سلام..
کسانی که این گوشی رو دارن راضی هستن ؟ آخرین ورژنی که میشه آپگریدش کرد چنده ؟
Printable View
سلام..
کسانی که این گوشی رو دارن راضی هستن ؟ آخرین ورژنی که میشه آپگریدش کرد چنده ؟
سلام.نقل قول:
این گوشی در زمان خودش گوشی خوبی بود.(البته یه سری ایراد داشت مثل هر گوشی دیگه ای).ولی الان دیگه موقع خریدنش نیست.اگر قصد خرید دارید گوشیهای بهتری رو میتونید انتخاب کنید.:11:
به نظر من، اگه کسی میخواد کمتر از 300 پول بده و:نقل قول:
سیستم عامل میخواد، روزلیشن بالا میخواد، صفحه نمایش بزرگ و تاچ میخواد، کیبرد میخواد و خیلی چیزای دیگه... بهترین گزینه هنوز هم x1 هست.
نقل قول:
دوست عزیز موردی بهتر از x1 با این قیمت هست؟ (البته هر کس انتظاراتی داره ولی منظورم تو مایه های خودش هست)
اره iphone 4 :دی شوخی کردم....نقل قول:
دوست عزیز موردی بهتر از x1 با این قیمت هست؟
البته اندروید گیر میاد مثل ایکس8
اگه نخوایم بین آندروید و ویندوز موبایل فرقی بذاریم:نقل قول:
برتری های x8 نسبت به x1:
جدیدتر
طراحی بهتر
وزن کمتر
تعداد رنگ بیشتر صفحه نمایش (محسوس نیست واقعا)
2 گیگ همراه
cpu کمی قویتر
شتاب سنج
حالا برتری های x1:
روزلیشن بیشتر.
حافظه ram
حافظه رام
دوربین از جمله ( داشتن فلاش دوربین ، داشتن فوکس خودکار (و دستی)،تنظیم خودکار نور)
دوربین دوم
عمر خوب باتری
کیبرد کامل
50 هزار تومان کمتر (که اگه رم 2 گیگ بزنیم روش میشه 40 تومن )
====
کا با توجه به اینا به نظر من و با نیاز های من x1 باز هم مناسب تره.
خب البته باید خازنی بودن صفحه رو هم به مزیت های x8 اضافه کرد.نقل قول:
سلام.نقل قول:
عرض بنده هم همینه .اگر کسی بخواد حدود 300 تومن پول بده واسه گوشی اشتباه اگه مثلا" 50 تومن نزاره روش و گوشی بروز تر و بهتری رو بخره و بره به فرمایش شما گوشی تو این مایه ها بگیره.
البته همونطور که قبلا" هم اشاره کردم X1 همون موقع هم که بروز بود مشکلاتی داشت که دیگه الان موقع تکوندن دوباره تاپیک نیست.اینو هم عرض کنم بنده به عنوان کسی که این گوشی رو داشته و هنوز هم دارم نظر خودم رو گفتم .به هر حال اینم یه نظره دیگه.:31::10::11:
به نظر من مهمتر از همه نظر شخصی هست که می خواد گوشی بگیره . کدوم امکانات واسش مهمه و کدوم نیست .
به شخصه هنوز که هنوز X1 رو در این رنج گوشی بسیار خوبی می دونم اما اگه کسی از من راهنمایی بخواد اول پیشنهاد می کنم گوشی به روز بگیره ! X1 یکی از محبوب ترین گوشی هاست .
ببینید x1 دیگه یک گوشی مرده بازار محسوب میشه اگر چه خیلی خوب بود و هست و راماش خیلی زیادن..ولی من جای شما بودم یک گوشی روز می خریدم..
ناظر جان.. بیا بتکونیم خاطراتو.. من پایه هستم دوباره شروع کنیم مثل 2 سال پیش!! حال میده ها .. حالا از من گفتن .. تازه دلمون واسه گلمحمدی تنگ شده اگر یک تاپیک مقایسه بزنیم یه دیداری هم تازه میشه:31:..نقل قول:
حالا دیگه تصمیم با شماست:10::40::11:
البته قبلا مموری 8 یا 4 گیگ رو x1 بود
با اینکه x1 قدیمی شده کمی ولی به قول دوستان هنوزم تو قیمت خودش متونه از بهترینها باشه
البته ایرادها که مشخصه هر گوشی نسبت به خودش ایراداتی داره
و من گوشی ندیدم از هر نظر کامل باشه
دوستان قدیمی همشون هنوز x1 دارند و نفروختنش
هنوزم اگه حساب کنی یه سری مزیتها داره که هر گوشی نداره
از جمله کیپد نوری باطری عالی کیفیت صفحه خوب و کیبورد خوب
به هر حال هر کس نسبت به نیازهای خودش یه گوشی میگیره
ممکنه نیازهای یکی را گوشیهای قدیمیتر نیز برطرف کنند
امت اگه کسی پولشو داشته باشه بهتره بهتر از این بگیره
سلام من وقتی میحوام با رسکو اکسپلورر فایلی رو بفرستم این ارور رو میده چیکار کنم>؟؟ با بیم خود گوشی میفرسته . با resco photo هم میفرسته ولی با اکسپلورر نه. چی کار کنم؟؟؟ رامم هم 826 اخرین ورژن و رسکو هم احرین ورژن و با ورژن های قبل هم تست مردم نشد. تورو خدا کمک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل به احتمال زیاد بر می گرده به نرم افزار مورد استفاده شما . بعضا رویه سایر گوشی های ویندوز موبایل با این نرم افزار این مشکل وجود داشته ضمن اینکه بد نیست تنظیمات بلوتوث دستگاه مقابل رو هم چک کنید اما احتمال مورد اول بیشتر .
البته از اسم فایل نیز میتونه باشه
شما اسم فایل را عوض کنین مثلا یک عدد
بعد تست کنین
سلام به همگی من امروز رفتم x1 خریدم(300 تومان)! یکیم دیر شده ولی خیلی ذوق کردم. فقط یه سوال قلم نوریش چه جوری کار میکنه (مال من کار نمیکنه ) تنظیمات خاصی داره ممنون میشم اگه کمک کنید
قلم نوری نداره...اون قلم رو باید روی صفحه فشار بدی.نقل قول:
قلم داره 2تا هم داره ولی هرچی فشار میدم اثری ندارهنقل قول:
اصلا هیچی نمیفرسته . همش همین ارور رو میده.به هر گوشی بگی تست کردم نشد.
اگه یه نرم افزار دیگه مثل رسکو هست لطفا بکید.ممنون.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
اصلا هیچی نمیفرسته . همش همین ارور رو میده.به هر گوشی بگی تست کردم نشد.نقل قول:
اگه یه نرم افزار دیگه مثل رسکو هست لطفا بکید.ممنون.
نه،منظورم اینه که قلمش نوری نیست.(قلم نوری یه سیستم دیگه اس کلاً)نقل قول:
الان وقتی صفحه روشنه و صفحه کلید سخت افزاری هم بسته است،روی یه آیکن (مثلاً منوی استارت) کلیک میکنی هیچ عکس العملی نداره؟
پس حتماً دیجیتایزرش خراب شده(سیستم تاچش)
نقل قول:با فروشنده تماس گرفتم ،گفت باید توی تنظیماتش اول فعال بشه.
شما نمی دونید چطوری؟ممنون میشم اگه کمکم کنید
اون چیزی که شما می گی احتمالا Optical Joystick هست نه تاچ ! تاچ که همیشه فعاله ! واسه Optical تویه تنظیمات ، تب سیستم ، پیداش می کنی .
نقل قول:نقل قول:
سلام.
نه محمد جان منظور دوستمون همون تاچه چون میگه قلم کار نمیکنه.
شما که هنوز رو گوشیت چیزی نداری یه هارد ریست کن انشاا... که درست میشه اما اگه نشد تاچش خرابه .:11:
ممنون از همگی درست شد باید فعالش میکردم .چند تا سوال دیگه داشتم که اگه جواب بدین خیلی خیلی ممنون میشم آخه این اولین
گوشی ویندوز داریه که گرفتم
1) گوشیم sms نمیفرسته اما دریافت میکنه(ایرانسل) . تنظیمات خاصی داره؟
2) برای استفاده از GPS برنامه باید نصب کنم؟ چی نصب کنم ؟ از کجا نصب کنم (لینک دارین)؟
دوستان لطفا کمک کنید.SMS ارسال نمیکنه.بعضی وقتا می نویسه "Your text message connot be sent " .تو رو خدا کمکم کنید.خسته شدم از این گوشی.
بچه ها تورو خدا جواب بدبد.دیگه هیچ فکری به ذهنم نمی رسه.
کمک:42:
من سیم کارت همراه اول اعتباری و ایرانسل که میذارم باهاش مشکل داره.اما همراه اول دائمی که می ذارم مشکل برطرف میشه.دوستان من میخوام با ایرانسل یا همرا اول اعتباری کار کنم(مخصوصا ایرانسل بخاطر GPRS).با 700 تماس گرفتم گفت سیم کارت ما مشکل نداره.من دو تا سیم کارت ایرانسل امتحان کردم مشکل پابرجاست.لطفا کمک کنید.دو روزه گوشی گرفتم اما فقط غصه خوردم
احتمالا مشکل از مسیج سنتر و تنظیمات هست . شما قسمت Setting - Phone-Services رو چک کن .
ممنو.ولی نمیشه هر کاری میکنم.تورو خدا کمک کنید.درست نمیشه.3تا شماره مرکز پیام رو هم دادم و امتحان کردم.هیچ کدوم کار نمیکنه.خواهش میکنم.
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
ممکنه گوشیم که خریدم خراب باشه؟
مگر شما گوشی رو صفر نخریدین ؟!
یه مورد دیگه ! وقتی شما سیم کارت جدید رو گوشی می ذارید بصورت خودکار پیغام میده که تنظیمات رو واسش انجام بده ، درسته ؟
من گوشیه صفر خریدم.هرچی تنظیمات هم به نظرم می اومده انجام دادم.بله.پیغام میده.بعدشم reset میشه.میشه اگه شما تنظیم خاصی به ذهنتون می رسه میشه به من بگید.دارم سکته می کنم.خواهش میکنم.نقل قول:
خب اگه تنظیمات رو انجام میده و ریست میشه یعنی درست انجام میشه . تنظیمات خاص دیگه ای به ذهنم نمی رسه ... کاش یه بار گوشی رو بطور کلی ریست کنید .
خیلی خیلی ممنونم که جوابمو میدید.بخدا چندین بار به صورت کلی ریست کردم ولی درست نمی شه که نمی شه.بازم مرسی.ازتون خواهش می کنم اگر چیزی به ذهنتون رسید بگید.با سپاس فراوان.نقل قول:
آخرین موردی که به ذهنم می رسه رامتون هست ! ورژن رامتون چیه ؟ احتمالا فراوان با آپدیت به رام جدید و یا نصب رام دیگه مشکلتون حل میشه .
دوستان کسی میتونه لینک دانلود این رام را پیدا کنه؟؟؟؟ میره تو یک سایت عجیب غریب...
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=776946
کسی اینجا آندرویید رو گوشیش ریخته؟واسه بازی چطوره؟جواب میده؟
کلا این x1 واسه بازی چطور گوشی ایه؟
با آنتی و اینا چک کن ببین جواب میده .نقل قول:
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
اندروید واسه بازی رویه X1 اصلا جالب نیست . به نظر من کلا X1 برای بازی جالب نیست .نقل قول:
سلام.نقل قول:
این سایت مگا آپلوده اول میره تو سایت ADfy اون بالا سمت راست یه SKIP داره اونو که بزنی میره تو مگا آپلود منتها از این قسمت به بعدش رو باید با ف ی ل ت ر ش ک ن برید چون مگا آپلود ف .....تره .:11:
دنبال يه يرنامه هستم اسمش يادم نيست قبلا تو رام انرژي خودش نصب بود . تنظيمات گوشي رو مي شد دتسكاري كرد خيلي كامل بود . بيشتر به خاطر اون قسمتش كه نوار ابزار رو مي شد پهن كرد احتياجش دارم . كسي مي تونه راهنماييم كنه يا يك برنامه مشابه واسه اين كار؟
گوشی من بعد از حدود 20 ماه که دارمش چند روز پیش بغل یعنی دقیقا اون نوار نقره ای دورش لب پر شده !!!!! البته باید دقت کنی تا دیده بشه!!:41:
دقیقا حرف دل منو زدی شما!:19:نقل قول:
من از اول که x1 خریدم یعنی حدود 1 سال پیش با چه ذوق و شوقی خریدمش بعد اصلا از همون موقع ها دیگه هرچی تاپیک x1 بود بی بخار شد!:41:
ولی الان بدجور با این حرکت موافقم و پایم!:10:
اینقدر مقایسه نزدیم که دیگه طرف اومده 5800 رو با x1 مقایسه کرده وآخرش هم به نتیجه رسیده 5800 از x1 بهتره!:27:
یه سرچ بزنید تو گوگل پیدا میشه!
کاملا تایید میشه!!!نقل قول: