[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این عکس واسه pes2009 هنوز واسه امسال پچی نریختم! پارسال پچی به نام burgrum ریختم که واقعا عالی بود الآنم منتظر یه همچین پچ کاملی هستم!
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این عکس واسه pes2009 هنوز واسه امسال پچی نریختم! پارسال پچی به نام burgrum ریختم که واقعا عالی بود الآنم منتظر یه همچین پچ کاملی هستم!
آقا این چه مسخرست می تونی بری تو ادیت ability بازیکناتو همشو تا ته زیاد کنی چه چرته
چه بهونه الکی !!! این تو کدوم فوتبال نبوده که الان بخوان ور داشته بشه:18:نقل قول:
قبلی ها هم میشد خوب !!!!نقل قول:
من هم نديدم.براي همين رفتم و از داخل اديت تيمم رو ساختم و بعد باهاش بازي كردم.نقل قول:
آقا چه جوری می شه مثل قبل که باشگاه واسه خودت می ساختی پیرن تیم رو درست می کردی و ... نمی شه
من تیم a رو مثلا انتخاب کردم هیچ جایی نداره که لباس تیم و اسم تیم و .... عوض کنم
بابا یکی پیدا نمی شه به ما بگه این مستر لیگ چرا اینجوری شده حالم بهم خورد
نه اون حالت رو داره که مثلا یه تیم رو مثلا یوونتوس رو با اون بازیکنا (dido . jaric , foque , hamsan , و ... ) شروع کنی
نه اون حالت رو داره که یه تیم بسازی باهاش بری جلو ؟؟؟؟
نه بابا نمی شد وقتی رفتی تو مستر لیگ دیگه بازکنای اون لیگ رو ادیت کنینقل قول:
بابا جون منظورم بعد از ساختن مستر لیگ بود وقتی ساختی سیو کردی اگه بازیکنا رو ادیت می کردی رو اون لیگ تاثیری نداشتنقل قول:
اگه نشه که واقعا باید بریم دوباره فیفا رو اینیستال کنیمنقل قول:
نقل قول:
اینو یکی بگه
احسنت...تركونديدا...!!!!
خيلي جلو رفتيد بابا...
منم هر وقت تو راهم ديدم بازي رو ميگرم ببينم چي به چيه هر چند ديگه وقت بازي نيست !
دوستان سلام.....
لطفا" یک پچ کامل و سالم برای بوندس لیگا معرفی کنید...لطفا" ما را هم در یابید...
مرسی:31:
من ديروز اين بازي رو گرفتم ! كلا بگم كه از نظر گرافيكي و نور پردازي خيلي خوب بوده ! و از لحاظ چيدمان تيم ها و نوع حركت
بازيكنان تيم ! واقعا فوق العده بود ! با اين سيستمي كه اينا گذاشتن تاپ پلير واقعا سخت شده چون حريفان شما از پيش ميدانند
كه در شرايط هاي مختلف بايد چه بكنند !؟ واقعا عاليه ! شما يه تيم رو انتخاب كنيد و سيستم و چيدمان و نوع حركات بازيكنان و ...
رو تنظيم كنيد ! شاهد يك ايده كاملا حرفه اي و زيبا خواهيد بود !
حريفان شما نيز از اين تكنيك استفاده ميكنن ! و همين باعث شده حريفان شما در تاپ پلير قوي تر از هميشه ظاهر شوند !
خلاصه : اصلا اين بازي نيازي به تغيير نداشت ! خيلي ها ميگن خيلي شبيه همون 09 هست ولي من فكر ميكنم 09 هم حتي از
بعضي بازي ها بهتره (اسم نميبرم ) ! حتما پيشنهاد ميشه بهتون تجربه كنيد تا مزه يك فوتبال واقعي را بچشيد !
از دوستان همه رویه ایکس پس بازی میکنن یا رویه ویندوز 7 هم داریم؟
سلام
اینم یه آپشن فایل کم حجم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم همه تیمها درست میشه حجمش خیلی کمه
جواب سؤال اول: باید تیم مورد نظرتون را در قسمت ادیت بازی بسازید و بعد هنگام انتخاب تیم در مسترلیگ اون تیم را انتخاب کنید.نقل قول:
جواب سؤال دوم: وقتی در مسترلیگ دارید تیم مورد نظرتون را انتخاب می کنید، به پایین صفحه نگاه کنید نوشته که با زدن دکمه ی Y یا همون مثلث میتونید از بازیکنای خود مسترلیگ استفاده کنید.
دوستان چرا وقتی که بازیکن سرعت میگیره این شماره بالا سر بازیکن میلرزه ؟!!!!
سیستم من : گرافیک : 1 Gb 8600 GT رم : 2gb ویندوزمم هم سون !!!
چی کار باید بکنم ؟
لرزش مال خودش كاري به سيستم نداره بلكه ناشي از ضربان قلب :31:نقل قول:
کدوم یکی از شرکتای معتبر عرضه کننده بازی تو ایران تا حالا گذاشتنش تو بازار؟
تکین و اینا اوردنش؟
گیمینگ اکسس کی پچ میسازه براش؟
چون بهترین پچا برای ساکر پچای اختصاصی گیمینگ اکسس بودش
ممنون از دوستان عزيز كه بسيار به سوال بنده پاسخ داديدنقل قول:
پچ برای قسمت آنلاین بازی هست. :20:نقل قول:
بچه ها اینم از تابلوی تبلیغاتی adidas , uefa chapions league :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Installation: import file to dt07 .img
کد:http://hotfile.com/dl/15586104/16d422f/pes_2010_adboards_adidas_cl.rar.html
کد:http://uploading.com/files/38c6644f/pes_2010_adboards_adidas_cl.rar/
بچه ها کیت سرور 9.02 رو دانلود نکنید نمی خوره به کرک توی History ش نوشته for original exe
من که اجرا کردم و مشکلی نداشت.نقل قول:
دوستان شما چرا این پچو نصب کردین این که فقط مال بخش آنلاینه به درد ما نمیخوره اینجوری شنیدم کیت سرور هم فعال نمیشه ( من خودم امتحان نکردم ). من خودم تا دیدم این پچ مربوط میشه به جزئیات مود آنلاین اصلا دانلودش نکردم .
باید منتظر پچ آبدیت کونامی باشیم . اگه واقعا یک نفر میخواد قسمت آنلاین بازی رو با این پچ به روز کنه باید صبر کنه چون خیلی از کاربران از juce خواستن برای این پچ کیت سرور جدید بسازه .
درمورد کیت ها و بقیه مواردی که باید توی بازی درست بشن اینو بگم که سایت wenb دو هفته ای میشه که داره روی این پچ کار میکنه علاوه بر اون سایت gammingaccess هم مثل هر سال داره روی پچ جدیدش کار میکنه و مدتی طول میکشه تا آماده باشه پس نگران نباشید .
این جام باشگاهای اروپا که قبلا حسین فیلمشو گذاشته بود که یه اسکربرد قرمز رنگ داشت تو کدوم قسمت بازیه ؟
من چجوری میتونم کلید s رو برای پاس کوتاه تعریف کنم به جای w روی کیبرد ؟
الان شوت رو با d میزنم . a هم پاس بلنده .
پاس کوتاه رو میشه کرد s در حالیکه اون 2 تا تغییر نکنه ؟
تکل بدون خطا کدوم میشه ؟
نقل قول:
تو SETTINGS !
آقا یه سوال دیگه چرا وقتی تو مستر لیگ next رو می زنی فقط یه تعداد بازیکنای خاص تمرین داده می شن و بقیه ضعیف تر می شن در حالی که تنضیمات تمرین همشون عین همه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یه سوالم اینکه قدیم a رو می زدیم auto linup می کرد بازیکنای آماده رو می زاشت الان چه جوریه ؟؟؟؟
اینو فهمیدم سوال صفحه پیشو بی زحمت بگین
کد:
آقا یه سوال دیگه چرا وقتی تو مستر لیگ next رو می زنی فقط یه تعداد بازیکنای خاص تمرین داده می شن و بقیه ضعیف تر می شن در حالی که تنضیمات تمرین همشون عین همه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم یک پچ دیگه که همه چیز رو با هم داره:
PESEdit 2010 Patch 0.3.1 all-in-one by by PATe.Arminia
Features:
* original league, cup and team logos
* correct kits for all EPL and La Liga teams
* faces for some players
* correct team names
includes all previous updates
کد:http://hotfile.com/dl/15593156/79b16a2/PESEdit_2010_Patch_0.3.1_all-in-one.rar.html
کد:http://uploading.com/files/483fm236/PESEdit_2010_Patch_0.3.1_all-in-one.rar/
لینک این فایل ادیت رو میدی دوست عزیز؟نقل قول:
بهترین پچی هم که برای هست بگید آخه چند تا پچ تو این تاپیک مشاهده شده.
این فایل PESEdit.com_2010_Patch_0.21_2 هم حتما باید دانلود بشه؟لینکش کجاست؟
مرسی
توی اون پچ، 1 فولدر بود به نام Save که توی اون فولدر 1 دونه فایل بود که آخر اسمش Edit بودنقل قول:
یکی لطف میکنه کامل ترین پچ موجود رو که تا حالا اومده بزاره
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــکنقل قول:
بچه ها حتما Kitserver 9.02 رو بگیرین توش یه فایل config.exe هست، اونجا aspect ratio رو auto بذارین، دیگه بازیکنا تو بازی کشیده نخواهند بود حتی حس می کنم گرافیک بازی هم یه ذره بهتر شد بعد از این که اینو set کردم
یعنی هیچکی نمیدونه کدوم پچ از همه بهتره؟؟؟/نقل قول:
بچه هایی که دوست دارند پچ ها رو دانلود کنند توی این سایت همه ی پچ ها هست:
کد:http://www.pespatchs.com/search/label/PES%202010%20PATCHS
این سایت پچ زیاد داره میتونین هر کودوم رو که میخواید بگیرید
کد:http://www.pespatchs.com/search/label/PES%202010%20PATCHS
من امشب تونستم با همون برنامه cheat engine سوپر استار رو برای مستر لیگ آنلاک کنم . من یک مستر لیگ با تیم بارسلون راه اندازی کردم و دو تا بازی با تیمهای والنسیا ( بازی سوم ) و لاکرونیا ( هفته چهارم ) انجام دادم و فکر میکنم تیمها نسبت به تاپ پلیر کمی قوی تر شدن اما واکنش دروازه بانها خیلی بهتر شده . میخواستم شما هم با دانلود این فایل ( آپشن فایل و یک سیو توی اسلات سیزدهم ) و نصب اون توی پوشه مربوطه یک تستی ازش داشته باشین . فقط توی بخش options مود مستر لیگ نرید چون من با هک کردن و تقلب لول بازیو بالا بردم بازی ارور میده .
در ضمن اگه ممکنه از بازی سوم که در مقابل والنسیا قرار میگیرید شروع کنید و دو تا بازی اولو skip کنید .
یک نکته مهم قبل از نصب این دو فایل حتما از آپشن فایل و بفیه فایلهای مربوطه ( سیوها و بقیه موارد ) یک کپی بدارید حجمشون زیاد نیست . تاکید میکنم حتما این کار رو بکنید تا آپشن خودتون پاک نشه .
این فایل آپشن و سیو مستر لیگ :
کد:http://www.2shared.com/file/8632032/e6d412e9/pes---2010.html
همین پچ از همه بهتره دیگه.نقل قول: