من از خود مخابرات (مرکز استقلال) سرویس 128 نامحدود گرفتم. سرعت دانلودش الان که اینترنت کل کشور مشکل داره بین 12 تا 14 هستش. قیمتش هم ماهی 9800 تومان هست. هیچ هزینه اضافی هم نداره.نقل قول:
Printable View
من از خود مخابرات (مرکز استقلال) سرویس 128 نامحدود گرفتم. سرعت دانلودش الان که اینترنت کل کشور مشکل داره بین 12 تا 14 هستش. قیمتش هم ماهی 9800 تومان هست. هیچ هزینه اضافی هم نداره.نقل قول:
سلامنقل قول:
تمام فعالیت شما در محیط اینترنت در isp سرویس دهنده ثبت و ضبط میشه
و با دستور قضایی میتونن بررسی کنن که شما چیکارا کردی
البته بازدید سایتها و اینا مشکلی نداره
ولی فعالیت سیاسی میتونه مشکل ساز باشه
بستگه به کاربرد شما دارهنقل قول:
اگه شما توی برج زندگی میکنین میتونین با اهالی برج صحبت کنید و یه wireless سراسری بگیرید و قیمتشم زیاد در نمیاد چون تعداد زیاده
اگه شما کاربر خانگی هستید ADSL از نظر هزینه بهتره
اما اگه شما مسافرت زیاد میرید و از لپ تاپ استفاده میکنید wireless برای شما بهتره
بستگی به استفادتون داره
با تشکر
سلام دوستان
یکی من رو از سردرگمی نجات بده
میخوام یه سرویس پرسرعت بگیرم هرکی یه چیزی میگه ما منطقه مخابرات شهید محلاتی هستیم 2246 و.... یکی میگه سپنتا یکی میگه نه
یکی میگه لایزر ولی لایزر گمنامه و تا حالا تبلیغش رو تو شهر دیدم ولی خیلی مشترک هاش کم هستن
یکی میگه صبانت
قبلا ها آسیاتک اینجا خوب جواب میداد
دوست دارم لایزر بگیرم ولی میترسم بد در بیاد آخه وقت تعویض سرویس و ... رو ندارم
لطفا یکی از دوستان که اطراف ما هستن یه کمکی به من بکنن مرسی:40:
به نظر من لایزر بگیرنقل قول:
سیاست لایزر اینه : مشترک کم کیفیت عالی
من ازش ناراضی ندیدم تا حالا
بعدش میتونی روی سپنتا و شاتل فکر کنی(البته اگه تو محلتون سرویس بدن)
آسیاتکم یه سرویس متوسط هست
البته همه این سرویس ها تو جاهای مختلف نقاط ضعف و قوتی دارن
شما بهتره از یکی که تو منطقتون هست سوال کنی که از سرویسش راضی هست یا نه
سوالی بود در خدمتم
با تشکر:11:
اوکینقل قول:
ولی لایزر 128 با 3 گیگ رو 13 میده و شبانه نداره ولی صبا همون قیمت و شبانه هم داره در صورتی که لایزر باید با 22 تومن و 7 گیگ و شبانه بخری!!!
شاتل که من تو تاپیکش رفتم ناراضی خیلی داره!!!!!!
سپنتا قیمت هاش چطوریه؟؟ من تو سایتش رفتم و ارزون تر از 28 ندید»!!! ارزون تر همن حدود 15 تومن نداره؟؟؟
با سلام خدمت همه دوستان
من سرویس شاتل 512 دارم چند وقتی هستش که نوسان زیاد داره از سرعت دانلودی که 60 در idm میزنه بعد از مدتی که از دانلود میگزره سرعت میشه 32 یا حتی کمتر 20 باید دانلود رو نگه دارم دیس بشم و دوباره کانکت بشم تا خوب بشه دو باره بعد از چند دقیقه همون طور میشه ایا مشکل از منه چون من حتی مودم رو ریست کردم چندین ویندوز عوض کردم ولی فایده ای نداره یه فایل تا میاد دانلود شه باید چندین بار کانکت ودیسکانکت بشم تا سرعت افت نکنه مودمم هم asus 602 هستش ممنون میشم راهنماییم کنید:19:
کسی از دوستان هست که توی کوی فراز ADSL داشته باشه؟ (2212)
واقعا مرسی. درسته که سرعتش کمه اما حداقل از هیچی بهتره. اینو میگیرم تا بلکه یه شرکت قوی این منطقه رو هم پورت بده....هممممممممممنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من یک سوالی داشتم .
توی اینترنت یکسری برنامه است به عنوان افزایش دهنده سرعت دانلود و ... برای سرویس های Adsl .
این برنامه ها واقعا عملی هستند ؟ یا خیر
سلامنقل قول:
خیر واقعی نیستن
سرعت شما رو isp تعیین میکنه و یه حد مجازی براش میزاره که نمیتونید از اون فراتر برید
این برنامه ها ممکنه کمی توی سرعت Dial up تغییر ایجاد کنه (اونم خیلی جزیی) ولی برای ADSL کلربردی نداره
با تشکر:11:
درود
ضمن خسته نباشی
ایا از دوستان اطلاع داره توی این مخابرات لعنتی داره چه اتفاقی میفته
بیشتر پورت های که من باهاشون کار میکردمو از کار انداختن
فقط مونده پورت 8080 هم از کار بیفته دیگه اینترنت تعطیله
سپاس
حسن کریمی در گفتوگو با مهر در مورد قطعی 20 درصد ارتباطات کشورمان که از مسیر کابل دریایی smw4 تامین میشد گفت: طبق ایمیلی که از شرکت سرویس دهنده دریافت کردهایم تا فردا پنجشنبه این مشکل برطرف میشود و با توجه به حجم ترافیک پایین در روزهای پنج شنبه و جمعه در کشور امیدواریم روز شنبه اوضاع ارتباطی کشور به حالت عادی برگردد.
یه نکته عجیب غریب رو من تازگی متوجه شدم !!!!!
تو روز ( مثل همین الان ) وقتی میخوام از رپیدشیر فایل دانلود کنم سرعت افتضاحه !!!!! همون فایل رو از 11 یا 12 شب به بعد بخوام دانلود کنم سرعت به حالت عادی برمیگرده !!!!!
اینترنتم هم از لایزره !!
عجب ! پس مشکل مشابهی که منم داشتم تصادفی نبوده ... :3:نقل قول:
سرعتها افتضاحه
کسی نمی دونه توی پاسداران چه شرکتی سرویس میده غیر از شاتل؟
قیمتهای شاتل سرسام آوره
سلام دوستان
من میخوام اینترنت 128 صبانت رو انتخاب و خریداری کنم منتهی نمیدونم از کجا شروع کنم
بیشتر دوست دارم از خود سایتش بصورت آنلاین سفارش بدم ولی خوب مثل اینکه بسته هست اون قسمت میخواستم بدونم این نمایندگی ها میشه بهشون اعتماد کرد؟
امروز رفتم نمایندگیش گفت 10.000 بابت رانژه و 10.000 بابت راه اندازی !!!!
اینطوری که من بیچاره اول کاری دهنم ........
این تعرفه ها درسته؟
از مخابرات بگیرنقل قول:
سلام دوستان
من میخوام اینترنت 128 صبانت رو انتخاب و خریداری کنم منتهی نمیدونم از کجا شروع کنم
بیشتر دوست دارم از خود سایتش بصورت آنلاین سفارش بدم ولی خوب مثل اینکه بسته هست اون قسمت میخواستم بدونم این نمایندگی ها میشه بهشون اعتماد کرد؟
امروز رفتم نمایندگیش گفت 10.000 بابت رانژه و 10.000 بابت راه اندازی !!!!
اینطوری که من بیچاره اول کاری دهنم ........
این تعرفه ها درسته؟
هیچی بدون محدودیت نمیشه
صبانت آدم و سر همین شبانش پیر میکنه
ولی با 128 کیلوبایتش با سرعت 120 کیلوبایت میشه دانلود کرد
به هر حال محدودیت نداشتن خیلی بهتره
مخابرات........فکر میکنم گزینه بهتری باشه
سلامنقل قول:
بله تا حدودی حق با شما هست نامحدود یه چیز دیگه هست ولی یه بار دیگه من تو همین تاپیک گفتم: رفتم واسه خرید مخابرات اقدام کنم مسئولش گفت تموم شده وقتی میخواستم برم دید که ناراحت شدم گفت بهتر که نگرفتی، گفتم کیفیتش پایین بود؟؟؟؟ گفت اون که جای خود دارد پشتیبانی هم نداشت همه آوردن پس دادن ما هم سرویسش رو قطع کردیم !!! تو منطقه ما مخابرات سرویس نمیده (مخابرات شهید محلاتی)
الکی خودتون رو سر اینکه نصف شب نامحدود هستش و اینا خسته نکنید.برید 128 آسیاتک رو بگیرید.ماهی 10300 با یک گیگ ترافیک ماهانه.هر یک گیگ اضافه هم 3000تومن...
من کلی راضی هستم.1ساله دارم.سرعت دانلودش هم از سایتی مثل musical11.com بین 45 تا 65 میچرخه با دانلود منیجر.از سایتهای تست سرعت هم که تست کردم زد 150.دیگه ازین بهتر چی میخواید؟
سلام
خواستم بپرسم در صورت رانژه شدن خط تلفن میشه از اینترنت دیال اپ هم استفاده کرد ؟
بله میشه استفاده کردنقل قول:
اگه کسی از دوستان سرویس دهنده وایرلس خوب وپدر ومادر دار برای شهرک غرب وسعادت آباد میشناسه
لطفا معرفی کنه
شاید مخابرات منطقتون بده .یک سوال از مرکز مخابرات بپرسید بدنیست.نقل قول:
از این سایت استفاده کنید پیش شمارتون رو بدید هر چی باشه میاره:
internetfinder.ir
سلام دوستان کسی میدونه طریقه محاسبه شارژ باقیمانده چطوری مشخص میشه؟
یه چیزی هست به اسم یونیت؟!
این کاربر به اشتباه فکر میکند توسط خطوط پرسرعت به اینترنت متصل است!
با منی؟نقل قول:
چطور؟
یعنی اینقدر سخته یا من درست منظورمو نرسوندم؟!!!نقل قول:
من میخوام تابستونی ای دی اس ال بگیرم اگه بگیرم و بعد از تابستون دیگه شارژش نکنم هزینه ای برام داره؟؟
دوستان ای دی اس ال بهتره یا وایرلس؟
«ه هیچ مشکلی نداره ولی درخواست رانژه کمه کم 1هفته طول میکشه :)نقل قول:
زودتر درخواست بدید تا بگیرید. و تا زمانی که میخواید هزینه فعال ماندن سرویس را بدید و حالشو ببرید :)
و بعد از اتمام درخواست جمع آوری رانژه بدید و خودتونو راحت کنید :)
باید شرایط شما را سنجید که بشه نظر داد مثلا:نقل قول:
کدام منطقه هستید؟
کدام مرکز مخابراتی هستید؟
کدام شرکتهای ای دی اس ال بهتون سرویس میدند؟
چه نیازی دارید؟
چقدر هزینه میکنید؟
و .....
خود سایت سرویس دهنده داره دیگهنقل قول:
فکر کنم خودشو گفت گرچه همه ما فکر میکنیم پرسرعت داریم در حالی که کشورهای دیگه این سرعت ها رو 50 سال پیش داشتننقل قول:
واسه ما ا
که 4 گیگ روزانه 10200 تومن همین سرعتم قنیمته !!!
ما که راضیم...شما چطور؟
نه من میخوام 3 ماه تابستون ای دی اس ال بگیرم و بعد 4 ماه تعطیلش کنم و دوباره راش بندازمنقل قول:
اون 4 ماه که میخوام تعطیلش کنم چه هزینه هایی باید بدم ماهانه؟؟؟
سلام
من برای پیش شماره 2235 از چه شرکت هایی میتونم ADSL بگیرم؟
ممنون
خب واسه ی اون3ماه اقدام میکنید بعد درخواست جمع آوری رانژه میدید و بعد از 4ماه دوباره درخواست راهنژه میدید:)نقل قول:
قدیمترها شرکتها که پورهای خالی زیاد داشتند با گرفتن آبونمان مخابرات تقریبا 3500 تومان خط را براتون نگه مداشتند (خود من ببرای 1 ماه اینکار را کردم) ولی الآن براشون به صرفه نیست میدند به یکی که استفاده کنه :)
هزینه رانژه معمولا چقدره؟؟
و ابونمان مخابرات هر ماه الان چنده؟؟
جوابم رو گرفتم ممنون
کسی نبود کمک کنه؟:19: یکی میگه داتک بگیر. کسایی که داتک دارن سرعت دانلودش چنده؟:21:نقل قول:
یکی میگه پارس آنلاین. کسایی که پارس انلاین دارن پینگشون چنده؟:8:
بهترین ADSL که می تونم بگیرم که 1-سرعت خوب 2-شب ها رایگان 3-پینگ خوب :10: بی زحمت راهنمایی کنین.
سرویس هایی که تا حالا مد نطرمه:
داتک / پارس انلاین / سپنتا / صبانت / مخابرات
الان آسیاتک دارم.:41: