تحلیلی گاج :منصف شکرینقل قول:
گسسته:خوش خوان
تحلیلی گاج :منصف شکرینقل قول:
گسسته:خوش خوان
اگر بجای + از یا استفاده بکنی بهترهنقل قول:
خود سبز به اندازه ی کافی حجیم هست
و همه ی نکات توش گنجانده شده
خوب شما برو خدا رو شکر کن حداقل این گزینه رو داری که عوض کنینقل قول:
چی بگم والا انگار بدبخت تر از من تو این دنیا وجود نداره اگه من شانس داشتم تو این مدرسه قبول نمیشدم
برم به مدبر بگم چرا نمره ها رو میزارین؟
من تا حرف عوض کردن مدرسمو میزنم پدر و مادرم میگن غلط میکنی ! :دی
مشکلم هم دقیقا همین مشکل شماست
تست !
سلام دوست مننقل قول:
1.خونسردی خودتو حفظ کن.چیزی نشده که اینطور عزا گرفته سالهای های اول تا سوم دبیرستان باید بهترین سالهای زندگیت باشه نه این که شکنجگاه.از طرز نوشتن معلوم پر از استرس و اضطرابی.تو الان اینجوری مکنی یدفعه تو کنکور رتبه نیاری مثل من خودکشی میکنی لابد دیگه.
اینم بگم تو کنکورهای گزینه 2 پارسال من همش زیر200-300 کشور میاوردم یهو توکنکور آوردم حدود 8000.
کاریکه شده.استرس گرفتم خراب کردم.دنیا که به آخر نرسیده.این از این.
واینم بگم احمقانه ترین کاریی که یه مدرسه میتونه انجام بده.:41::41:
به جای این باید با شما مفهومی کارکنن تا تو پیش مشکل نداشته باشین.
حالا کاریه که هست.اگه مدیر هم زیر بار تغییر این نرفت باید تو نحوه درس خوندتون تغییر ایجاد کنید.
رمزینه فیزک 2 داره.
مولفش محمدرضا ونکاله .قیمت 8900.همه چی رو هم داره.من خودم فیزیک پایه ام تعطیل بود.کل فیزیک 2و3 رو از رو رمزینه خوندم یاد گرفتم.
فیزیک 2- 19 گرفتم.
فیزیک 3 رو هم 18.75 نهایی.
من کاری به کتاب محمودزاده ندارم ولی کتاب رمزینه فوق العاده است.
آموزش الگو رو فراموش کن.منظورم تستش بود.اگه گاج داری اول همون خوبه تمرین کن باهاش اگه تست کم آوردی که احتمالش کمه میتونی از الگو استفاده کنی.
ولی گاج یه مشکلی داره حرکت و دینامی و نداره.
فکر کنم تست الگو بگیری بهتر باشه.ضمنا حواست باشه سوالهای گ.2 از کنکور مفهومی تره.طراحش مهندس نعیمی کارشناسی ارشد مکانیک از شریفه.(رتبه 1 کنکوره 68 بوده یارو-مخییه برای خودش)باید کامل فیزیک 2 رو بفهمی بعد تست تمرین کنی تنها راه موفقیت تو کنکورهای گ.2 است.
برای عمومی هم کتابهای گاج رو بگیری کفاف میکنه .هم تست دارن هم آموزش.
برای دینی هم گاج سفید بگیر.با آیات ونکات گاج.
ادبیات و عربی هم سبز گاج.
داداشا ابجیاد ! جون هرکی که دوست دارین یه کتاب گسسته و تحلیلی که منه احمق و خنگ هم بتونم بفهمم و از این دودرس حداقل تو کنکور یه چیزی بزنم ای از این . بعدش من واسه فیزیک پیش که 1شنبه کتاب سبز مصلایی میاد رو بگیرم ؟خودم اندیشه سازان میخونم بعدش من واسه 3 هم خیلی سبز میخونم جواب میده دیگه من سال پیش 8000 منطقه 3 اوردم ممنون
سلام
دوستان کتاب های آموزش شیمی بهمن بازرگان رو میخوام بخرم... فقط میخواستم بپرسم فرقی هم داره که چاپ چه سالی باشه؟ مثلا برم واسه 86 یا 87 رو بگیرم تفاوت خاصی با سال های قبل یا بعدش داره؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید..
نقل قول:
خیلی ممنون از کمکتون
والا شما که نمیدونی این همه آدم بخواد زحمت بکشه آخرش یه دست تک شیرین بش بدن
من نمره کمتر از 16 ندارم حالا برا این تست ها باید اینجوری بکنن
من نمیدونم واقعا چرااینجوریه
گذشته از این حرفا در مورد کتاب من اگه رمزینه رو پیدا کنم میگیرم ولی اینکه از یه جا خوندم نوشته بود کل مطالب کتابو کپی کرده و همینه فقط یعنی سطحش بالا نیست
اینجوریه؟
گاج که کتاب تست نداره؟ برا فیزیک
مشکل همینه من کلا به زور میفهمم این شتاب و... رو بردار برایند و... رو به زور فهمیدم تازه چیه تست هم که هیچ چی نزدم خوب نتیجش این میشه
دین و زندگی گاج سفید نداره که تو قسمت سال دوم نداشت کجاشو باید ببینم(منظورم تو سایته)
آیات و نکات چیه؟
راستی یه کتابی میتونید معرفی کنید که معنی آیات تو کتاب رو توش باشه منظورم همون مفهومشه
ممنون میشم کمک کنید
باز هم ممنون از کمکتون
باتشکر
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
نقل قول:
من مجموعه تست +آموزش برا سال دومشو دارم
تو مجموعه تست تست های کنکور 80 رو آورده همین اگه برات مهم نیست فرقی نداره فک کنم
باز وستان کمک میکنن
ولی خیلی کتاب عالیییه
اقا جواب سوالای منو بدید برم گمشم دیگه!!!:41:
1. گسسته چی؟ 2. تحلیلی چی 3.حسابان لازمه اموزش بگیرم ضعیفم کلا" کتابای تست و اموزش رمزینه رو واسه دیف دارم الان اموزشی بخونم میرسونم حسابانو میرسونم کدوم کتاب خوبه واسه الا نشر الگو یا عباس امیدوار همین سخته جواب بدین تو رو خدا کتابای عالی بگیدا
سلام خدمت دوستای گل و رقیبان خودم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا راهنمایی میخواستم
1- من برای حسابان 2 جلدی مبتکرانو دارم ... خوبه ؟
2- برای دیفرانسیل 1 هم گاج سبز ... برای 2 هم چیزی ندارم
3- فیزیک 1 پیش مبتکران - فیزک2پیش گاج سبز + فیزیک جمع بندی کلک معلم
4- شیمی ها ... مبتکرانشو دارم ( عالین)
حالا لطف کنید یه نظر کلی راجع به این کتابا بدین
و اینک بگین که برای قوی تر و مسلط تر شدن به ریاضیات و فیزیکجات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه کتابای دیگه ای رو بگیرم
( مثلا دیف خوشخوان؟ )
ممنون میشم کامل جواب بدین
ایشالا از خجالت همتون دربیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
بچه های ریاضی :
کتاب فیزیک پیش 1 جلد اول خیلی سبز رشته ی ریاضی چاپ شد.
راستی کتاب های مبحثی ادبیات خیلی سبز هم حدودا تا 2 ماه دیگه میاد.
موفق باشید.
کتاب تست دیف و پایه انیشه فایق خوبه یا خوشخوان؟ جواب تشریحیش عالی باشه (سطح من متوسطه تراز قلم چی 5100
راجع به کتابایی که داری نظری ندارم ( چون به جز شیمی بقیه رو ندیدم !! ) .... ولی چرا مخلوط کار کردی واسه فیزیک ؟! .. به نظر من وقتی با یه سبکی ( آموزش ) جلو میری بهتره عوضش نکنی ! ..... ( البته اگر مناسب دیدی اون سبک رو ! )نقل قول:
3- فیزیک 1 پیش مبتکران - فیزک2پیش گاج سبز + فیزیک جمع بندی کلک معلم
سلامنقل قول:
چرا قاطي مي كني عزيز من؟؟؟؟!!!!!:18::18:
گسسته آموزش رمزينه
تست فار
تحليلي آموزش رمزينه
تست گاج
حسابان فكر كنم عباس اميدوار بهتر باشه
رمزينه هم كه عاليه.
همين
اين همه حرص خوردن داشت!!!!!!!!!!!!!!!:27::27::10:
به داد من هم برسید :31:نقل قول:
سلامنقل قول:
درسنامه هاش تغییر نکرده فقط تعدادی تست به اونا اضافه شده (تستای کنکور) (کتابای تستش) و یا جلد و طرح روش عوض شده( آموزش)
شما گاج که بخونی ایستگاه تست و نکته هاشو می تونید تستاشو بزنی منم وضعینم مثل شما بودنقل قول:
من خودم خیلی هندسم ضعیف بود
lما مخلصیم . یکی ما رو هم ادم حساب کرد بابانقل قول:
شما خودت گاج خوندی تستای کنکورو زدی یه ذره پیچیده نیست گاج دارمش ازدوستم گرفتم ولی لاشو باز نکردم !!!!
الگو رو دیدی؟
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
قربونت داداشنقل قول:
واسه گسسته من فقط میخوام گراف با احتمال رو بخونم اگه تست فار بگیرم جواب نمیده ؟
واسه دیف وریاضیات پایه اموزش رمزینه دارم ولی کتابای تستشو ندارم زنگ زدم انتشارات گفت ج2 تست چاپ نمیشه لنگ تستم چی بگیرم واسه دیف وپایه
تست دیف و پایه کدوم اندیشه فایق خوبه یا رمزینه ؟ رمزینه جلد 2 نمیادا .
لنگ تست دیف هستم یه کتاب بگید دیگه با پاسخ تشریحی عالی .
بعدش تو یه سایت نوشته بود قرابت سبطی خوب نیست واسه الگو خوبه نظر شما چیه؟
ایا انتشارات رمزینه برای ریاضیات پایه کتاب اموزشی یا همون کتاب کلاس چاپ کرده ؟ چون کتاب تستشو تو بازار دیدم.ممنون
کتابای اندیشه سازان عالیه نیاز به کتاب دیگه ای نداری اونم برای فیزیک پیش 1 که مطلب سختی نداره. بازم نظر خودته اگه میبینی با خیلی سبز بهتر رابطه برقرار میکنی یه حرف دیگه ستنقل قول:
به دلیل کم توجهی و ارزش ندادن به سوالای من ممنونم واقعا" یه روز نشستم فکرکردم چیکار کنم تا به سوالام بیشتر بچه ها جواب بدن حتی می خواستم کتابارو 4گزینه بنویسم تا زحمت نکشید تایپ کنید ولی اینجوری دیدم خیلی زیاد میشه پس گفتم اینجوری بنویسم کل کتابا و کتابایی که میخوام بخرم....... ادامه.....
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
خواهشا" نظرتون رو راجع بهش بدین!!! البته اختصاصیا
دیفرانسیل:اموزش رمزینه و برای تست هم قصد دارم 3 جلدی رمزینه رو بگیرم
حسابان : موندم چی بگیرم (همون تست رمزینه جواب میده اگه اموزش نگیرم؟)
گسسته :مبتکران فرزاد جوادی (فقط گراف واحتمال رو میخوام بخونم ) اموزشم ندارم
تحلیلی: قصد خرید مبتکران نونهال اذر رو دارم تو اینم اموزش ندارم
فیزیک پیش : ادیشه سازان قدیم + قصد خرید خیلی سبز مصلایی
فیزیک 3: خیلی سبز
همینا جواب بدید دیگه
حسابان قديم رو بايد بخري كه نشرالگو و مبتكران ( عباس اميدوار ) خوب هستننقل قول:
حسابان : موندم چی بگیرم (همون تست رمزینه جواب میده اگه اموزش نگیرم؟)
مبتكران - محمود زادهنقل قول:
فیزیک 3: خیلی سبز
مبتكران - محمودزادهنقل قول:
فیزیک پیش : ادیشه سازان قدیم + قصد خرید خیلی سبز مصلایی
نه چرا پیچیده باشه!من بین الگو و گاج ...بازم میگم گاج بهتره برای تحلیلی :منصف شکرینقل قول:
من توی درس گسسنه هم خیلی قوی بودم.....!ترازم تو این درس اکثرا نزدیک 7000 بود که همش به خاطر تستایی بود که از روی اندیشه فائق می زدم .....البته خیلی وقت می ذاشتم رو تستا تقریبا 1 روز درمیون تست میزدم
مضرب می گرفنم
آقا علیرضا شما یه جا می گی فیزیک 3 فقط رمزینهنقل قول:
بعد یه جا میگی محمودزاده.
چرا هر دفعه یه چیزیی میگی آخه؟؟؟خلق الله رو بد تر گیج میکنی که عزیز من؟؟؟؟:13::13:
من گفتم فيزيك 3 فقط رمزينه ؟ :18:نقل قول:
رمزينه و مبتكران خوبن و مبتكران از رمزينه واز همه كتابهاي ديگه بهتره :46:
اگه برای کنکور میخوای همینا عالیه سراغ کتاب دیگه اصلا نرو (مگه فیزیک 3 که بد نیست اندیشه سازانشو یه نگاه بندازی تازه خیلی سبز کافیه) ولی اگه برای امتحانات نهایی میخوای بدون شک مبتکران محمود زاده عالیهنقل قول:
بچه ها براي اموزش ديفرانسيل ورياضيات پايه كتاب راه علم براي ماشاا... رضوي بهتره يا كتاب كلاس رمزينه ؟
ضمنا اين رمزينه انگار براي رياضيات پايه اموزش نداره وفقط براي ديفرانسيل پيش دانشگاهي كتاب اموزشي چاپ كرده ممنون ميشم جواب بدين:46:
با سلام خدمت دوستان
اگه میشه در مورد کتابهای زیر نظرتونو اعلام کنین فقط سریعتر لطفا ممنون میشم
سال دومم هستم
زبان : کانون آبی _ اگه نه یه مورد مناسب معرفی کن فقط تست باشه (به درصدم نگاه نکن چون نخونده بودم زبانمم خیلی عالی نیست)
عربی : کانون آبی چه طوره؟ فقط تست میخوام آموزش و.... لازم ندارم
دین و زندگی: این خیلی مهمه چون تو امتحانای کتبی هم میاد یه کتابی باشه که تفسیر و معنی و... آیه ها توش باشه
آیات و نکات گاج خوبه؟
ادبیات : خودم ادبیات سبز گاجو دارم تستاشم زدم همه رو هم کامل بلد بودم ولی نمیدونم چرا تو این آزمونه (گزینه2)سخت بود کتاب لازم هست بگیرم یا نه؟
و از همه مهمتر
فیزیک 2 آموزش + تست چون امسال متاسفانه فیزیک سخته هم آموزش عالی داشته باشه و هم تست های عالی نه خیلی سخت و نه خیلی راحت
نظر خودم رو رمزینه (دوستان قبلا گفتن) اگه کسی از این کتاب اطلاع داره بگه اگه بهتر از این میشناسید هم بگید
باتشکر
زبان 2 که زیاد سخت نیست همون قلمچی خوبهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
اگه میشه در مورد کتابهای زیر نظرتونو اعلام کنین فقط سریعتر لطفا ممنون میشم
سال دومم هستم
زبان : کانون آبی _ اگه نه یه مورد مناسب معرفی کن فقط تست باشه (به درصدم نگاه نکن چون نخونده بودم زبانمم خیلی عالی نیست)
عربی : کانون آبی چه طوره؟ فقط تست میخوام آموزش و.... لازم ندارم
دین و زندگی: این خیلی مهمه چون تو امتحانای کتبی هم میاد یه کتابی باشه که تفسیر و معنی و... آیه ها توش باشه
آیات و نکات گاج خوبه؟
ادبیات : خودم ادبیات سبز گاجو دارم تستاشم زدم همه رو هم کامل بلد بودم ولی نمیدونم چرا تو این آزمونه (گزینه2)سخت بود کتاب لازم هست بگیرم یا نه؟
و از همه مهمتر
فیزیک 2 آموزش + تست چون امسال متاسفانه فیزیک سخته هم آموزش عالی داشته باشه و هم تست های عالی نه خیلی سخت و نه خیلی راحت
نظر خودم رو رمزینه (دوستان قبلا گفتن) اگه کسی از این کتاب اطلاع داره بگه اگه بهتر از این میشناسید هم بگید
باتشکر
عربی 2 اگه عربیت خوبه مسلما آبی قلمچی کافیه به نظرم . تستاش خوبه
دین و زندگی : گلواژه رو بگیر . میتونی کاملا جایگزین کتاب کنیش
ادبیات : گاج بهترینه . غفط سعی کن بیت خوندن و تست زدنت 3-4 روز فاصله بیوفته حتما
ببین کلا فیزیک 2 کتاب خوب پیدا نمیشه
فیزیک 2 دو بخشه
بخش عمدش مکانیکه
بخشای آخرش هم فشار و گرماس
من خودم برای مکانیک کتاب فار جلد اولش رو گرفتم عالی بود وقعا . برای فشار و گرما هم گاج سفید یه کتاب فیزیک پایه داره اونو گرفتم
ریاضی رو هم نپرسیدی اما وظیفم دونستم بگم بهترین کتاب مبتکران دو جلدی هست (اندیشه سازان)
اقایون یه سوال که گفتم دیگه تاپیک باز نکنم
کتاب درسی حسابان امسال با حسابان سال 86 خیلی فرق کرده؟
یعنی یکی الان میخواد دی حسابان را امتحان بده میتونه کتاب حسابان چاپ سال 86 را بخونه یا خیلی مطالبش فرق کرده؟(جلدش که خیلی فرق کرده میخوام مطمعن بشم مطالبش هم فرق داره یا خیر؟)
ُلامنقل قول:
زبان همون خوبه.
تست عربی هم خوبه همون اگه آموزش نمی خوای.
دینی:آیات و نکات خوبه.من خودم آیات و روایات الگو دارم.
گاج سبز عالیه واسه ادبیات.
فیزک 2 تا کتاب درست ودرمون هست
1.مبتکران
2.رمزینه
مبتکران هم حجمش زیاد هم کارتو تو گ.2 راه نمیندازه.
رمزینه کتاب توپیه.
فقط تست جدا باید بگیری چون تالیفی هاش آبکی است.الگو یا قلمچی.
رفقا سوال قبلی درباره کتاب های بهمن بازرگان رو که کسی جواب نداد..
حداقل میشه لطف کنید بگید این کتاب اندیشه سازان تا چاپ چه سالیش خوب بوده؟
چون من رفتم کتاب فروشی میگفت هنوز هم منتشر میشه !...
ولی اینجا بچه ها اکثرا روی کتاب های سال های قدیمش تاکید دارند... میشه راهنمایی کنید کدوم سال مدنظر هست؟
..............................................
واسه کتاب های بهمن بازرگان هم همینو میخوام بدونم.. چاپ های سال قدیمش بهتر بوده یا الان؟
مرسی.. :11:
دوستان!
من از زبان فارسی سبطی خوشم نیومد،واسه زبان فارسی کدوم کتاب خوبه؟
جان من جواب بدید دیگه
این دو جلد کتاب کلاس دیفرانسیل رمزینه فقط مباحث پیش دانشگاهی رو پوشش داده یا شامل پایه هم میشود؟
اگر پایه ندارد برای اموزش ریاضی 2 و حسابان چی پیشنهاد میکنید ؟
سلامنقل قول:
زبان فارسی سبطی مشکلش فقط بیش از حد تشریحی بودنشه ولی واقعا مفهومی و کامل درس داده.
من خودم سبطی دارم مشکلی هم ندارم باهاش.
آموزش:رمزینه
تست:همگامان
همگامان که خودش آموزشیه !!
ممنون.نقل قول:
همگامان اصلا درس نداره؟ فقط تست؟
آخه ترجیح میدم 1 کتاب داشته باشم واسه زبان فارسی.
کتاب اندیشه سازان برای چه درسی؟فیزیک؟ اگه فیزیک منظورتون هست که باید بگم بجز سال سومش که هنوز هر سال تجدید چاپ میشه (به اسم مبتکران. تالیف فرین کمانگر) باقی کتابای فیزیکش تا سال 85 تجدید چاپ شد. برای همینه که کم یابهنقل قول:
در مورد بهمن بازرگان هم باید بگم هرچی چاپ جدیدترشو بگیری بهتره به دلیل اینکه ساختار کتاب درسی عوض شده سبک سوالا هم تغییر کرده و خود بهمن بازرگان هم نسبت به چندسال پیش قطعا پخته تر و با تجربه تر شده پس کتابای چاپ جدیدشو بگیر (یا نهایتا یکسال پیشش)
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
راستی بچه ها نظر سنجی درس ریاضی (مشترک بین تجربی و ریاضی) رو از دست ندین:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=453115
سلامنقل قول:
ببین دوست من اگه با زبان فارسی مشکل خاصی نداری همون همگامان کارتو راه میندازه درس نامه داره مثل دینیش.
من آخه کلا با زبان فارسی مشکل دارم باید اول بفهمم چی به چیه بعد تست بزنم.
رمزینه هم همچین آش دهنسوزی نیست.ولی چون کتاب آموزش خوب تو بازار نیست به همین خاطر خیلی ها می خرند.
خیلی ممنوننقل قول:
امروز رفتم عربی آبی + زبانشو گرفتم
زبانش مثل قرمز گاجه تستی نیست همش ولی آخرای یه چن تایی تست اوورده که بد نیست سوالای تشریحیشم بد نیست ولی عربیه عالیه
فیزیک هم رمزینه + آبی گرفتم
اون الگو هم بود یه دونه آموزشی و یه دونه هم تست ولی تستاش برای کنکور نبود بیشترش تالیفی بود و من خوشم نیومد ولی این آبیه خوبه
این آیات و نکات چرا کوچیکه؟
ولی خیلی خوبه برای سال دومم اره
من خیلی خوشم اومد ازش
ادبیاتم چیزی ندیدم این گاج سبز عالی هست برای معنی و... ولی نمیدونم چرا برا تست خوب نیست
نمیدونم شاید تستاش راحته یا تستای گ.2 سخته