اگه میخوای از بانک واریز کنی ملت 48 و تجارت 72 ساعت طول میکشه تا تو حسابت ثبت بشه ولی اگه از همون کنترل حساب اینترنتی پرداخت کنی دو سه ساعته تو حسابت ثبت میشه.بهترین کار پرداخت اینترنتیهنقل قول:
Printable View
اگه میخوای از بانک واریز کنی ملت 48 و تجارت 72 ساعت طول میکشه تا تو حسابت ثبت بشه ولی اگه از همون کنترل حساب اینترنتی پرداخت کنی دو سه ساعته تو حسابت ثبت میشه.بهترین کار پرداخت اینترنتیهنقل قول:
من الان تو سایت رفتم دیدم میشه تغییر تعرفه دادنقل قول:
مثه اینکه درستش کردن شماهم یه نگاه بنداز
ایمان جان من امروز پرداخت کردم 1 ساعت نشد پیام تایید مبلغ رو دادندنقل قول:
اگه میخوای از بانک واریز کنی ملت 48 و تجارت 72 ساعت طول میکشه تا تو حسابت ثبت بشه ولی اگه از همون کنترل حساب اینترنتی پرداخت کنی دو سه ساعته تو حسابت ثبت میشه.بهترین کار پرداخت اینترنتیه
حالا چند روز طول میکشه تا بیان مودم رو نصب کنند؟ تاریخ دقیقش رو نمیگن؟ شاید خونه نباشم
ممنونم مهدي جان. من رفتم الان 3 ماهه نامحدود 512 كه طرح پائيزي بود رو كردم 512 با ماهي 4 گيگ حالا زد با موفقيت ثبت شد. حالا بايد پولش رو پرداخت كنم؟؟؟ از كدوم روش بهتر و سريع تر هستش؟؟؟نقل قول:
در ضمن هر گيگ اضافي قيمتش چند هست؟؟ اصلا ايارنسل داره؟؟ اگر كم آورديم بخريم. نامحدودش چه گرون شده. خدا وكيلي كجاي دنيا بابت اينترنت زير 1 مگابيت 60 هزار پول ميدن اونم كه بين 8 نفر شير شده كيفيت هم نداره بعد هر جا اينترنت 8 مگابيت كمتر نيست با قيمت 10 دلار. فرانسه كه تو خيابون راه ميري واي فاي مجاني با چه سرعتي. واقعا زور داره. اميدوارم تا سال ديگه درست بشه شرايط.:46:
دوستانی که مثل من سرویسشون قطع بود، مودمشتون رو ببرید توی یک جای باز ببینید آنتن میده یا نه.
برای من توی فضای آزاد بدون مشکل 63% سیگنال گرفت.
جای مودم رو توی خونه عوض کردم و تونستم کانکت بشم بلاخره، بعد 8 روز.
آنتن دهیش توی شرق تهران خیلی ضعیف شده.
اینم تست سرعت 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا به نظر من که بهترین راه پرداخت همیشه بصورت انلاین هست....نقل قول:
اره ترافیک هم میفروشن....بری تو قسمت طرحها!! میتونی پیداش کنی (مصرف آزاد)
با سلام
اینترنت من وصل شد مشکل از ایرانسل بود این هم تست سرعت
سلام دوستان
با تغییر مک مودم میشه از یه اکانت دو نفر همزمان استفاده کنند؟!
سلام دوستان
سوالی داشتم امیدوارم راهنمایی کنید
من کارم به صورتی هست که اصلا ثابت نیستم و احتیاج به اینترنتی دارم که با من حرکت کنه
خواستم از این مودم های GPRS بگیرم دیدم که خیلی قطعی داره و مثل دیالاپه
الان می خوام وایمکس بگیرم و مودم هم از نوع usb آیا به نظرتون اون مودمه مشکل آنتن دهی نداره یا مودم های usb مناسب نیست
خواستم از مبین نت بگیرم ، 2 ساله میده 300 تومان ، یکم برام گرونه ولی ایرانسل الان داره با مودم یک ساله میده 140
لطفا راهنمایی کنید تا بتونم تصمیم بگیرم
یه تست پینگ گرفتم اینم نتیجش
اینم یه تست سرعت!!!
بستگی به کارشناست داره که کی حال کنه بیاد برات نصب کنه.واسه من سه روز بعدش اومدن.قبلش بهت زنگ میزنه و هماهنگ میکنهنقل قول:
منم شرایطم شبیه تو بود و یکسال با GPRS سر کردم تا این که خسته شدم و وایمکس گرفتم.مودم USB دارم و گیرندگیش هم خوبه خیلی هم جمع و جوره.نقل قول:
فقط اینم یادت باشه زمان استفاده از وایمکس نمیتونی در حال حرکت باشی.مثل تو ماشین
دوستان مشکل سرعت حل نشد ؟؟؟؟؟
من هنوز سرعتم پایینه . چیکار می کنند ؟؟؟ برای همه همینه ؟
سلام دوستان ترو خدا منو راهنمایی کنید
من میخوام وایمکس ایرانسل سرویس 1مگ نامحدود ماهی 82.000 تومان بگیرم.
دانلودم به شدت زیاده.
حدودا روزی 5گیگ دانلود میکنم.
میخواستم ببینم اگر سرویس فوق رو بگیرم و این مقدار باهاش دانلود کنم من رو محدود نمیکنن؟
اخه شنیدم مشترکین پر مصرف محدود میشن!
اثلا با این سرویس 1مگ نامحدود روزی چند گیگ میشه دانلود کرد تا محدودت نکنن ؟
یا ماهی چند گیگ میشه دانلود کرد ؟
ترو خدا جواب بدید دوستان الان با دیال آپ هستم...
خیالت راحت فعلا هیچ محدودیتی نداره دانلودتون...هرچقدر میخواین دانلود کنید!نقل قول:
واسه من دیروز و امروز قطع بود. چند ساعتی هست که دوباره وصل شده. فعلا در حال قطع و وصل شدن هستش. این هفته 2 با قطع شد ولی سرعت به مراتب بهتره واسه من
تست بعد از قطع و وصل شدن .
خوش به حال این مبین نتی ها، روز به روز به وسعت پوشش شبکه وایمکسشون اضافه میشه، اما دریغ از ایرانسل که حداقل توی استان تهران هیچ کاری نمیکنه.
نقل قول:
دوست عزیز محدودیتی در کار نیست من خودم سرویس 1 مگابایت دارم روزی 8 گیگ هم دانلود کردم مشکلی نیست
اگرم این محدودیت ها رو بخوان اعمال کنن برای چند سال دیگه هستش که تعداد کاربران زیاد میشه الان با خیال راحت بگیر دانلود کن لذت ببر :46:
من سرعتم توی کل شبانه روز روی 130 هستش روزی 10 گیگ میتونی در 24 ساعت به طور مداوم دانلود کنی
یه چند بار دیگه هم بگو! کی گفته ایرانسل توسعه شبکه نداره؟ همین نقشه پوشش شبکه اش توی تهران رو برید نگاه کنید که چقدر تغییر کرده و پوشش چقدر بیشتر شده. جاهای دیگه هم دارن کار میکنن. مبین نت هم یه روزه پوشش رو اضافه نکرده. تازه مبین نت یه جورایی دستش با همراه اول و مخابرات توی یه کاسه هست و از آنتنها و امکانات اونها داره استفاده میکنه. ولی ایرانسل اینقدر دستش باز نیست. ضمناً پروانه ایرانسل فقط برای 7 استان هست و مبین نت پروانه سراسری داره.نقل قول:
اینم تست امروز من بعد از 17 روز که قطع کردم سرویس رو
512
پیرو تایید حرف دوستمون mahdi_206 ایرانسل تو پوشش تو تهران خیلی خوب عمل کرده الان محل ما از منطقه زرد رفته تو منطقه سبز سرعتم هم مثل همیشه ثابت هست
مهدي جان ن الان طرح 512 پايه رو انتخاب كردم 2 روز پيش زد كه با موفقيت ثبت شد. حالا خبري از ايرانسل نشده. از كجا بدونم تائيد شده پولش رو واريز كنم؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
دسوت عزيز خوش به حالشون كه ميگي برو خوب مبين نت بگير. مبين نت تو تاپيكش نديدم يك نفر ازش راضي باشه. حالا كل كشور رو هم پوشش ميده ولي چه فايده هيچ ارزشي نداره. من كه از ايرانسل راضي هستم بين بد و بدتره. از adsl كه خيلي بهترهنقل قول:
والا اونشو نمیدونمنقل قول:
برای احتیاط میخوای زنگ بزن سوال کن!!
من خودم مبین نت دارمنقل قول:
الان واقعا به حرف این دوستمون رسیدم
کیفیت مبین نت خیلی بده
حالا هی بیاد شهر اضافه کنه!!
وقتی کیفیت نداره ، چه فایده!
سلام دوستان. من میخوام 512 نامحدود بگیرم میخواستم بدونم سرعتش واقعا 512 هست یا نوسان داره؟
راستی سرعت دانلود و اپلودش چقدره؟
منم یه سوالی دارم می خوام بدونم اگه یک 256 یا 128 نامحدود بگیرم سرعتش چقدره؟از لحاظ پینگ خوب هست یا نه؟
اگه کیفیتش تو منطقه شما خوب باشه بله 512 واقعی بهتون میدن و سرعت دانلودتون ثابت روی 64 باید باشه....نقل قول:
دوست عزیز فکر کردی تو شهرهایی که مبین نت BTS گذاشته چندتا آنتن گذاشته.نقل قول:
روی هم رفته حداکثر 3تا BTS فعال کرده باشه.
مطمئن باش خیلی از مکان های شهرهایی که الان تو سایتش زده آنتن نمی ده یا خودشو بکشو با یک آنتن وصل بشی به شبکه اونم با سرعت پایین ،چونکه چندین نفر می خوان وصل بشن به همون تعداد محدود آنتن.
(( تازه اگر مکانی که هستی طبقه 3 به بالا باشه می تونی بگی شاید آنتن بده اگر طبقات اول یا پایین باشه که هیچی قید آنتن دادن باید بزنی)).
مبین نت هروقت پوشش تهران کامل کرد اونوقت میشه گفت داره یک کارایی می کنه. 1ساله هنوز پوشش تهران تکمیل نشده. اونوقت میره مثلاً تو چالوس یک BTS میذاره فکر کردی شاهکار کرده. مطمئن باش عید که چالوس مسافر زیاد داره اون 1 BTS دیگه جوابگو نخواهد بود و مشکل ساز خواهد شد.
من الان مخابرات دارم 256 که سرعت دانلود از 20 بالا نمیره و پینگ بازی ها هم روی 200 هست:13:نقل قول:
می خوام ببینم در طول 24 ساعت با ایرانسل(256) چقد می تونم دانلود کنم؟
این تست مخابرات واقعا باعث تاسف هست
تغییر سرویس ها در دوره بعد اعمال میشه یعنی از اول ماهنقل قول:
مطمئنا از سرعت نامی خودشون بیشتر نیست یعنی16 برای 128 و 32 برای 256 پینگ هم فکر نمیکنم فرقی داشته با سرویس های محدودنقل قول:
نقل قول:
خب لطفا بگین پینگ ممکنه چقر باشه؟
حرف شما درست، باید امتحان کرد و دیدش که اوضاع اون جا چطوره، گفته میشه که ایرانسل فقط توی 7 استان تونسته مجوز بگیره و نمیتونه توی شمال یا جای دیگه آنتن بذاره اما نمیدونم چرا توی همین استان تهران هیچ کاری نمیکنه چرا نمیره توی فیروزکوه یا رودهن و پردیس بومهن دماوند گیلاوند لواسان شهرک صنعتی خرمدشت قیام دشت پاکدشت پرند ویا کلی شهر دیگه که طبق پرس و جوهایی که کردم اونجا ها اینترنت کمه و یا کیفیت نداره. حتی در نمایشگاه هم که من پیگیر شده بودم گفتن که ما از اینجاها تقاضا زیاد داریم و به محض دادن مجوز فورا آنتن میذاریم اما مجوز نمیدن.
من توی این موندم که چرا ایرانسل پیگیری نمیکنه و آنتن نمیاد بذاره.
دوستان کسی میدونه که اینی که توی سایت ایرانسل نوشته حقیقت دار:
با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
چون من میخوام 2 مگ بگیرم و دانلودم زیاده.
حالا با این تفاصیر کسی تا حالا برای دانلود زیاد به مشکل برخورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه سوال؟
من ترافیکم 200 مگا بایت دیگش مونده اگه تموم بشه اینترنتم قطع میشه؟ اگه دوباره شارژ کنم سر ماه میسوزه؟ از بین میره؟
خوب روز 30 دي اينترنت من قطع ميشه يا مصرف آزاد برام ميخوره؟؟يعني تا سر ماه پولش بريزم بعد فعال ميشه؟؟؟ يا از الان بايد پول تغيير تعرفه جديد رو بريزم؟؟ اگه بريزم نميپره چون زياد حساب كتاب نداره.نقل قول:
منم این سوالو پرسیدمکه یکی از دوستان جواب داد این قانون فعلا معلق هست و گذاشتن برای زمانی که کابرانشون زیاد میشه!نقل قول:
رو حساب این حرف من تقریبا 18 ساعت و گاها 24 ساعت دانلود می کردم! :31:
اگر این قانون واقعا باشه احتمالا با این حجم دانلودی که داشتم محدود بشم...
تا آخر دوره باید نشست و در آخر دید گیر میدن یا نه! خبرشو میدم :31:
با تشکر
منم امروز زنگ زدم 707 و گفت اگردر طول ماه 24 ساعت دانلود کنی اینجوری میشه،یعنی اگه از تمام ظرفیت سرویس برای دانلود استفاده کنی مثلا اگر بخوای با اکانت 2 مگ دانلود کنی 30 روز میشه 600 گیگ، من که ماهی اینقدر دانلود ندارم.
تو حساب کن هر ثانیه 30 کیلو بیت دانلود کنی دیگه :31:نقل قول:
اگر سرعت دانلودت 30 کیلوبیت فرض بشه و 24 ساعت مشغول دانلود باشی در 24 ساعت 2.5 گیگ دانلود می کنی! :46:
نقل قول:
با 256 ، سرعت دانلود من بین 30 تا 40 و گاها 50 متغیر هست.
پینگ ثابت نیست و بسته به مکانی که هستی متغیر هست.
پینگ الان من اینه::31:
تا جایی که تست دیگران را دیدم در حالت نرمال برای اکثریت پینگ زیر 300 هست.
دوستان امروز کارشناس ایرانسل اومد مودم BM632W رو امتحان کرد ولی آنتن نداد
یک مودم FMM130 هم داشت اون رو تست کرد و 4 چراغ مودم روشن میشد ولی توی اتاق خودم اصلا هیچ مودمی آنتن نمی داد بعد بردش کنار پنجره که اونجا آنتن میداد و این مودمی که داشتم رو برگشت داد و گفت یک بار دیگه ثبت نام کنم و مودم FMM130 رو انتخاب کنم
فاصله ی اونجایی که مودم قرار میگیره تا سیستم تقریبا 6 الی 7 متر است، میخواستم ببینم مشکلی درست نمیشه؟ سرعت اینترنت کم نمیشه؟
سلام
من می خوام وایمکس بگیرم .. شما از ایرانسل راضی هستین؟ بین ایرانسل و مبین نت کدوم بهتره؟ می خوام تهران و مشهد آنتن بده :دی بعد بین اعتباری و دایمی چه فرقی هست ؟؟ من هر چی می خونم سایت ایرانسل و حالیم نمی شه .. من مثلااااااااااااااا ADSL دارم از محابرات ککه هر وقت دلش بخواد قطع می شه و کسی جوابگو نیست ... تا بخوام از یه شرکت دیگه نت بگیرم می میرم از بی نتی :دی حالا واسه وقتایی که قطع می شه می خوام وایمکس بگیرم ...پبشنهادتون چیه؟
ممنون :)
سلام
من مشترک اعتباری 1 مگ هستم.
می خواستم بپرسم کجا باید ببینم چقدر پول توی حساب وایمکس دارم؟ (چقدر باید برای ماه بعد واریز کنم؟)
ممنون