مودمت چه مارک و مدلیه؟نقل قول:
Printable View
مودمت چه مارک و مدلیه؟نقل قول:
باورم نميشه :31: يعني مطمئنم اشتباه ميكني چون گزارش اتصالات pppoe زماني اونا رو جدا ميكنه كه آي پي عوض شده باشه. شما همون سايته كه دادم رو باز كن يه دانلود بزن با IDM مثلاً (ميخوام چند تا كانكشن باشه) بعد از 10 ديقه دوباره سايته رو باز كن آي پي رو با قبلي مقايسه كن نتيجشو بگو :10:نقل قول:
آدرس های زیر مربوط به بزرگ ترین DNS سرور جهان هستش اصطلاحا به آدرس های زیر آدرس های SUN هم میگننقل قول:
اگه جایی رفتید و به شما گفتند ping sun انجام بدید مربوط به آدرس های زیره مخصوصا 4.2.2.2
4.2.2.1 -4.2.2.6
و یک DNS سرور دیگر
192.9.9.3
دوستان به اینجا 1 سری بزنید
اگه کار واجبی هم تو نت دارید انجام بدین:13:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=313912
خوب این که status خاموش روشن میشه اشکال از مخابراته که ؟؟ نه ؟؟؟ مشکلت رو مرتب با پشتیبانی پیگیری کن ... اوکی میشه ...نقل قول:
بچه ها من پینگم از یاهو زیر 200 ه ... حدود 180 تا 190 ... خوبه خدایی ... :8:
ASUS AM602نقل قول:
من وقتي دوباره Status روشن ميشد صفحه را refresh ميكردم و آي پي عوض نميشد.نقل قول:
فكر نكنم اين كارم با كاري كه شما ميگي فرق كنه!
آخه وقتي Status خاموشه يعني ديس و وقتي روشنه يعني كانكتم . من كانكشنم داخليه. آي پي هم ديناميك
يعني هر وقت مي ديس و بعدش كانكت ميشم بايد آي پيم عوض بشه كه نميشه!
اين با راه شما فرقي داره؟
همين الان ميخاستم همينا بگم كه زودتر گفتينقل قول:
20:30 گفت كه دوباره كوسه و ماهي با هم دعوا كردن ميخان سيما را قوي كنن يا چه ميدونم مرمت :2:
نميدونمنقل قول:
امشب زنگ زدم گفت داريم ميپيگيريم!
عجب بدبختیه ها؟
3 +12 گیگ دانلود دارم حالا باید حتما 3 روز صبر کنیم با این وضعیت؟؟
خیلی مسخرس به خدا خیلیییییییییی
من یه مدت مودمم مشکل داشت، تند تند قطع میشد، رفتم firmwareشو بهروز کردم، درست شد.نقل قول:
بعضی موقع برای من هم پیش میاد که بعد از قطع کردن ارتباط (عمدی) و وصل کردنش، آیپیم عوض نمیشه.
یه بار که یادمه چند روز بود عوض نمیشد. فکر کردم استاتیک شده، از شاتل پرسیدم گفت نه.
فکر کنم اگه بعد از قطع یهکم صبر کنی بعد کانکت شی، آیپیتو میده به یکی دیگه ماله تو عوض میشه
ميشه بگي چه چراغ هايي داره مودمت؟نقل قول:
اگه اين status حكم همون synk يا link ما رو داشته باشه اشكال يا از سيم كشي كوچه هست يه سيم كشي داخلي يا نويز بالاي خط. حالت سوم رو شما ميتوني با 23089 تماس بگيري بگي برات نويز رو چك كنن. يادمه منم مشكل چشمك زن شدن زود به زود چراغ synk رو داشتم تا اينكه 1 سال و نيم پيش كوچه رو كابل برگردون كردن از اون روز مشكلم حل شده.
ممنون بابت اطلاعاتنقل قول:
حالا پینگ منم خوب شده. به 4.2.2.2 حدود 250 میلیثانیه است.
این پینگ در طول روز خیلی نوسان میکنه. فکر کنم الان خلوته
farshadtizhooshنقل قول:
منم پیشنهاد میکنم SNR Margin رو از کنسول مودم بخونی برامون بذاری.
Attenuation رو هم اگه بگی بد نیست.
میگن مایه دارها از ترس مالیات این چیزا رو میگن! با ما راحت باش مهدی جون، اینجا ممیز مالیاتی نداریم!:31:نقل قول:
ولی خوب اگه میدونی دیگه اصلا دانلود نداری برو 128، یه زحمتی هم بکش بپرس اگه بعد بازم بخوای 512 بشی باید بازم نامه بیاری؟!! یه موقع دیدی منم این سری رفتم 128.
خیلی خندیدم از این حرفت فرشاد جون، بازم خوبه تو این وضعیت طبع شوخی داری،اگر من بودم که الان به خاطر آتیش زدن شرکت شاتل تو زندون بودم!نقل قول:
یادمه یکی از بچه ها مشکل دی سی شدن زیاد داشت، با آپدیت کردن درایور مودم مشکلش حل شد، فکر کنم اشکان بود. نکنه تو هم همین مشکل رو داری؟!
نقل قول:
اگه نامه قبلیت اعتبار داشته باشه مشکلی نیست ورگنه باید باز دوباره نامه بگیری بعلاوه مدت زمان نامت که تموم بشه خودشون زنگ میزنن میگن من4 ماه پیش 512 داشتم و بعدش 1 ماه پیش اومدم رو 128 و و چند روزیه دوباره اومدم رو 512
ایا سرعت شما ها هم اومده پایین ماله من که تقریبا صفر شده؟
نهنقل قول:
من که eco-512 دارم مثل شبای قبل هستش
شما چه سرویسی دارید؟
سلام بچها
اولین باره این قسمت پی سی میام میبنیم مفیده دی
اقا یه چن سوالی داشتم از آنانکه میدانند .
1:بعد عید کلا اینترنت من پوکید و تا حالا ادامه داره. بنده تو کار ایکس باکس لایو بازیهای انلاینم قبلش مشکلی نداشتم اما جدیدا اصلا نمیتونم بازی کنم .
من 512 گرفتم و از همون سرور که خودش رکت داداه استف میکنم و سرور تغییر ندادیم. اگه میگید مشکل از سروره بگید عوضش کنیم. کلا یه راهنمای کنید که محتاجیم به خدا.
=
2:سوال دوم اینه که میخواستم بپرسم امکان اینکه بتونی از سرویس دیگه ای به غیر مال خودت استفاده کنی میشه.
منظور اینکه مثلا من شاتل دارم یه دوست دیگمم شاتل داره میتونم مثلا از مال دوستمم استفاده کنم؟
حتما باید دوستم تو شهر خودمون باشه یا نه شهرای دیگه ایرانم مشکل نداره؟
==
3:و سوال آخرمون خدمت شما اینه که قسمت پرداخت اینترنتی نوشته cvv2 حالا این که وگفته یعنی چی؟
==========
ممنون میشم جواب بدید
منتظریم.....
من با پشتيباني آنلاين هم كه چتيدم گفت بايد مودم را آپگريد كني!نقل قول:
منم كردم اما نشد كه نشد!!
Power و Status و ACT و LAN و USBنقل قول:
زنگ زدم
2بار هم بهم گفتن كه نويزت معموله معموله!!!:19:
Downstream Upstreamنقل قول:
SNR Margin (dB): 34.4 35.0
Attenuation (dB): 39.0 21.8
اينا چيند؟ :19:
آخه ميتونم چيكار كنم؟نقل قول:
البته رو به پشتيباني هم نميدم كه كارما پشت گوش بندازه:27:
آروم آروم:46:
بعدشم من نبايد سرعت بالايي كه شاتل به من ميده را فراموش كنم. حدود 2 برابر داره به من سرعت ميده
حالا اين يه مشكل نبايد باعث بشه كه من همه ي اينا را يادم بره
درسته كه وضيفشه كه نبايد قطعي باشه
اما شايد اونا هم يه مشكلي براشون پيش اومده
خداييش الانم كه قطعي دارم بعضي وقتها كه خوب ميشه سرعتم بازم بالاست
البته اگه مشكلمم مثل سيامك جان هميشگي بود ( عوض شدن آي پي ) زندون كه هيچي بالاي چوبه ي دار بودم!!!!
تازه من هنوز مطمئن نيستم كه از شاتله مشكل
البته 80 درصد مطمئنم :D
آپديت كردم ولي نشد!!!!
1- اوليش به خاطر پينگ هست كه مشكل شاتله!(به احتمال زياد)نقل قول:
2- نميدونم
3- cvv2 رمز خريد اينترنتي هست كه 3 يا 4 رقمه كه رو يعضي كارتا نوشته
اگه ننوشته ميتوني بري از يه خودپرداز بگيري
تو قسمت تغيير رمز
چند شبه تنبل شدیم هی میخوابیم چیزی از دانلود نصیبمون نمیشه :دی
نه از من که خیلی عالیه، هم شب هم روز. کدوم شهر هستی و چه سرویسی داری؟!نقل قول:
تا چند شوی اسیر این خواب گران؟؟!:31::31::31:نقل قول:
اشکال نداره من بجات دانلود میکنم. دیبشب حدود1100 مگ. البته لینکم همین قدر بوده کلا، ساعت 6:23 دانلود تموم شده، نیم ساعتی الکی رفته!:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي جان شما چي دانلود مي كني ! ؟ ميشه چند نمونه از چيز هايي كه دانلود مي كني يا سايت هايي كه ازش دان مي كني بگي.نقل قول:
3 +12 گیگ دانلود دارم حالا باید حتما 3 روز صبر کنیم با این وضعیت؟؟
البته فضولي نباشه !! چون من تو دانلودحرفه اي نيستم !
سلام.
برای اولین بار رفتم تو سایت speetest بعدش این اعداد رو بهم داد !!!
منظور از این اعداد چی هستن ؟
ping 499 ms
download 0.06
upload 0.03
512 هم دارم... الان ینی خیلی بده !! این پینگی که داده چطوره ؟؟؟!!!!!
نه دیگه امشب بیدار میمونم باید 1300 تا 1400 مگی دانلود کنم نمیشه اینطوری :31:نقل قول:
brian جون، وقت و حجم خودت رو بیخودی برای اسپید تست هدر نده، این سایت دیگه خیلی وقته هیچ اعتباری بهش نیست، من هر وقت میرم تست میگیریم سرعتم رو در حد دیال آپ نشون میده، در حالی که با 60-70 کیلو بایت دانلود دارم!نقل قول:
تست سرعت فقط با دانلود منیجر و لینک مستقیم، پینگ هم فقط تو کامند(cmd).
سلام دوستان اگر کسی در شیراز هست و کارت تخفیف داره من میخوام
متشکر
من 2تا سؤال دارم:نقل قول:
از اول اين مشكل رو داشتي؟
منزلتون چند سال ساخت هست؟ :31: (به خاطر قدمت سيم كشي ميپرسم :31:)
سیا جون از کار هنری و ساخت فیلم شاتلی زدی تو کاره خرید و فروش ملک؟؟!:31:نقل قول:
:39::39::39:نقل قول:
:34::16: ایول خیلی توپ گفتی ....نقل قول:
نهنقل قول:
3 روزه اينطوري شده
ما 3سال پيش كه اومديم صفره صفر بود
آپارتمانه!:27:
نقل قول:همینی که این گفت جوابه سوالته:دینقل قول:
SNR نسبت بزرگی سیگنال به نویزه، یعنی عددش هر چی بیشتر باشه، نشان دهندهٔ کمتر بودن نویزهنقل قول:
SNR margin نشان دهندهٔ اختلاف SNR فعلی شما با SNRای هست که میشه باهاش سرعت Downstream فعلی رو داشته باشید. یعنی SNR تو به اندازهٔ 34.4dB با SNRای که لب مرزه (برای سرعت فعلی) فاصله داره.
پس SNR margin هرچی بیشتر باشه، بهتره و الان SNR marigin تو عالیه (کلا بالای 29 عالیه)
Attenuation مربوط به افت قدرت سیگنال از مخابرات تا مودمه شماست. هرچی فاصله بیشتر بشه، اینم بیشتر میشه.
پس Attenuation هرچی کمتر باشه بهتره. 39 عدد خوبیه و مشکلی ایجاد نمیکنه.
فقط یک نکته. SNRای که مودم شما اندازه گیری میکنه به صورت متوسطه. یعنی نویزهای لحظهای که در خط ایجاد میشه رو نمیتونه نشون بده. مثلا فکر کن چند وقت یکبار باد یه سیمرو که اتصالش محکم نیست تکون بده و همون باعث بالا رفتن لحظهای نویز و قطعی بشه.
خبر خوش براي كاربران سرويسهاي ويژه (art) شاتل
به اطلاع همه مشتركان سرويسهاي ويژه (art) شاتل ميرسانيم كه ترافيك مصرف شده كليهي كاربران سرويسهاي art1 تا art6 در روزهاي پنجشنبه تا پايان تابستان 1388 همچنان رايگان خواهد بود.
طي مدت زمان ياد شده، كليهي كاربران سرويسهاي art1 تا art6 افزون بر برخورداري از ترافيك رايگان روزهاي جمعه و ترافيك رايگان شبانه (از ساعت 1 تا 7 بامداد)، از ترافيك رايگان روزهاي پنجشنبه نيز بهرهمند خواهند شد
خسته نباشن واقعا اینو که همه میدونستن:دی
دوستان شاتل مودم Smartex MT882 رو ساپورت میکنه؟؟
یه پست کاملا بی ربط شاتلی:دی
افشین امپراطور سرمربی تیم ملی ایران شد....(تبریک به همه دوستداران عشق و محبت)
شاتل چرا اينطوريه!!! تا ديروز كه نوشته بود تا پايان مهر 1387(!!!) ولي كلاً رايگان بود خوب يهو بگه پنجشنبه رايگان ديگه چرا تاريخ معلوم ميكنه... آخه يكي نيست بهشون بگه ديگه ترافيك پنجشنبه هم رايگان نباشه به چيتون ميخواين بنازين به محدوديتتون يا به قيمتتون؟!!! :13: :41:نقل قول:
واستا واستا
یعنی پنجشبنه ها شاتل رایگانه؟؟؟
1-7 رو میدونستم رایگانه
مثلا فردا که پنجشنبه است شاتل رایگانه ؟؟؟
جمعه چطوریاس اونم رایگانه؟
یه توضییحی بدید اینطوری باشه عالیه.
شاتل فقط مودمهایی که خودش داره رو Support میکنه.نقل قول:
اما معنیش این نیست که مودمهای دیگه کار نکن. مثلا دیلینک رو ساپورت نمیکنه، اما باهاش کار میکنه.
اینا فقط مربوط به Art هست.نقل قول:
شنبه تا چهارشنبه : 7-1 رایگان
پنجشنبه و جمعه: تمام ساعات رایگان
از وقتی یادمه اینطوری بوده. اما تو سایت فقط تابستون رو گفته بود.
دقت کن فقط سرویسهای آرت رایگانهنقل قول:
سرویسهای اکو فقط همون 1-7 رایگانه
انگار این اختلال داره رو شاتل هم تاثیر میزاره در عرض کمتر از 20 دقیقه 5 بار دیسی داشتیم