یک خبر کاملا موثقنقل قول:
اندیشه از یکشنبه تعرفه های جدیدش رو اعلام و اجرا میکنه
Printable View
یک خبر کاملا موثقنقل قول:
هورا ممنونMAILER عزیز ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده این از بهترین خبرای عمرم بود
دوستانی که شاتل دارند (مخصوصا خط 4) واسه من مثلا میزارم یه فایل 300 مگی دانلود شه ... مشکل نداذه و سرعت همش بین 50 تا 75 هستش .. اما وقتی دارم وبگردی میکنم یا چند تا فایل کوچیک دانلود میکنم ... سرعت میره رو 1 کیلوبایت یا هم قطع میشه و 1 ساعتم منتظر واسم همونجوری میمونه ... اما پشت مودم سیم خط رو میکشم و دوباره جا میزنم و همچنین مودمو خاموش روشن میکنم . دوباره سرعت میشه 60 اونورا ؟/// چرا اینجوریه ؟ تنظیماتی چیزی هست که درستش کنم ؟ ... انگار سرعت میخوابه ... کمکم کنید لطفا . هر 20 دقیقه اونورا یا دارم سیم میکنم . جا میزنم یا خاموش روشن میکنم . پدر مودم در اومد و همچنین اعصابم داره خط خطی میشه ... به نظرتون مشکل از کجاست ؟ واسه شما اینطوریه یا نه ؟ این چیزه عادی هست ؟ پشتیبانی هم فقط میگه احتمالا مشکل نویز هست که باعث قطعی پی در پی شما میشه /// اگه مشکل نویزه پس چرا همش اینجور نیست . در ضمن من این مشکلو همش دارم چه 6 بعد از ظهر چه 4 صبح ...!!! کمککککککککک
درستهنقل قول:
یک خبر کاملا موثق
منم زنگ زدم به انديشه ، همين نتيجه رو بهم گفتن
بايد ديد كه قيمت ها چقدره ، مثل اينكه قيمت گيگ اضافه رو هم دارن ارزون ميكنن
منم شديدا منتظرم :)
سلام عزیزان من قبلا توی یکی ازین ISP ها کار می کردم ... شنیدم که سرویس های نامحدود سرعتشون به نسبت سرویس های محدود پایین تره چون اصلا سیاست خرید حجم اضافه تا سرعت بالا نباشه تحقق یافته نمیشه من خودم از اندیشه سرویس می گیرم البته پارسال زمستون سرعتش بالاتر بود من که بهار بهش پیوستم یهو سرعت دانلود اومد پایین.
حالا که فعلا سرعت اندیشه بهتره :20:
ایول ایول داش ماهانیان ایول.:27::10:
ایول ایوله ایول اندیشه یله ایول.:31::21:
(به خاطر تبلیغ یک ماه رایگان:18:)
به شما یه بار گفتم با یه مدم دیگه امتحان کنید ممکنه مشکل از مدم باشه از یه دوستی یا آشنایی یه مودم قرض کنین با اون امتحان کنین ببینین درست میشه یا نه اگه دیگه مشکلی نبود پس از مدمه؟نقل قول:
الان هر کیلوبایتی که دارم دانلود میکنم ، به خودم فحش میدم که چرا 128 نامحدود گرفتم
اییی خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا
کاش حداقل محدود میگرفتمو شبا دانلود میکردم
100 مگ میخوام دانلود کنم 1 ساعت و نیم زمان زده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بیاین این فرم رو هم پر کنین
neteiran.co.cc
مثل اینکه مستقیما به مدیرعامل آی تی سی ارسال میشه
من که پر کردم
شما هم تست کنید شاید نتیجه داد!
پارس آنلاین:2: هر روز و شب بدتر از روز و شب قبل. سندش موجوده، نششششششون بدددددمم.
رشت - منطقه 4 - 128 - 5گیگ
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
ما که حرفمونو زدیم ولی کو گوش شنوااااااااااا.:41:نقل قول:
نقل قول:
برای من که خیلی خوبه
خط 2
این برای غروبه
الانم اومدم دانلود کنم سرعت بالای 150 بود البته فقط 12 مگ حجمش بود
جالبه من همیشه اپلودم پایین بوده.
ارزو به دلم موند تو یوتیوب اپلود کنم
داداشم زنگ زد گفتند باید بیایم بررسی کنیم تو خونتون
ترسیدم جاسوس بازی در بیارند گفتم خدا پدرتون رو بیامرزه ما پشیمون شدیم .همین دانلود رو راضی هستیم
گرچه خودم اصلا به آپلود نیاز ندارم
راستی امروز که رفته بودم تو اون ساختمون نیمه ساخته :) گفتم نمیشه زیرچشمی سرعت ما رو بکنین بالای 200 اخه من فکر کنم از مشتری های قدیمی و همواره ثابتشون بودم ولی فقط خندیدند نامردا :) باور کنید 7.8 سال پیشم کارت 3 ساعته پارس وی رو میخردیم.یه بار یه کارت 20 ساعته جایزه برده بودم:31:
راستی این جریان پینگ چیه؟
من نمیفهمم
خودم که پینگ میگیرم زیر 300 هستش ولی این سایته زده بالای 700 :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالت داداش جای ما... نه پهنا باند ما رو هم خالی کن.:10:نقل قول:
برای من که خیلی خوبه
خط 2
این برای غروبه
الانم اومدم دانلود کنم سرعت بالای 150 بود البته فقط 12 مگ حجمش بود
چشم حتما:10:نقل قول:
راستی چرا هی داره برات کم میشه
برو حضوری شکایت کن
شاید درست شدش
میترسم فردا پاشم ببینم واس منم رسیده باشه به 0 :41:
هميشه به زندگي و اينترتن اميد داشته باشين :دي :)
ببينم بلدين از اين كارا بكنين با نه؟؟؟؟؟ :)
دمت گرم همشهرینقل قول:
چشم حتما در اولین فرصتنقل قول:
راستی چرا هی داره برات کم میشه
برو حضوری شکایت کن
شاید درست شدش
خدا نکنه.نقل قول:
میترسم فردا پاشم ببینم واس منم رسیده باشه به 0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل هم زده بود که فعلا سرویس های نامحدودش رو داره کاهش میده، تا حالا بعد تصویب بشه و بقیه سرویس ها رو هم بیاره پایین:دی
الان پینگ که عالیه، میانگینش 250 هست.
سرعت شبانه هم خوب شده، البته تورنت رو خیلی وقته دیگه امتحان نکردم، اما لینک مستقیم که عالیه...
خط 5 - 512KB/s
الان براي اين كه به اينجا برسم.. يه 2 دقيقه اي طول كشيد..!
شعار جدید اندیشه:
روز به روز بد تر از دیروز
یه سوال: اندیشه لیست سیاه کاربراشو داره؟ یعنی میدونه کی چقد در طول سال دانلود میکنه؟کد:http://www.speedtest.net/result/945898664.png
چون خودم کامپیوترمو تنظیم کردم به مدت حدودا 1 سال ساعت 1 شب روشن میشه، شروع به دانلود میکنه و ساعت 6 خاموش میشه. :5: :8: :31: همیشه هم کلی فایل تو انتظاره تا دانلود شه. :21:
میگم نکنه دوستانی که سرعتشون خوبه کسایی هستن که دانلود آنچنانی نمیکنن؟
واسه من همچنان سرعت در روز خوبه حدود 150 ولی شب 15
خط 8 سرعت 128 3gb
وای خداااااااااااااا.:42:
:47: دیگه خسته شدم آخه 15 کیلو شد سرعت کاش بجای پول شارژ همشو کارت اینترنت میگرفتم مثه اون قدیما به خدا شرف داره به این وضع.
داداشای گل من فردا زنگ میزنم پشتیبانی برای اولتیماتوم. اگه حل نکرد بای بای پارس آنلاین. فقط اگه کسی خواست قطع کنه سرویسشو چند نفری بریم که حالشونو بگیریم.:21:
یکی از دوستام یهو با 10تا از دوستاش رفتن بستن خطشونو.ای سوختن که نگو.:21:
سرعت پارس آنلاین واقعا این روزا افتضاح شده
خیلی اذیت می کنه
البته اونطور که دوستام می گفتن ش ask هم خیلی وضعش بهتر نیست :41:
این چی میگه ؟ خیلی مزخرفه ... :2:
.
.
من تو بازی ها پینکم 230 اونورا هستش . دانلودم بین 50 تا 80 در نوسانه (الان) ... اپلودم هم 18 هستش . پس این سایت به چه دردی میخوره ؟ فکر کنم در بد ترین حالت پینک و حداقل سرعت دانلود رو میگه درسته ؟!
---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
راستی با سرور طرفای امریکا پینکم 368 بود اما این طرف تو اسیا مثلا (افغان):31: ... پینک 705 هست ... موضوع چیه ؟
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
نقل قول:
درکت میکنم رفیق شکلکو ببین ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوستم من فکر می کنم اون پیش بینی داره اتفاق می افته که مشترکای شاتل هنوززیاد نشدن سرعتش می یاره پایین الان من یه سوال دیگه به زهنم رسید میگم نکنه شما به دام سیاست بیخود fair use policy افتادی امیدوارم اینطوری نباشه چون تازه شروع کردن اینطوری همه فرار می کنن به جرات می گم من تا حالا حداقل 150 گیگ دانلود داشتم از اندیشه ولی سرعتمو تغییر ندادن شما یه لطفی بکن زود زود خبر بده ببنیم وضعیتت بهنر شد یا نه؟
شما تو پست های قبلی می گفتین که سرعتتون رو 80 فیکس هستش اما تست سرعتتون چیز دیگه ای رو نشون می ده و همه بچه ها بحث نوسان رو مطرح می کنن ضمنا همه سرویس دهندها مشکل ندارن لطفا جمع بندی نکنین تا چند نفر اومدن گفتن شاتل نوسان داره dc داره و سرعتش پایینه زود ارتباط دادین به همه ما هدف انتخاب سرویس دهنده بهتره نه پوشاندن ضعف شرکتها:5:نقل قول:
2 کاربر از مرکز 4 اینجا هستن یکی horezam و یکی foa اولی از شاتل داشته و دومی اندیشه می تونی پست هاشونو مقایسه کنی و انتخاب کنی :10:نقل قول:
خوب چیکار کنم؟نقل قول:
سلام دوستم من فکر می کنم اون پیش بینی داره اتفاق می افته که مشترکای شاتل هنوززیاد نشدن سرعتش می یاره پایین الان من یه سوال دیگه به زهنم رسید میگم نکنه شما به دام سیاست بیخود fair use policy افتادی امیدوارم اینطوری نباشه چون تازه شروع کردن اینطوری همه فرار می کنن به جرات می گم من تا حالا حداقل 150 گیگ دانلود داشتم از اندیشه ولی سرعتمو تغییر ندادن شما یه لطفی بکن زود زود خبر بده ببنیم وضعیتت بهنر شد یا نه؟
128 گرفتم ، حق اعتراض ندارم!!!!
تا پاییز صبر میکنم ، اگه سرعت ها درست نشد از ایران میرم :) :D
مثل اینکه فعلا به زنگ زدن نیاز نیست سرعت خوب شده البته اگه پایدار بمونه:13:. ولی پینگ خیلی بالاست که این نشون میده که خیلی روش نمیشه مطمئن بود در حالت عادی باید رو 450 نهایت 500 باشه.
سلام Alves عزیزنقل قول:
آخه گل پسر مگه ما از سرور باکو دانلود می کنیم که سرعتمون رو با اون بسنجیم من همیشه گفتم سرعتم همیشه از 65 تا 80 در نوسانه تازه بعضی وقتا تا 120 هم می ره زیاد خودتو ناراحت نکن امیدوار که شرکتتون هم قیمتاش خوب بشه و هم کیفیت سرویساش خدایی من از هر کدوم از دوستام می پرسیدم که اندیشه بودن همشون از قطع شدن زیاد سرویساشونمی نالیدن
انگار به اندیشه هم خیلی فشار اومده که داره قیمتاشو میاره پایین چون مطمئن هستم رو کیفیت سرویسش بیشتر ازین نمی تونه کار کنه
منم دنبال اینم که سرویس دهنده خوب رو پیدا کنم ولی این کار یه خورده زمان می بره چون تازه یه شرکت قوی اومده شهرمون یه 5 تا 6 ماه باید بگذره ببینیم چند مرده حلاجه فعلا ما اومدنشو به فال نیک می گیریم چون از زمانی که شروع به کار کرده
هی دائم هم قیمتها داره میاد پایین و هم همه دارن یه فکری به حال کیفیت خودشون می کنن
موافق نیستین دوستان ؟
من فقط یه چیزی می خوام بگم . اندیشه و پارس تازه یادشون اومده که مشتری هم آدمه و تازه فهمیدن مشتری مداری یعنی چی
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
اینم تست جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما سرویستون چیه که اینقدر سرعت دارید؟
پس چرا من اینطوریم؟؟
دوستان سرعت محل کارشون رو تست می گیرن فکر کردن ما ...........
لطف کنین شعور ما رو به بازی نگیرین اینجا معلومه کی از کجا اومده:angry:
یعنی چی الان؟؟
من که 18 سالمه کجا ممکنه کار کنم که از محل کارم تست بگیرم؟
moz جان کی با شما بود منظور به کس دیگه است و خود اون ادم هم می دونه:11:نقل قول:
ادبیات بکار گرفته شده در پست ایشان کاملا نشون میده که ایشان به دلایل نا معلوم از این کاهش قیمت ناراحتند!نقل قول:
چون از اندیشه و پارس بد گفتن و عرف تبلیغات رو رعایت نکردن منم به حمایت از اونا جوابشونو میدم
اندیشه تو مرکز 4 مشکل داشت. این مشکل 2-3 هفته است حل شده ولی ایشون به دلایلی که نمیدونم چیه همش به اون موقع استناد میکنند.حالا این بماند.
شاتل نبومده به مشکل بر خورده اینو تو پستا میشه دید. شاتل از پس همین چند تا کاربری که گرفت نتونست بر بیاد
کاهش سرعت نوسان سرعت و محدود کردن سرعت کاربرایی که همش 1 هفته سرعت بالا داشتن جز نشانه هاشه
اول اومدند گفتند سرعت های نامحدود کم نمیشه هنوز 2 روز نگذشته بود که دیدیم سرعتها رو کم کردن
این کاهش سرعت یا بخاطر fair usage policy بود یا کمبود پهنای باند ولی بهر حال کم شد. اول گفتند همیشه رو 80 کیلو هستن الان که مشکلات داره پیدا میشه یهو سرعتشون شد 120 در حالیکه اگه اینجوری بود ایشون که خیلی هم 2 اتیشه هستند تا حالا این تاپیک و پر از تست های سرعتشون کرده بودند.
من متوجه نشدم چرا اگه اندیشه سرعتش تو شب از 60-100 نوسان میکنه دوستان شاتلی میان اینجا 10000 تا پست میزنن که چه بد ولی سرعت خودشون بین 65-80 نوسان میکنه مشکلی نیست؟!!!!
یک 3-4 روزی هم بود که کار دوستان فقط تبلیغ پشتیبانی شبانه بود یا نیاز به پشتیبانی زیاد شده بود یا تبلیغاتی بود که در مورد دوم بی نتیجه بود چون اندیشه و پارس هم پشتیبانی 24 ساعته دارن
شاتل هم قیمتاشون تو کل ایران پایین اورده و این هیچ ربطی به جدید اومدن تو رشت نداره
قیمتا کاهش پیدا کرد چون شرکت زیر ساخت قیمتها رو پایین اورد مردم رو ..... فرض نکنید
ضمنا ایشون چه جوری فهمیدن که پارس و اندیشه تازه یاد مشتری افتادن؟ اگه منظورشون کاهش قیمتهاست نکنه کاهش قیمت هم اختراع شاتل هست؟(چون قبلا فرموده بودن تخفیف اختراع شاتله)
نکنه صبا نت رو یادتون رفته که 2-3 سال پیش سرویس 7-8 تومنی میداد . نکنه اونا هم از شاتل یاد گرفتن.
من نمیدونم چرا شاتلیا فکر میکنند مرکز دنیا هستند و همه هر کاری رو که میکنن کپی کارای اوناست؟!!!!!
عزیزم شاتل شرکت خوبیه ولی اولا اخلاق حرفه ای نداره ! نمونش پستای شما و دوستانتون که تا معلوم شد که تو شهرهای مختلف در تعریف و تمجید از شاتل و تخریب رقباشون پست میزنن یهو غیبشون زد و اکانتهای جدید برای حمایت از شاتل ثبت شد
دوما چون فرمودید "مطمئن هستم رو کیفیت سرویسش بیشتر ازین نمی تونه کار کنه " میخواستم بدونم نکنه شرکتهای دیگه رو هم شما اداره میکنید یا براشون تصمیم میگیرید! این اطمینان ها راجع به وضعیت یا عملکرد دیگران چه جوری به شما الهام میشه که با اطمینان ازش حرف میزنید. حداقل بگید حدس میزنم که اینجوری میشه نه اینکه مطمئنم اینجوری میشه!
شما اینجا هر چه قدر دوست داری تبلیغ شاتل رو بکن کسی جلوتو نمیگره ولی از دیگران بد نگو خواهشا.
دوستان چه ماهي 1000 تومن بدين ، چه ما 1000000000000000000000000 تومن ، سرعت دانلودتون از 200 بالاتر نخواهد رفت
چرا؟
چون تو ايران هستيم
چون مسئولين فقط ميگن با اينترنت بايد مقاله خوند نه كار ديگه
چون اينترنت تو ايران يعني Page
هر كسي هم كه به هر نحوي (آفلاين - آنلاين - كش و . . . ) بتونه page باز كنه جزء آمار ضريب نفوذ اينترنت ميره
خلاصه تا وقتي كه دارين اينجا زندگي ميكنين ، همين آش و همين كاسه هست
اگه برين انديشه پينگ مشكل داره ،اگه برين شاتل سرعت مشكل داره ، اگه پارس آنلاين باشين كلا نت ندارين
خلاصه با اين وضعيت بايد بسازيم تا يك سنگي بخوره تو سر اونايي كه فكر ميكنن اينترنت فقط براي باز كردن page هست و يه تغيير و تحولي بكنن
وگرنه زماني كه كل دنيا دارن با سرعت 1 ترابايت دانلود ميكنن ، ما همچنان محدوديت 128 رو خواهيم داشت
خدایی این Mailer خیلی دوست دشتنی و گله
من کجا با ادبیات بد صحبت کردم خدایی پست منو بخونین
به جون خودم من از کاهش قیمتها که اصلا ناراحت نیستم هیچ ، تازه خوشحالم هستم . تو این زمونه با بیکاری و درآمد کم چرا آدم باید ناراحت باشه ، آخه چرا فکر می کنین من دارم تبلیغ می کنم به خدا همین دیروز یکی از دوستامو تو مرکز 7 دیدم می خواین آدرسشو بدم چرا فکر می کنین من دروغ می گم آقا شاتل اخه خوبه ، ای خدا از دست شما
من می گم تا یه شرکت اومده قیمتها رو کم کرده شرکتهای دیگه هم به فکر این افتادن تا قیمتها رو کاهش بدن و این به نفعه ما کاربراست
تکذیب به شدت :13: وقتی نمیدونید لطفا بقیه رو گمراه نکنید، همین پسته شما باعث میشه چند نفر که میخوان سرویس انتخاب کنن دچار مشکل بشن دوسته عزیز.خودتون صحبت از تمام شدنه مقایسه ها میکنید اما باز پستی با این محتوا میدین؟نقل قول:
شاتل نبومده به مشکل بر خورده اینو تو پستا میشه دید. شاتل از پس همین چند تا کاربری که گرفت نتونست بر بیاد
کاهش سرعت نوسان سرعت و محدود کردن سرعت کاربرایی که همش 1 هفته سرعت بالا داشتن جز نشانه هاشه
من نه نوسان دارم ، نه تا الان dc شدم...سرعتم همونطور هست که از اول بوده بنده هم 1 هفته نیست سرعتم بدونه نوسانه..الان یک ماه از قرار دادم تموم شد و باز تمدید کردم.
مرکز 4 شاتل 512 محدود
شنيدم انديشه گيگ رو هم ميخواد ارزون كنه
كسي دقيقا اطلاع نداره چقدر ميخواد ارزون بشه؟
شما سرعت دانلودت تو شب چقدره؟نقل قول:
تست سرعت:
اندیشه سبز خزر
خطوط 727 گلسار
سرویس 128محدود
سرعت دانلود :110تا140
سرعت اپلود:50تا70
قطعی :اصلا
معمولا دورو بره 60-70 هست...یعنی شب و روز نداره، همیشه همینه.نقل قول:
شما سرعت دانلودت تو شب چقدره؟
اگه دانلود بالا دارین شاتل نیاین چون سرعتش بالا نیست نسبت به اندیشه (تجربه ی من هم در شاتل هم در اندیشه اینو میگه)
اما اگه پینگ و dc نشدن میخواین، شاتل خوبه
سلام
من یه دو سه روزی هست اینترنتم قطع میشه و بعد از یه مدتی با خاموش روشن کردن مودم درست میشه.
دیشب هم که از طرفای ساعت 4 قطع شده بود.
کسی مثل من مشکل داره.
اندیشه خط 6 سرویس 128
دوستان کسی دستورپینگ تو run رو یادش است من فراموش کردم؟