نه آقا از این خبرا نیست!نقل قول:
اون 1 گیگ که نوشته، مربوط به گرافیک آنبورد هست.
شما گرافیک 4 گیگ هم میتونی استفاده کنی...
نه آقا از این خبرا نیست!نقل قول:
اون 1 گیگ که نوشته، مربوط به گرافیک آنبورد هست.
شما گرافیک 4 گیگ هم میتونی استفاده کنی...
سلام من کارت گرافیک انویدیا 550ti دارم موقعی که درایور کارت گرافیکم رو پاک میکنم نرم افزار gpu-z میزان Rop منو 24 تشخیص میده که استاندارد این نوع کارت گرافیک هست ولی زمانی که درایور رو نصب میکنم میزان Rop رو 16 نشان میده به نظر شما علتش چیه؟خواهشا هر شخصی جواب سوالم رو میدونه منو راهنمایی کنه!
من منتظر جوابتون هستم
چرا کسی منو راهنمایی نمیکنه!!
دوستان این کارت تو کدام مغازه ی تهران و جه قیمتی هست؟
DDR5 R9 290 TRI-X OC 4GIG
دقت کنید 290 نه 290X
Sapphire R9 290 Tri-X OC 4GB GDDR5 رو حدود 1665 سراغ دارم(فروشگاه اینترنتی)نقل قول:
احتمالا بازار تهران ارزونتر هم پیدا میشه...
سلام.قیمت این دو کارت رو میخواستم(فقط بیزحمت قیمت فروشگاه ندین)
سافایر 290 tri-x
سافایر 290x tri-x
با تشکر
آقا سلام خسته نباشید
کارت گرافیک 2تا4 گیگ با ساپورت dx11 ( مناسب برای watch dogs ) با قیمت تا 400 تومان خوب چی بخرم
قیمت این دو گرافیک الان چنده توبازارگیرمیاد
gigabyte r7 260x 2gb ddr5
gigabyte r7 250x ddr5
گیگابایت رو نمیدونم ولی Sapphire R7 260X 2GB GDDR5 حدود 550 تومنهنقل قول:
دوستان قیمت
ال ای دی 24 اینچ 2409 مارشال
الان چنده ایا برای مانیتور مناسب هست برای بازی میخوام
دومی رو فکر کنم ۲۱۰۰ هست اولی هم که گفتن ۱۶۶۵نقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
برای اینکه تصویر full hd داشته باشیم گرافیک باید این قابلیتو داشته باشه یا led ؟
و اینکه کیفیت تصویر رو میتونیم در حد all in one ها داشته باشیم ؟ 24 اینچ
بیشتر گرافیک های امروزی قابلیت 1080 رو دارن!نقل قول:
مهم رزلوشن مانیتور هست که حتما باید 1080 باشه...
درضمن مانیتور هایی خیلی با کیفیتتر از ALL in ONE ها تو بازار هست...
قیمت نو ودسته دوم این کارت گرافیک هارومیخواستم سوال دیگه دارم اینه که باخرید گرافیک دسته دوم چند درصد ازقیمت نوش کم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hd7870 xt 2gb ddr5
Sapphire R9 270X Toxic 2GB GDDR5 حدود 890 هست.نقل قول:
از 7870 خبر ندارم.
معمولا 15 تا 30% از قیمت کم میکنن...
سلام کارت گرافیک adroitek چطور کارتی هست؟
اگر برند هست مثل همون شاتل تقلبی هست چرتو پرته اگر مدل هست نمیدونم چیزی نشنیدم در موردش بابا اینقدر برند معتبر رنگ و وارنگ یکیش رو انتخاب کن اینا چیه میری سراغشنقل قول:
کاملا تایید میشه!نقل قول:
به امید روزی که شما متوجه منظور تمام کارشناسان این انجمن بشید ...
adroitek مثل همون شاتل ، فقط در سایت های ایرانی موجوده!
ظاهرا تولید وطنی هست:n08:
اخه این برند تو سایت دریا کامپیوتر موجود هست!ضمنا برند شاتل تک ساخت چین هست تحت لیسانس شاتل انگلستان!چون روی جعبه کارت گرافیک من برچسب شبنم هست و روش نوشته ساخت چین دوست من!:n13:
الان میدونید چند هزار برند چینی در ضمینه سخت افزار کامپیوتر فعالیت میکنند؟! 80 درصد اونها سایت ندارند؟چون یا تغییر اسم میدند یا زیر مجموعه برندهای دیگه میرند؟!مثلا من 11 سال پیش اسپیکر برای سیستمم خریدم مارک golden view که تو این 11 سالی به هیچ عنوان خراب نشد و صدای ساب وفرش بسیار قوی و دلنشینه!نه این شرکت سایتی داره نه اینکه بعد از گذشت 11 سال دیگه همچین برندی تو بازار نیست!همه برندها سعی میکنند تا اونجای که میتونند رقابتی کار کنند و محصولات با کیفیت تولید کنند! شرکت شاتل تک هم از جمله همین شرکتها هست!
اقا برچسب شبنم قفط کاری که کرد این بود که قاچاق رو رسمی کرد برچسب شبنم اینقدر تولید اسونه که حد نداره شماره هاش رو هم میتونید از روی جنس اصلی وارد شده برداشت تو شبکه هم هست و درسته به همین راحتی تموم شد شبنم شبنم شبنم چرنده من دیشب یه عطر خریدم 60000 تومان اومد خونه چکش کردم دیدم فقط تو دوتا سایت ایرانی هست ولی فروشنده میگفت که نه اصله و .... منم بهش گفتم اره اره راست میگی بعد چون بوش رو دوست داشتم خریدم با توجه به این که میدونستم اصل نیست ولی خوب ماندگاریش هم بد نیست از دیشب تا حالا که بوش نرفته و بد بو هم نشده ولی خوب اصل نیست تهش نوشته بود ساخت امارات روی شیشه هم نوشته بود امارات همون عطر رو 28000 تومانس رو هم داشت که دیگه گفت تقلبیه و واقعا هم الکل زیادی داشت البته فکر کنم ساخت همین ایران باشه برای فروش این چیزا رو روش نوشتن کدوم عطر اصلی 100 سی سی ش 60 هزار تومانه اخه مگر این که 1 قاچاق باشه و تقلبی 2 ساخت داخل باشه حکایت کارت شماست و حرف هایی که میزنید فقط من میدونم چی خریدم یه عطر درجه 2 و قبول دارم که به کیفیت اصل نیست و راستشم میگم با ابن که با مادرم رفتیم و پولش رو هم خودم نداده بودم چون تازه 3100000 پول شهریه داده بودم خودم زورم اومد بدم بیشتر ولی مامانم چیزی نمیگفت گرم بر میداشتم عطرای 500-600 تومانیش رو شما چون تجربه اصلی ندارید و اطلاعات ندارید و بسیار مغرور هستید و یک دنده قبول نمیکنید که تقلبی هست و کیفیت نداره و قایل اعتماد نیست شما برو یک بار کارت خودت رو اصلش رو بردار ببین چقدر تفاوت وجود داره تو کارتتون فقط ممکنه که از چیپ اصلی استفاده شده باشه ولی اونم که تضعیفش کردن دقیقا مثل پاور های تقلبی مه خریدش هم معمول هست و میخرن مردم ممکنه چند سال کار کنه ممکنه هم یکی دو روز بیشتر کار نکنه و از بین بره و بقیه قطعات رو هم از بین ببره ولی هر چقدر هم که کار کنه بازم کیفیت نداره تو لود که میوفته افت ولتاژ های شدیدی ممکنه پیدا کنه برای همین یه پاور مثلا 600 واتیش رو میزارن روی یک سیستمی که به زور 250 وات مصرف داره برای این که اصلش 300-400 تومان پولشه ولی فیکش 50-60 توماننقل قول:
اونا فقط حمالی میکنننقل قول:
همین و بس خودشون هیچ تکنولوژیی ندارن از امریکا و المان و ..... همه چیز اماده میره اونجا و فقط سر هم میشه برای این که کارگر ارزون هست تو انگلیس مثلا کمترین حقوق 7 بوند در ساعت هست یعنی 35 هزار تومان تو ایران یه مهندس استخدام شرکت های دولتی حداکثر 90-100 تومان میگیره برای 8-10 ساعت کار اون جا کارگره بره 4 ساعت حمالی کنه بیش از مهندس ما درمیاره زحمت درس خوندن و ... هم نکشیده و مسافرت داخلیش رو هم به راحتی میره خارجی هم 2-3 سال یک بار میتونه بره
پس تو چین فقط به دلیل کارگر ارزون قیمت سر هم کردن قطعه اونجا انجام میشه و تموم پشت گوشی های اپل هم نوشته میتونید ببینید یک مثال از حرف من هست
من خلاصه منظورم شما رو نفهمیدم یکجا میگی کارتم ایرانیه وجایه دیگه میگی چینیه؟!مگه کد شبنم رو به اجناس وارداتی نمیدن؟من راستش زنگ زدم شرکت میلاد افزار و اونجا گفتند شاتل تک ساخت چین هست!! ضمنا دوست پروفشنال من یک مقدار واقع بین باش! من تحقیق زیادی روی قطعات کارتم کردم و به این نتیجه رسیدم چیپ حافظه کارت من ساخت شرکت معتبر هاینیکس کره و خازنهای کارت از نوع جامد وساخت pli و همچنیت چوک های کارتم از نوع فریت و از نوع 1ro و r13 میباشند که دقیقا همچین المانهای رو کارت afox 550ti وجود داره!!ضمنا برندهای مطرح جهان مثل گیگا ایسوس از همین قطعات در کارتشون استفاده میکنند!!! مبخوای مطمئن بشی سرچ
کن! پس چطور شما میگین این کارت فیک بی کیفیت ساخت ایران هست!!:n27: اگه از الکترونیک سر در بیاری حرف منو تایید میکنی!!
اقا پروفشنال جواب قانع کننده بده!
دوست عزیز ایرانی هست کارت گرافیکت قطعاتش برای جای دیگست سرهم بندی وشرکت ساختش یاخارج کشور یا داخل کشورایرانی هست اصلا شک نکن چون ایران قبلا سیپیوهم وارد کرده بود بانام اینتلنقل قول:
اصلا من حرف شما رو قبول ندارم چون کارت من برچسب شبنم داره و این یعنی از خارج وارد شده حتی کد شبنم رو اس ام اس کردم دیدم نوشته ساخت چین!
ضمنا این شرکت از همان شرکتهای هست که قبلا مثال زدم (golden view) یکسری محصول با کیفیت میزنه ولی شرکتش انچنان بزرگ نیست!
اقا امید چی شد پس هنوز قانع نشدی؟
شما کاملا صحیح میفرماید!نقل قول:
شاتل تک برند خیلی خوبیه!
حالا که چک کردم دلیل تفاوت کارت شما اینه که نسخه اصلاح شده 550ti هست و تا 20% از نمونه اصلی قویتره.
عمر قطعاتم تا 60% بیشتره.
بی خود از این حرف ها نزن!! به طور مثال پاور شرکت گرین رو مثال میزنم که بهترین تولید کننده کیس و پاور در جهان هست ایا سایت خارجی داره؟ برای شما ملاک فقط داشتن سایت خارجی هست!!دوست من بیا یکم واقع بین باش!ملاک من وجود قطعات با کیفیت و خوش نام هست نه برند!! همین شرکت معظم گیگابایت ببین چقدر کارتهای اون مرجوعی داره!!!
:n08::n08::n08::n08:نقل قول:
عزیز اطلاع ندارید، لطفا مثال نزنید!
برند گرین فقط یک ریمارک هست.
برای مثال پاور های سری OC این برند ساخت شرکت Channel Well Technology هست!
همچنین پاور های سری HP این برند ساخت شرکت HIGH POWER ELECTRONIC است!
و پاور های سری SP هم ساخت شرکت FSP Group هست!
عزیز شما یه تست انجام بده، با نرم افزار PassMark
از لینک زیر میتونی دانلود کنی و حدود 25 مگ هست.
از قسمت تست، برو روی 3D Graphics و روی All کلیک کن و بعد از نتیجه عکس قرار بده.
اقا امیر شاید شاتل تک هم یک ریمارک باشه؟!شاید هم oem باشه! میدونی چقدر من اصرار دارم که شاتل تک فیک نیست؟؟ چون من تو این 1.5 سال تحقیق زیادی در رابطه با محصولات شاتل تک کردم و متوجه شدم با اینکه به قول شما برند معتبری نیست ولی از کیفیت ساخت خوب و همچنین از قطعات معتبر در محصولاتش استفاده میکنه! ضمنا این رو هم بگم که تو نرم افزار gpu-z قسمت submit کردن بایوس کارت گرافیک اگه اینترنت قطع باشه تمام برندها هستند جز شاتل و وقتی اینترنت رو وصل میکنم برند شاتل شناسایی میشه!پس نتیجه میگیریم این برند تحت عنوان شرکت شاتل هست!!
میدونی ایران بهترین تولید اهن توی خاوره میانه رو داره و همینطور بیشترینش رو ولی بزرگ ترین برج ها توی دوبی هستند و کشور های عربی تو ایران نیستن چرا به دلیل ضعف مهندسی وگرنه ماهم میساختیم اقا جون فقط الکترونیکش نیست بحث کامپیوتر هم هست برنامه نویسی داره برای بایوس و.... که توی کار کرد کارت تاثیر زیادی داره برای همین یه شرکت نمیتونه سوییچ بزاره یه شرکت میزاره و میتونه برای هیمنه که یه مین بورد مخصوص اورکلاک شرکت الف نمی تونه با مین بورد شرکت ب رقابت کنه با توجه به این که از نظر مهندسی الکترونیک هیچی کم نداره و فقط شما یه لطف دیگه بکن روی بورد کارتت رو ببین جند تا چوک هست و بعد منم مال خودم رو که 560 هست مال ام اس ای میشمرم و بهت میگم و ببین فقط توی مدار تغذیه چقدر تفاوت داره شما برو در مورد شرکت الپیدا مموری هم تحقیق کن و بیا و یه کار دیگه هم هست ببین که مموری کارتت چند بیتی هست منم با 550 تی ای ام اس ای مقایسه اش میکنم خوبه عکس رو هم بزار بورد کارتت رو از زیر هیت سینکنقل قول:
داداش گرین یه شرکت ایرانی هستش فقط ایران پاورگرین تولید میکنه توکل بازارایران هم هست ودرهیچ جای دنیا هم بفروش نمیرسه اگرهم برسه من ندیدم اینم بگم که خازن وبعضی ازقطعاتش خارجیه اونم ازکجا میگم ایرانیه چون توبروشوری که ازنمایشگاه الکام گرفتم نوشته بود شرکت ایرانی گرین سیاره سبز که اغاز فعالیت خودشو از1386شروع کرده بوده بانام گرین گستر که امروزه شده سیاره سبزنقل قول:
اقا امیر اینم عکس نرم افزار تست
اقا امید اینم عکس کارت گرافیکم
اقا امیر اینم اصل خود فایل save شده برنامه تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Baseline (2014.04.12) Seven 32 bit.ptx
اقا پروفشنال برد من 3 چوک r33 اصلی برای gpu و 1 چوک 1r0 برای حافظه داره و ضمنا رابط کارت من 128 بیت هست!!
اینم یک اسکرین شات از نرم افزار gpu-z
۷ تا چوک تفاوت رو دیدی تفریبا۲ برابر میدونی کارش چیه تا مین ولتاژ و برق مورد نیاز تاثیرش هم میشه پایداری بیشتر و طول عمر بیشتر و بهتر کار کردننقل قول:
تفاوت چندانی نداره ها ۵۵۰ تی ای و ۵۶۰ خیلی تفاوتی ندارن و قابلیت اورکلاک هم هست
من این کارت رو تا ۱۰۰۰ مگاهرتز بالا بردم ولی خوب ترسیدم پایین اوردمش روی اصلی چون اورکلاک شده بود کارتم خودمم بالا ببرم گفتم خطریه فکر کنم اصلیش۸۰۰ باشه و رابط ۲۵۶ بیتی 550ti رو زده ۱۹۲ بیت و ۴۳۰۰ مگاهرتز کولرش هم خیلی حرفه ای تره خیلی سریع تر میشه چند گیگا بایت برثانیه سریع تر هست خواصتی عکس بورد رو هم میزارم بشمری مال تیتان رو تو سایت ها که دیدم فکر کنم ۲۴ تا بود چیکار میکنه این هیولاست بااین مدار تغذیه
سازنده تیتان خر است :D
دلم تیتان خواست قیمتش رو که دیدم از سرم افتاد
چرا تیک دایرکت ایکس نداره کارت کامپیوتر پدر پدر بزرک منم دایرکت ایکس داشتنقل قول:
چون تو ویندوز xp اسکرین گرفتم تو سون تیک داره! نظرت رو در باره کارت اسکرین بنچمارک نگفتی!!!!