من تو 1 و 6 هستم.آره تو 6 هم فعالم.نقل قول:
ایول ببینیم لول 10 چی میده.دعا کردی یا نه؟:10:
Printable View
من تو 1 و 6 هستم.آره تو 6 هم فعالم.نقل قول:
ایول ببینیم لول 10 چی میده.دعا کردی یا نه؟:10:
Bannنقل قول:
بُن تلفظ ميشه يا بَن؟
============
من چی کار کنم شهر این دشمنا رو با شهر خودمون قاطی می کنم؟؟؟
تا حالا چند بار رفتم تو شهر بخوابم حواسم نبوده شهر دشمن شهر خودمون نیست. با لول 5 خوابیدم 300 تا 300 تا کم شده ازم :|
نه.نقل قول:
شب عیده ! خودش خوب میده....:31:
آخه آی کیو تو وقتی میخوای شهر خودت رو هم انتخاب کنی از رو نقشه کلیک میکنی؟نقل قول:
از منوهای سمت چپ town رو انتخاب کن و تو هتلش بخواب
راست گفتی.عجب آیتمهایی داد.دستت درد نکنه.نقل قول:
fancy riding boots رو داد بالاخره.باید پول جمع کنم بخرمش.
اگه جنرال استور هم brown shawl رو بده عالی میشه.
آخه آی کیو تو وقتی میخوای شهر خودت رو هم انتخاب کنی از رو نقشه کلیک میکنی؟
از منوهای سمت چپ town رو انتخاب کن و تو هتلش بخواب
نه اخه مسئله 3 تا چیزه
من کلا همیشه 10 تا پنجره باز می کنم تو د وست
بعد از دوئل می خوام سریع بپرم بخوابم چون تاکتیکم ضعیفه. این شهره هم دیوونه ان سریع می پرن بعد از دوئل هاشون آدم رو تیکه پاره می کنن
و در آخر گیج بازی خودم :دی
این 3 تا دست در دست هم دادن تا نزدیک 1000 تا اینجوری از دست بدم :21:
تو 9 خیلی بهتر از 6 کار کردم خدا رو شکر فعلا :31:
همین کوزه گر دز کوزه افتاد دیگه !!نقل قول:
برای جلوگیری از اغشاش فرضی :27::27:نقل قول:
پس بزار داستانش رو برات بگم.
در زمان هاي قديم يه كوزه گري زندگي مي كرد كه يك كوزه داشت. هر وقت فردي مي مرد يه تخم خرما مينداهت داخل كوزه. گذشت و گذشت تا اينكه يه روز خودش هم مرد. به همين خاطر مردم به طعنه مي گفتن كوزه گر در كوزه افتاد.
البته من همينطوري توي ذهنم اومد. (همينطوريه همينطوري هم نه!)
خب این چه ربطی به من داشت ؟! :27::27:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
این مثال چه ربطی داشتش ؟!!! : دی
چه ربطي به شما داشت؟ بايد درس عبرت بگيري!...نقل قول:
همین کوزه گر دز کوزه افتاد دیگه !!
میشه مسئله رو باز ترش کنی ؟ :27::27:نقل قول:
سال نو همه ی برو بچ تریبال وارز و د وست مبارک.
اولین دوست های من تو پی سی ورد
توماس ادیسن ، زکرای رازی ، انیشتین و من و بقیه دانشمندان سال نو رو به شما تبریک ارض مینماییم !!
دوستان این کوئست چی میخواد ؟
کد:Barkeeper Henry Walker: You see that guy over there at the poker table? People call him the double-faced Jules. I just saw him pull an ace out of his cuff again. I don't like cheaters in my saloon. Could you please kick him out for me? He isn't a very good fighter. He always goes for the head and ducks every time he gets hit. It's not the first time he is going to get kicked out of here.
Hint: Before you duel you can set where you want to aim at and how you are going to try to evade getting hit. Just click on 'Duel' to do that. To defeat the double-faced Jules you should always aim at either the left or right arm because he always ducks down. And you should always either duck down or to the left or right, as he will not be as likely to get a hit at your head. If you do this you are not very likely to lose.
کد:
Defeat The double-faced Jules
باید دوئل کنی
خيلي بازش كني ممكنه پاره بشه!نقل قول:
سيد علي خامنه اي ، محمود احمدي نژاد ، باراك اوباما به همراه من و بقيه دوستان سال نو رو به شما تبریک عرز مینماییم !!نقل قول:
توماس ادیسن ، زکرای رازی ، انیشتین و من و بقیه دانشمندان سال نو رو به شما تبریک ارض مینماییم !!
در سال "اصلاح الگوی مصرف" ، باید با کی دوئل کنم ؟؟نقل قول:
آمريكاي جنايتكار!نقل قول:
==========
جدي اسم سال رو اين گذشت خامنه اي؟
آره بابا .. قبلش یک عالم حرف زد بعدشم گفت به دلیل اسراف زیاد ، امسال سال اصلاح الگوی مصرفه !!!نقل قول:
___
کسی نیست ما رو به یک شهری دعوت کنه ؟؟ چون هیچ کاری نمیتونم بکنم .. :13:اسم من : mohrd
ای بابا !!! حداقل میشه یک شهر ایرانی توی ورلد 4 معرفی کنید ؟؟
بهتره بیای ورلد 9
همه اونجاییم
يوزر خودت اونجا چيه؟نقل قول:
من M-Pro هستم دیگه : دی
واقعا بعد این همه مدت نفهمیدی من کیم ؟ : دی
چند وقته مگه؟نقل قول:
نيست اينجا همه سر و ته يه كرباسن
از اين مشكلات پيش مياد...
من و دعوت كن اين شهره بيام يه 80 دلاري بريزم برم.
آخه ایرانی ها 11 برابر چینی که جمعیتش 20 برابره ماه مصرف انرژی دارن :31:نقل قول:
آره بابا .. قبلش یک عالم حرف زد بعدشم گفت به دلیل اسراف زیاد ، امسال سال اصلاح الگوی مصرفه !!!
اند ملت پرمصرفیما :دی
===============
دوستان عیدی به ما دلار میدید؟ :دی
کسی پایپال داره به من بده ؟ :دی
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4 (4 کاربران و 0 مهمان)
Rasengan, Haj_Amoo, mohrd
شماها دارین یه ساعته چیو نگاه میکنین ؟!!
گذاشتيم صفحه همينطوري باز باشه هر دو دقيقه اي هم يه بار رفرش مي كنيم ببينم آدم بيكاري مثل تو پستي نداده باشه.
خب اگر من الان از ورلد 4 بیام ورلد 9 ، هیچ مشکلی برام پیش نمیاد ؟؟ پول و وسایلم تغییری نمی کنه ؟؟ اسکیل ها و کوئست ها چطور ؟؟؟ اگر بخوام بیام باید در قسمت Login ورلد 9 رو انتخاب کنم دیگه ؟؟ :31:نقل قول:
ورلد ها هيچ ربطي به هم ندارند. شما ميتوني توي يه ورلد لول 20 باشي اما توي يه ورلد ديگه لول1. اگه الان ورلد 9 را لوگين كني بايد از لول 1 شروع كني. ورلد چهار هم سر جاش ميمونه.نقل قول:
ورلد چهار لول چندي؟
مثل اینکه ورلد 4 هیچ ایرانیی نداره
آره ؟
دارم اما اعتبارش صفره.نقل قول:
کسی پایپال داره به من بده ؟
بخوای یوزر و پسش و می دم بهت
============
اسمایل غلط زدن روی زمین و خندیدن : دینقل قول:
خب اگر من الان از ورلد 4 بیام ورلد 9 ، هیچ مشکلی برام پیش نمیاد ؟؟ پول و وسایلم تغییری نمی کنه ؟؟ اسکیل ها و کوئست ها چطور ؟؟؟ اگر بخوام بیام باید در قسمت login ورلد 9 رو انتخاب کنم دیگه ؟؟
نقل قول:حكم بازداشتت رو دارم.نقل قول:
7- لطفا در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين را بدانيد که اين سايت محل آموزش است و کساني هستند که سوالهايشان بسيار ابتدايي مي باشد. لذا از به کارگيري کلماتي که باعث شود کاربر به جاي گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکيداً خودداري فرماييد.
لول 5نقل قول:
در ضمن ورلد 4 10-11 تا ایرانی داره اما اونها لول هاشون بالاست !! ( حدود 13 - 14 ) .. البته از روی نام کاربریشون حدس می زنم ایرانی باشن ...
انشا الله خودم اولین شهر پارسی رو توی ورلد 4 بزودی ایجاد می کنم ...
ااا مگه کسی تو این تایپک از کسه دیگه ای هم ناراحت می شه؟ : دینقل قول:
حكم بازداشتت رو دارم.
راستی اگه اسمایل خودش رو می دیدید مشخص بود که خودش خندیده و شوخی کرده :31:
فکر کنم این اسمایل رو می گی ::: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا ورلد 8 تو همه ورلدها هستم:31:نقل قول:
دوستان اگر عضو یک شهری بشی بعدا می تونی ازش جدا بشی و به یک شهر دیگه بپیوندی ؟