من دارم top palyer بازی می کنم به مربی ربطی داره ؟ مربی می تونه بگه به تاکنیک من اینا نمی خوره ؟نقل قول:
در ضمن فقط در نقل و انتقالات میشه ؟ آخه من وسط بازی ها درخواست دادم !!
Printable View
من دارم top palyer بازی می کنم به مربی ربطی داره ؟ مربی می تونه بگه به تاکنیک من اینا نمی خوره ؟نقل قول:
در ضمن فقط در نقل و انتقالات میشه ؟ آخه من وسط بازی ها درخواست دادم !!
نقل قول:نه دوست عزیز، دخالت چیه:31:! حرفتون درسته اما این فایل برای DirectX هستش و با نصب DirectX کامل هیچوقت همچین مشکلاتی نخواهید داشت. خودتون انتخاب کنید، نصب یه DirectX کامل یا دانلود دونه دونه فایل های DirectX!!نقل قول:
من تاحالا یک بار هم با مربی بازی نکردم؛ نمیدونم!نقل قول:
نقل و انتقال خارج از فصل انتقالات:18:؟! میخوای FIFA باشگاه رو جریمه کنه درش رو تخته کنن ببندن:46:؟!
مربی نه که ! یعنی اگه مثلا من می خوام مسی رو بیارم به تیم ( بخرم ) آخه تو مستر لیگ مربی هم هست دکتر سلامت اینا هم هستش میگم شاید اونا ردش می کنن ؟ :دی مثلا میگن به تانتیک اینا ما نمی خوره :دینقل قول:
آهان:31:!! نه! اونا از خداشونه:10: ازا ونا نیست:5:نقل قول:
به رانکین من تو جدول ربطی داره ؟ :دینقل قول:
نه بابا به رنکینگ ربطی نداره... منم همین مشکلو دارم یعنی همه دارن ....آخه مثل فوتبال واقعی میمونه دیگه ،مگه مسی به همین راحتی ها از بارسا میره؟!نقل قول:
شما توی ستینگ بازی همونطور که دوست عزیزمونم گفت باید تنظیمات نقل و انتقالاتو روی high بزاری تا همه ی بازیکنا راحت و کشکی درخواستاتو قبول کنن:31:
این high که گفتین تو تنظیمات دقیقا کجاس ؟ پلیز :دینقل قول:
دقیقا قبل از ساختن مستر لیگ. و اینکه آخر هر فصل بعضی تنظیمات رو میشه تغییر داد، دقیقا یادم نیست توی این نسخه هم هست یا نه، و البته اگر هم باشه باید اون اول تنظیم میکردین آخر فصل بشه تنظیمات رو تغییر داد.نقل قول:
شما سوالت اینه که چطوری میشه بازیکن های گرو نقیمت رو جذب کرد، درسته؟
عواملش یکی دو تا نیست، کل باشگاهت باید ارزشمند باشه و راحتت کنم، سر باشگاه به تنش بیارزه.
محبوبیت باشگاه؛ رضایت بازیکنان؛ سابقه خوب؛ نتایج خوب؛ حقوق و مزایای خوب؛ رده ی خوب توی لیگ و در بین تمام تیم ها و... اینا یه سری عوامل کلی هستش که تاثیر گذاره. ضمنا مشاور حرفه ای خرید و فروش بازیکنان (اسمشو یادم رفته) هم مهمه. شما ده بیلیون $ هم پول بدی وقتی اون آقای نقل و انتقالات باشگاهت بی ادب با طرف حرف بزنه معلومه طرف میگه $ت مال خودت.
راحتت کنم، فک کن توی واقعیتی و میخوای برای باشگاه بازیکن جذب کنی:31:
منتها اینجا دیگه میزی نداری که زیر میزی رد کنی:21:
شما باید فایل زیر رو دانلود کرده و توی پوشه ی system 32 ویندوز و پوشه ی نصب بازی کپی کنید ( البته بعد از اینکه از حالت فشرده خارجش کردید )نقل قول:
کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/ih5hxu49kcp6hsgq5b.rar
در مورد خرید بازیکن هم راحت ترین راه برای جذب بازیکن های بزرگ خرید دو آیتم مربوط به مسترلیگ در قسمت Extra Content ( ماکسیمم بودجه و ماکسیمم شانس در قبولی پیشنهادات ) و فعال کردن اون ها قبل از ساخت مستر لیگ هست ! :31:
تو pes11 تو هر هفته از فصل که بخوای می تونی پیشنهاد به بازیکن واسه خرید داد و لازم نیست حتما منتظر آغاز فصل نقل و انتقالات بشید..البته در صورت توافق بین دو تیم انتقال بازیکن به تیم مقصد فقط در پایان نیم فصل جاری انجام میشه(یعنی تو فصل نقل و انتقالات)نقل قول:
اینو شانس قبول کردن رو زدم ولی بودجه رو گفت که به اندازه ی کافی GP نداری این چیه ؟نقل قول:
[IMG]در مورد خرید بازیکن هم راحت ترین راه برای جذب بازیکن های بزرگ خرید دو آیتم مربوط به مسترلیگ در قسمت Extra Content ( ماکسیمم بودجه و ماکسیمم شانس در قبولی پیشنهادات ) و فعال کردن اون ها قبل از ساخت مستر لیگ هست ! __________________[/IMG]
و این اول اینا رو بزنم برم master لیگ رو بازی کنم یا اینکه الان مثلا وسط لیگ اینا هستم باز این رو فعال کردن اثر می کنه ؟:20::31:
این دوتا ، وسط مسترلیگ قابل استفاده نیستن و باید حین مراحل ساخت مستر لیگ گزینه های مربوط بهش رو تیک بزنی !نقل قول:
برای خرید همه ی آیتم های Extra Content هم می تونی از این نرم افزار استفاده کنی ! :
کد:http://pes-patchs.blogfa.com/post-10.aspx
البته می تونی با نرم افزار افزایش پول ، حین بازی کردن مستر ، پولت رو زیاد کنی :
کد:http://pes-patchs.blogfa.com/post-119.aspx
ممنو از همه شما !
ایمن گزارشگر فارسی هم که باشه خیلی عالی میشه هستش ؟ خیلی دلتنگ گزارشگر فارسی هستم دی
سلام دوستان
یکی بگه بحث در خصوص pes 2012 کجاست ؟
بحث در خصوص pes 2012نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میخواستم یه چیزی میخواستم بگم اونم اینه که توی این بازی اگه میخوای با یه نفر دیگه بازی کنین داور طرف بازیکن اولی رو میگره مثلا دیشت داشتم بازی میکردم یک دفعه بازیکن اولی (البته من بازیکن 2 بودم) یه موقعیت براش پیش اومد من دروازه بونم رو اوردم جلو بعد اون که چلسی رو برداشته بود با آنلکا یه سانتر کرد توپ رسید به دروگبا اونم گل کرد و گل کاملا آفساید بود من دیدم چون دفاع هام همشون جلو توی حمله بودن و داور آفساید رو نگرفت واقعا نامردی بود.:18::19::33::33::17::9::44:
اين امر فقط در مورد شما نيستنقل قول:
منم وقتي دارم با كامپيوتر تو مستر ليگ بازي ميكنم داوره يك طرفه به نفع تيم مقابل سوت ميزنه
آفسايد هاي منو ميليمتري ميگيره ولي براي تيم مقابل آفسايدهايي كه 2 -3 متر بازيكن حريف جلوتر هست رو نميگيره،يك بار هم نشده براي من يه آفسايد نگيره
پنالتی گرفتن چطوریه ؟
من هم پنالتی زدن رو بلدم هم پریدن واسه گرفتن توپ ...
ولی پنالتی هایی که بالا زده میشه رو چطوری بگیرم ؟ آخه هر جهتی هم که بگیرم باز دروازه بان پایین میپره ...
سلام ترفندی چیزی کدی مثل پول واسه خوب زدن ضربات پنالتی هستش ؟ با کیبورد ها :دی
این خیلی منو اذیت می کنه که هر کاری می کنم درست درمون نمیرن :دی
بچه ها این نسخه هم مثل نسخه 2010 نرم افزاری داره که بشه درجه super star رو بهش اضافه کرد؟
یه نرم افزار هست که اسمش Newgameplay tool Jenkey1002 هست که یکی از امکانات جانبیش همین اضافه کردن super player هست که البته برای استفاده از این ویژگیش باید بازیتون اورجینال باشه . ولی میشه از یکی از سه گیم پلی هایی که داره استفاده کرد که با این کار سطح جدیدی به بازی اضافه نمیشه ولی به نظر می رسه عملکرد مدافعین و مهاجمین حریف بهتر میشه و کلا بازی ( تو سطح تاپ پلیر ) سخت تر میشه !نقل قول:
کد:http://pes-patchs.blogfa.com/post-118.aspx
هیچ کس بلد نیس پنالتی بگیره یعنی ؟نقل قول:
راه خاصی وجود نداره که دروازه بان به سمت بالا شیرجه بره ، وقتی توپ ارتفاع داره دروازه بان خود به خود شیرجه ی هوایی ! میره که البته گرفتن توپ به مهارت ( ارزش ) دروازه بان و البته اسکیل کارت هایی که داره ؛ مربوط میشه ( یکی از اسکیل کارت ها مربوط به مهار پنالتی میشه )نقل قول:
در ضمن باید بگم پنالتی های چیپ یا پنالتی هایی که به سه کنج زده میشن ، راهی برای مهارشون نیست !
یعنی راهی نداره بازی کرک شده رو بهش super star اضاف کرد؟ چه ضد حالی .نسخه قبلی این طور نبود.نقل قول:
من بعد از مدتی بازی رو نصب کردم ولی بعد از یکم بازی کردن کلیدها یک جوری میشن مثلا برا پاس دادن نمیشه یکم کلید رو فشار داد باید خیلی فشار داد که خیلی محکم پاس میده!
چکار کنم؟!
دوستان من امروز تازه بازی رو نصب کردم
چرا دوربینش تقریبا بازی رو کج نشون میده؟
نمیشه درستش کرد؟
اتفاقا من خیلی از اینش خوشم اومد...نمی دونم چرا بعضی دوستان مشکل داشتن....یکم بازی کن میفهمی...نقل قول:
خیلی باحاله که...
آره ؛ دوربین PES 11 ( مخصوصا تو حالت wide ) حرف نداره .
البته اون هایی که چشمشون به دوربین PES 10 عادت کرده ( که البته مزخرف بود ! ) می تونن از نرم افزاری که تو اولین پست همین صفحه هست ، دوربین PES 10 رو وارد بازی کنن .
دوستان گزارشگر مسابقه تو بازی من انگار جای دیگه ای رو گزارش میکنه
راه حلی داره؟
ممنون
بازی که مشکلی نداره؛ کنترلرتون (کیبرد یا دسته) باید مشکلی داشته باشه.نقل قول:
اگه با کیبرد بازی میکنید توی control panel، بخش تنظیمات کیبرد، Repeat Daley و Repeat Rate رو دستکاری کنید. ربطی به بازی نداره و کلا همیشه اینا رو روی short و fast میزارم.
دوربین بازی رو کج نشون نمیده؛ دوربین واقعی همونطوره، دوربین که نمیتونه 120-130متر رو همینطوری واسه شما صاف بره از اول تا آخر زمین رو!! تا یه حدی دوربین مکانش حرکت میکنه، بقیه اش با چرخش زاویه دوربینه.نقل قول:
این یه مشکل نیست، این یه مزیت هستش که متاسفانه برای بعضی ها بد جلوه میکنه؛ یکم بازی کنید میبینید که این واقعیته.
نه، نمیشه:31:!نقل قول:
یکم بیشتر توضیح بدین منظورتون چیه؟ چه نسخه ای دارید؟ فارسی یا انگلیسی؟
جان که همیشه خیلی خوب گزارش میکنه و این اصطلاحاتش خیلی به موقع و شگفت برانگیزه:31:!!
البته می تونی گزارشگر بازی رو عوض کنی ؛ خود بازی علاوه بر گزارش انگلیسی ، دو تا زبان دیگه هم داره . در ضمن یه گزارشگر انگلیسی دیگه یعنی گزارشگر جام جهانی ( اندی توزند ) هم برای PES هست که می تونی از لینک زیر دانلود کنی :نقل قول:
کد:http://pes-patchs.blogfa.com/post-5.aspx
انگلیسی هستنقل قول:
مثلا بازی رئال و بارساست ولی اسم بازیکنای منچستر رو میگه
یا یهو میگه پنالتی یا گل در حالی که خبری نیست
کلا انگار جای دیگه ای رو گزارش میکنه
نمیشه عوضش کرد؟
ممنون
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
ممنوننقل قول:
دانلود میکنم ببینم میشه یا نه
سلام دوستان .. یادتونه گفتم تو مستر میرم وقتی بازی تو زمینه خودمه میندازه بیرون ...
هر پچی نصب کردم همینطور شده .. سیستمم عوض کردم
نسخم رو هم و پچم رو هم
حالا من نسخه Pro.Evolution.Soccer.2011-RELOADED دارم که اون اولا از میهن دانلود گرفتمش ... البته میگم نسخه دیگه هم تست کردم
یکی از بچه ها که مسترش سالم سالم جلو رفته میشه پچش رو به منم لینک بده ؟ ممنونش میشم ... + سریالش ... مرسی
(اخه امروز با رئال مادرید مستر رو شروع کردم ... بازم تا رسید به وستای فصل و یک بازی ه تو خونه خودم بود صفحه و زمین سیاه شد ... گریم گرفته دیگه ):41:
0- مسترلیگ ندارم که بهتون بدم.نقل قول:
1- مشخصات دقیق سیستمتون چیه؟
2- سیستم عاملتون 7 هستش یا XP؟ 32بیت یا 64بیت؟
3- نسخه بازی ای که بازی میکردید رو روی سیستم دیگه ای هم تست کرده بودین و سالم بود، اما روی کامپیوتر شما درست بود؛درسته؟
4- از هیچ پچ و افزونه اضافی که استفاده نمیکنید؟
5- نسخه قبلی و جدیده (reloaded) رو دانلود کردید(از کجا؟)؟ یا خریدید(مال چه شرکتیه؟)؟
اگه نسخه اصلی بازی هستش بدون دستکاری و پچی، بهتون اطمینان میدم 100% سالمه و مشکلی نداره؛ اونایی که شما میگید برای واقعی تر بودن گزارشه، مثلا خیلی وقت ها یه صحنه مشکوک به پنالتی یا گرفتن خطاست ولی داور یا صحنه رو ندیده یا بد دیده یا دیده و میخواد نبینه:31: یا... و خطا نمیگیره یا پنالتی اعلام نمیکنه.نقل قول:
ولی درمورد اسم بازیکن های منچستر گفتن دیگه اینطور نباید باشه! حداقل من به یاد ندارم وسط بازی X و Y، اسم از بازیکن های تیم Z بیاره!
(اگر بقیه دوستان هم تایید کنن): مطمئنا بازی تون مشکل داره. پیشنهاد میدم هیچوقت متفرقه نخرید و متفرقه دانلود نکنید.
سلام
تو بازی اگه یکی از بازیکنان تکل بزنه اشتباهی یکی از بازیکنان دیگه تیمم تکل میزنه و اخراج میشه،چه جوری درستش کنم؟
سخت توضیح دادین؛ منظورتون اینه که الان بازیکن شماره 4 رو انتخاب کردید و دارید با اون میرید و تکل میزنید، اما به جای شماره 4، اون یکی بازیکن مثلا شماره 3 تکل میزنه به حریف و اخراج میشه. آره؟نقل قول:
اگه اینطوره دلیلش تغییر انتخاب خودکار بازیکنان توسط کامپیوتر (یا همون هوش مصنوعی) هستش. دو تا راه دارید:
1. حواستون باشه و به موقع تکل بزنید. با چندبار تمرین و بازی کردن دستتون میاد که هوش مصنوعی کی بازیکن انتخابی رو عوض میکنه.
2. درجه دخالت و اثر هوش مصنوعی روی انتخاب بازیکنان رو تغییر بدید. برای این کار؛ توی بخش انتخاب side (که هردسته ای کدوم طرف بازی کنه)؛ اگه اشتباه نکنم کلید مربع (یا همون X جوی استیک) رو میزنید و از منوی ظاهر شده میتونید Assistant رو تغییر بدید. البته حواستون باشه که با کم کردنش توی یه سری از موقعیت های دیگه باید خودتون دست به کار بشید و با L1 یا همون LT بازیکناننتون رو انتخاب کنید.
دیگه بسته به مهارت خود شماست که راه اول رو برید یا دوم؛ اما اگه اهل بازیکن عوض کرن نیستید و به انتخاب بازیکن اتوماتیک عادت دارید همون راه اول رو برید و سخت هم نیست.
سلام.کسی میتونه به من کمک کنه
من از سایت کونامی آی دی کونامی و پسورد رو برای آنلاین گرفتم اما وقتی که تو بازی می زنم یه کد داره به اسم رجیستریشن کد که موقع لوگین خود سیستم می زنه.
اونو ارور میده و آنلاین نمیشه.میتونید کمکم کنید؟
شما نمیتونید آنلاین بازی کنید و آپدیت های کونامی رو از داخل بازی دریافت کنید؛ مگر اینکه نسخه اصلی بازی که سریال معتبر هم داره رو داشته باشید.نقل قول:
برای آنلاین بازی کردن نیاز به سریال معتبر هستش و هرکسی توی بخش آنلاین باتوجه به منحصر بودن سریالش شناخته میشه. توی 10صفحه اخیر این تایپیک توی یکی از پست ها دوستان سایتی رو معرفی کردن برای خرید سریال معتبر به قیمت 32هزار تومن، میتونید از اون طریق سریال معتبر بخرید و اقدام به آنلاین بازی کردن کنید. به این نکته توجه داشته باشید که اگر دو نفر توی ایران هستید و میخواهید باهم بازی کنید، پس هردوتون به سریال معتبر منحصر نیاز دراید و باید دو تا سریال بخرید.
برای آنلاین فقط فقط فقط باید بازی ارجینال رو بخرید که سریال نامبر اصلی(یا همون کد رجیستر) رو موقع لاگین می زنید.نقل قول:
سلام خسته نباشید من یه لبتاب lenovo z360 دارم که گرافیک 1 گیگ جیفورس داره و ویندوز 64 بیتی روی لب تابم نصب هستش. بازی pes 2011 رو نصب کردم ولی زمان اجرای بازی از گرافیکم ارور میگیره و میگه که گرافیکت کمه ولی با ردن گزینهignore بازی بالا میاد ولی نمیتونم بازی رو با گرفیک hight یا medium بازی کنم. تو قسمت تنظیمات بازی هم گرافیکم رو 64 نشون میده. چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟؟؟
در ضمن بازی نید فور اسپید رو هم نصب کردم ، با گرافیک افتضاح بالا اومد.
کد:http://up.--------.com/images/9abv137jasejrd9rx6wn.jpg