بازی برایم خاطره بود و هنوز هم بعد از چندسال از خاطرم نمیره
1- ترینر بهتره وگرنه گیم شارکنقل قول:
2- فکر نمی کنم امکان داشته باشه.
3- حرفش هست که نسخه اصلی قبلا اومده و نسخه دیگه ای هم بعدش اومده که اصل نبوده. راست یا دروغ رو من نمی دونم.
4- won در مسافرتخانه روزها ساعت 12:00 به بعد
5- این کار درواقع برای داشتن همه حیوانات به جز سگ و اسب ، بصورت طلایی هستش. فعلا با بازی آشنا بشید اگر فرصتی شد میگم.
6- اولای بازی نبوده زمستان بوده و آن پسر اسمش Cliff هستش، عکس رو می تونید چندتا کار باهاش انجام بدید
درست یادم نیست ولی فکر کنم ایناس:
1- به Ann بدید
2- به خودش بدید(خودم این کار رو کردم)
3- پیش خودتون نگه دارید.
دموهای بازی رو جناب ایمان رضا و دوست خوبم ایمان خراعی لیست کردند. سرچ کنید پیدا می کنید.
خوشحال کردن ایشون که کار حضرت فیله. باید کلی محصول بندازی توی اون جعبه بزرگه تا مرده بگه:
وای، چقدر محصول!(معمولا در پاییز این فرصت بیشتر پیش میاد و اگر خوب جمع کنید می تونید خوشحالش کنید اونم هر روز با انداختن اون قارچ ها + محصولات+ تخم مرغ و هر چی که دارین.
سلامنقل قول:
دانلود فایل ISO با حجم 30.92 مگابایت:
کد:http://crimson.emuparadise.org/PSX/A-M/Harvest%20Moon%20-%20Back%20to%20Nature%20%5BU%5D%20%5BSLUS-01115%5D.rar
1 سوال فنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری شکر، نمک، سرکه و از قبیل چیزا بدست می آد؟
بره آشپزی بد جور نیاز داریم به اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 صفحه پیش اینو گذاشتم هیشکی جواب نداد :13::41:
1 مرد/زن اینجا پیدا نمیشه اینو بلد باشه؟ 1 کار بلد 1 حرفه ای....
کسی هست...!
نقل قول:
سلام مرسی
1- کلاً دیدن دموها مهمه برای پایان بازی
2- متأسفانه گشتم تو گوگل برای لیست دموها اما پیدا نشد، میشه کمک کنید شرمنده
3- این نسخه پسر هست فرقش با نسخه دختر چیه
و مگه کل بازی 200 یا 500 مگابایست نیست پس این چطور 30 تاست؟
این شیطونک ها که هستن اینا رو چطور میشه بیگاری ازشون کشید؟ :31:
آخه من یه بار یکیشونو بردم واسه کار کردن بعد از تموم شدن کارش یه خورده محبتشون کمتر شد و واسه کار کردن نمیومدن، واسه کار کردن تو مزرعه کدومشون خوبه و چطور باید توجهشو جلب کرد؟ یکیشونو میخوام که فقط کارای کاشت و برداشت رو انجام بده و با مزرعه کاری نداشته باشم.
باید اینها رو بخری خوب مثل کاردو ماهی تابه و..چچنقل قول:
1 سوال فنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری شکر، نمک، سرکه و از قبیل چیزا بدست می آد؟
بره آشپزی بد جور نیاز داریم به اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 صفحه پیش اینو گذاشتم هیشکی جواب نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مرد/زن اینجا پیدا نمیشه اینو بلد باشه؟ 1 کار بلد 1 حرفه ای....
کسی هست...!
اینها کوتوله هست از ارد خیلی خوششون میادنقل قول:
این شیطونک ها که هستن اینا رو چطور میشه بیگاری ازشون کشید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه من یه بار یکیشونو بردم واسه کار کردن بعد از تموم شدن کارش یه خورده محبتشون کمتر شد و واسه کار کردن نمیومدن، واسه کار کردن تو مزرعه کدومشون خوبه و چطور باید توجهشو جلب کرد؟ یکیشونو میخوام که فقط کارای کاشت و برداشت رو انجام بده و با مزرعه کاری نداشته باشم.
باید بری پیششون و باهاشون حرف بزی و انتخاب کنی که چه کار کننند
کلا توی کارهای مزعه خوب نیستند ولی توی غذا دادن به حیوانها خیلی به درد می خورند
ممنون بی باک جان، الحق که حرفه ای هستی :20:
فکر می کردم باید با محصولات شکر و نمک اینا رو تهیه کرد!!
سلام، خواهش می کنم.نقل قول:
1- بله کاملا
2- ار سرچ انجمن استفاده کنید نه گوگل
3- نسخه دختر زبان ژاپنی داره ، البته من بازیش کردم اونم جالبه و با مراحل خودش.
حجم بازی رو شما اگر با WinRAR فشرده کنید این 200 مگابایت بازی رو می کنه 30 مگابایت(Mode: Best)
من نسخه دخترش بازی کردم درست یادم نیست اما فکر کنم تا 96% هم رفتم اما 100 نشد بزرگ ترین مشکلش اینه که ازدواج نمی کنه
یه سری سوال خیلی خیلی فنی!
1- بذر توت فرنگی، هندونه و کرفس رو کی می فروشه؟!
2- بره پختن 1 غذا یکی از مواد لازمش «کره» هست! چجوری میشه کره تهیه کرد؟! :20:
1- دو جا که بیشتر برای خرید بذر نداریم!نقل قول:
1- سوپرمارکت
2- won ساعت 12:00 به بعد
هر میوه ای توی فصل خودش فروخته میشه البته اگر گلخانه داشته باشی همه بذرها آماده خرید هستن.
2-طرز تهیه کره:
شير Ingredients: Milk
مخلوط كن Utensils: Mixer
تو فروشگاه که نمیشفروشه! وون هم نداره، راستی وون ساعت 1 ظهر به بعد هست!
از وون آناناس، فلفل دلمه و فکر کنم کلم باشه رو خریدم! آخرین بذرش که پرتقال هست و 3 تا بذر دیگه هم گل که برای سه فصل بهار، تابستون و پاییزه!
حالا....
بذر توت فرنگی، هندونه و کرفس می مونه! لیست فروش بذرهای وون که اوناس که گفتم! فروشگاه هم که فقط برای 3 فصل بذر داره. احتمالا روشی نیست که باعث بشه این فروشنده ها این 3 بذر رو بفروشن؟
.
.
.
بابت کره هم ممنون، 1 recipe هست که chef یکی از اون وروجکا (قرمز رنگه) بعد از اینکه قلبش به 4 تا می رسه بهمون یاد می ده و این رو هم میگه که داگ این غذا رو بلد نیست، فکر می کنم تنها غذاییه که می تونی باهاش تو فستیوال آشپزی پیروز بشی! :31:
من که چند روزه گذاشتمتش کنار بازیو.(بخاطر دموی اول تابستان)نقل قول:
کره که جزء همون لیست غذاها بود که برات گذاشتم Butter.
من با املت کامل(کلی میوه با مخلفات) رفتم مسابقه آشپزی، طرف دهش وا موند! املت یکی از برنده های مسابقه آشپزیه بدون شک.
درباره بذر توت فرنگی، اینجا رو بخون:
کد:http://www.neoseeker.com/forums/1167/t999352-how-to-get-strawberry-seeds/
اون سه تا بذر رو باید محصولات همه فصل هات بالای 100 تا فروش بره تا سوپر مارکت بیاره ( تو منوی ستارت میتونی ببینی چندتا فروختی) برای برتده شدن تو فستیوال هم اگه تی پارتی(اونی که از کوتوله ها میگیری) و همه علف کوهی ها (به جز رنگ قرمز) با عسل، درست کنی حتما برنده میشینقل قول:
سلام :20:نقل قول:
من اينو در کامپيوتر دانلود کردم، ولي چجوريه اجرا کنم، و در ضمن نرم افزاري هست براي اجراي بازي پلي استيشن 1 هم نصب کردم، و اين برنامه اجرا نميشه :41:، ويندوز من سون هست، راهنمايي کنه خيلي ممنون
سلامنقل قول:
سرچ کنید پیدا می کنید.
آموزشش در همین تاپیک بصورت کامل و تصویری هست.
سلام به همه دوستاننقل قول:
و معذرت به خاطر نبودم ... من پستارو نخوندم ولی چشمم به این یدونه خورد
من هیچ وقت نتونستم بیشتر از 4 تا ماهی پرینت شده رو بگیرم
یکی رو از اقیانوس گرفتم ... فصل زمستان
یکی رو از غار زمستانی گرفتم
یکیشو رو با اون سه تا غذای معروف گرفتم
چهارمیشم خیلی ساده از رودخونه ابشار گرفتم ولی فصلش رو یادم نیست
بعد از اینکه هرکاری کردم نتونستم ماهی شماره 5 و 6 رو بگیرم یه فرضیه دادم هرچند احتمال غلط بودنش زیاده اونم اینه که :
ماهی های افسانه ای رو باید به ترتیب بگیریم ... تریبشم باید شبیه عکس اول باشه
البته من راه های زیادی رو امتحان کردم که فقط این فرضیم مونده
من قرار بود بازی رو از سر بگیریم ولی خب اتفاقاتی پیش اومد نشد .... ولی خب باز بازی میکنم هرچند برای یاد دادن به خرده اوشاخ فامیل ... اگه چیز جالبی پیدا کنید قول میدم منم جدی بازی کنم
در مورد دموی اول تابستون
تا حالا اینطوری واسه من پیش نیومده
ولی احتمالا سال بعد بشه دموی کای رو دید
ولی پیشنهاد من :
اگه سیو چند روز قبل از بازی رو دارید از دوباره شنا رو ببازید که احتمالا دموی کاری رو ببینید
اگرم نشد باید بشه ... حتما باید سال اول دمو رو ببنید ... من سال دمو نتوستم ببینم ... احتمالش کمه ... خیلی کمه
انقد بر گردید عقب که بشه
من یادم میاد که سیوم رو 16 روز به عقب برگشتم .... خیلیم ناراحت شدم .... حتی یه روزش هم سخته
ولی خب یه سیو کامل این درد سرارو هم داره
سلامنقل قول:
الان گم شدن May هم افتاده توی این روز شنا، may هم ساعت 6 به بعد میره اسکله.
چیکار میشه کرد؟
من پیشنهاد میدم انقدی برگردی عقب که وقتی از قبل بازی کردی دموی مای تو این روز اتفاق نیفتهنقل قول:
امیدوارم موفق باشید
چون بازی هیچ پایانی نداره
دوستان برای اینکه این zack (خریدار محصولاتتون ) رو خوشحال کنید باید به میزان 150 یا بالاتر محصول،روزانه بفروش برسانید تا هرموقع که برای خرید محصولاتتون میاد اونو خوشحال ببینید.
نه!!! باید فروشتون به 10.000 تا در روز برسه تا خوشحال بشه!
مایونز + پنیر و کاشت محصولات فراوون، هم پولدارتون می کنه هم اکثر روزا زاک شنگول میشه! (البته اگه از کدهای تقلب استفاده کنید که هیچی) :46:
سالم به همگی
کسی چیز جدیدی دستگیرش نشده؟؟؟؟
چرا
من يه كد خوب بدست آوردم كه ميتونم بدون نگه داشتن آبپاش 15 تا جاي شخم راآب بدم:20:
طریقه ی که من تو این بازی به ثروت میلیونی رسیدم این بود تا جایی که گلوخونه جا داشت آناناس کاشتم:31:
فک کنم تاریخ مصرف بازی گذشته:41: کلا بازی تاریخ مصرف داریه :whistle:
Hrvest moon never dies
به نظر من یکی از بهترین بازی های تاریخ هست. نه مثل بعضی از بازی های الکی که کاملا فراموش میشن!
only harvest moon
واقعا که هیچ موقع قدیمی نمیشه
بازی رو دستش نیست:10:
من امروز بعد از سالها چیزی رو فهمیدم برم خیلی جالب بود
من چند سال پیش اولی که بازیGran Turismo 2 اومد بود گرفتمش خلیی بازی کردم اما هیچ ماشین نتونستم ازاد کنم امروز تازه فهمیدم این بازی دو سی دی بوده :31: ومن فقط یه سی دی شو داشتم
حالا داشتم با این فکر می کردم نکن این بازی هم دو یا چند سی دی باشه من فقط یه سی دی شو دارم