عزیزان یه سوال فوری دارم
الان دیپلمه های فنی و کارودانش بدون گذروندن پیش دانشگاهی میتونن در دانشگاه پیام نور ثبت نام کنند یا نه؟
قبلا دیپلمه های فنی میتونستند تو رشته خودشون شرکت کنند و برا اینکه بتونن رشته دیگه رو بزنن باید پیش دانشگاهی رو می گرفتن
Printable View
عزیزان یه سوال فوری دارم
الان دیپلمه های فنی و کارودانش بدون گذروندن پیش دانشگاهی میتونن در دانشگاه پیام نور ثبت نام کنند یا نه؟
قبلا دیپلمه های فنی میتونستند تو رشته خودشون شرکت کنند و برا اینکه بتونن رشته دیگه رو بزنن باید پیش دانشگاهی رو می گرفتن
سلامنقل قول:
برای شرکت در کنکور رشته های نظری طبق مقررات در دفترچه میبایست معادل پیش و یا مدرک کاردانی داشته باشند.
پس با این حساب باید پیش دانشگاهی رو گرفت درسته؟
الان معادل پیش چیه؟
........................؟؟
نقل قول:
چرا برنامه کلاسی هیچ جا نیست؟
نه گلستان زده نه سایت مرکز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا شروع کلاس ها از کی هست؟
ورودی جدیدم
نقل قول:
بله وقتي توي گزارش 101 اسم درس باشه يعني برات ثبت شده.بعد از زدن اعمال تغييرات درس ثبت نهايي ميشه.
مورد شما رو اولين باره ميشنوم!
چرا تاريخ حذف و اضافه 22 مهر ماه هستش ولي چون انتخاب واحد ورودي هاي جديد رو تمديد كردن براي همين هنوز بعضيا مي تونن انتخاب واحدشون رو تغيير بدن.
شروع كلاسهاي ورودي هاي جديد از 8 مهر بوده.نقل قول:
شما بايد بريد دانشگاهتون ...اگه توي سايت گلستان و دانشگاهتون نيست توي دانشگاهتون حتما هست..
بچه ها كسي تاحالا وام شهريه گرفته!؟ چه جورياست؟ بايد چيكار كرد؟
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : اعلام تسهیلات جدید برای ثبت نام دوره های فراگیر / اعلام شهریه و دانلود دفترچه کارشناسی،کارشناسی ناپیوسته،کارشناسی ارشد فراگیر سال 91 دانشگاه پیام نور
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : دانشگاه پیام نور در این دوره ، در مقطع کارشناسی ، در هجده هزار رشته محل و با ظرفیتی بالغ بر ۵۴۰ هزار نفر و در مقطع کارشناسی ارشد، با هزار و هشتصد رشته محل و با ۲۶ هزار ظرفیت و در کارشناسی ناپیوسته نیز بالغ بر پنجاه و هفت رشته محل و ظرفیت ۳۰ هزار نفر دانشجو را پذیرش خواهد نمود.
دانشگاه پیام نور برای امسال شرایط خاصی را برای پذیرش دانشجویانی که تا پایان سال تحصیلی ۹۲-۹۱ فارغ التحصیل می شوند در نظر گرفته است.
نکته: آزمون امسال در یک مرحله برگزار می شود و دانشپذیران می توانند در دو مقطع زمانی و دو گروه جداگانه پذیرش و در دانشگاه پیام نور ثبت نام کنند.
دانشپذیران در صورت قبولی ، می توانند هم برای ترم دوم سال تحصیلی ۹۲-۹۱ و هم برای مهر ماه سال تحصیلی ۹۲ ثبت نام کنند. با اجرای این شیوه ، کسانی که نمی توانند مدرک پیش دانشگاهی یا لیسانس خود را در بهمن ماه امسال دریافت نمایند، نیز می توانند در این آزمون شرکت کرده و بعد از طی مراحل دوره دانشپذیری و قبولی در نوبت دوم یعنی مهرماه ۹۲ در گروه خود مورد بررسی قرار گیرند و در صورت کسب حد نصاب نمره قبولی و الویت در مهر ماه۹۲، مدارک فارغ التحصیلی خویش را ارائه نمایند و دانشجو محسوب گردند.
ثبت نام آزمون دوره های مقطع کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته فراگیر سال ۹۱ از تاریخ ۱۲ مهر ۱۳۹۱ آغاز و تا ۱۸ مهر ۱۳۹۱ ادامه خواهد داشت و آزمون آن نیز در ۲۴ آذرماه ۱۳۹۱ برگزار خواهد شد.
و همچنین ثبت نام آزمون دوره های مقطع کارشناسی ارشد فراگیر سال ۹۱ از تاریخ ۱۶ مهر ۱۳۹۱ آغاز و تا ۲۲ مهر ۱۳۹۱ ادامه خواهد داشت و آزمون آن نیز در ۲۴ آذرماه ۱۳۹۱ برگزار خواهد شد.
ثبت نام آزمون ها در تاریخ های اعلام شده از طریق سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام خواهد شد.
پرداخت هزینه ثبت نام منحصرا به صورت اینترنتی می باشد.داوطلبان لازم است به وسیله کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب اقدام به خرید نمایند و مبلغ پرداختی برای ثبت نام شصت و پنج هزار تومان خواهد بود.
سلام از دوستان لطفا یکی کامل توضیح بده، کسی که پیش دانشگاهی نداره حالا چه رشته فنی و چه نظری، آیا میتونه تو آزمون فراگیر شرکت کنه و وارد دانشگاه پیام نور بشه یا نه؟
نقل قول:پست شماره 6369 رو كامل بخون.نقل قول:
دانشپذیران در صورت قبولی ، می توانند هم برای ترم دوم سال تحصیلی ۹۲-۹۱ و هم برای مهر ماه سال تحصیلی ۹۲ ثبت نام کنند. با اجرای این شیوه ، کسانی که نمی توانند مدرک پیش دانشگاهی یا لیسانس خود را در بهمن ماه امسال دریافت نمایند، نیز می توانند در این آزمون شرکت کرده و بعد از طی مراحل دوره دانشپذیری و قبولی در نوبت دوم یعنی مهرماه ۹۲ در گروه خود مورد بررسی قرار گیرند و در صورت کسب حد نصاب نمره قبولی و الویت در مهر ماه۹۲، مدارک فارغ التحصیلی خویش را ارائه نمایند و دانشجو محسوب گردند.
دوست عزیز اگه کسی کلا پیش نداشته باشه و حتی نخواد پیش بخونه و بعدا تحویل دانشگاه بده چیکار باید بکنه؟ آیا میشه تو دانشگاه چند واحد اضافه ورداره و بخونه که بجای همون پیش دانشگاهی حساب بشه و با همون دیپلم وارد پیام نور بشه؟نقل قول:
دوستان این جشن جدیدالورودی چیه؟3ساعت زدن جشن و گفتن حضور همه دانشجوها الزامیه.چی هست؟تو این 3ساعت قراره چیکار کنیم؟قضیش چیه؟
سلام دوستان پیام نور ... کلاس های ما بعد از 15 شروع میشه ... همه رفتن سر کلاس نشستن ما اینجاییم :D
یک سوال : کسی که ارشد پیام نور قبول شده میتونه همزمان هم بخونه و هم برای ارشد شرکت کنه سال بعدش ؟ و بعد انصراف بده ؟
و سوال دیگه از دوستان ساکن تهران : میشه یک آدرس دقیق از دانشگاه پیام نورش بدید ؟
و اینکه شماره ی دقیق دانشکده ی زبان انگلیسی و یا شماره ی یکی از مسئولانش برای سوال و جواب انتخاب واحد رو دارید ؟
مرسی
دیروز درس معارف رو خطا داده بود مجبور شدم عوضش کنم. امروز هم یکی از دروس تخصصی که توی چارت درسی هم بود رو خطا داده بود که عوضش کردم!
اینا فکر نمیکن کسی که انتخاب واحد کرده ممکنه دیگه برنگرده و دوباره لیست ثبت نام رو ببینه؟!
کل چارت درسی رو خراب کردن:grrr:
الان متوجه شدم که توی هر ترم اگر 8 تا درس برداری، باید 4 تا عادی باشه 4 تاش هم خودخوان، درسته؟
بخاطر همین برای من 5 تاش عادی شده بود که یکی ـش رو خودشون حذف کردن!
الآن کل اونهایی که این درس رو برداشته بودن حذف شدن، فقط من این درس رو مجدداً برداشتم.
امکان داره تعداد کم باشه کلاس برگزار نشه؟؟
پ.ن: ببخشید پشت سرهم پُست دادم. فکر کردم خودش ادغام میشه.
دوستان حذف اضافه کی شروع میشه من هنوز موفق به انتخاب واحد نشدم ایا میشه در این زمان واحدانتخاب کنم؟؟ ممنون
هيچ اتفاق خاصي نميفته برو :دي نرفتيم نرفتي :)نقل قول:
دوستان این جشن جدیدالورودی چیه؟3ساعت زدن جشن و گفتن حضور همه دانشجوها الزامیه.چی هست؟تو این 3ساعت قراره چیکار کنیم؟قضیش چیه؟
نه بابا اين حرفا چيه! همه درساتم ميتوني با استاد بردارينقل قول:
الان متوجه شدم که توی هر ترم اگر 8 تا درس برداری، باید 4 تا عادی باشه 4 تاش هم خودخوان، درسته؟
بخاطر همین برای من 5 تاش عادی شده بود که یکی ـش رو خودشون حذف کردن!
الآن کل اونهایی که این درس رو برداشته بودن حذف شدن، فقط من این درس رو مجدداً برداشتم.
آرهنقل قول:
امکان داره تعداد کم باشه کلاس برگزار نشه؟؟
هفته اخر مهر 22 تا 29 مهرهنقل قول:
دوستان حذف اضافه کی شروع میشه من هنوز موفق به انتخاب واحد نشدم ایا میشه در این زمان واحدانتخاب کنم؟؟ ممنون
آره ميتوني تو اون تاريخ برداري
سلام ترم چند هستید ؟نقل قول:
برای زمان به سایت دانشگاهی و واحد تون مراجعه کنید
معادل پیش یعنی دروس پیش دانشگاهی هر رشته ای رو که میخواهید بروید .باید امتحان بدهید.نقل قول:
طبق مقرارات نوشته در دفترچه مجاز نیستند.ولی شما از دانشگاه ازاد سوال کنید.چون ازاد ممکن هست راه بزارند جلویتان
موفق باشید
من دیروز یه درسی رو انتخاب کردم که تو چارت درسی هم هست، گزارش 101 هم گرفتم.
اما امروز رفتم تو جدول انتخاب واحد میبینم جلوی این درس زده خطا، تمام کسانی هم که این درس رو انتخاب کرده بودن حذف کرده و جلوی ثبت شده هم زده "0"
دیروز تا قبل از اینکه تاریخ کلاسها مشخص بشه خطایی نداده بود، ولی امروز که زمان کلاسها مشخص شده خطا داده!
گزارش 101 رو چک میکنم هیچ مشکلی نیست، 16 واحد انتخاب شده، زمان کلاس ها هم مشخصه.
حالا اینکه توی جدول انتخاب واحد "ثبت نام اصلی" جلوی این درس زده "خطا"، این مشکلی پیش نمیاره؟؟
اینم عکسش:
پیغام خطا هم اینه:
کنترل شماره 13 : اخذ این گروه درسی برای نظام آموزشی شما امکان پذیر نیست
من این گواهی پذیرش رو پرینت نکردم الانم پیداش نمیکنم تو سامانه ی گلستان.مشکلی پیش نمیاد؟
راستی این فرم واریز وجوه دانشگاه رو باید پرینت کنیم ببریم بانک؟
از بچه ها کسی هست که هنوز نرفته باشه برای ثبت نام؟آخه تو سایت پیام نور شیراز زده تاریخ مراجعه ی حضوری 19 مهر.تو سایت گلستان زده بود 12 آبان.من موندم چیکار کنم.الانم نمیدونم این تاریخا که زدن حساب کتاب داره یا نه.میترسم 19 مهر برم بگن ثبت نام تموم شده.آخه خیلی دیره.امتحانا هم که از ماه 10 شروع میشه نمیدونم چطوری میخوان درس بدن یه کتابو تو 2 ماه
کسی را جع به رشته های جدید مهندسی پیام نور مثل برق ومکانیک و جایگاه و مدارکش اطلاعاتی داره ؟
نقل قول:
عجبا!!
شما از اون گزارش 101 كه توش درس برات ثبت شده پرينت بگير و ببر به كارشناس رشته ت نشون بده و بگو كه الان درسه حذف شده.اشكال از خود دانشگاتونه.
آزمون فراگیر(ترم بهمن) کی شروع میشه؟
آزمون سختیه؟
ممنوننقل قول:
ظرفیت این درس رو زده "0" ، اما استاد و ساعت کلاسها سرجاشه!
آخرسر مجبور شدم یه درس دیگه رو جایگزین کنم.
ثبت نامش شروع شده.نقل قول:
سختيش بستگي به خودت داره...اگه بخوني راحت قبول ميشي.
سلام دوستان . يه راهنمايي ميخواستم . يكي لطف كنه وقت بزاره راهنماييم كنه .
من دانشگاه آزاد قبول شدم (كارداني به كارشناسي) اما چون هزينش زياده نميخوام برم . ميخوام فراگير كارداني به كارشناسي شركت كنم اما هيچ شناختي از پيام نور ندارم .
ميشه يكم توضيح بدين ؟ اصن قبوليش چطوريه ؟ ترمي چقده ؟ كلاس برگزار ميشه يا نه؟ ديگه هرچي فك ميكنين مهمه دربارش بهم بگين . قبوليش نمره ايه؟
لطف ميكنين اگه راهنمايي كنين .
دانش پدیر چه فرقی با دانشجو داره؟
هر شهری که انتخاب بکنیم باید توی همون شهر آزمون بدیم؟
سلام.نقل قول:
اول ببين رشته ت توي رشته هاي پذيرش كارداني به كارشناسي هست يا نه.
اگه بود كه خيالت راحت ميشه اگه نبود بازم ميتوني توي پذيرش كارشناسي فراگير شركت كني و توي همون رشته اي كه كارداني گرفتي اينبار براي كارشناسي ازمون بدي در صورت قبولي حدود 40 تا 50 درصد واحداي كاردانيت رو كه نمره بالاي 12 داشتن رو برات تطبيق ميزنن.
قبوليش بستگي به پشتكار خودت داره بخوني قبول ميشي همچين سخت نيست.
شهريه ثابت الان حدود 98 تومنه و شهريه متغيير بستگي به واحدايي كه برميداري داره و كلا ترمي تا 300 تومن ميشه...اگه واحد عملي بيشتري داشته باشي ممكنه تا 400 همه
بشه.
برگزاري كلاس هم باز بستگي به دانشگاهت داره.براي خودم اين ترم هرچي واحد برداشتم همشون براشون كلاس تشكيل ميشه.
قبوليش هم فكر كنم اگه بستگي به نمره اي كه درسهاي ازمون مياري داره.
اگه ميخواي قبول بشي بايد از همين الان بخوني كه با خيال راحت ازمون بدي و ايشالا قبول بشي.
منظور از دانشپذيري مرحله اي كه براي ازمون فراگير ثبت نام ميكني و داري اون درسهايي كه براي ازمون هست رو ميخوني...در صورت قبولي در ازمون از دانشذيري به دانشجو بودن تغيير عنوان پيدا مي كني.نقل قول:
بله شهري كه به عنوان انتخاب اول باشه جاييه كه بايد براي ازمون بري اونجا.
sansi مرسي از راهنمايي كاملتون . واقعا زحمت كشيدين .
يه سوال ديگم داشتم . من پارسال تو آزمون فراگير كارشناسي شركت كردم( بهمن 90 ) و دانشگاه پيام نور ورامين قبول شدم . اما چون سرباز بودم نتونستم برم . ميخواستم بدونم ديگه الان نميشه كاري كرد ؟
فکر نکنم بشه :46:
دانشگاه آزاد بود هنوز میشد:31:
من یه چیزی شنیدم درست و غلطش هنوز بهم ثابت نشدهنقل قول:
اگه بود كه خيالت راحت ميشه اگه نبود بازم ميتوني توي پذيرش كارشناسي فراگير شركت كني و توي همون رشته اي كه كارداني گرفتي اينبار براي كارشناسي ازمون بدي در صورت قبولي حدود 40 تا 50 درصد واحداي كاردانيت رو كه نمره بالاي 12 داشتن رو برات تطبيق ميزنن.
اما میگن کسانی که مدرک کاردانی دارن به عنوان مدرک پیش تو پیام نور به حساب میاد و شما باید دوره کارشناسی 4 ساله رو بگذرونید!!!!!!!!!!!!
47.آیا می توان بدون گذراندن پیش دانشگاهی، وارد دانشگاه شد و در آزمون ثبت نام کرد؟نقل قول:
خیر؛ شرط ورود به دوره های فراگیر مقطع کارشناسی دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی می باشد.
نقل قول:
سلام آبجی..:20: آره والا !!
دانشگاه آزاد یه بار کنکور داده باشی قبول شده باشی ، تا ده سال دیگه فکر کنم هنوز اسمت هست :دی
سلام
رفقا 3تا سوال داشتم
1.قبلا یه جا از رئیس دانشگاه پیام نور شنیده بودم کسایی که تو دانشگاه سراسری تحصیل میکنن با شرایطی میتونن تو فراگیر بعنوان رشته دوم نام نویسی کنن،هنوزم اینجوریه؟
2.یکی از اقوام میخواد رشته مهندسی مدیریت اجرایی بخونه،رشته سختیه؟میشه تو این فرصت تو تهران شمال قبول شد؟اباتوجه به اینکه 30 نفر بر میدارن(کلا تو تهران 150 نفر تو 5جا برمیدارن واسه بهمن و 150تام مهر)
3.کلا بطور میانگین هر رشته چقد داوطلب داره؟
سلام
اين زبان تخصصي ما (رشته نرم افزار) از هفته 8 شروع ميشه، برا همه اينطوري دير بوده ياز از دانشگاه ماست؟ :44: