شب ها از ساع 7 تا 11 سرعت برای من خیلی کمه برای بقیه دوستان هم همین طوره ؟
Printable View
شب ها از ساع 7 تا 11 سرعت برای من خیلی کمه برای بقیه دوستان هم همین طوره ؟
نقل قول:
برای من اینطور نیست، یعنی نوسان سرعت ساعت خاصی نداره و الان با طرح یک به چهار زیاد نوسانی در کار نیست
واسه من هیچ وقت فرقی نمیکنه و صبح و شب هم نداره (گاهی شبا بهتر هم میشه)...نقل قول:
128 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت الان واسه کسی افت داشته؟!
دیشب سرعت زیاد جالب نبودنقل قول:
ساعت 4 هم تعطیل شد :5:
من الآن (عصر جمعه) دارم یه فیلم 400 مگی از مدیا فایر میگیرم. سرعت میانگین حدود 60 کیلوبایت بر ثانیه.
سرویس 512 یکساله.
برای منم همینطوره.نقل قول:
الان سرعت به شدت افت کرده. سایت های خارجی به زور باز میشن.
دوستانی که مودم OUTDOOR دارن RSSI رو چند دریافت میکنند
دوستان مودم Indoor WiFi احساس میکنم WiFi یش ضعیف هست در مقابل مودم ADSL ی که دارم برد کمتری داره
کسی مقایسه نکرده ؟
بله دوست عزیز. من مدل bm635 دارم و برد وای فایش به نسبت مودم adsl هایی که دیدم کمتره.نقل قول:
البته مشکل ساز نیست و ضعیف بودنش رو دز میزان درصدی که مثلا موبایلم دریافت میکنه متوجه شدم.
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
دیشب سرعت دانلود در ساعات رایگان تا ساعت حدود 5 صبح 40-45 بود ولی از 5 به بعد دور و بر 100 میچرخید.
512 - آزادی / یادگار امام
تئتو ساری هم سرویسشون بد نیست.دوستام وایمکس مبین نت دارن تو شرکت منچند باری تست کردم سرعتش حول حوش 90 میچرخه.سرویس 256
البته بگم یه خورده قطعی هم داره
مبین نت که سرویس 256 نداره.نقل قول:
والا تا اونجایی که من میدونم و ایشون خودش میگفت سرویسش 256 بود.شاید دوستم به اشتباه گفته باشه.حجمشم 4 گیگ هست ماهیانه و ماهی میگفت 18 تومن میده.شرکت بیمه دارن.البته اینم بگم تو ساری نماینده فروش دارن.شرکت خزرتارتن.اون نماینده فروشش هست.بازم دوباره رفتم میپرسم.ولی فکر کنم همون 256 باشهنقل قول:
مبین نت که سرویس 256 نداره.
راهنمای مودم DX-350 به صورت pdf
بفرمایید اینم عکس مودمش:
-----
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
چرا داره 256نقل قول:
مبین نت که سرویس 256 نداره.
خود سایت مبین نت برو ببین:
ولی خوب این سرویسی که من میگفتم نبودکد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
نقل قول:
شما همین لینکی که گذاشتی با دقت بخون، فقط 128، 512 و یک مگ داره. این سرعت و حجمی هم که گفتی مربوط به سرویس 512 ماهیانه هست. این عکسی هم که گذاشتی مال مودم مبین نت نیست. چیز دیگه ایه.
بچه ها ساعت دانلود شبانه عوض شده؟
من تنظیم کردم یاعت 2:10 دانلود شروع بشه اما 3 روزه چیزی دانلود نمیشه
زورم میاد بیدار بمونم ببینم از چیه
یعنی چی که نمیشه؟ شاید لینکت باطل میشه. میدونی که سایتهای آپلود لینکشون اعتبار زمانی داره.البته این ربطی به ساعت رایگان نداره.نقل قول:
شما هر لینک معتبری که بدی، در هر ساعت چه رایگان، چه پولی، باید دانلود کنه.
دوستان مشکل اینترنت یه روز خوبه یه روز افتضاح به قول یارو گفتنی ایفتیضاح خودتونم میدونید انتخاتات نزدیکه همین جمه 12 اسفند تموم که بشه اینترنت به حالت قبل بر میگرده
دیشب که تو دانلود شبانه فاجعه انگیز بود بزور تا 8:5 1 گیگ دان کردم
امروز صبح هم ماشالا اینقدر سرعتش زیاد بود که کم مونده بود با کامپیوتر چپ کنم فکرشو بکنید 2 تا 5 کیلوبایت در ثانیه
سلام دوتان بنده یک مودم bm632w دارم. مشکلم اینجاست که شبها بعضی مواقع خود به خود سرعت دانلود 0 میشه. و مجبورم مودم رو از برق بکشم بیرون و دوباره بزنم توی برق تا درست بشه با اینکه هر 5 تا انتن پر هست..... میخوام بدونم تنظیمی نداره که بتونم کار یکنم وقتی dc میشه دوباره وصل شه؟ مثل مودم های adsl ? ممنون میشم کمکم کنید....
دوست عزیز اون سرویس 512 است.نقل قول:
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
من دیشب 61 مگابایت دانلود داشتم. فکر نکنم بعد از انتخابات آنچنان بهتر بشه. کلاً چند ماهه مناسبت های پشت سر هم است و سرعت رو یکسره کم کردن.نقل قول:
نقل قول:
مودم OUTODOOR هست
شما اصلا رفتی دیدی؟شما برو با دقت بخون.اینم یه عکس گرفتم ببینید.مبین نت 256 هم داره نامحدود.نقل قول:
شما همین لینکی که گذاشتی با دقت بخون، فقط 128، 512 و یک مگ داره. این سرعت و حجمی هم که گفتی مربوط به سرویس 512 ماهیانه هست. این عکسی هم که گذاشتی مال مودم مبین نت نیست. چیز دیگه ایه.
این پس چیه؟
اصلا شما شرکت مبین نت کار میکنی؟ ای بابا
من هی میگم مبین نته شما میگی نه.مودمش هم شرکت مبین نت داده.
در ضمن وایمکس تو ساری یکی مبین نت ارائه میده و یکی هم ایرانسل.سرویس دهنده ی دیگه ای نیست.تازه اونوقتی هم که اینا سرویس گرفتن هنوز ایرنسل شهر ساری رو پوشش نداده بود
خود جعبه ی مودم اندازهی یه ساک دستی هست به رنگ تقریبا فکر کنم نقره ای و مال شرکت مبین نت هستت.حالا بعدا رفتم شرکت عکسشو واست میذارم.
اینجا رو هم ببین:
شرکت خزرتارتن که عامل مجاز فروش خدمات مبین نت تو ساریه.سرویسو ازن گرفتن
بله این دوستمون درست میگن:کد:http://www.mobinnet.ir/Browse.aspx?CatID=5&ContentID=101&ci=42&si=27
مودم بیرونی وایمکس یا Outdoor CPE که بالای ساختمون نصبه و با کابل اترنت به اونی که عکسشو گذاشتم وصله و اونم به پورت اترنت رو سیستم
حالا عکس جعبشو حتما واست میذارم ببینی
موفق باشی دوست من
:11:
من سرعت روزم خوبه اما شب 30 & 40 ک بیشتر نمیده بعضی وقتا هم 0 میشه !
دیشب سرعت از 10 کیلوبایت بالاتر نرفت .. در حد دیال اپ ... 4 BTS هم تست کردم 3 تا که اصلا کلان تایم اوت اون یکی هم افتضاح
10 دقیقه شاهد قطعی بودیم
ساعت 5:45 دقیقه عصر.
نقل قول:شما داری حرف از سرویس های محدود میزنی، 256 - 4 گیگ ماهی 18 تومن که من گفتم این سرویسی که شما میگی نیست و مشخصات فرموده شده توسط شما مربوط به طرح 512 (کد B41) هست.نقل قول:
شما اصلا رفتی دیدی؟شما برو با دقت بخون.اینم یه عکس گرفتم ببینید.مبین نت 256 هم داره نامحدود.
این پس چیه؟
در مورد عکس مودم هم بله بنده فقط حواسم به مودم های درونی بود و هنگام دیدن عکس مودم بیرونی رو مد نظر نداشتم.
حالا شما چرا دعوا داری؟ اینجا اومدیم دور هم جمع شیم با هم صحبت کنیم و تبادل اطلاعات کنیم نه بحث و جنگ و دعوا.
بنده عرض نکردم مبین نت نیست. گفتم مشخصات طرح شما همونطور که adcomputer هم گفت مربوط به 512 هست نه 256. این صحبتا کجاش نشون از این داره که من مبین نت کار میکنم؟نقل قول:
اصلا شما شرکت مبین نت کار میکنی؟ ای بابا
من هی میگم مبین نته شما میگی نه.مودمش هم شرکت مبین نت داده.
من هنوز اونقدر بی سواد و دزد نیستم برم همچین شرکتی کار کنم و بهشون تو خالی کردن جیب مردم کمک کنم!
1.5 ماه پیش درخواست تبدیل مودم ایرانسلم رو دادم دیروز اومدن تبدیل کردن گفتن "حداکثر" تا امروز ظهر فعال میشه زنگ زدم میگم چی شد میگه دارم سعی میکنم کارتون رو انجام بدم امروز!
از طریق عاملیت همراه گستر کوروش که خیلی مزخرف عمل کرده توی این قضیه تبدیل. فکر میکنم اگر از طریق سیب سرز اقدام میکردم بهتر بود چون به نظر پیگیر تر و فعال تر میان!
نقل قول:
من نمیدونم چرا همه سرعت رو ربط میدین به انتخابات ؟ اولا چه ربطی داره به انتخابات ؟ثانیا بر فرض که ربط داشته باشه در این صورت چرا همیشه کند نیست ؟یه روز خوبه یه روز بد تازه اونم تو ساعات مختلف....
نظر منم اینه که فک نمی کنم ربطی داشته باشه اما وقتی اینطور مناسبت ها که روزشون می رسه شاهد اختلالات میشیم !!!نقل قول:
سلام به بزرگان.وو. من یه سوال داشتم... من چند مورد شنیدم می خواستم از شماها بپرسم:
1 : این که میگن باید ساعت 2 به بعد اگه می خای رایگان حساب شه باید یه بار خاموش روشن کنم.
2 : اینکه آیا جمعه ها روزهای تعطیل رسمی دانلود رایگان یا نه؟
3 : آیا درسته که روزهای خاص گیگ هدیه می ده؟؟؟؟؟
1- نیاز نیست خودش اتوماتیک رایگان میشهنقل قول:
2- برای مبین نت فکر نمی کنم، خیر
3- نشنیدم :5:
مشکلی نداره من هر شب دان میکنم خودش خودکار رایگان میشه ولی ساعت مبین نت 10 دقیقه عقب هستنقل قول:
شما ساعت دانلود رو 2:12 صبح دقیقه شروع کنید و 8:9 صبح قطع کنید
شما ساعت کامپیوتر رو با ساعت رسمی کشور یکی کنید در سایت time.ir
در مورد سوال دوم باید بگم که اون اوایل که تازه در امده بود جمعه ها کلا رایگان بود ولی ای طرح رو چند ماه بعد برداشت
برای هدیه اگه چنین چیزی باشه تو سایتش اعلام میکنه
سرعت من همچنان نرماله. دیشب از یک سایتی دانلود داشتم سرعت از 20 بالاتر نمیرفت فکر کردم مبین خرابه اما فایل بعدی رو از یک سایت دیگه با سرعت 90 دانلود کردم. واقعا امیدوارم مبین به ثبات برسه (هرچند اینترنت ایران کلا ثبات نداره.)
در مورد مناسبتها هم نمیشه گفت ربطی نداره ، چرا که همیشه در مناسبتهای خاص افت و نوسان رو داریم اما کاش فقط در مناسبتها مشکل بود...
ممنون از راهنمایی هایتان.
دوستان برای شما پیش نمیاد که سرععتون یکباره 0 شه؟ با اینکه تمام انتنها روشن هستن! متاسفانه حتما باید مودم ریست بشه تا این مشکل دیگه پیش نیاد! ممنون میشم کمکم کنید
جدا 2:12 دقیقه رایگان میشه اما انگار حساب میشه از کجا بفهمم رفته روی رایگان
اگر بلدی کانفیگ کنی، یک بار مودمت رو از پشت ریست کن، اگر مربوط به مودم باشه اینجوری حل میشه.نقل قول:
بلاخره منم طرحمو عوض کردم کردمش 1024 ماهی 40 گیگ 1 به 4 ! اما زیاد نسبت به 1 به 8 قدیم تغییری من حس نمیکنم ! فکر میکردم سرعتم میره روی 200 اما هیچ چیزی نشد !
چرا اینطوریه !؟
خوب شما که سرعتت قبلا هم همینقدر بود بهتر بود تغییر ندینقل قول: